fbpx

Rinoplastia nechirurgicală

Rinoplastia nechirurgicală este o alternativă blândă și eficientă la durerea și disconfortul intervenției chirurgicale, folosind umpluturi dermice pentru a îți îmbunătăți forma nasului cu rezultate imediat vizibile.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi tratamentul nechirurgical pentru nas?

Multe femei și bărbați sunt profund nemulțumiți de profilul nasului lor. Foarte adesea este forma nasului, mai degrabă decât dimensiunea sa, care este o problemă. Nasurile chiar vin în toate formele și dimensiunile. Unele au o formă distinctă de cocoașă sau cârlig, pe care proprietarii lor nu le plac. Pentru alții, nasul poate fi foarte îngust sau lat.

Nasul este o caracteristică atât de proeminentă pe față, încât este greu de mascat. De aceea, chirurgia de remodelare a nasului (rinoplastia) este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie cosmetică în rândul bărbaților și femeilor din România. Cu toate acestea, este vorba de o intervenție chirurgicală drastică. Nasul este o zonă foarte sensibilă, iar vânătăile și disconfortul inițial pot fi destul de considerabile, deoarece nasul este în esență „rupt” în timpul intervenției chirurgicale.

Însă spre liniștea ta, există o alternativă nechirurgicală.

Analiza facială avansată

Avantaje pentru rinoplastia nechirurgicală

VS. INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ

Tratamentul nechirurgical oferă o serie de avantaje foarte distincte intervenției chirurgicale:

 • Recuperare semnificativ mai rapidă
 • Rezultate vizibile imediat
 • Abordare mai blândă
 • Nu este nevoie să „rupi” nasul
 • Costă o fracțiune din prețul operației
 • Rezultatul poate fi „ajustat” cu umplutură suplimentară
 • Impact temporar (tratamentul durează luni și apoi se repetă pentru beneficii continue)

Procedura de remodelare a nasului este o alegere foarte populară pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forma nasului. Este surprinzător cât de mult poate avea impact asupra echilibrului feței tale.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Rinoplastie – 1 ML Acid Hialuronic 1300 2 luni (700 lei prima rată)

Cum funcționează rinoplastia nechirurgicală?

Frumusețea rinoplastiei nechirurgicale se află în abordarea foarte flexibilă care se potrivește propriilor cerințe unice. Medicii esteticieni Medlink Estetix folosesc substanțe de umplere dermice extrem de eficiente și sigure (cum ar fi Juvederm VOLUMA) pentru a remodela și modifica punctele cheie, fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale invazive.

Umpluturile cutanate într-o procedură nechirurgicală de remodelare a nasului sunt utilizate în următoarele moduri:

 • Depresiile de pe nas sunt re-volumizate pentru a crea un profil mai drept;
 • Unghiul vârfului nasului este modificat (de exemplu, pentru a diminua efectul unui „nas agățat”);
 • Volumul poate fi injectat în punctele cheie înconjurătoare pentru a reduce aspectul de umflături;
 • Reducerea dimensiunii nărilor;
 • Umplerea unei depresiuni în peretele lateral al nasului.

Pacientul ideal

Pacienții ideali pentru rinoplastia nechirurgicală sunt adulți cu o stare de sănătate general bună, care ar dori să facă modificări cosmetice minore la nas. Persoanele care nu sunt interesate de o intervenție chirurgicală sau nu pot fi supuse unei intervenții chirurgicale din motive de siguranță pot fi pacienți buni pentru un astfel de tratament. Cu toate acestea, persoanele care au nevoie de modificări majore ale esteticii sau structurii nasului vor fi mai bine deservite cu rinoplastia chirurgicală. Rinoplastia nechirurgicală nu este potrivită pentru pacienții care doresc să îmbunătățească funcția nazală sau să facă modificări majore la aspectul nasului.

Consult obligatoriu

Chiar dacă durata acestui tratament nechirurgical nu este lungă, va trebui totuși să ne vizitezi pentru un consult înainte de a te angaja în procedură. Consultul este important, deoarece va permite esteticianului să îți evalueze candidatura pentru procedură și să te ajute să înțelegi toate opțiunile pentru remodelarea nasului. Medicul estetician se va asigura că ești suficient de sănătos pentru procedură și, de asemenea, te va asigura că obiectivele tale pot fi îndeplinite cu tratamentul cu rinoplastie nechirurgicală. Asigură-te că adresezi orice întrebări și profită de această ocazie pentru a-l cunoaște pe medicul estetician care va efectua procedura.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Cine ar avea nevoie de un tratament nechirurgical la nas?

Rinoplastia (remodelarea nasului) cu umpluturi dermice este cea mai potrivită pentru 3 tipuri de pacienți:

1. Cei cu deformări relativ mici – cocoașe, umflături, asimetrie și nasuri disproporționate;

2. Pacienții cărora li s-a realizat deja rinoplastia – pentru a netezi rezultatul și a umple depresiile;

3. Pacienții care prezintă deformări mai mari care ar putea beneficia de rinoplastia formală, dar nu sunt dispuși sau nu sunt capabili să efectueze o procedură chirurgicală tradițională.

Ce se tratează?

Rinoplastia nechirurgicală corectează nasul folosind umpluturi dermice de lungă durată, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare.

Materialele de umplutură pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul unei varietăți de nasuri. Cea mai frecventă problemă pentru care oamenii caută tratament este umflatura dorsală; aceasta este clasica lovitură de pe podul nasului care îi poate da un aspect de cârlig.

De asemenea, este posibil să ridicați vârful nasului, prin injectarea bazei vârfului cu umplutură, nasului i se oferă mai mult sprijin și căderea din vârf este mai mică.

Rinoplastia nechirurgicală este utilizată în mod obișnuit pentru a corecta complicațiile care pot apărea în urma operațiilor chirurgicale ale nasului.

Cât va dura procedura de remodelare a nasului?

Pentru o consultare amănunțită, ar trebui să te aștepți ca tratamentul de remodelare a nasului să dureze aproximativ 30 de minute. Așteptările și cerințele generale ale pacienților sunt diferite și, prin urmare, este posibil ca unele tratamente să dureze mai mult și altele mai puțin.

Ce este umplutura dermică și cum funcționează?

Umplutura dermică este un gel fabricat din acid hialuronic – o substanță care apare în mod natural în piele. Pentru a rezolva asimeetriilee supărătoare, este injectat pentru a înfunda țesutul din jur.

Ce produse folosiți?

Toate tratamentele nechirurgicale ale Medlink Estetix sunt realizate folosind Juvederm Voluma – agentul de umplere dermic de top.

Când voi vedea efectele nasului meu?

Imediat! Tratamentele de umplere dermică sunt instantanee, ceea ce este unul din beneficiile principale ale acestuia. Va trebui să acorzi puțin timp pentru roșeață și umflături, dar doar în unele cazuri.

Cât vor dura rezultatele?

Ar trebui să te aștepți ca rinoplastia lichidă să dureze până la 18 luni, în funcție de tipul de piele și de factorii de stil de viață.

Voi primi o consultație înainte de tratament?

Da, cu siguranță – aceasta face parte din fiecare procedură pe care o facem.

Este important să te programezi pentru o consultație adecvată cu medicul estetician Medlink Estetix, astfel încât să îți înțelegem preocupările, ceea ce cauți să obții și modul în care te putem ajuta cel mai bine.

Este dureroasă procedura?

Nasul poate fi o zonă sensibilă, dar umpluturile dermice pe care le folosim conțin un anestezic încorporat și, după caz, putem aplica o cremă anestezică pentru a îți maximiza confortul în timpul procedurii. Orice disconfort va fi semnificativ mai mic decât o procedură chirurgicală de nas.

Sunt umpluturile dermice sigure?

Da. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică. Deși umpluturile dermice pot fi inversate folosind o altă procedură, această cerință este extrem de rară.

Ce trebuie să iau în considerare după tratamentul de umplere dermică?

Nu există timp de recuperare cu umpluturile dermice, așa că poți relua imediat activitățile zilnice normale. Evită alcoolul excesiv, exercițiile fizice sau soarele în primele 24 de ore. Este posibil să ai, de asemenea, roșeață, umflături și vânătăi.

Unde ajunge umplutura dermică după ce rezultatele se estompează?

Gelul este descompus în mod natural de corp și este re-absorbit.

De ce ar alege cineva acest tratament?

Există o varietate de motive pentru care cineva poate alege să i se corecteze nasul. Unii oameni ar putea avea o umflătură vizibilă în nas, în timp ce alții ar putea avea o asimetrie.

Rinoplastia nechirurgicală este folosită în mod tradițional pentru înfrumusețarea și îmbunătățirea profilului feței; poate fi folosită și pentru a contracara semnele îmbătrânirii. Cineva se poate decide pentru acest tratament dacă suferă de pierderea țesutului și de cartilaj expus. Pentru unii oameni, ambele sunt un rezultat nefericit al procesului de îmbătrânire.

De ce efecte secundare ar trebui să fiu conștient?

Efectele secundare ale acestui tratament sunt destul de minime. Te poți aștepta să simți vânătăi și sensibilitate în jurul zonei timp de până la o săptămână, iar umflarea ușoară este frecventă în primele câteva zile după tratament.

Există cerințe specifice după tratament?

Ca orice tratament care implică umpluturi dermice, este important să eviți aplicarea presiunii asupra zonei în primele două săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că umplutura este încă maleabilă și s-ar putea schimba ușor, ceea ce ar avea un impact asupra rezultatului tău.

Îți poți ajuta vânătăile să se vindece mai repede folosind gelul Arnica, dar dacă ai un eveniment social, îți recomandăm să te gândești să investești într-un produs ameliorator bun.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.