fbpx

PROFIL FACIAL

Realizarea unui profil facial al feței folosește principiile științifice cheie ale frumuseții pentru a reechilibra trăsăturile faciale, cum ar fi nasul, bărbia și buzele, pentru proporții și simetrie mai armonizate, creând un aspect general mai frumos atât din partea laterală a feței, cât și din față.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi realizarea profilului facial?

Remodelarea profilului facial este unul dintre cele mai eficiente tratamente care pot fi realizate cu umpluturile faciale, deoarece acționează pentru a reechilibra caracteristicile cheie ale feței pentru a îmbunătăți echilibrul, simetria și armonia pentru un profil mai plăcut din punct de vedere estetic.

Dr. Sam Mais, administratorul clinicii Medlink Estetix, explică:

Consider că profilul facial este unul dintre cele mai satisfăcătoare tratamente care au legătură cu umpluturile dermice.

Nasul, bărbia și buzele care se remodelează pentru a genera genera un aspect mai armonios, care pur și simplu te face să arăți mai frumoasă, fără să arăți „fals”.

Mici ajustări în multe locuri reprezintă cheia pentru o transformare frumoasă care să nu te distragă sau să nu te redefinească, dar care să permită frumuseții tale naturale să strălucească.

Analiza facială avansată

Avantajele profilării feței

CE POATE FI ÎMBUNĂTĂȚIT CU PROFILAREA FEȚEI?

Tratamentul profilului facial se uită la proiecția relativă, forma și poziția a trei zone cheie ale feței care formează structura sa de bază:

 • Bărbie
 • Nas
 • Buze

Pentru a obține profilul facial ideal, este vorba de a privi unghiurile dintre diferite caracteristici. Există unghiuri ideale între frunte și nas, nas și gură, și gură și bărbie. Deși rinoplastia non-chirurgicală este nucleul profilării feței, câștigurile reale sunt atunci când faci nasul să se potrivească cu alte caracteristici ale feței, în special cu buza superioară și bărbia.

O procedură bine realizată ar trebui să creeze un sentiment de armonie și nu ar trebui niciodată să facă pe cineva să pară fals. Pe lângă unghiuri, ne uităm și la proporții și încercăm să folosim „raportul de aur” al lui Leonardo da Vinci.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
5 ML Acid Hialuronic 5000
Botox – Full-face 2000
Fire – Lifting facial 3000
Full-face 10000

3 PAȘI PENTRU ARMONIE FACIALĂ

1. Analiza atentă a trăsăturilor și proporțiilor faciale ale pacientului.

2. O înțelegere profundă a principiilor științifice ale frumuseții – inclusiv unghiuri și rapoarte care definesc „frumusețea”.

3. Aplicarea de umpluturi faciale utilizând tehnicile subtile ale Medlink Estetix, care implică injecții multiple de cantități mici de umplutură în mai multe locuri susținute în partea de jos a feței de o bărbie mai definită.

Echilibrarea profilului facial

Atractivitatea este un subiect influențat de mulți factori, cum ar fi vârsta, etnia și cultura. Dar trăsăturile faciale proporționale și echilibrate se găsesc a fi factori vitali care influențează aspectul fizic și atractivitatea. Echilibrarea profilului armonizează caracteristicile feței, îmbunătățind profilul facial, în special profilul lateral. Procedurile nechirurgicale vor schimba echilibrul facial, proporția și caracteristica feței.

Pentru obținerea unor rezultate naturale și echilibrate, alegerea tratamentului unic sau a combinației de tratamente este luată în considerare de pacient. În special persoanele în vârstă, necesită în general o combinație de tratamente, vizând restabilirea pierderii de volum, îmbunătățind calitatea pielii și definind trăsăturile feței.

» Augmentarea bărbiei

Când vine vorba de întinerirea feței inferioare, în special a bărbiei, aceasta trece neobservată, în ciuda faptului că are un impact uriaș asupra proporției, structurii și profilului feței. În unele cazuri, bărbia poate fi mai mică în comparație cu nasul și alte trăsături faciale.

În timpul procesului de îmbătrânire, forma feței inferioare se modifică, determinând bărbia să se deplaseze înapoi, împreună cu linia maxilarului să piardă din volum. Acest lucru duce la pierderea echilibrului profilului și a armoniei caracteristicilor feței. O bărbie mai mică va face ca nasul să pară mai proeminent sau supradimensionat, compromitând echilibrul feței.

Cu tratamentul de umplere dermică nechirurgical, forma bărbiei poate fi definită și restabilită, oferind o definiție mai bună faței inferioare. Umplutura injectabilă poate fi injectată strategic pentru a adăuga volum bărbiei și pentru a face bărbia să pară mai proeminentă și proporțional cu restul caracteristicilor feței.

» Rinoplastie nechirurgicală

Nasul, caracteristica centrală a feței, este o parte importantă care poate afecta profilul frontal și lateral al feței și menținerea echilibrului feței. Fie că pacientul s-a născut cu o formă a nasului care nu se echilibrează bine cu fața sau au observat modificări pe măsură ce îmbătrânesc sau au avut o leziune care a afectat aspectul nasului, toate sunt preocupări în creștere atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Forma nasului afectează foarte mult profilul lateral, mai ales dacă pacientul are o cocoașă proeminentă în zona dorsală, făcând nasul să pară agățat și nu echilibrat cu restul feței. Un nas agățat este atunci când cocoașa dorsală este urmată de un vârf de nas căzut. Aceasta este o preocupare din ce în ce mai mare pe care o au mulți pacienți și, cu tratamentul nechirurgical, vârful nasului poate fi definit pentru a da un aspect ridicat. Tratamentul este complet reversibil cu utilizarea hialuronidazei. Pentru acei pacienți cărora le place rezultatul rinoplastiei nechirurgicale, tratamentul poate fi completat în siguranță de-a lungul anilor pentru a menține rezultatul.

Cu tratamentul de umplere dermică, nasul poate fi modificat instantaneu și, în majoritatea cazurilor, nu durează mai mult de zece minute. 

» Mărirea buzelor

Una dintre cele mai atractive trăsături ale feței sunt buzele. Pe măsură ce îmbătrânim, buzele noastre trec prin modificări naturale, cu pierderea treptată a volumului, culorii, texturii și formei naturale.

Umpluturile dermice special concepute pentru buze vin într-o varietate de densități, toate realizate din acid hialuronic. Indiferent dacă dorești o buză subtilă cu aspect natural sau un rezultat mai plin, va fi folosit cea mai potrivită umplutură dermică pentru a crea acel aspect pe care îl dorești. Împreună cu nasul și bărbia, buzele pot fi îmbunătățite pentru a crea un echilibru general mai bun și o proporție mai bună față pentru un profil mai plăcut din punct de vedere estetic.

Multe persoane vin pentru buze mai complete și bine definite, deoarece sunt întotdeauna asociate cu tinerețea și frumusețea. Tratamentul de umplere a buzelor, cunoscut în mod obișnuit ca mărirea buzelor, este o procedură nechirurgicală ideală pentru oricine dorește să adauge volum și definiție, precum și să corecteze proporția și simetria buzelor. Cu acest tratament oferit de Medlink Estetix, se poate obține o definiție naturală și plinătatea care se amestecă perfect cu celelalte caracteristici ale feței.

Materialele de umplere cutanate sunt injectate strategic în buze, oferind rezultate adecvate în funcție de cerințele pacientului. Înainte de tratament, se aplică o cremă amorțitoare pentru a ușura durerea pentru o experiență fără durere. Tratamentul se face cu un ac foarte fin pentru a asigura un disconfort minim și vânătăi. Rezultatele sunt instantanee și durează aproximativ 9 luni, timp în care umplutura este descompusă treptat de corp, permițând buzelor să revină la forma lor inițială.

Exemple Profil Facial

Echilibrarea profilului facial

 • Vârstă: 33 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacienta a solicitat un aspect subtil, tineresc și revigorat.
 • Recomandarea Medlink Estetix: Echilibrarea completă a profilului facial cu umplutură injectabilă de acid hialuronic, care ar da pacientului corecție de sus în jos, rezultând un aspect natural și fresh.

Echilibrarea profilului facial

 • Vârstă: 30 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacienta a solicitat Echilibrarea Profilului Facial la Clinica Medlink Estetix pentru a-și umple golul tâmplelor, pentru a-și masca pungile sub ochi și pentru a oferi un aspect general odihnit, întinerit și natural. De asemenea, i s-a făcut rinoplastie nechirurgicală pentru a-și ridica și îndrepta nasul.

Echilibrarea profilului facial: Acid Hialuronic

 • Vârstă: 25 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacientul a solicitat un aspect subtil, tineresc și revigorat.
 • Recomandarea Medlink Estetix: Echilibrarea feței complete cu umplutură injectabilă de acid hialuronic și rafinări la vârful nazal cu rinoplastie nechirurgicală, care ar oferi pacientului corecție de sus în jos, rezultând un aspect natural și fresh.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

De ce nu am auzit de acest tratament?

Rearmonizarea facială este o procedură estetică avansată. Mulți practicanți și clinici preferă să rămână la binecunoscutele tratamente ușoare. Cu toate acestea, pentru medicii calificați și instruiți, aceasta este una dintre cele mai eficiente și satisfăcătoare proceduri.

Cât durează rezultatul tratamentului?

Medicii Medlink Estetix folosesc ultima generație de fillere de lungă durată. Rezultatele durează până la 18 luni, moment în care tratamentul poate fi repetat.

Acesta este un tratament sigur?

Da, folosim fillere faciale de marcă de top care au înregistrări excelente de siguranță. Dozele cosmetice de umpluturi dermice sunt relativ mici în termeni reali și reacțiile alergice sunt extrem de rare.

Chirurgia cu implanturi faciale prezintă o serie de riscuri cunoscute, inclusiv infecția și riscul de eșec.

Umpluturile cutanate sunt o alternativă extrem de acceptabilă, oferind un rezultat mai natural, care poate fi ajustat dacă este necesar.

Cât va dura tratamentul?

Acest lucru depinde foarte mult de planul tău de tratament și / sau de opțiunile dorite.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de un tratament de umplere dermică?

Esteticienii noștri vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament, dar, de obicei, puteți avea tratamentul în timpul aceleiași întâlniri, dacă atât tu, cât și medicul estetician sunteți de acord să începi tratamentul.

Ce trebuie să iau în considerare după tratament?

Deoarece umpluturile dermice au un timp de recuperare redus sau deloc, este necesară puțină îngrijire ulterioară. Vei fi sfătuită să eviți machiajul imediat după tratament, să stai departe de soare, și să eviți exercițiile fizice sau consumul de alcool în primele 24 de ore.

Cât costă?

Întrucât tratamentul este personalizat individual, va fi furnizat un cost în timpul sau imediat după consultație.

Cât durează tratamentul?

În general, aproximativ 30 de minute pentru a finaliza o remodelare a profilului facial, deși acest lucru va depinde din nou de individ.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.