Oricât de mult sport nu ai face, oricâte diete nu ai ține, unele tipuri de grăsime continuă să stea acumulate în jurul genunchilor. Poate chiar și la gușă, pe abdomen sau pe brațe. Însă, ceea ce în trecut era o condamnare, astăzi are o soluție: lipoliza pentru genunchi și pentru orice tip de grăsime localizată, fie ea pe gușă, abdomen, coapse etc.

Știm, e frustrant, obositor să faci diverse exerciții de eliminare grăsime pe genunchi şi să nu aibă nici cel mai mic efect. E normal să îţi provoace o nesiguranță și să eviți să porți fuste și pantaloni scurți.

Însă nu este vina ta. Cel mai probabil, grăsimea localizată de pe genunchi este mai degrabă o moștenire genetică. Oricât de mult nu ți-ai schimba stilul de viață, din păcate, grăsimea va persista și va continua să-ți știrbească încrederea în tine dacă nu apelezi la o metodă de eliminare de grăsime de pe genunchi care să fi funcționat pe câteva zeci de mii de oameni cel puțin.

Din fericire, medicina a avansat destul de mult încât să lupte contra aspectelor genetice care nu-ți plac la tine. Grăsimea localizată poate fi uitată permanent cu ajutorul lipolizei injectabile.

Acum poți să îţi topești grăsimile cu lipoliza pentru genunchi doar printr-o injecție şi să uiți de stresul şi nesiguranțele dinainte.

Ce este lipoliza injectabilă

Ce este lipoliza injectabilă

Lipoliza este o procedură medicală care presupune injectarea unei substanțe precum acidul deoxicolic sau fosfatidilcolina. Aceste substanțe conțin agenți lipolitici care dizolvă grăsimea subcutanată la nivel local.

Lipoliza pentru genunchi cu acid deoxicolic mai sunt cunoscute sub numele de Aqualyx sau Kybella, adică denumirile comerciale ale acidului deoxicolic injectat.

Lipoliza pentru genunchi sub formă injectabilă este o alternativă mult mai ieftină și mai eficientă a lipoplastiei. La rândul ei, liposucţia este o procedură chirurgicală destul de scumpă, necesită anestezie şi o recuperare care te ține blocată în casă.

Ce tipuri de lipoliză mai există

Există și alte tipuri de lipoliză pentru genunchi pe lângă cea injectabilă. Primul tip este criolipoliza, cunoscută ca şi CoolSculpting. Aceasta îngheață celulele de grăsime, însă părerile despre criolipoliză sunt împărțite. Multe tinere care au făcut au fost nemulțumite și au spus că au fost bani aruncați pe fereastră.

Un alt tip de lipoliză la genunchi este cea cu laser. Acesta distruge grăsimea prin supraîncălzirea grăsimii. Ultimul tip de lipoliză, cea care utilizează energia produsă de frecvența radio, încălzește celulele de grăsime până la distrugerea lor.

Cât are efect lipoliza la genunchi

Lipoliza injectabilă are efect pe durate foarte lungi. Acestea pot varia de la ani de zile, până la un efect permanent.

Pentru un efect durabil de eliminare de grăsime pe genunchi, o ședință de lipoliză nu este suficientă. Este recomandat să faci 3-4 ședințe la intervale de 3-4 săptămânii pentru a vedea rezultate de lungă durată. De fapt, acidul deoxicolic acționează lent și nu descompune grăsimea peste noapte. O descompune lent, însă extrem de eficace.

Cine poate face lipoliza la genunchi

Pentru că nu este o procedură chirurgicală, lipoliza la genunchi pare că ar putea fi făcută de oricine, însă nu e chiar așa. Acest tratament este contraindicat în timpul sarcinii şi alăptării, precum şi în cazul pacienților cu diabet zaharat, cu alergii la componentele produsului, celor cu boli autoimune sau boli cronice severe ale pielii.

Cum este experiența de pacient pentru lipoliză la genunchi

Cum este experiența de pacient pentru lipoliză la genunchi

În ansamblu procedura de lipoliză genunchi nu este dureroasă. În timpul tratamentului vei simți mici pișcături provocate de împunsăturile acului, însă nici un alt disconfort.

După injectare ai de urmărit o listă de sfaturi pentru a asigura recuperarea eficientă a pielii supuse tratamentului.

Trebuie să eviți vizitele la solar, precum şi expunerea la căldură directă sau frig extrem. La fel, nu consuma medicamente antiinflamatoare precum Ibuprofenul. În plus, se recomandă să nu faci exerciții fizice timp de 4-5 zile după tratament, iar masajele nu trebuie aplicate în zona supusă injecțiilor.

Pe toată perioada tratamentului trebuie să ai o alimentație relativ sănătoasă şi să ai grijă să te hidratezi corespunzător pentru a facilita procesul de eliminare grăsime la genunchi, dar pentru a asigura o recuperare eficientă.

Ce efecte secundare pot apărea

După lipoliza la genunchi te poți aștepta ca în primele 2 zile să ai zona inflamată. La fel, există șansa să ai hematoame sau senzații de amorțeală în zona genunchilor, însă acestea dispar după câteva zile de la parcurgerea procedurii.

În cazul Aqualyx, amorțeala din zonă se explică prin reacția inflamatoarea creată de celulele adipoase la contact cu substanța activă de acid deoxicolic.

Înainte de procedură, doctorul îţi va explica pe larg cauzele şi manifestările efectelor post lipoliză genunchi. La fel, dacă observi că efectele secundare nu dispar sau dacă ai neclarității, trebuie să contactezi imediat specialistul.

Care este preţul unui tratament complet

Așa cum am menționat anterior, o singură injecție nu este suficientă pentru a elimina complet grăsimea de pe genunchi.

Un tratament complet cu Aqualyx de 3-4 ședințe, cu durata de 3-4 luni și poate costa între 1500 de lei și 8000 de euro.

Este cu adevărat lipoliza injectabilă eficientă?

În toate studiile efectuate la nivel global, lipoliza care are la bază acidul deoxicolic (independent sau în combinație cu fosfatidilcolina) a avut efecte remarcabile. Această procedură s-a dovedit a fi cea mai eficientă pentru eliminare de grăsime pe genunchi, pe abdomen, pe ceafă, coapse, brațe, gușă, spate, sâni bărbătești și lipoame.

Numeroase studii la nivel internațional au demonstrat rezultate favorabile pe termen lung după parcurgerea tratamentelor cu lipoliză la genunchi. S-a dovedit că lipoliza a dus la reducerea de până la 2 cm a stratului de grăsime în zona coapselor şi a genunchilor, iar în zona abdominală de până la 4cm.

Chiar şi după ani de zile te vei putea bucura de un aspect estetic dorit, fără să mai fii complexată că trebuie să îți acoperi genunchii cu fuste și pantaloni lungi.

În ce măsură lipoliza ajută la slăbit

Un mit comun despre lipoliză este faptul că aceasta slăbește. Deși în esență descompune grăsimile, lipoliza nu este indicată ca metodă de slăbire pentru persoanele supraponderale.

Așadar, oamenii supraponderali sau obezi nu sunt eligibili pentru parcurgerea tratamentului de lipoliză la genunchi. Aceștia trebuie să slăbească şi să aibă o dietă sănătoasă pentru a putea elimina grăsimile locale care nu se supun exercițiilor fizice sau dietelor.

Lipoliza la genunchi este o metodă de sculptare a zonei şi în nici un fel considerată o procedură de slăbire.

Merită să faci lipoliza la genunchi?

Da. Dacă te-ai săturat de aspectul inestetic al genunchilor tăi, de rochiile şi fustele lungi, de pantalonii care nu sunt comozi, dar care camuflează grăsimea, atunci lipoliza la genunchi este pentru tine. Desigur, dacă nu ești însărcinată, alăptezi sau ai un istoric de boli cronice.

Fiind o procedură cosmetică, nu trebuie să te temi de complicații, de durere sau de cicatrici. În doar patru luni poți fi liberă de nesiguranța provocată de grăsimea de pe genunchi şi te poți bucura de orice îmbrăcăminte.

Desigur, înainte de a cumpăra online procedura, cel mai înțelept lucru este să mergi la o consultație dermatologică. Un dermatolog va ști, pe baza istoricului tău medical dacă această procedură ar putea prezenta vreun risc la care persoanele perfect sănătoase nu sunt expuse.

Beneficiază de tratamente cu Aqualyx pentru arderea grăsimilor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Maria Daniela
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord ca un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.

Published On: august 31st, 2022 / Categories: Aqualyx arderea grăsimilor / Tags: , , /