fbpx

Departament Medical

Orice pacient pășește pragul Clinicii Medlink are promisiunea că va fi tratat cu respect și că va primi ajutorul unui medic specialist.

Servicii Medicale

Ne străduim din greu să colaborăm cu medici profesioniști care să îți acorde atenția și suportul de care ai nevoie pe tot parcursul tratamentului.

Medicină Internă

În urma consultației de medicină internă se pot descoperi, în cazul în care acestea există, afecțiuni ale organelor interne. Medicina internă se referă la întregul organism și are legătură cu diagnosticarea și tratarea celor mai comune boli de care suferă persoanele adulte.

Un medic bun de medicină internă știe că atunci când situația ajunge în cazuri extreme, pacientul trebuie să ajungă la un specialist.

Cardiologie

Cardiologia este studiul și tratamentul afecțiunilor inimii și vaselor de sânge. Unei persoane cu boli de inimă sau boli cardiovasculare îi poate fi recomandat consultarea unui medic cardiolog. Un cardiolog este specializat în diagnosticarea și tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Cardiologul va efectua teste și poate face unele proceduri, cum ar fi cateterizări cardiace, angioplastie sau introducerea unui stimulator cardiac.

Dermatologie Patologică

Dermatologia Patologică este o subspecialitate a dermatologiei și patologiei și, într-o măsură mai mică, a patologiei chirurgicale care se concentrează pe studiul bolilor cutanate la nivel microscopic și molecular. Cuprinde analize ale cauzelor potențiale ale bolilor de piele la un nivel de bază.

Dermatologii sunt capabili să recunoască majoritatea bolilor de piele pe baza aparițiilor, distribuțiilor anatomice și comportamentului lor.

Gastroenterologie

În urma unui consult de gastroenterologie se pot preveni, diagnostica și trata afecțiunile tubului digestiv și a organelor anexe acestuia. Consultul de gastroenterologie este necesar când apar acuze digestive severe sau persistente; de cele mai multe ori aceste acuze nu sunt specifice.

Fii precaut. Programează-te acum pentru o consultație gastroenterologică în Craiova și depistează din timp orice boli pot apărea.

Ecografie Doppler

Ecografia Dopper este un examen imagistic ecografic al vaselor sangvine, combinat cu explorarea funcţională a circulaţiei sangvine în arterele şi venele respective cu ajutorul sistemului Doppler. În cadrul acestui examen se măsoară, de fapt, viteza sângelui prin vase.

Nu necesită nici o pregătire când ecografia Dopper este efectuată asupra membrelor superioare sau inferioare.

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

9 + 10 =