fbpx

ANALIZĂ FACIALĂ AVANSATĂ

Analiza facială avansată este o consultație anatomică aprofundată cu reguli științifice privind proporția și îmbătrânirea, astfel încât să ai simetria dorită.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00
Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559
Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova
Str. Adrian Păunescu, nr 20

Ce este Analiza Facială Avansată?

O analiză facială avansată (AFA) este un concept unic pentru Medlink Estetix, care a fost dezvoltat de Dr. Sam Mais.

AFA duce consultația la nivelul următor, implicând o analiză cât mai aprofundată a structurii tale faciale.

Acesta este exact opusul analizei unei anumite zone sau a unei nereguli. Întreaga față este revizuită cu o abordare sistematică, dar holistică, care cuprinde:

 • Evaluarea științifică a feței, utilizând reguli matematice de proporție
 • Cunoașterea anatomică a fiziologiei faciale
 • Cunoștințe de specialitate despre estetica echilibrului și a îmbătrânirii
 • Obiectivul este de a identifica cel mai adecvat plan de tratament care va oferi un rezultat care este absolut simpatic, niciodată exagerat și pur și simplu încântător de privit.
Analiza facială avansată

Anatomie și estetică

Lucruri importante pe care ar trebui să le cunoști

Anatomie

Procesul de îmbătrânire implică schimbarea unei game de structuri faciale, inclusiv:

 • Piele
 • Muşchi
 • Os
 • Grăsime
 • Dinții

Aceste schimbări fizice schimbă modul în care arătăm și, de asemenea, în mod crucial, modul în care ne simțim despre aspectul nostru. Orice plan de tratament adaptat care rezultă din Analiza Facială Avansată va lua în considerare toți constituenții faciali.

Estetică

Aceasta cuprinde:

 • Reguli științifice privind raporturile – poziția trăsăturilor faciale și proporțiile în raport cu alte structuri faciale
 • Volumul și contururile sau umbrele
 • Linii sau cute

Medicii noștri esteticieni vor discuta și evalua, de asemenea, orice impact emoțional al aspectului. După cum știu mulți dintre pacienții noștri, aspectul facial poate face o persoană să pară obosită, încruntată, nefericită, supărată – chiar dacă nu este. Acest lucru poate fi considerat și evaluat ca parte a procesului AFA.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Analiză facială avansată 5000-10000 3 luni (60% în prima lună)
Prețul analizei faciale avansate include tratamente cu botox, acid hialuronic și lifting facial, iar prețul variază în funcție de necesitatea acestora.

AVANTAJE ANALIZA FACIALĂ AVANSATĂ

1. O Analiză Facială Avansată este un sistem pe care l-am dezvoltat, care îți analizează metodic fața în contextul obiectivelor tale personale, astfel încât să putem găsi planul de tratament perfect pentru a te face fericită.

2. Te va proteja de aspectul „fals” sau nenatural, deoarece analiza se bazează pe reguli științifice stabilite privind proporția și cunoștințele anatomice.

3. Îți va oferi încredere în a cunoaște abordarea pe care trebuie să o ai pentru a îți maximiza fericirea.

Evaluarea Atractivității

Conform unei revizuiri cuprinzătoare a literaturii de psihologie, se remarcă faptul că există patru elemente de bază ale atractivității: tinerețea, dimorfismul sexual, medianitatea (lipsa calităților distinctive) și simetria laterală.
Precum în cazul oricărei proceduri estetice, educația adecvată a pacienților este esențială pentru rezultate optime.

Pentru a gestiona cel mai bine așteptările pacientului, este esențială o evaluare amănunțită a feței și ar trebui efectuată la nivel regional, luându-se în considerare zonele faciale care reflectă sau umbresc lumina.

Zonele cu umbre sau defecte evidente – de exemplu, concavități temporale și bucale – sunt ținte pentru injecții care măresc volumul. Punctele slabe ale țesuturilor (cele provocate de manipularea feței) sunt ținte pentru întărirea injecțiilor. Asimetria facială îți va fi indicată și documentată cu fotografii înainte de tratament.

» Discuții ÎNAINTE de Analiza Facială Avansată

Pentru aceste discuții o oglindă este esențială.

La consultația inițială, esteticianul Medlink Estetix va începe întotdeauna evaluarea făcând ca pacientul, în timp ce se uită în oglindă, să descrie ceea ce acesta percepe ca zone cu probleme pentru corectare în fiecare treime a feței, începând de la linia părului.

Odată observate aceste zone care necesită corecție, medicul estetician facilitează tranziția într-o discuție cu privire la problemele specifice ale pacientului.

» Analiză Facială Avansată

Următorul pas este ca medicul estetician să acorde atenție deplină treimilor superioare, medii și inferioare ale feței pacientului, arătând în fiecare regiune trăsăturile care sunt atractive, precum și cele care necesită corecție.

În timpul acestei analize, esteticianul va aduce în discuție, de asemenea, trăsăturile faciale în emisferele stânga și dreapta, observând zonele de asimetrie. Deoarece zonele mai pline par mai tinere decât cele cu goluri, ar trebui făcute corecții în aceste ultime regiuni. În plus, îți vor fi menționate zonele care sunt mai joase pe o parte a feței decât pe cealaltă.

Consultul în Detaliu

Această discuție cuprinzătoare despre analiza facială avansată va include domenii pe care le identifici ca fiind supărătoare.

01
Vei fi educată cu privire la anatomia feței tale, a felului în care corectarea unor zone specifice vor avea un efect indirect asupra altor zone, și motivul pentru care anumite procedee vor fi alese pentru realizarea tratamentelor dorite.
02
Ți se va explica felul în care ești vulnerabilă la gravitate și cum aceasta face ca pielea să se schimbe odată cu trecerea timpului. Tocmai din acest motiv, se ia în considerare adăugarea volumului în zone specifice pentru a reda tinerețea feței.
03
Vei înțelege că pentru cele mai bune rezultate, corectarea șanțurilor nazogeniene poate necesita aplicarea unui alt tip de agent de modelare injectabil, o modalitate complet diferită sau o combinație de tratamente.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Va trebui să merg mai departe cu tratamentele pe care le recomandați?
Rezultatul pentru Analiza Facială Avansată va fi un meniu de opțiuni la care poți reflecta. Poți alege să nu faci niciun tratament, o parte sau toate tratamentele recomandate – depinde ce este important pentru tine și ce te va face cea mai fericită.
Ce fel de tratamente vor fi implicate?
Nu există un răspuns standard aici, deoarece planul de tratament va fi adaptat pentru a se potrivi evaluării anatomiei individuale a feței.

Tratamentele recomandate după Analiza Facială Avansată pot implica utilizarea injecțiilor Botox pentru a calma mișcarea musculară. Botox poate fi folosit pentru a crea un efect de ridicare, precum și pentru a netezi pielea.

Pot fi implicate și umpluturi dermice, pentru a aborda cu ușurință proporțiile feței, aducându-le îndeaproape la ideile matematice ale echilibrului perfect.

Consultarea detaliată înseamnă că vei avea o evaluare și o explicație completă a recomandărilor esteticianului, inclusiv toate riscurile, precum și beneficiile, astfel încât să poți lua o decizie pe deplin informată cu privire la ceea ce este potrivit pentru tine.

De unde știu că nu voi avea un rezultat „exagerat”?
Înfățișarea „exagerată” este una dintre cele mai mari preocupări.

La Medlink Estetix, procesul nostru de muncă se bazează pe obținerea unui aspect natural. Ne așteptăm să arăți ca tine, dar o versiune mai proaspătă și mai frumoasă.

Cât va dura tratamentul?
Acest lucru depinde foarte mult de planul tău de tratament și / sau de opțiunile dorite.
Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!
Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.
Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.