Dermatologie Estetică

Buze Premium DaVinci

Buze voluminoase și superb definite ce cuceresc prin senzualitate.

Tratamentul pentru buze DaVinci este conceput pentru a crea rezultate de o frumusețe naturală, senzuală și fără excese.

Tehnica DaVinci pentru mărirea și conturarea buzelor
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1

 • Durată
  Aproximativ 15 minute

 • Substanță folosită
  Acid hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  6-12 luni

 • Preț
  1200 lei pentru 1 ML acid

caracteristici tehnica davinci
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Augmentare buze prin tehnica DaVinci

Cea mai artistică tehnică de mărire a buzelor

Leonardo da Vinci a fost unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și un excepțional anatomist și om de știință. Tehnica buzelor DaVinci constă în injectarea de acid hialuronic în buze având la bază regulile de proporție și frumusețe pe care acesta le-a descoperit.

Tehnica DaVinci

Dacă vrei ca buzele tale să se potrivească perfect cu restul feței și pentru a păstra acea formă și proporție timp de șase luni până la un an, atunci alege tratamentul pentru buze DaVinci.

Această metodă se bazează pe proporția de aur 1:1.681 (golden ratio), fiind o statistică matematică găsită constant în natură. Fără să ne dăm seama, când acest raport este respectat, noi percepem frumusețea la oameni și în tot ce ne înconjoară.

Cel care a reușit să transpună frumusețea perfectă a naturii în artă a fost Leonardo da Vinci, iar acea perfecțiune a trăsăturilor poate fi acum a ta, prin tehnica de mărire buze DaVinci.

Folosind un dispozitiv special de măsurare, fața și buzele sunt analizate precis, în detaliu, măsurând lățimea gurii, poziția acesteia în raport cu nasul și bărbia, proporția buzei superioare și inferioare, distanța buzei până la bărbie și grosimea buzelor.

În urma analizei, medicul estetician Medlink Estetix va ști unde și cu ce cantitate de acid hialuronic este nevoie să intervină pentru ca buzele tale să fie frumoase și în perfectă armonie cu fața. Tratamentul pentru buze DaVinci este conceput pentru a crea o imagine de ansamblu a frumuseții, fără niciun dezechilibru.

Procesul de obținere a buzelor DaVinci

De ce Tehnica DaVinci este atât de comună pentru mărirea buzelor?

Medicul specialist estetician din cadrul clinicii MedLink Craiova va analiza proporțiile buzelor în raport nasul, maxilarul și bărbia. Folosind tehnicile și ideile lui Da Vinci, acesta va planifica un tratament care să-ți facă buzele să se potrivească perfect proporțiilor feței tale.

De asemenea, medicul va analiza și modela detaliile arcului lui Cupidon, a bordurii vermilionului și a altor elemente, pentru a se asigura că orice detaliu cât mai subtil este pus în valoare. Dacă ai o gură ușor îngustă sau care nu este atât de largă pe cât ar trebui să fie raportându-ne la proporția de aur a lui Da Vinci, se pot utiliza materiale de umplutură dermică de lungă durată, pentru a putea îmbunătăți acest lucru prin doar câteva injecții.

Rezultatul final, de lungă durată, îți va oferi buzele perfecte care se vor integra proporțiilor feței tale. Vei avea cea mai bună experiență pe care o poți avea într-o clinică estetică în Craiova.

Ce este acidul hialuronic?

Pielea ta conține în mod natural acid hialuronic. Acest compus are rolul de a reține apa din piele și a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată. Asta pentru că acidul hialuronic funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Acidul hialuronic nu este doar cea mai bună opțiune, ci singura opțiune, deoarece se dizolvă de la sine și este bine tolerat de organism, fiind un compus natural al corpului.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare și accesibile dacă îți dorești să arăți mai atrăgătoare, fără a apela la proceduri chirurgicale.

Medicii esteticieni au fost preocupați de îmbunătățirea procedeelor de mărire buze de mai mulți ani. Au folosit injecții cu colagen, silicon și grăsimi, însă acestea nu au avut rezultate fie parțiale, fie îndoielnice. Acidul hialuronic este, de departe, este substanța cea mai compatibilă cu organismul uman și, în plus, are rezultate de mai lungă durată comparativ cu orice altă substanță.

Tehnica DaVinci Preț Plata în rate
1 ml Acid Hialuronic 1200 lei 2 luni (700 lei prima rată)
0.5 ml Acid Hialuronic 800 lei

Cum decurge o procedură de mărire de buze tehnica DaVinci?

Medicul estetician îți va analiza proporțiile buzelor în raport cu nasul, maxilarul și bărbia. Așa își va da seama de forma perfectă a buzelor pe care o poți obține.

Procedura este relativ simplă și nedureroasă. Se aplică o cremă anestezică și se face o dezinfectare riguroasă la nivelul buzelor. Când crema își face efectul, medicul începe procedura de injectare cu acid hialuronic, care durează de obicei 15 minute.

După intervenție este recomandat să nu ai un program obișnuit de lucru, pentru că este posibil să apară roșeață, sensibilitate sau senzație de mâncărime timp de 24 de ore.

În săptămâna dinaintea programării e contraindicat să iei aspirină, ibuprofen, ulei de pește, multivitamine sau vitamina E. Aceste medicamente sau suplimente alimentare îți pot subția sângele, iar tu vei avea o recuperare mai lentă și e posibil să ai mai multe edeme sau vânătăi. Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool.

După injectarea cu acid pentru buze este posibil să resimți o ușoară umflare a buzelor sau să mici urme acolo unde a pătruns acul. Îngrijirea de după buze acid hialuronic este însă ușoară, iar recuperarea se face în mai puțin de 48 de ore. Nu aplica machiaj pe față timp de 24 ore. E indicat să eviți solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament.

Procedura durează aproximativ 15 minute, însă în funcție de nevoile tale și atenția la detalii necesară, medicul estetician se va asigura să-ți acorde timpul necesar. Poți reveni imediat la activitățile tale obișnuite, fără restricții. Augmentarea de buze este o procedură neinvazivă, însă în cazuri izolate, este posibil să ai nevoie de o zi liberă pentru ca inflamația și disconfortul să dispară.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

După o lună de la injectare așa arată buzele mele. 💙
Mă bucur mult că v-am găsit, sunteți minunați și perfecți. Vă mulțumesc mult și vă îmbrățișez cu drag!🤗

Andreea Maria

Pacientă mărire buze

Avantaje pentru tehnica DaVinci

Te așteptăm în clinică pentru mărirea buzelor cu Tehnica DaVinci

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente personalizate de mărire a buzelor cu Tehnica DaVinci. Programează-te acum și primești GRATUIT consultația de la unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.