fbpx

Profhilo nu este un agent de umplere dermic obișnuit. Este un tratament injectabil conceput special pentru tenul liber; care hidratează, stimulează și remodelează țesutul îmbătrânit și lăsat pentru un aspect mai tânăr și mai proaspăt.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul Profhilo?

Profhilo este un tratament special conceput pentru tratarea laxității pielii sau a pielii lăsate.

Produsul se bazează pe Acid Hialurinic la fel ca alte materiale de umplutură dermice temporare, dar formularea este diferită. Are una dintre cele mai mari concentrații de Acid Hialurinic disponibile și acest lucru înseamnă că se descurcă foarte bine la hidratarea pielii. Deci, mai degrabă decât să adauge doar volum, Profhilo lucrează pentru a hidrata pielea pentru un aspect mai proaspăt.

De asemenea, este foarte maleabil și se răspândește bine, astfel încât medicii estetici sunt capabili să-l folosească pentru a remodela pielea.

Profhilo ajută la încurajarea producției de colagen și elastină în piele pentru rezultate cu aspect natural și măgulitoare.

Analiza facială avansată

Unde poate fi folosit Profhilo?

ZONE PENTRU TRATAMENT

Profhilo este extrem de versatil și are un profil de siguranță excelent, deci poate fi utilizat într-o varietate de situații. Zonele populare de tratament sunt:

  • Față
  • Gât
  • Decolteu / piept
  • Mâini

Tratarea pielii cu Profhilo

Profhilo ridică și strânge pielea atunci când este injectat în puncte strategice. La injectare, produsul începe imediat să se răspândească datorită concentrației ridicate de acid hialuronic. În momentul injecției, va apărea o mică umflătură care seamănă puțin cu o mușcătură de insectă. Dar acest lucru se rectifică de obicei după doar câteva ore.

Tratamentul se efectuează de obicei pe parcursul a două ședințe, luate la aproximativ o lună unul de altul. Stimulează patru tipuri diferite de elastină și colagen pentru a reîmprospăta și reînnoi pielea. Odată stabilit, acest lucru are ca rezultat o îmbunătățire semnificativă a sănătății pielii.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
PROFHILO – Piele Lăsată 1000 2 luni (600 lei prima rată)

Ce așteptări să ai de la Profhilo?

Veți fi invitat la o consultație amănunțită la clinica Medlink Estetix. Aceasta este pentru a discuta preocupările pielii, obiectivele tratamentului, modul în care funcționează Profhilo și îngrijirea pre și post-tratament. După finalizare și după confirmarea faptului că poți avea un astfel de tratament, Profhilo poate începe.

Întinsă pe canapeaua clinicii, fața ta va fi curățată temeinic de orice machiaj și impurități. Pentru a te asigura că tee simți confortabil, o cremă anestezică poate fi aplicată în prealabil. Tratamentul este scurt, durează doar aproximativ 15 minute, timp în care esteticianul nostru foarte instruit va injecta în cinci puncte cheie de ambele părți ale feței. Vor fi necesare doar injecții minime, ceea ce îl face o procedură mai rapidă și mai confortabilă decât multe alte injectabile.

Perioada de vindecare este foarte scurtă, deci de obicei este bine să îți petreci ziua normal.

Tratament Profhilo pentru fata
Durată tratament
20-30 minute

Durată rezultate
Până la 6 luni

Timp de recuperare
Imediat

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Când voi vedea rezultatele?

Profhilo® intră în țesut timp de până la 4 săptămâni după fiecare injecție. În acest timp, funcționează pentru a stimula colagenul și elastina.

Te poți aștepta să vezi rezultatele inițiale după 1-2 zile, cu efecte mai complete după 1-2 săptămâni. Cele mai bune rezultate sunt în mod normal la aproximativ 8 săptămâni după tratament, după dezvoltarea colagenului și a elastinei.

Este dureros acest tratament?

Profhilo se administrează cu ajutorul unui ac foarte fin. De asemenea, oferim o cremă anestezică care poate fi aplicată înainte de tratament pentru a minimiza orice disconfort.

La ce efecte secundare m-aș putea aștepta?

Profhilo este un tratament foarte sigur, cu risc scăzut de efecte secundare. Este posibil să ai roșeață temporară, durere, mâncărime, decolorare sau sensibilitate la locul injectării după tratament, dar aceasta tinde să se estompeze destul de repede.

Esteticienii clinicii Medlink Estetix îți vor explica acest lucru pe deplin și, de asemenea, vor discuta orice alte preocupări pe baza istoricului tău medical în cadrul consultației înainte de tratament.

Rezultatele sunt permanente?

Nu, niciunul dintre tratamentele realizate de profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix nu este permanent.

Efectele Profhilo durează aproximativ 6 luni. Îți recomandăm să ai în vedere acest tratament la fiecare 8-12 luni pentru beneficii optime.

Ce vârstă este recomandată pentru tratamentul Profhilo?

Producătorii sugerează că este benefic pentru pacienții cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, dar poate fi cu adevărat eficient și la pacienții mai tineri și mai în vârstă.

Producătorii recomandă tratamentul începând cu vârsta de 30 de ani.

Câte tratamente ar trebui să am?

La unii pacienți îmbunătățirea nu este vizibilă după un singur tratament, deci din acest motiv producătorii de Profhilo sugerează 2 tratamente.

Aveam 40 de ani când am început să observ că pielea mea devenise mai uscată și mai încrețită odată cu înaintarea în vârstă și voiam să-i dau un impuls! După ce am încercat-o pentru față, am fost convinsă și acum am o intervenție la fiecare 6 luni pentru față, gât și mâini! Este un rezultat atât de natural, nimeni altcineva nu ar ști că am făcut ceva, soțul meu crede că arăt minunat, dar nu știe de ce!

Mariana, 46 ani

Mâinile îmi afișau adevărata vârstă, și aveam o reținere atunci când mă afișam la evenimente și trebuia să am mâinile la vedere. Aleg să îmi fac tratament cu Profhilo pentru mâini la fiecare 6-8 luni, iar acesta este al doilea tratament ales de la clinica Medlink Estetix. Acum mâinile sunt la fel de tinere precum fața, care mulțumită lui Dr. Sam, sunt cu mult întinerite față de vârsta pe care o am de fapt.

Mihaela, 66 ani

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.