fbpx
Tratament Profhilo pentru piele lăsată2023-10-30T14:54:22+02:00
Dermatologie Estetică

Profhilo pentru Piele Lăsată

Cauți un tratament prin care pielea ta să arate mult mai fermă? Alege tratamentul revoluționar Profhilo de întinerire a pielii lăsate.

Profhilo este un tratament injectabil conceput special pentru tenul care și-a pierdut elasticitatea. Acesta are o formulă unică ce hidratează, stimulează și remodelează țesutul îmbătrânit pentru ca tu să arăți cu 10 ani mai tânără.

Tratament Profhilo pentru piele lăsată
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2 (se folosește cremă anestezică)

 • Durată
  Aproximativ 20 de minute

 • Substanță folosită
  Formulă moleculară unică și brevetată de Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Ședințe necesare
  2 ședințe la distanță de o lună pentru rezultate optime

 • Durata rezultatelor
  6 luni

 • Preț
  1200 lei

caracteristici profhilo
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Profhilo: Tratament revoluționar pentru piele lăsată

De ce să alegi tratamentul Profhilo?

Când pielea își pierde fermitatea, elasticitatea și acel aspect neted, ai pierdut colagenul care era produs de corpul tău în mod natural. Însă nu e motiv să te îngrijorezi.

Profhilo îți oferă rezultate-wow!

Profhilo este un tratament special conceput pentru tratarea pielii lăsate.

Tratament Profhilo pentru fata

Profhilo este un produs revoluționar, alcătuit din acid hialuronic pur, într-o concentrație de trei ori mai mare decat produsele injectabile existente pe piață.

Datorită formulei sale, Profhilo® are o dublă acţiune:

 • Bioregenerează pielea (datorită concentrației echilibrate de acid hialuronic cu masă moleculară mică), stimulând producția naturală de colagen.
 • Face pielea mai fermă (datorită concentrației de acid hialuronic cu masă moleculară mare), neutralizând laxitatea pielii și remodelând ţesuturile.

Profhilo este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate, fiind foarte maleabil și distribuindu-se uniform. Profhilo stimulează puternic producția de colagen și elastină în piele, pentru rezultate cu aspect natural și fresh.

Popularitate Profhilo pentru piele lăsată

În ce zone corporale se poate injecta Profhilo?

Profhilo este extrem de versatil și poate fi utilizat pentru:

 • Față;
 • Gât;
 • Decolteu;
 • Mâini.

Tratarea pielii cu Profhilo®

Profhilo ridică și întinde pielea atunci când este injectat în câteva puncte strategice. Când este injectat, produsul începe să se distribuie în țesuturi foarte repede datorită concentrației sale. Profhilo are la bază o tehnică care presupune injectarea complexelor de acid hialuronic endogen în 5 puncte ale feței. Aceste 5 puncte sunt selectate atent, pentru a reduce riscurile și pentru a asigura o difuzie optimă a produsului în acele zone.

Odată injectat este firesc ca mici umflături să apară. Acestea seamănă cu mici înțepături de insectă și nu sunt cauzate de substanța injectată, ci de acțiunea de străpungere a pielii cu acul. Însă aceste mici inconveniente trec de la sine după în decurs de 3-4 zile de la procedură.

Pentru rezultate excelente, tratamentul se efectuează de obicei pe parcursul a două ședințe, la aproximativ o lună distanță. Astfel, procesul de stimulare a patru tipuri diferite de elastină și colagen pentru a reîmprospăta și reînnoi pielea este complet. Rezultatul tratamentului nu va fi doar un aspect mai atrăgător, ci și o îmbunătățire semnificativă a sănătății pielii.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul tău, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, având rolul de a reține apa din piele și a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă pe care corpul o integrează în țesuturi și o metabolizează în mod natural, în decurs de un an și jumătate până la doi ani.

Profhilo pentru piele lăsatăPreț
1 ședință1200 lei
Sculptra2500 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial Profhilo piele lăsată Medlink

Recomand cu toată căldura nu doar tratamentul Profhilo, ci și medicul. A fost extraordinar, explică tot în timpul intervenției și este foarte atent la detalii. De rezultat nu mai spun, sunt foarte mulțumită!

Ana Seceleanu

Pacientă Profhilo

Cum decurge o procedură Profhilo?

Primul pas va consta în curățarea temeinică a feței pentru a îndepărta orice urme de machiaj și impurități. Pentru a ne asigura că te simți confortabil, o cremă anestezică poate fi aplicată în prealabil. Tratamentul este scurt, durează aproximativ 15-20 de minute, timp în care medicul nostru estetician va injecta 10 ml de Profhilo® în 5 puncte cheie ale feței. Comparativ cu orice alte tratamente injectabile, număl de injecții este minim, ceea ce face ca procedura să fie mult mai rapidă și mai confortabilă.

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de băuturi și mâncăruri fierbinți în ziua efectuării procedurii, precum și de cafea sau alcool. Nu aplica machiaj cu cel puțin patru ore înainte de procedură și nu lua aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare, pentru a evita apariția vânătăilor sau sângerării în zonele injectate.

După tratament

La finalul procedurii, tenul va avea aspect ușor iritat, însă roșeața va dispărea după 24 – 48 de ore. Recuperarea completă va fi în 3 – 4 zile. Evită să îți atingi faţa imediat după tratament și nu aplica machiaj pe față timp de 24 ore. E indicat să eviți solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de o săptămână după tratament. Evită băuturile și mâncărurile fierbinți în ziua efectuării procedurii, precum și consumul de tutun și alcool timp de 3 zile de la procedură. Efectuarea altor intervenții estetice sau dentare timp de 2 săptămâni de la procedură este contraindicată. La fel și călătoriile cu avionul în primele 2 zile de la injectare.

Timp de recuperare

Terapia Profhilo este o procedură neinvazivă, însă este nevoie de o minimă recuperare. Reacțiile adverse cel mai des întâlnite sunt senzația de disconfort ușor din timpul injectării, un posibil edem, care apare la unii pacienți și inflamația din locul injectării, însă toate acestea se remit spontan la 3 – 4 zile de la procedură.

Pentru rezultate excelente, tratamentul trebuie repetat. Așadar e nevoie de două ședințe, la aproximativ o lună distanță. Astfel, procesul de stimulare a elastinei și colagenului va fi complet și tu vei arăta vizibil întinerită.

Producătorii sugerează că este ideal pentru pacienții cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, dar poate fi cu adevărat eficient și la pacienții mai tineri, și la cei trecuți de 50 de ani. Producătorii recomandă tratamentul începând cu vârsta de 30 de ani.

Efectele tratamentului Profhilo durează aproximativ 6 luni. Îți recomandăm să ai în vedere acest tratament la fiecare 8-12 luni pentru beneficii optime.

Profhilo este un tratament foarte sigur, cu risc scăzut de efecte secundare. Este posibil să ai roșeață temporară, durere, mâncărime, decolorare sau sensibilitate în zona injectării, dar acestea dispar după 3-4 zile. Uneori, pot apărea și echimoze (vânătăi), însă și acestea dispar de la sine.

Esteticienii clinicii Medlink Estetix îți vor explica cum poți atenua aceste efecte secundare și îți vor răspunde la orice alte preocupări ai.

Profhilo se administrează cu ajutorul unui ac foarte fin. De asemenea, o cremă anestezică va fi aplicată înainte de tratament pentru a minimiza orice disconfort.

Majoritatea pacienților noștri sunt plăcut surprinși că este un tratament mai puțin dureros decât se așteaptă. În plus, medicii noștri sunt instruiți în tehnici de injectare cu durere redusă. O persoană obișnuită consideră că tratamentul presupune un minim disconfort de care uită complet când înainte să își poată admira rezultatele în oglindă.

În general sunt injectați 2 ml de Profhilo. Profhilo are la bază o tehnică care presupune injectarea complexelor de acid hialuronic endogen în 5 puncte ale feței.

Profhilo® se stabilizează în țesut în decurs de aprox. 4 săptămâni după fiecare procedură. În acest timp, acesta acționează pentru a stimula colagenul și elastina.

Efectul se poate observa la un interval de 7-10 zile de la procedură, după ce producția de colagen și elastină sunt produse consistent de piele.

Pentru a ne asigura că îți înțelegem istoricul medical și orice preocupări, oferim întotdeauna o consultație gratuită înainte de realizarea tratamentului.

Acest lucru este foarte util pentru a ne asigura că acest tip de tratament este cel mai util pentru situația ta concretă. În decursul consultației vei afla costurile tratamentului, dar și dacă așteptările tale sunt realiste în ceea ce privește rezultatele. Uneori nu recomandăm injecțiile cosmetice dacă istoricul tău medical ne indică posibilitatea unor riscuri suplimentare. Vrem să obții cele mai utile informații din consultul de care vei avea parte, astfel încât să faci acest tratament fiind încrezători că sănătatea ta este pe primul plan.

Reacțiile adverse cel mai des întâlnite sunt senzația de disconfort ușor din timpul injectării, un posibil edem, care apare la unii pacienți și inflamația din locul injectării, însă toate acestea se remit spontan la 3 – 4 zile de la procedură.

Profhilo este denumirea comercială unei umpluturi dermice cu acid hialuronic ce are cea mai mare concentrație existentă în domeniul estetic (32mg/ml). Pielea ta conține în mod natural acid hialuronic. Acest compus are rolul de a reține apa din piele și a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată.

Acidul hialuronic injectat este biocompatibil cu organismul și biodegradabil, se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural, în decurs de un an și jumătate până la doi ani.

Avantajele tratamentului Profhilo

Te așteptăm în clinică pentru Profhilo pentru piele lăsată

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamentul Profhilo pentru piele lăsată. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.