Departament Medical

Orice pacient pășește pragul Clinicii Medlink are promisiunea că va fi tratat cu respect și că va primi ajutorul unui medic specialist.

Servicii Medicale

Ne străduim din greu să colaborăm cu medici profesioniști care să îți acorde atenția și suportul de care ai nevoie pe tot parcursul tratamentului.

Departament Medical Clinica Medlink Medicină Internă

Medicină Internă

În urma consultației de medicină internă se pot descoperi, în cazul în care acestea există, afecțiuni ale organelor interne. Medicina internă se referă la întregul organism și are legătură cu diagnosticarea și tratarea celor mai comune boli de care suferă persoanele adulte.

Un medic bun de medicină internă știe că atunci când situația ajunge în cazuri extreme, pacientul trebuie să ajungă la un specialist.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Cardiologie

Cardiologie

Cardiologia este studiul și tratamentul afecțiunilor inimii și vaselor de sânge. Unei persoane cu boli de inimă sau boli cardiovasculare îi poate fi recomandat consultarea unui medic cardiolog. Un cardiolog este specializat în diagnosticarea și tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Cardiologul va efectua teste și poate face unele proceduri, cum ar fi cateterizări cardiace, angioplastie sau introducerea unui stimulator cardiac.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Gastroenterologie

Gastroenterologie

În urma unui consult de gastroenterologie se pot preveni, diagnostica și trata afecțiunile tubului digestiv și a organelor anexe acestuia. Consultul de gastroenterologie este necesar când apar acuze digestive severe sau persistente; de cele mai multe ori aceste acuze nu sunt specifice.

Fii precaut. Programează-te acum pentru o consultație gastroenterologică în Craiova și depistează din timp orice boli pot apărea.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Dermatologie Patologică

Dermatologie Patologică

Dermatologia Patologică este o subspecialitate a dermatologiei și patologiei și, într-o măsură mai mică, a patologiei chirurgicale care se concentrează pe studiul bolilor cutanate la nivel microscopic și molecular. Cuprinde analize ale cauzelor potențiale ale bolilor de piele la un nivel de bază.

Dermatologii sunt capabili să recunoască majoritatea bolilor de piele pe baza aparițiilor, distribuțiilor anatomice și comportamentului lor.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Ecografie Doppler

Ecografie Doppler

Ecografia Dopper este un examen imagistic ecografic al vaselor sangvine, combinat cu explorarea funcţională a circulaţiei sangvine în arterele şi venele respective cu ajutorul sistemului Doppler. În cadrul acestui examen se măsoară, de fapt, viteza sângelui prin vase.

Nu necesită nici o pregătire când ecografia Dopper este efectuată asupra membrelor superioare sau inferioare.

+ INFO

Analize Medicale

Asigură-te că totul este în regulă cu corpul tău și programează-te pentru analizele medicale.

Departament Medical Clinica Medlink Pachet Analize Medicale 1

Pachet Analize Uzuale I

Acest pachet de analize reprezintă analizele medicale pe care oricine ar trebui să și le facă, indiferent de sex sau vârstă. Oferă informații vitale despre sănătatea corpului tău și te face să fii conștient despre eventualele probleme care pot apărea.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Analize Medicale 2

Pachet Analize Uzuale II

Acest pachet de analize (24 la număr), spre deosebire de cel anterior (11 la număr), oferă un set de informații complexe dar foarte relevante despre sănătatea corpului tău și se adresează acelor persoane care își doresc să se cunoască cu adevărat.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Analize Ginecologie

Pachet Analize Ginecologie

Frecvența cu care o femeie trebuie să meargă la medicul ginecolog pentru a avea grijă de sănătatea ei reproductivă depind de o varietate de factori: vârsta femeii, profilul de sănătate, istoricul familial etc. Se pot efectua teste pentru diagnosticul precoce al unor boli grave, precum testul Papanicolau.

O parte dintre femei au probleme de fertilitate – multe dintre aceste afecţiuni încep să fie tratate tot în cabinetele de ginecologie.

+ INFO

Pachet Analize Gravide Trim. I

Odată ramasă însarcinată, grija față de propria persoană atinge cele mai înalte cote. Vizita medicală la 12 săptămâni de sarcină este reprezentată de o ecografie simplă, ce utilizează ultrasunetele pentru explorarea corpului uman. Ea nu este dureroasă şi nu are efecte nocive asupra copilului.

Pentru a te asigura că vei avea un bebeluș sănătos, trebuie să vizitezi cabinetul medical și să efectuezi analizele și testele indicate de ginecolog.

+ INFO

Pachet Analize HPV-ADN și BPN

Anual, pe plan mondial, apar peste 500.000 de noi cazuri de cancer de col uterin, iar jumătate dintre pacientele diagnosticate pierd lupta cu boala. Atunci când este depistat într-un stadiu precoce, este unul dintre tipurile de cancer care pot fi prevenite şi tratate.

Dacă boala se află într-un stadiu avansat în momentul diagnosticării, rata medie de supravieţuire a pacientei pentru cinci ani este de aproximativ 20%.

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Pachet Analize Pediatrie

Pachet Analize Pediatrie

Fără simptome, în general, copiii nu au nevoie de multe analize medicale. Ajutând copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase, cum ar fi mâncatul sănătos și mișcarea cu expunerea la aer curat, putem preveni probleme de sănătate grave și costisitoare ce pot apărea de-a lungul vieții lor.

Cu toate acestea, analizele medicale oferă informații despre starea de sănătate a copilului si se recomandă să se efectueze periodic (cel putin o data pe an).

+ INFO
Departament Medical Clinica Medlink Pachet Analize Reumatologie

Pachet Analize Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu suferințe non-chirurgicale ale aparatului locomotor. Reumatologia este o subspecialitate derivata din medicina internă.

Medicul reumatolog este format sa creeze un plan de tratament și diagnostic personalizat. Prima vizita va cuprinde o examinare.

+ INFO