Dermatologie Estetică

PRF Cearcăne

Vino să te convingi de rezultatele tratamentului PRF pentru cearcăne. 0% riscuri, 100% natural, 100% rezultate dovedite.

Vei arăta atât de fresh și întinerită, încât te vei întreba dacă nu este un tratament 2 în 1: de vindecare a cearcănelor și de întinerire.

Terapia PRF pentru cearcăne
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 20-30 de minute

 • Substanță folosită
  Plasmă proprie (bogată în trombocite) și coctail de vitamine

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12 luni

 • Preț
  750 lei/ședință

caracteristici PRF cearcane
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

PRF pentru Cearcăne

Pielea de sub ochi este cea mai subțire de pe întreg corpul. Nici nu e de mirare că atât de multă lume se plânge că are cearcăne.

Chiar dacă ai avut șansa să nu ai cearcăne din cauze genetice, după 25 de ani te poți aștepta ca treptat să-și facă apariția. Pierderea progresivă de colagen după 25-30 de ani contribuie la subțierea pielii din zona ochilor, iar culoarea de sub ochi va avea tente de vinețiu sau va da senzația de umbre pe față.

crema ochi pentru tratarea cearcanelor

Din fericire, terapia PRF pentru cearcăne acționează acolo unde nicio cremă sau ser o poate face. Din interior, mai exact o combinație de fibrină bogată în trombocite (obținută din propriul tău sânge) și un „cocktail” de colagen, antioxidanți și acid hialuronic.

Popularitate PRF pentru Cearcăne

De ce este PRF atât de bun pentru corectarea cearcănelor?

Terapia PRF pentru cearcăne nu face decât să te vindece cu câteva substanțe incredibile care provin din propriul tău sânge. Dacă știi de terapia PRP (supranumită Vampir), atunci totul va deveni mult mai clar legat de tratamentul PRF pentru cearcăne. PRF este versiunea superioară a terapiei PRP, prin care îți vindeci 100% natural cearcănele. Indiferent că sunt de culoare violacee sau arată ca niște goluri.

Ambele tratamente, atât PRF, cât și PRP presupun folosirea propriului sânge pentru a extrage fibrina, care duc la o vindecare naturală. Acesteia i se va adăuga și un „cocktail” de colagen, antioxidanți și acid hialuronic.

Tratamentul PRF are aceleași etape ca și terapia PRP, diferența fiind substanțele superioare extrase din plasmă. Acestea (mai exact fibrina) și „cocktailul” de susbstanțe regenerative sunt și cele care vor acționa asupra cearcănelor și le vor vindeca în mod natural.

Odată cu dispariția cearcănelor, vei remarca tonusul, fermitatea și elasticitatea pielii din jurul ochilor. Cu alte cuvinte, vei arăta mai odihnită, chiar și atunci când nu ai dormit suficient.

Acest tratament este o opțiune excelentă dacă te interesează un tratament estetic 100% natural. Fără substanțe care nu sunt biocompatibile cu organismul tău.

TratamentPreț
1 ședință PRF Cearcăne750 lei
3 ședințe PRF Cearcăne1900 lei

Pentru ce tip de cearcăne este potrivită terapia PRF?

Terapia PRF pentru cearcăne este ideală pentru o varietate de tonuri ale pielii și pentru diferite vârste. Netezește pielea subțire de sub ochi și reduce hiperpigmentarea. În egală măsură reface volumul în cazul pierderii osoase sau de colagen, care se întâmplă progresiv după vârsta de 25 de ani.

În loc de injecții, folosim Dermapen-ul

Pentru că avem nenumărate tehnologii inovatoare, am decis să te răsfățăm. De aceea, am combinat terapia PRF cu folosirea Dermapen-ului, în locul injectării clasice cu ace. Dermapen™ este un dispozitiv ce seamănă cu un stilou cu mai multe microace fine în vârf.

În clinica MedLink Center folosim Dermapen™ 4, cel mai nou și eficient dispozitiv de mezoterapie. La nivel mondial, acesta este considerat a fi cel mai performant aparat de stimulare a colagenului și de regenerare celulară.

De ce aș avea încredere în PRF pentru cearcăne?

Sute de cliente au revenit în clinica Medlink pentru alte tratamente fiind mulțumite de rezultatele obținute după tratamentul PRF pentru cearcăne.

PRF nu este un tratament oarecare, ci este o inovație în medicină. Este un tratament dovedit științific că funcționează, iar studiile clinice o dovedesc cu prisosință.

PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin ) este o inovație medicală folosită cu succes în sute de afecțiuni, inclusiv pentru intervenții stomatologice precum implantul dentar și adiția de os.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial PRF cearcăne

Prietena mea cea mai bună și-a făcut tratamentul PRF pentru cearcăne și părea de nerecunoscut. Arăta mult mai bine decât în toți anii în care încercase câte-n lună și în stele. Asta m-a convins să încerc și eu și sunt foarte entuziasmată de rezultat. Pur și simplu nu se compară cu nimic din ce am încercat. 👌😍🤩

Cristina Miluță

Pacientă PRF Cearcăne

Terapia PRP și terapia PRF sunt foarte asemănătoare, însă diferența majoră este concentrația de trombocite dintre acestea. În practică, în terapia PRP, este o concentrație mare de trombocite (de 2 până la de 5 ori mai multe față de sângele normal), iar în terapia PRF sunt de aproximativ 10 ori mai multe.

Poți să faci o singură ședință, însă studiile clinice au arătat că o serie de 3 ședințe, câte una pe lună, timp de trei luni consecutive aduc rezultate mult mai bune și pe termen lung. O ședință PRF anuală de întreținere te va ajuta apoi să-ți menții rezultatele și să uiți de folosirea anticearcănelor.

În primele 3-4 zile după procedură trebuie să folosești cremă reparatoare și protecție solară SPF 50, pentru a grăbi procesul de vindecare a pielii. De fapt, protecția solară cu produse SPF 50 nu ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică, dacă vrei să îți păstrezi pielea sănătoasă și tânără.

Nu este indicată folosirea unui gel de curățare a feței. Pe parcursul acestor a 2-3 zile după procedură, zona ochilor trebuie spălată doar cu apă.

După tratament nu te expune la soare, evită sauna, solarul și exercițiile fizice intense, precum și transpirația sau orice factori externi care ar putea provoca o posibilă inflamare a zonei ochilor. Aceste indicații trebuie respectate până când pielea este vindecată în totalitate.

Rezultatele nu se văd pe loc, ci în decurs de 2 săptămâni după prima ședință de tratament. În plus, pentru o vindecare la potențial maxim, ideal, este nevoie de 3 ședințe, câte una pe lună timp de 3 luni.

Da, este firesc ca zona de sub ochi să fie puțin inflamată, însă va trece de la sine în decurs de 24 de ore.

O ședință durează aproximativ 30 de minute, inclusiv partea de recoltare, aplicarea cremei anestezice și folosirea Dermapen-ului pentru vindecarea cearcănelor.

Zona ochilor este sensibilă, iar noi o tratăm ca atare. Pentru confortul tău maxim, am renunțat la injectarea clasică în zona ochilor și am ales să facem terapia PRF cu cel mai performant Dermapen. Acțiunea sa și mai eficientă, dublată de aplicarea unei creme anestezice îți va aduce un maxim de confort.

La ce să te aștepți când faci tratamentul PRF pentru Cearcăne în cabinetul medical?

Prima etapă seamănă cu experiența de a-ți face analize medicale.

O asistentă îți recoltează sânge într-o eprubetă, care apoi este pusă într-un aparat de centrifugare timp de 10 minute. Acolo, sângele este separat în trei straturi: celule roșii, plasma săracă în trombocite și plasma bogată în fibrină (PRF). Acesta din urmă este ingredientul „secret” care va fi extras într-o seringă, apoi în Dermapen și apoi aplicat în zona cearcănelor. În completare, în Dermapen va fi adăugat și „cocktailul” de substanțe regenerative: colagen, acid hialuronic și vitamine.

Înainte de injectare, zona ochilor este curățată de machiaj sau alte impurități. Apoi doctorul aplică o cremă anestezică pentru a avea un disconfort cât mai mic când va trata zona folosind Dermapen-ul.

Întreaga ședință de terapie durează aprox. 30 de minute.

Terapia PRF pentru cearcăne în 3 pași

Pasul 1.
Sângele este extras din braț (ca la analize medicale) și introdus într-o centrifugă (o mașină care se rotește rapid pentru a separa fluidele de diferite densități).

Pasul 2.
După aproximativ 10 minute în centrifugă, sângele tău se va separa în trei straturi: plasmă săracă în trombocite, plasmă bogată în fibrină și globule roșii.

Pasul 3.
Plasma bogată în fibrină este extrasă într-o seringă, introdusă în Dermapen și apoi aplicată, cu celelalte substanțe regenerative în zona cearcănelor.

Te așteptăm în clinică pentru PRF cearcăne

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente PRF cu cocktail de vitamine pentru corectarea cearcănelor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.