Dermatologie Estetică

Căderea părului la bărbați

Terapia vampir pentru căderea părului la bărbați – cea mai bună terapie înainte să iei în calcul transplantul de păr.

Cu Terapia Vampir pentru păr scapi de chelia incipientă la doar o fracțiune din prețul unui transplant de păr. Fără să îți iei zile libere și fără să sacrifici banii puși deoparte pentru concedii.

Căderea părului la bărbați - Terapia Vampir & PRP
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 30 de minute

 • Indicații
  • Pentru cei cu chelie mică sau moderată
  • Pre și postoperator în transplantul de păr

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Preț
  750 lei/ședință

caracteristici caderea parului la barbati
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Terapia Vampir pentru căderea părului la bărbați

Rezultate științifice de aproape 50 de ani

Undeva între șampoane specializate și transplantul de păr găsești cea mai remarcabilă terapie neinvazivă: terapia vampir pentru căderea părului la bărbați, cunoscută și ca PRP pentru păr.

Poate că bunicul sau străbunicul tău s-au resemnat cu chelia pe care au avut-o. Însă nu mai este cazul tău. Tu poți conduce o decapotabilă pe Coasta de Azur, trecându-ți cu mândrie mâna prin păr. Fiind încrezător cu fiecare fir de păr care te face mai masculin și atrăgător.

Și asta pentru că PRP pentru bărbați are la bază o descoperire medicală folosită în uimitor de multe specialități medicale.

De fapt, terapia Vampir pentru căderea părului la bărbați sau PRP (Platelet-Rich Plasma) este una dintre soluțiile inovatoare rarisime în medicina modernă. Este folosită în prezent pentru tratarea a aprox 200 de afecțiuni medicale.

Și asta folosind cu un principiu simplu, dar uimitor.

Prin separarea și injectarea unor trombocite aflate în propriul tău sânge, terapia Vampir nu face altceva decât să declanșeze un proces de vindecare accelerată prin cele mai potente substanțe din corpul tău.

Inițial folosită în domeniul ortopedic, Terapia PRP s-a extins rapid în domeniul chirurgiei dentare, ginecologice, urologice și estetice (atât pentru păr cât și pentru ten).

Cum funcționează în practică?

Într-o ședință de Terapia Vampir pentru păr ți se recoltează o cantitate mică de sânge care este centrifugată într-un dispozitiv special. Astfel, se obține plasma bogată în trombocite, care este apoi injectată în zonele de scalp unde s-a format chelia. Desigur, sub o mică anestezie locală, cum se întâmplă și când stomatologul tratează o carie

De ce și când să alegi PRP pentru căderea părului la bărbați?

Pentru chelie incipientă

Ești un bărbat de acțiune și totodată unul care vrea să arate bine. Dacă nu ai timpul, curajul și bugetul necesar pentru transplantul de păr, terapia vampir pentru păr este terapia validată de medicină și știință.

Indiferent că suferi de alopecia adrogenică (chelia pe fond genetic) sau doar de o rărire sau subțiere a părului pe fond de stres, PRP pentru bărbați are rezultate dovedite științific.

Rezultatele în Terapia Vampir pentru păr pot fi observate adesea după 2-3 săptămâni, însă rezultatele incontestabile sunt, la majoritatea pacienților după 2-3 luni, adică după 2-3 ședințe de tratament.

Cu cât căderea părului e în stadiu incipient, cu atât mai repede vei vedea rezultatele terapiei Vampir pentru păr.

Iată o scurtă comparație între ceea ce presupune transplantul de păr și PRP pentru bărbați:

Procedură Transplant păr PRP păr
Rezultate definitive temporare*
Durată 6 – 24 ore 30 minute
Cost 6000 – 18000 eur 150 – 250 eur/ședință
Spitalizare 1-2 zile fără
Recuperare 6 săptămâni fără
Rezultate finale 1 an 2-3 luni
Restricții sport 6 săptămâni fără
Restricții sex 2 săptămâni fără

*pentru terapia PRP pentru căderea părului la bărbați, efectul regenerării părului se vede în aprox 2-3 săptămâni de la prima ședință și durează aprox. 10-12 luni, fiind nevoie de aprox. 1 ședință de întreținere anuală după această perioadă.

Pentru chelie avansată

Pentru chelia avansată, transplantul de păr este soluția definitivă. Dacă vrei să ai ceva în comun cu Elon Musk, atunci poți avea dacă faci transplant de păr în completare cu terapia vampir pentru păr.

Nu doar Elon Musk, ci și multe alte vedete au recurs la terapia PRP înainte și după transplantul de păr. Este binecunoscut că terapia vampir pentru păr face ca firele transplantate să fie mult mai bine „acceptate”, iar recuperarea după operație să fie accelerată.

Pentru rezultate foarte bune, în general se recomandă o ședință de PRP cu aprox 10 zile înainte de transplantul de păr. Apoi sunt recomandate alte trei ședințe: la o lună, la trei luni și la șase luni după transplant.

ÎNAINTE DE TRANSPLANT

 • 1 ședință PRP cu 5-10 zile înainte de transplant

DUPĂ TRANSPLANT

 • trei ședințe la câte o lună distanță
Terapia Vampir Preț
1 ședință 750 lei
3 ședințe 1900 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Testimonial caderea parului la bărbați

După un an de ezitări am sunat în sfârșit la clinica Medlink și m-am programat la un consult. Am urmat apoi prima ședință și am fost surprins că durerea pe care mi-o închipuiam a fost în realitate doar un mic disconfort. Am început să văd cum se regenerează părul cam după două săptămâni.

George Mihailescu

Pacient terapia vampir

PRP are rezultate temporare. De obicei, după 2-3 ședințe inițiale este nevoie de ședințe de întreținere o dată pe an, în medie.

Your Content Goes HereO parte din pacienții PRP pentru păr au foliculită fibrozată sau alopecia areata (mici porțiuni de chelie din loc în loc, pe scalp). Aceasta este o afecțiune prin care propriul sistem imunitar atacă selectiv foliculii de păr.

Cea mai mare parte a pacienților însă aleg să urmeze terapia suferind de alopecia androgenică (chelia masculină).

Asta și pentru că aceasta este o boală în general predeterminată genetic, de care suferă un procent foarte mare de bărbați (aprox. 80%). Deși este numită colocvial chelia masculină, alopecia androgenică afectează surprinzător multe femei (aprox. 50%). Diferența principală este că la bărbați se formează în general chelia clasică în zona frontală, pe când la femei căderea părului se manifestă printr-un tipar diferit de rărire a părului.

Terapia Vampir pentru păr are rezultate la fel de bune atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Terapia vampir pentru bărbați nu doar că este compatibilă cu transplantul de păr, ci face operația să fie de succes. Clienții noștri care au făcut transplant de păr și 4 ședințe de PRP au constatat ceea ce mai multe studii clinice au concluzionat:

 • noile fire de păr transplantate sunt mult mai bine acceptate (se reduce pierderea părului transplantat aflat în faza catagenă);
 • părul se regenerează mai repede;
 • scalpul se recuperează mai repede;
 • foliculii de păr aflați în stare latentă devin activi.

Cu cât chelia este mai mică, cu atât rezultatele sunt mai evidente în terapia vampir pentru bărbați.

Pentru pacienții care suferă de alopecia androgenică sau aerata, subțierea sau rărirea părului, numărul de ședințe PRP pentru bărbați este de 3, câte una pe lună. Pentru menținerea rezultatelor este nevoie, în plus, de câte o ședință de întreținere anuală.

Pentru cazurile complexe de chelie, e nevoie de un număr mai mare de ședințe de tratament. Ca reper, bărbații cu chelie medie, pacienți ai clinicii Medlink, au avut nevoie de 6 ședințe efectuate la distanță de o lună.

Ca orice terapie injectabilă, te poți aștepta la un mic disconfort. Partea bună este că este minim. Protocolul terapiei prevede aplicarea unei creme anestezice, astfel încât durerea este redusă substanțial, așa cum e redusă și un spray anestezic la dentist.

După încheierea ședinței PRP, poți resimți un disconfort temporar. Unele umflături și dureri sunt firești în primele 48 de ore după injectare și trec de la sine. Toți pacienții noștri au tolerat foarte bine procedura.

Terapia Vampir este indicată pentru cei care au o stare de sănătate generală bună.

Pacienții cu anemie severă, număr scăzut de trombocite sau infecții le este contraindicată terapia. Persoanele care suferă de cancer, boli autoimune nu sunt buni candidați pentru PRP.

În cazul persoanelor care iau medicamente anticoagulante, terapia poate fi urmată, însă urmând cu strictețe recomandările medicului.

Terapia PRP pentru păr, validată în

Etape PRP păr

Te așteptăm în clinică pentru procedura de căderea părului la bărbați

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu plasmă bogată în trombocite pentru un păr rezistent și strălucitor. Programează-te acum la 3 ședințe cu Terapia Vampir și primești 15% discount.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.