Dermatologie Estetică

Profil Facial pentru nas, buze și bărbie

Bucură-te de un profil facial corectat cu tratamente injectabile! Vino să-ți punem în valoare nasul, bărbia sau buzele fără a apela la operații estetice. Proporțiile tale faciale pot „străluci” de frumusețe într-o formă naturală, fără a apela la bisturiu.

Profil Facial pentru nas, buze și bărbie
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1-3

 • Durată
  30-60 de minute, în funcție de zonă

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  Variabil, 6-18 luni

 • Preț
  2000 – 10000 lei

caracteristici profil facial
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratamente revoluționare pentru profil facial

De ce să alegi realizarea unui profil facial?

Remodelarea profilului facial este unul dintre cele mai eficiente tratamente care pot fi realizate cu umpluturile dermice, deoarece acționează pentru a corecta trăsături cheie ale feței precum bărbia, buzele și nasul. Astfel, te poți bucura de trăsături frumos proporționate prin intervenții minim invazive care te fac mai atrăgătoare.

Profil facial pentru nas, buze și bărbie

Mici ajustări în punctele cheie alese de medicul specialist îți vor aduce transformarea naturală și frumoasă care să-ți valorifice trăsăturile.

Substanțele cu care îți punem trăsăturile în valoare sunt acidul hialuronic sau botox-ul, substanțe dovedite clinic de mulți ani pentru rezultatele lor vor avea proporțiile frumuseții matematice, iar tu te vei bucura de un aspect mai armonios, care pur și simplu te face să arăți mai frumoasă, fără să arăți articifial.

Popularitate profil facial

Ce poate fi îmbunătățit cu profilarea feței?

Tratamentul profilului facial ia în calcul forma și poziția a trei zone cheie ale feței:

 • bărbia
 • nasul și
 • buzele

Pentru a obține profilul facial ideal, sunt măsurate unghiurile dintre trăsăturile tale. Există unghiuri ideale între frunte și nas, nas și gură și gură și bărbie. Deși rinoplastia nechirurgicală este nucleul profilării feței, câștigurile reale sunt atunci când nasul se va potrivi și buzele și bărbia.

Pe lângă unghiuri, ne uităm și la proporții și folosim „raportul de aur” al lui Leonardo da Vinci, adică raportul de 1: 1.681, despre care s-a dovedit că este raportul ideal al frumuseții, sub toate formele ei.

Profil facial Preț
5 ML Acid Hialuronic 5000 lei
Botox – Full face 2000 lei
Fire – Lifting facial 3000-5000 lei
Full face 10000 lei

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool. Nu aplica machiaj cu cel puțin patru ore înainte de procedură și nu lua aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare pentru a evita apariția vânătăilor sau sângerării la zonele faciale injectate.

După tratament

E indicat să eviți solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament. Evită băuturile și mâncărurile fierbinți în ziua procedurii, precum și consumul de tutun și alcool timp de 3 zile de la procedură. Efectuarea altor intervenții estetice sau dentare timp de 2 săptămâni de la procedură este contraindicată. La fel și călătoriile cu avionul în primele 2 zile de la injectare.

Timp de recuperare

La finalul procedurii, tenul va avea aspect ușor iritat, însă roșeața va dispărea după 24 – 48 de ore. Evită să îți atingi faţa imediat după tratament și nu aplica machiaj pe față timp de 24 ore. Poți reveni fără probleme la activitățile tale obișnuite. Tratamentele realizate sunt proceduri neinvazive, însă, este posibil ca să te resimți puțin și să-ți iei o zi liberă pentru ca inflamația și disconfortul să dispară.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Recomand cu toată inima clinica. Profesionalismul și seriozitatea îi definesc. Un loc primitor și cochet. M-am simțit răsfățată și sunt tare mulțumită de cum arăt în urma intervenției.

Gabriela Radu

Pacientă profil facial

În general, aproximativ 30 – 60 de minute pentru a finaliza o remodelare a profilului facial, deși acest lucru va depinde de câte proceduri este nevoie pentru a avea profilul facial ideal.

Întrucât tratamentul este personalizat individual, cel mai bine este să întrebi doctorul despre cost în timpul consultației.

Urmează instrucțiunile următoare pentru a reduce eventualele umflături sau vânătăi și pentru a minimiza timpul de recuperare.

 • Aplică gheață

Folosește o pungă mică de mazăre congelată sau gheață zdrobită pentru a aplica pe zonele injectate cu acid hialuronic. Nu folosi pungi de gheață grele pentru zonele delicate ale feței. Gheața ar trebui aplicată timp de 20 de minute, făcând apoi 20 de minute pauză. Pe cât e posibil, repetă procesul cât poți de mult în prima și a doua zi după procedură.

 • Redu exercițiile fizice

Nu recomandăm exerciții fizice intense timp de 48 de ore pentru că acestea pot contribui la prelungirea inutilă a umflăturilor și vânătăilor. Evită exercițiile fizice intense chiar mai mult timp (aprox. 2 săptămâni).

 • Nu masa, nu freca sau nu ciupi zona tratată

Cu excepția cazului în care medicul estetician Medlink Estetix recomandă în mod specific, nu îți masa sau freca fața. Timp de o săptămână, evită tratamentul facial sau spălarea viguroasă a feței. Îți poți spăla fața fără probleme, însă cu atingeri fine.

 • Folosește machiaj și corector pentru a acoperi vânătăile

Poți folosi machiajul și corectorul a doua zi după proceduri pentru a acoperi eventuale vânătăi.

 • Ia suplimente cu arnică

Suplimentele cu arnică sunt excelente în prevenirea apariției vânătăilor.

 • Nu evalua rezultatul procedurii în primele două săptămâni

Îți recomandăm să așteptați două săptămâni pentru ca umflăturile și vânătăile să dispară complet înainte de a putea admira rezultatele finale.

 • Ia medicamete pentru durere, la nevoie

În cazul în care ai dureri, poți lua medicamente prescrise de doctor. Evită să iei medicamente care au ca substanțe active motrin și ibuprofen, deoarece acestea pot agrava umflarea și vânătăile.

Esteticienii noștri vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament. De obicei, procedura se poate face în timpul aceleiași întâlniri, dacă atât tu, cât și medicul estetician sunteți de acord că sunteți pregătiți pentru a face tratamentul.

Da, folosim acid hialuronic de cea mai bună calitate. Dozele cosmetice de umpluturi dermice sunt relativ mici, iar reacțiile alergice sunt extrem de rare.

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Umpluturile dermice (fillerele) cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare.

Comparativ cu injecțiile cu colagen și grăsimi care au avut rezultate doar parțial, acidul hialuronic este substanța cea mai biocompatibilă cu organismul uman și are rezultate pentru o perioadă mai mare, comparativ cu celelalte.

Acidul hialuronic este o alternativă excelentă, oferind un rezultat mai natural, care poate fi ajustat dacă este necesar.

Medicii Medlink Estetix folosesc ultima generație de fillere de lungă durată. Rezultatele durează până la 18 luni, moment în care tratamentul poate fi repetat.

Rearmonizarea facială este o procedură estetică avansată. Mulți practicieni și clinici private preferă să rămână la binecunoscutele tratamente simple și foarte specifice pentru o anumită zonă sau problemă. Cu toate acestea, pentru medicii calificați și instruiți, aceasta este una dintre procedurile complexe și pline de satisfacții.

Echilibrarea profilului facial

Atractivitatea este un subiect influențat de mulți factori, cum ar fi vârsta, etnia și cultura. Dar trăsăturile faciale proporționale și echilibrate influențează mult aspectul fizic și atractivitatea.

Pentru obținerea unor rezultate naturale și echilibrate, medicul specialist va fi în măsură să aleagă tratamentul unic sau combinația de tratamente care te-ar pune pe tine în valoare. În general, persoanele trecute de vârsta de 40 de ani necesită o combinație de tratamente. Explicația este că acestea pierd o parte din volumul unor trăsături faciale și au nevoie ca pielea să fie mai fermă și mai netedă.

» Augmentarea bărbiei

Când vine vorba de întinerirea zonei inferioare a feței, în special a bărbiei, aceasta trece neobservată, în ciuda faptului că are un impact uriaș asupra proporției, structurii și profilului feței. În unele cazuri, bărbia poate fi mai mică în comparație cu nasul și alte trăsături faciale.

În timpul procesului de îmbătrânire, zona inferioară a feței se modifică, ducând la retragerea bărbiei și a liniei maxilarului. Acest lucru duce la pierderea echilibrului profilului și a armoniei caracteristicilor feței. O bărbie mai mică va face ca nasul să pară mai proeminent sau supradimensionat, compromițând echilibrul feței.

Cu tratamentul de umplere dermică nechirurgical, forma bărbiei poate fi definită sau restabilită. Umplutura dermică este injectată strategic pentru a adăuga volum bărbiei și pentru a o face proporțională cu restul caracteristicilor feței.

» Corectarea nasului (rinoplastie nechirurgicală)

Nasul, caracteristica centrală a feței, este o parte importantă care poate afecta profilul frontal și lateral al feței. Forma nasului poate crea adevărate complexe, indiferent dacă te-ai născut așa cu el, ai avut o leziune sau ai observat că arată altfel pe măsură ce ai avansat în vârstă.

Forma nasului afectează foarte mult profilul lateral, mai ales dacă ai nasul coroiat, adică încovoiat cu vârful în jos. Aceasta este o preocupare din ce în ce mai mare pe care o au mulți pacienți. Din fericire, cu tratamentul nechirurgical, vârful nasului poate fi definit pentru a da un aspect ridicat. Tratamentul este complet reversibil cu utilizarea hialuronidazei. Pentru acei pacienți cărora le place rezultatul rinoplastiei nechirurgicale, tratamentul poate fi completat în siguranță de-a lungul anilor pentru a menține rezultatul.

Cu tratamentul de umplere dermică, nasul poate fi modificat instantaneu și, în majoritatea cazurilor, nu durează mai mult de zece minute.

» Mărirea buzelor

Faptul că te-ai născut cu buze subțiri sau asimetrice nu mai este un motiv de grijă. Cu procedura de mărire a buzelor, care durează doar 15 minute, ceilalți te vor percepe mai seducătoare.

Multe femei aleg să-și facă această procedură de augmentare pentru a avea buze mai pline și bine definite, deoarece sunt întotdeauna asociate cu tinerețea și frumusețea.

Tratamentul de volumizare a buzelor, cunoscut în mod obișnuit ca mărirea buzelor, este o procedură nechirurgicală ideală pentru oricine dorește să adauge volum și definiție, precum și să corecteze proporția și simetria buzelor. Cu acest tratament oferit de Medlink Estetix obții buze naturale și pline, în acord perfect cu celelalte caracteristici ale feței.

Umpluturile dermice special concepute pentru buze vin într-o varietate de densități, însă toate au ca substanță injectată acidul hialuronic. Se pot face și cu alte substanțe, însă în clinica Medlink Estetix noi alegem să lucrăm doar aceasta, datorită rezultatelor frumoase și naturale obținute.

Există mai multe tehnici de mărire a buzelor, însă acestea patru sunt preferatele clientelor noastre:

Russian Lips
Russian Lips este cea mai solicitată formă de buze. Acestea au o formă subtilă de inimă, fără a crea un volum excesiv, nenatural.

DaVinci Lips
Tratamentul pentru buze DaVinci este conceput după cunoscutul „raport de aur” (Golden Ratio) pentru a crea rezultate de o frumusețe naturală, senzuală și fără excese.

Keyhole Lips
Tehnica de volumizare a buzelor Keyhole poziționează strategic umpluturile dermice (fillere) pentru a se crea un mic spațiu între buza superioară și cea inferioară. Acest lucru permite ca buza să pară mult mai voluminoasă, fără a-i schimba în sine forma sau conturul.

Butterfly Lips
Volumul este în special la buza superioară, accentuând arcul lui Cupidon central și ridicând ușor marginile exterioare ale buzelor. Este o formă deosebită, care nu trece neobservată.

Medicul estetician va ține cont de forma buzelor pe care ți-o dorești, așa că poți veni cu fotografii reper pentru cum ai vrea să-ți arate buzele în urma tratamentului.

Înainte de tratament, se aplică o cremă anestezică, pentru a reduce durerea. Tratamentul se face cu un ac foarte fin pentru a asigura un confort cât mai crescut și cât mai puțină roșeață sau vânătăi. Rezultatele sunt vizibile după câteva zile și pot dura aproximativ 9 luni, timp în care umplutura se dizolvă treptat de corp, fiind biocompatibilă. Astfel, buzele tale vor revini la forma lor inițială, de dinainte de tratament.

3 pași pentru armonie facială

Exemple profil facial

Echilibrarea profilului facial

 • Vârstă: 33 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacienta a solicitat un aspect subtil, tineresc și revigorat.
 • Recomandarea Medlink Estetix: Echilibrarea completă a profilului facial cu umplutură injectabilă de acid hialuronic, prin care s-a aplicat pacientei corecție de sus în jos, rezultând un aspect natural și fresh.

Echilibrarea profilului facial

 • Vârstă: 30 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacienta a solicitat echilibrarea profilului facial la Clinica Medlink Estetix pentru a-și umple golul tâmplelor, pentru a-și masca pungile de sub ochi și pentru a avea un aspect general odihnit, întinerit și natural. I s-a făcut, de asemenea, rinoplastie nechirurgicală pentru a-i ridica și îndrepta nasul.

Echilibrarea profilului facial

 • Vârstă: 25 de ani
 • Gen: feminin
 • Pacienta a solicitat un aspect subtil, tineresc și revigorat.
 • Recomandarea Medlink Estetix: echilibrarea feței cu umplutură injectabilă cu acid hialuronic și ajustări ale vârfului nasului prin rinoplastie nechirurgicală. Corecția s-a făcut de sus în jos, rezultând un aspect natural și fresh.

Te așteptăm în clinică pentru realizarea unui profil facial

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru realizarea profilului facial. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unui din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.