fbpx

Profhilo nu este un agent de umplere dermic obișnuit. Este un tratament injectabil conceput special pentru tenul liber; care hidratează, stimulează și remodelează țesutul îmbătrânit și lăsat pentru un aspect mai tânăr și mai proaspăt.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul Profhilo?

Profhilo este un tratament special conceput pentru tratarea laxității pielii sau a pielii lăsate.

Produsul se bazează pe Acid Hialurinic la fel ca alte materiale de umplutură dermice temporare, dar formularea este diferită. Are una dintre cele mai mari concentrații de Acid Hialurinic disponibile și acest lucru înseamnă că se descurcă foarte bine la hidratarea pielii. Deci, mai degrabă decât să adauge doar volum, Profhilo lucrează pentru a hidrata pielea pentru un aspect mai proaspăt.

De asemenea, este foarte maleabil și se răspândește bine, astfel încât medicii estetici sunt capabili să-l folosească pentru a remodela pielea.

Profhilo ajută la încurajarea producției de colagen și elastină în piele pentru rezultate cu aspect natural și măgulitoare.

Analiza facială avansată

Unde poate fi folosit Profhilo?

ZONE PENTRU TRATAMENT

Profhilo este extrem de versatil și are un profil de siguranță excelent, deci poate fi utilizat într-o varietate de situații. Zonele populare de tratament sunt:

  • Față
  • Gât
  • Decolteu / piept
  • Mâini

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Când voi vedea rezultatele?

Profhilo® intră în țesut timp de până la 4 săptămâni după fiecare injecție. În acest timp, funcționează pentru a stimula colagenul și elastina.

Te poți aștepta să vezi rezultatele inițiale după 1-2 zile, cu efecte mai complete după 1-2 săptămâni. Cele mai bune rezultate sunt în mod normal la aproximativ 8 săptămâni după tratament, după dezvoltarea colagenului și a elastinei.

Este dureros acest tratament?

Profhilo se administrează cu ajutorul unui ac foarte fin. De asemenea, oferim o cremă anestezică care poate fi aplicată înainte de tratament pentru a minimiza orice disconfort.

La ce efecte secundare m-aș putea aștepta?

Profhilo este un tratament foarte sigur, cu risc scăzut de efecte secundare. Este posibil să ai roșeață temporară, durere, mâncărime, decolorare sau sensibilitate la locul injectării după tratament, dar aceasta tinde să se estompeze destul de repede.

Esteticienii clinicii Medlink Estetix îți vor explica acest lucru pe deplin și, de asemenea, vor discuta orice alte preocupări pe baza istoricului tău medical în cadrul consultației înainte de tratament.

Rezultatele sunt permanente?

Nu, niciunul dintre tratamentele realizate de profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix nu este permanent.

Efectele Profhilo durează aproximativ 6 luni. Îți recomandăm să ai în vedere acest tratament la fiecare 8-12 luni pentru beneficii optime.

Ce vârstă este recomandată pentru tratamentul Profhilo?

Producătorii sugerează că este benefic pentru pacienții cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, dar poate fi cu adevărat eficient și la pacienții mai tineri și mai în vârstă.

Producătorii recomandă tratamentul începând cu vârsta de 30 de ani.

Câte tratamente ar trebui să am?

La unii pacienți îmbunătățirea nu este vizibilă după un singur tratament, deci din acest motiv producătorii de Profhilo sugerează 2 tratamente.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

9 + 10 =