Dermatologie Estetică

Analiză Facială Avansată

Analiza facială avansată este o consultație anatomică complexă, cu reguli științifice legate de proporție și vârstă, astfel încât să eviți o intervenție estetică cu rezultate nedorite.

Analiza Facială Avansată | Reshaping
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Cerințe
  Pacientele trebuie să vină fără machiaj

 • Durată
  Aproximativ 20 de minute

 • Ce obții
  Un plan personalizat de tratament

 • Preț
  Consultație gratuită

caracteristici analiză facială avansată
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Ce este Analiza Facială Avansată?

O analiză facială avansată (AFA) este este o metodă de evaluare a feței pentru a analiza proporțiile, volumul, aspectul, simetria și deformările vizibile. AFA duce consultația la nivelul următor, constând într-o analiză aprofundată a structurii tale faciale.

Analiză Facială Avansată

Machiajul poate distorsiona percepția asupra feței. De aceea, pentru această analiză este recomandată demachierea feței.

Află cu ce te ajută o analiză facială avansată

Medicul va evalua următoarele: calitatea, cantitatea și dinamica țesuturilor moi și tipologia osoasă a feței. Problemele legate de calitatea țesuturilor moi iau în considerare culoarea, textura, elasticitatea, petele, ridurile superficiale și cicatricile.

Acesta este exact opusul analizei unei anumite zone sau a unei nereguli. Întreaga față este revizuită cu o abordare sistematică și holistică, care cuprinde:

 • Evaluarea științifică a feței, utilizând reguli matematice de proporție;
 • Cunoașterea anatomică a fiziologiei faciale;
 • Cunoștințe de specialitate despre estetica echilibrului și îmbătrânirii;
 • Un plan adecvat de tratament prin care vei obține un rezultat armonios, niciodată exagerat, ci pur și simplu admirabil.

Anatomie și estetică pentru o analiză facială avansată

Lucruri importante pe care ar trebui să le cunoști

Anatomie

Procesul de îmbătrânire implică schimbarea unei game de structuri faciale, inclusiv:

 • Piele;
 • Muşchi;
 • Oase;
 • Grăsime;
 • Dinți.

Mici modificări ale acestora duc la schimbări fizice ale aspectului nostru. Orice plan de tratament rezultat din Analiza Facială Avansată va lua în considerare toate aceste elemente.

Estetică

Aceasta cuprinde:

 • Reguli științifice privind raporturile – poziția trăsăturilor faciale și proporțiile în raport cu alte structuri faciale;
 • Volumul și contururile sau umbrele;
 • Riduri, linii sau cute.

Medicii noștri esteticieni vor discuta și evalua, de asemenea, orice impact emoțional al aspectului tău. După cum știu mulți dintre pacienții noștri, aspectul facial poate face o persoană să pară obosită, încruntată, nefericită sau supărată, chiar dacă nu este. Acest lucru poate fi considerat și evaluat ca parte a procesului analizei faciale avansate.

Analiză facială avansată Preț Plata în rate
Consultație Gratuită
Tratamente faciale 5000 – 10000 lei 3 luni (60% în prima lună)

Tratamentele faciale pot include lifting facial nechirurgical, injecții cu botox sau cu acid hialuronic. Prețul variază în funcție de necesitatea acestora.

Evaluarea atractivității

O parte importantă a consultației în care se face analiza facială avansată este partea de comunicare cu pacienta.

Conform unei revizuiri cuprinzătoare a literaturii de psihologie, există patru elemente de bază ale atractivității: tinerețea, dimorfismul sexual (diferențele de aspect dintre femei și bărbați), lipsa calităților distinctive și simetria laterală.

Pentru a gestiona cel mai bine așteptările tale ca pacientă, medicul estetician va face o evaluare amănunțită a feței insistând și asupra zonelor faciale care sunt mai luminoase sau mai umbrite, în funcție de structura osoasă a feței.

Zonele cu umbre sau defecte evidente – de exemplu, concavități temporale și bucale – sunt de obicei corectate prin injecții cu acid hialuronic care măresc volumul. Punctele slabe ale țesuturilor (acele zone ale feței asupra cărora se pune o presiune moderată sau excesivă zi de zi) – sunt de obicei corectate prin proceduri estetice care creează fermitate.

Asimetria facială îți va fi evaluată și documentată cu fotografii înainte de tratament.

 • » Discuții ÎNAINTE de Analiza Facială Avansată

  În cadrul consultației, medicul estetician Medlink Estetix începe prin a-ți înmâna o oglindă. În timp ce te uiți în ea, vei descrie zonele pe care le percepi ca având nevoie de corecție. Evaluarea va începe de la linia părului și va continua până la bărbie.

  Odată observate aceste zone care necesită corecție, medicul estetician va ghida discuția la problemele specifice care te nemulțumesc la aspectul tău și pe care vrei să le ia în seamă.

 • » Analiză Facială Avansată

  Următorul pas este ca medicul estetician să acorde atenție deplină treimilor superioare, medii și inferioare ale feței tale, arătând în fiecare regiune trăsăturile care sunt atractive, precum și cele care necesită corecție.

  În timpul acestei analize, esteticianul va aduce în discuție, de asemenea, trăsăturile faciale în emisferele stânga și dreapta, observând zonele de asimetrie. Va analiza cu atenție zonele cu volum și cele fără volum, propunând corecții în aceste ultime zone. În plus, va analiza ochii, pomeții și buzele, care au în general asimetrii.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Avantajele Analizei Faciale Avansate

Consultul în detaliu

Această discuție cuprinzătoare despre analiza facială avansată va include aspecte care te nemulțumesc la aspectul feței.

01

Vei descoperi anatomia feței tale într-o nouă lumină. Vei afla de ce anumite procedee pot crea un efect nedorit și care sunt tratamentele ideale pentru a avea un aspect atrăgător și natural în același timp.

02

Vei afla despre structura ta osoasă și despre țesuturi și impactul lor asupra aspectului tău, pe măsură ce înaintezi în vârstă. Astfel vei ști în mod concret ce tipuri de proceduri sunt necesare și care este prima și cea mai recomandată dintre acestea.

03

Vei descoperi dacă ai nevoie de o singură procedură estetică sau de o combinație de proceduri. În plus, vei afla ce tipuri de substanțe sunt folosite în diferitele tratamente estetice nechirurgicale, durata rezultatelor și recuperarea după fiecare în parte.

testimonial analiză facială avansată medlink

Nu sunt genul de persoană care să-și asume riscuri, mai ales când vine vorba de aspectul meu fizic. O prietenă mi-a recomandat să fac o analiză facială avansată la clinica Medlink Craiova. Nici n-am stat pe gânduri prea mult și tare mă bucur că am făcut-o, căci sunt minunați! 💙 💙 💙

Lucia Toma

Pacientă analiză facială avansată

Acest lucru depinde foarte mult de planul tău de tratament sau de procedurile estetice recomandate de doctor.

Înfățișarea „exagerată” este una dintre cele mai mari preocupări.

La Medlink Estetix. Noi credem cu tărie că obținerea unui aspect natural este cea mai bună strategie. Ne așteptăm să arăți ca tine, dar o versiune mai proaspătă și mai frumoasă.

Nu există un răspuns standard aici, deoarece planul de tratament va fi adaptat pentru a se potrivi evaluării anatomiei individuale a feței.

Tratamentele recomandate după Analiza Facială Avansată sunt tratamente neinvazive și nechirugicale cum ar fi:

 • injecții cu Botox pentru reducea ridurilor. Botox-ul poate fi folosit pentru a crea un efect de ridicare, precum și pentru a netezi pielea;
 • injecții cu acid hialuronic pentru a recrea cu ușurință proporțiile feței, astfel încât să arăți cât mai bine.

În cadrul consultației în care se face Analiza Facială Avansată vei primi o evaluare și explicații complete, inclusiv toate riscurile și beneficiile, astfel încât să poți lua o decizie pe deplin informată cu privire la ceea ce este potrivit pentru tine.

Analiza Facială Avansată îți va da o perspectivă de ansamblu cu ceea ce se poate interveni, astfel încât să obții rezultate care să te pună cel mai bine în valoare. Poți alege să nu faci niciun tratament, o parte sau toate tratamentele recomandate. Depinde ce este important pentru tine și ce-ți dorești mai departe.

Te așteptăm în clinică pentru o analiză facială avansată

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de un plan personalizat de tratament în urma analizei faciale avansate. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.