Analize Medicale

Analize Reumatologie

Programează-te pentru analize medicale de reumatologie.

Fă programarea chiar acum și vino la clinică în următoarele 3 zile. Îți oferim pachetul promoțional de analize de reumatologie.

Analize Reumatologie în clinică privată din Craiova

Punct de recoltare
Analize Reumatologie

  • Clinica Medlink Craiova este situată pe str. Strada Adrian Păunescu, nr. 20
  • Program recoltare: luni – vineri: 09:00 – 12:00
  • Sună pentru o programare la tel. 0770 982 559

* Analizele se fac doar pe bază de programare, iar rezultatele le primești online sau le poți ridica din clinică.
** Clinica Medlink Craiova nu are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, prin urmare plata analizelor se face integral de către pacient.

caracteristici analize reumatologie
consultant beauty medlink

Medlink Specialist

Ești așteptat în clinică de unul din specialiștii Medlink.

Cum te pregătești pentru analizele la sânge?

Nu consuma mâncare, cafea sau alcool cu minimum 8 ore înainte de a veni la recoltare. Substanțele nutritive din alimente și băuturi ajung în circulația sanguină și pot modifica rezultatele analizelor. Imediat după recoltare poți consuma alimente și lichide.

Renunță să depui efort fizic intens înainte de recoltare pentru că rezultatele analizelor pot fi afectate.

Cum te pregătești pentru sumarul de urină?

Recoltarea se face din prima urină de dimineaţă. Primul jet de urină trebuie să ajungă în toaletă și abia jetul mijlociu va fi colectat în recipientul steril, abia desigilat. Cantitatea necesară pentru laborator este de aprox. 15 ml de urină. La sfârșitul recoltării, capacul trebuie înfiletat bine pe urocultor pentru a evitarea scurgerea sau contaminarea urinei.

Înainte de recoltare e nevoie de o toaletă riguroasă a organelor genitale exterioare cu apă și săpun, ștergerea cu un prosop curat sau cu o compresă sterilă. La bărbați e recomandat ca toaleta locală să fie făcută cu decalotarea glandului.

După recoltare, proba se păstrează la temperatura camerei (18–25°C) şi trebuie adusă în clinică în decurs de maximum 2 ore. Alternativ, proba poate fi adusă în decurs de 4–6 ore dacă este ținută la frigider (4°C).

Urina trebuie recoltată în recipiente sterile din farmacie sau procurate de la recepția clinicii.

Prelevarea trebuie făcută înainte de începerea oricărui tratament cu antibiotice, iar în cazul în care este necesară urmărirea eficienței tratamentului, recoltarea se repetă la 48–96 ore de la ultima doză de antibiotic administrată.

Pachet Analize Reumatologie Preț promoțional: 268 lei
Preț întreg: 355 lei
Hemoleucograma completă 29 lei
VSH 10 lei
Acid uric 14 lei
Fibrinogenemie 28 lei
Proteină C Reactivă cantitativ 25 lei
Factor reumatoid cantitativ 29 lei
Uree 14 lei
Creatinină 14 lei
Calciu ionic 20 lei
Proteine totale 14 lei
TGO 14 lei
TGP 14 lei
Fosfatază alcalină 14 lei
Examen sumar urină + sediment 29 lei

 

Pentru ce sunt utile analizele de reumatologie?

Alegând pachetul nostru de analize, medicul tău reumatolog poate afla indicii foarte importante despre starea ta de sănătate.

Alături de eventuale alte investigații, acestea vor fi valoroase în stabilirea unui diagnostic. În funcție și de istoricul tău medical, vârstă și gen, doctorul va putea lua cele mai bune decizii pentru situația ta medicală.

Va putea invalida anumite afecțiuni sau îți va putea prescrie un plan de tratament.

Când se fac analizele de reumatologie?

Ideal este ca analizele să fie făcute la recomandarea medicului reumatolog. Acesta va fi cel mai în măsură să îți prescrie, în funcție de simptomele tale, tipurile de analize care îl vor ajuta să pună un diagnostic corect.

De ce e important să faci analizele la timp?

Luată din pripă, o boală de reumatologie diagnosticată corect poate avea șansa unui tratament care te scutește de prelungirea durerilor articulare, inflațiilor articulațiilor sau dificultatea de a merge sau face activități obișnuite.

270+

Satisfacție

Peste 270 de pacienți satisfăcuți în fiecare lună

#1

Modern

Cea mai modernă clinică medicală din Craiova

5

All-in-one

5 pachete diferite de analize pentru observații medicale complete

Pentru ce sunt utile analizele de reumatologie?

Există peste 100 de tipuri de boli reumatologice, inclusiv tulburări musculoscheletice, dureri de spate și gât sau afecțiuni ale nervului sciatic, cervical sau median. Printre cele mai cunoscute boli reumatice sunt osteoartrita, boli autoimune, precum (poli)artrita reumatoidă, artrita psoriazică, spondiloartropatia, polimialgia reumatică, lupusul, sindromul Sjogren, sindromul antifosfolipidic, sclerodermia sau vasculita.

Orice dintre aceste diagnostice se pot pune doar în urma unor analize de reumatologie. Iată cu ce scop sunt făcute analizele din pachetul promoțional:

Factorul reumatoid dă informații despre grupul de proteine ​​pe care corpul tău le produce atunci când sistemul tău imunitar atacă țesuturile sănătoase. 70-80% dintre pacienții cu factor reumatoid au poliartrită reumatoidă.

Analiza urinei indentifică proteinele ​​și sângele în urină, un indicator important la boli reumatice precum lupus și vasculita, care afectează rinichii.

Hemoleucograma completă măsoară numărul de celule albe din sânge, hematocritul și trombocitele.

Creatinina măsoară funcția rinichilor.

Acidul uric cu niveluri crescute peste normal pot indica boli precum guta.

Calciul dă informații despre sănătatea oaselor.

Proteina C reactivă în cantități peste normal indică inflamația în corp.

testimonial analize reumatologie medlink

Am teamă de injecții și ace, însă, când mi-a recoltat sânge, asistenta a avut mâna foarte ușoară și m-a ajutat să trec peste emoții. Personalul este foarte amabil, iar totul a decurs neașteptat de repede și bine.

Silviu Dragomir

Pacient analize reumatologie

Te așteptăm în clinică la Analize Reumatologie

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate analize medicale.

Beneficiază de analize reumatologie și o recoltare de sânge realizată cu grijă. Programează-te acum și pune-ți sănătatea pe primul loc.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.