Dermatologie Estetică

Rinoplastia Nechirurgicală

Corectează-ți nasul fără a face operație, cu rinoplastia nechirurgicală! Unele defecte pot fi corectate cu injecții cu acid hialuronic.

Tratamentul este o alternativă blândă și eficientă la durerea și disconfortul intervenției chirurgicale. Fără anestezie și fără zile în izolare pentru a te recupera. Pur și simplu, îți poți relua viața socială și profesională. Poate uneori cu o mică vânătăie temporară pe nas, dar care nu va avea nevoie nici măcar de leucoplast.

Rinoplastia nechirurgicală | Tratament nas
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3

 • Durată
  Aproximativ 15 minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12 luni

 • Preț
  1300 lei

caracteristici rinoplastie nechirurgicală
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Rinoplastia nechirurgicală
Tratament revoluționar pentru remodelarea nasului

Ce este rinoplastia nechirurgicală?

Rinoplastia nechirurgicală îți poate oferi multe dintre beneficiile rinoplastiei chirurgicale, cu substanțial mai puține dezavantaje. Printr-o procedură simplă, care durează aprox. 15 de minute, medicul injectează umpluri dermice cu acid hialuronic în puncte strategice ale nasului pentru a-i da o formă frumoasă.

Remodelarea nasului cu rezultate-wow!

Te așteptăm la o consultație pentru a afla de la un medic specialist dacă această intervenție estetică este potrivită pentru tine și este în acord cu așteptările tale.

Este o intervenție prin care se fac corecturi subtile ale nasului și ale cărei rezultate sunt vizibile timp de mai multe luni de zile. Procedura nu necesită anestezie și incizii. Rinoplastia nechirurgicală funcționează cel mai bine la pacienții cu nas coroiat, la cei cu o punte nazală îngustă și la unii pacienți care au vârful nasului insuficient definit.

Popularitate pentru Rinoplastia Nechirurgicală

De ce să alegi tratamentul nechirurgical pentru nas?

Știm că nasul este de multe ori ținta mai multor glumițe și prejudecăți din partea celorlalți. Multora le displace nasul într-o asemenea măsură încât le afectează viața de zi cu zi și le afectează stima de sine.

Nasul este o caracteristică atât de proeminentă pe față, încât este greu de mascat. De aceea, chirurgia de remodelare a nasului (rinoplastia) este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie cosmetică în rândul bărbaților și femeilor din România. Cu toate acestea, este vorba de o intervenție chirurgicală drastică. Nasul este o zonă foarte sensibilă, iar vânătăile și disconfortul inițial sunt considerabile, deoarece nasul este, în esență, dislocat parțial și remodelat în timpul intervenției chirurgicale. În plus, recuperarea după operație durează una până la trei săptămâni.
Însă, din fericire, există o alternativă nechirurgicală.

Ce nu poate face rinoplastia nechirurgicală?

Pacienți care caută o transformare radicală a nasului lor nu sunt candidații ideali pentru rinoplastia nechirurgicală. Doar un chirurg poate reduce dimensiunea unui nas, îndrepta un nas cu deviație de sept, ridica vârful nasului sau îngusta o piramidă nazală prea mare.

Rinoplastia nechirurgicală Preț Plata în rate
1 ML Acid Hialuronic 1300 lei 2 luni (700 lei prima rată)

Cum funcționează rinoplastia nechirurgicală?

Supranumită și rinoplastia „lichidă”, frumusețea rinoplastiei nechirurgicale se află în abordarea foarte flexibilă.

Medicii esteticieni Medlink Estetix folosesc acid hialuronic pentru a da o formă frumoasă nasului tău. Acidul hialuronic este o substanță de umplere dermică extrem de eficientă și sigură. Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele.

Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Umpluturile dermice cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare. Iată pentru ce tipuri de corecții sunt folosite în tratamentul nechirurgical de remodelare a nasului:

 • Denivelările de pe nas sunt revolumizate pentru a crea un profil mai drept.
 • Unghiul vârfului nasului este modificat (de exemplu, pentru a diminua efectul nasului cu vârful coborât).
 • Volumul poate fi injectat în punctele cheie pentru a reduce aspectul de umflături din jurul anumitor excrescențe ale nasului.
 • Umplerea unei denivelări în peretele lateral al nasului.

Avantaje pentru rinoplastia nechirurgicală

Tratamentul nechirurgical oferă o serie de avantaje foarte distincte intervenției chirurgicale:

 • Recuperare semnificativ mai rapidă;
 • Rezultate vizibile imediat;
 • Abordare mai blândă;
 • Nasul nu este dislocat;
 • Costă o fracțiune din prețul operației de rinoplastie;
 • Nasul poate fi „ajustat” cu umplutură suplimentară;
 • Rezultate temporare ce durează aprox. 12 luni, după care tratamentul poate fi repetat, pentru a beneficia de rezultate în continuare).

Procedura de remodelare a nasului este o alegere foarte populară pentru cei care doresc să-și corecteze forma nasului. Este surprinzător ce impact mare are asupra felului cum îți vei percepe fața, atât tu, cât și ceilalți.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Mereu am suferit în urma glumițelor răutăcioase despre nasul meu încă din clasele I-IV. Mi-a fost teamă să fac operație la nas, așa că mi-am făcut curaj să-mi corectez nasul cu acid hialuronic. Ce idee inspirată! Mulțumesc mult personalului de 5 stele.

Gabi Antohi

Pacient rinoplastia nechirurgicală

Consult obligatoriu

Chiar dacă durata acestui tratament nechirurgical este doar de aprox. 15 de minute, va trebui totuși să ne vizitezi pentru un consult înainte.

Consultul este important, deoarece va permite medicului să îți evalueze istoricul medical și să te ajute să înțelegi toate opțiunile pentru remodelarea nasului. Medicul estetician se va asigura că ești suficient de sănătos pentru procedură și, de asemenea, că obiectivele tale sunt realiste în raport cu ceea ce poate face tratamentul cu rinoplastie nechirurgicală.

Asigură-te că adresezi orice întrebări și profită de această ocazie pentru a-l cunoaște pe medicul estetician care va efectua procedura.

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool, iar în ziua procedurii evită băuturile și mâncărurile fierbinți. Nu aplica machiaj pe nas cu cel puțin patru ore înainte de procedură și nu lua aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare pentru a evita apariția vânătăilor sau sângerării la zonele faciale injectate.

După tratament

După injectarea cu acid hialuronic este posibil să resimți o ușoară umflare a nasului sau să mici urme acolo unde a pătruns acul. Îngrijirea de după rinoplastie este însă ușoară, iar recuperarea se face în mai puțin de 48 de ore. Nu aplica machiaj pe față timp de 24 ore. E indicat să eviți masajele faciale, solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament.

Timp de recuperare

Poți reveni imediat la activitățile tale obișnuite, fără restricții. Rinoplastia nechirurgicală este o procedură neinvazivă, însă în cazuri izolate, este posibil să ai nevoie de o zi liberă pentru ca inflamația și disconfortul să dispară. Evită consumul de tutun și alcool timp de 3 zile de la procedură. Efectuarea altor intervenții estetice sau dentare timp de 2 săptămâni de la procedură este contraindicată. La fel și călătoriile cu avionul în primele 2 zile de la injectare.

Ca orice tratament care implică umpluturi dermice, este important să eviți aplicarea presiunii asupra zonei în primele două săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că umplutura este încă maleabilă și ar putea migra în alte zone ale nasului, ceea ce ar avea un impact asupra rezultatului tău.

E indicat să eviți solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament. Evită băuturile și mâncărurile fierbinți în ziua procedurii, precum și consumul de tutun și alcool timp de 3 zile de la procedură. Efectuarea altor intervenții estetice sau dentare timp de 2 săptămâni de la procedură este contraindicată. La fel și călătoriile cu avionul în primele 2 zile de la injectare.

Vânătăile se pot vindeca mai repede folosind un gel pe bază de arnică. Dacă ai un eveniment special la care trebuie să participi în curând, îți recomandăm să investești într-un produs mai scump și cu rezultate mai rapide.

Efectele secundare ale acestui tratament sunt destul de minime. Te poți aștepta să simți vânătăi și sensibilitate în jurul zonei timp de până la o săptămână, iar umflarea ușoară este frecventă în primele câteva zile după tratament.

Acidul hialuronic este descompus în mod natural de corp și este resorbit. Corpul are în mod natural 15 g de acid hialuronic, așa că mica cantitate injectată cu ocazia procedurii va intra firesc în corpul tău și se va dilua de la sine.

Acidul hialuronic folosit este biocompatibil cu organismul și biodegradabil, se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural, în decurs de până la un an.

Rinoplastia cu acid hialuronic nu are rezultate permanente prin care forma nasului să fie modificată definitiv, cum e cazul rinoplastiei chirurgicale.

Dacă vrei doar să încerci să vezi cum ar arăta nasul în cazul unei operații, iar imaginea de după procedură nu te mulțumește, acidul hialuronic injectat poate fi topit cu hialuronidază, iar nasul revine la forma inițială.

Timpul de recuperare cu umpluturile dermice este foarte mic, așa că poți relua imediat activitățile zilnice normale. O ușoară roșeață, umflături și vânătăi sunt firești și trec de la sine. Pentru rezultate mai de lungă durată, evită fumatul și alcoolul și exercițiile fizice în primele 72 de ore. Nu purta ochelari și nici machiaj pe zona nasului timp de 24 de ore. Nu în ultimul rând, timp de două săptămâni nu fă niciun fel de proceduri cosmetice sau lucrări dentare.

Hidratează-te cu cel puțin 2 litri de apă zilnic pentru ca rezultatele procedurii să fie pe o perioadă cât mai lungă.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare. Acidul hialuronic este, de departe, este substanța cea mai compatibilă cu organismul uman și, în plus, are rezultate de mai lungă durată comparativ cu orice altă substanță. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică.

Nasul poate fi o zonă sensibilă, dar umpluturile dermice pe care le folosim conțin un anestezic încorporat și, după caz, putem aplica o cremă anestezică pentru a te simți cât mai confortabil în timpul procedurii.

Injecțiile din timpul procedurii se fac cu un ac foarte fin, ceea ce va face procedura cu atât mai puțin dureroasă. În plus, injecțiile durează doar câteva minute, iar acidul hialuronic injectat are încorporat un anestezic pe bază de lidocaină, ceea ce face ca tratamentul să pară doar ca senzații scurte de pișcături de insectă.

Da, cu siguranță – aceasta face parte din fiecare procedură pe care o facem.

Este important să te programezi pentru o consultație cu medicul estetician Medlink Estetix, astfel încât să îți înțelegem preocupările, ceea ce dorești să obții și modul în care te putem ajuta cel mai bine.

Ar trebui să te aștepți ca rezultatele rinoplastiei nechirurgicale să dureze aprox 12 luni, în funcție de tipul tău de piele, dar și de stilul tău de viață.

Imediat! Tratamentele de umplere dermică sunt instantanee, ceea ce este unul din beneficiile principale ale acestuia. Va trebui să acorzi puțin timp pentru ca roșeața și umflăturile să dispară.

Toate tratamentele nechirurgicale ale Medlink Estetix sunt realizate folosind Juvederm Voluma, o umplutură dermică de top.

Umplutura dermică este un gel fabricat din acid hialuronic – o substanță care apare în mod natural în piele. Pentru a rezolva asimetriile supărătoare, este injectat pentru a crea volum și umple goluri.

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Umpluturile dermice cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare. Comparativ cu injecțiile cu colagen și grăsimi care au avut rezultate doar parțial, acidul hialuronic este substanța cea mai biocompatibilă cu organismul uman și are rezultate pentru o perioadă mai mare, comparativ cu celelalte.

Acidul hialuronic este o alternativă excelentă, oferind un rezultat mai natural, care poate fi ajustat dacă este necesar.

Tratamentul de remodelare a nasului durează aproximativ 15 de minute, însă durata consultației și timpul de așteptare pentru ca anestezicul să intre în acțiune poate prelungi durata vizitei la o oră.

Rinoplastia nechirurgicală corectează nasul folosind umpluturi dermice cu acid hialuronic marca Juvederm VOLUMA, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare.

Materialele de umplutură pot fi utilizate pentru a îmbunătăți aspectul mai multor tipologii de nasuri. Cea mai frecventă problemă pentru care oamenii apelează la această procedură este nasul acvilin. De asemenea, este posibilă și ridicarea vârfului nasului, prin injectarea cu umplutură dermică. Rinoplastia nechirurgicală este utilizată în mod uzual și pentru a corecta complicațiile care pot apărea în urma operațiilor chirurgicale ale nasului.

Rinoplastia nechirurgicală (remodelarea nasului) cu umpluturi dermice cu acid hialuronic este cea mai potrivită pentru 3 tipuri de pacienți:

 1. Cei cu deformări relativ mici – cocoașe, umflături, asimetrie și nasuri disproporționate;
 2. Pacienții cărora li s-a realizat deja rinoplastia – pentru a netezi rezultatul și a umple denivelările;
 3. Pacienții care prezintă deformări mai mari care ar putea beneficia de rinoplastie, dar nu sunt dispuși sau nu sunt capabili să efectueze o procedură chirurgicală tradițională.

Rinoplastia nechirurgicală poate oferi rezultate subtile, dar satisfăcătoare, inclusiv pentru adolescenți, adulți tineri, dar și pentru pacienții mai în vârstă, pentru care o operație ar fi un risc ce nu merită luat în calcul.

Pacientul ideal

Pacienții ideali pentru rinoplastia nechirurgicală sunt adulți cu o stare de sănătate generală bună care doresc corecții cosmetice minore la nas. Persoanele care au nevoie de modificări majore ale esteticii sau structurii nasului vor obține rezultatele dorite cu rinoplastia chirurgicală.

Rinoplastia nechirurgicală nu este potrivită pentru pacienții care doresc să îmbunătățească funcția nazală sau să facă modificări majore la aspectul nasului.

Te așteptăm în clinică pentru rinoplastia nechirurgicală

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu acid hialuronic pentru remodelarea nasului. Programează-te acum și își oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.