Vrei să scapi de grăsimea inestetică de sub bărbie? Procedura de topire grăsime gușă este soluția potrivită pentru tine.

Bărbia dublă poate fi un element inestetic al aspectului tău. Ea îți ascunde adevărata formă a feței și nu te lasă să te bucuri de aspectul unei bărbii proeminente. Gușa, cunoscută și ca “bărbia dublă” nu este nimic altceva decât un cumul de grăsime anormal. Mai exact, aceasta este un strat de grăsime care se acumulează sub bărbia ta.

Citește mai jos pentru a afla cauzele bărbiei duble, procedura de topire grăsime gușă și beneficiile unei astfel de proceduri.

Cuprins: Cauzele bărbiei duble | Lipoliza-procedura de topire grăsime gușă | De ce să apelezi la o procedură de topire grăsime gușă?

Cauzele bărbiei duble

Există falsa impresie că bărbia dublă este o condiție medicală ce apare doar odată cu luarea în greutate. Cu toate acestea, gușa poate apărea și la persoanele slabe.

Deși este un cumul anormal de grăsime, bărbia dublă nu este nici pe departe o afecțiune care apare doar în cazul luării în greutate sau a obezității. Diverși factori pot contribui la acumularea grăsimii sub bărbia ta, precum:

Îmbătrânirea

Odată cu trecerea timpului, pielea ta de pe față și-a pierdut elasticitatea. Pielea cu aspect căzut poate fi un factor care contribuie la apariția gușei.

Dieta și greutatea

O dietă nesănătoasă, bazată pe mâncaruri pline de calorii și grăsimi procesate duce la luarea în greutate într-un mod nesănătos. Astfel, o dietă nesănătoasă este un alt factor ce poate să contribuie la apariția excesului de grăsime sub bărbie.

Afecțiune genetică

Gușa poate fi o afecțiune “moștenită”. Mai exact, poți să moștenești o elasticitate mai scăzută a pielii de la părinții sau bunicii tăi. Astfel, probabilitatea dezvoltării bărbiei duble este mult mai mare.

Postura

Postura ta poate să fie și ea un factor care contribuie la apariția bărbiei duble. În timp, postura proastă slăbește mușchii bărbiei și gâtului și reduce elasticitatea pielii din zona aceea.

Lipoliza-procedura de topire grăsime gușă

Indiferent de cauza apariției gușei sub bărbia ta, aceasta este o afecțiune îți influențează negativ aspectul întregii fețe și, cel mai probabil, încrederea de sine. Astfel, procedura de topire grăsime gușă devine soluția potrivită pentru tine.

Scapă de bărbia dublă fără operație

Lipoliza, așa cum este denumită în termeni medicali procedura de topire grăsime gușă, este o tehnică de remodelaj corporal prin topirea depozitelor de grăsime din zone ale întregului corp, inclusiv gușa. Ea se bazează pe injecții care conțin substanțe ce ajută la descompunerea grăsimilor din zona pe care tu dorești să o îmbunățești.

Cum este procedura de topire grăsime gușă?

Această procedură, cunoscută ca lipoliză, ajută la eliminarea bărbiei duble prin arderea grăsimii acumulate sub bărbia ta.

Mai exact, acidul injectat în gușă se fixează pe pereții celulelor de grăsime de sub bărbia ta și face aceste celule să se descompună. Prin eliminarea celulelor adipoase de sub bărbia ta, medicii esteticieni Medlink te ajută să obții un profil mai neted și să îți recapeți adevărata formă a feței tale.

De ce să apelezi la o procedură de topire grăsime gușă?

Dacă ai o nesiguranță legată de aspectul feței tale din cauza gușei inestetice, află că procedura de lipoliză pentru gușă te poate ajuta șă îți recapeți încrederea de sine. Prin eliminarea excesului de grăsime acumulat sub bărbie, forma feței tale o să fie scoasă în evidență și aspectul profilului tău va fi îmbunătățit.

Dieta și exercițiile pentru îndepărtarea gușei sunt deseori recomandate ca soluții pentru eliminarea acestui depozit de grăsime. Cu toate acestea, nu există dovezi științifice suficiente care să ateste faptul că cele două soluții chiar funcționează. Și, mai ales, că funcționează pentru toți. Astfel, procedura de lipoliză pentru gușă rămâne cea mai sigură și rapidă variantă de a scăpa de bărbia dublă.

Ce alte beneficii există atunci când apelezi la procedura de topire grăsime gușă?

  • Timpul procedurii de topire a grăsimii gușei nu depășește 60 de minute. Lipoliza pentru gușă este o soluție rapidă.
  • Procedura de topire grăsime gușă nu presupune anestezie generală. Medicul estetician Medlink va aplica o cremă anestezică pe zona unde va injecta acidul desoxicolan.
  • Nu există o perioadă de recuperare postprocedură care să te oprească din a îți continua toate activitățile de zi cu zi.
  • Rezultatele eliminării celulelor adipoase de sub bărbia ta sunt vizibile în maxim 4 săptămâni.
  • Rezultatele procedurii de topire grăsime gușă sunt vizibile până la 2 ani. După această perioadă este posibil să fie nevoie să repeți procedura pentru menținerea aspectului neted al gâtului și bărbiei.
  • Singurul risc al procedurii de topire grăsime gușă este acela al apariției unor vânătâi ușoare imediat după procedură.