fbpx

Buze Premium “DaVinci”

Folosește legile naturii pentru a atinge perfecțiunea!

Află cum poți avea buze perfect proporționale cu fața ta.

Augmentare Buze Prin Tehnica DaVinci

DaVinci lips

Leonardo DaVinci a fost unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și, de asemenea, un excepțional anatomist și om de știință.

Tehnica buzelor DaVinci folosește cele mai avansate game de fillere dermice de lungă durată, bazându-se pe regulile de proporție și frumusețe pe care acesta le-a descoperit.

Dacă vrei ca buzele tale să se potrivească perfect cu restul feței și pentru a păstra acea formă și proporție timp de un an, atunci alege tratamentul pentru buze “Da Vinci”.

Această metodă se bazează pe proporția de aur 1:1.681 (golden ratio), fiind o statistică matematică găsită constant în natură, artă, chiar și frumusețe.

Folosind un dispozitiv special de măsurare, fața și buzele sunt măsurate precis, în detaliu, măsurând lățimea gurii, poziția acesteia în raport cu nasul și bărbia, proporția buzei de sus până jos, distanța buzei până la bărbie și grosimea buzei.

Când toate raporturile sunt corecte, fața va fi echilibrată și frumoasă. Tratamentul pentru buze Da Vinci este conceput pentru a crea o imagine de ansamblu a frumuseții, fără niciun dezechilibru.

Procesul De Obținere A Buzelor DaVinci

Medicul specialist estetician din cadrul clinicii MedLink va analiza proporțiile buzelor în raport nasul, maxilarul și bărbia. Folosind tehnicile și ideile lui DaVinci, acesta va planifica un tratament care să-ți facă buzele să se potrivească perfect proporțiilor feței tale.

De asemenea, medicul va analiza și modela detaliile arcului lui Cupidon, a bordurii vermilionului și a altor elemente, pentru a se asigura că orice detaliu cât mai subtil este pus în valoare.

Dacă ai o gură ușor îngustă sau care nu este atât de largă pe cât ar trebui să fie raportându-ne la proporția de aur a lui DaVinci, se pot utiliza materiale de umplutură dermică de lungă durată, pentru a putea îmbunătăți acest lucru prin doar câteva injecții.

Rezultatul final, de lungă durată, îți va oferi buzele perfecte care se vor integra proporțiile feței tale.

Prețuri Mărire Buze – Tehnica DaVinci

Juvederm, Revolax, Teosyal

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Tehnica “DaVinci” – 1 ml 1200 2 luni (700 lei prima rată)
Tehnica “DaVinci” – 0,5 ml 800

De Ce Să Alegi Medlink?

  • Avem unii dintre cei mai buni medici specialiști, cu experiență internațională, dedicați profesiei lor.
  • Folosim cele mai moderne echipamente pentru a diagnostica și trata pacienții.
  • Iți oferim tratamente personalizate de dermatologie estetică, specifice nevoilor tale. Toți oamenii sunt speciali, cu nevoi și probleme diferite, de aceea abordarea trebuie sa fie una subiectivă, personalizată.
  • Tratăm cauza, nu doar simptomele, garantându-ți cele mai bune rezultate
  • Programări imediate, în aceeași zi sau în ziua imediat următoare.

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

2 + 12 =

Întrebări Frecvente – Mărire Buze

Injectarea cu acid hialuronic specifică tehnicii DaVinci este dureroasă?

Filler-ele cu acid hialuronic nu sunt dureroase, acidul hialuronic pentru buze conținând un anestezic cu efect local. De asemenea se poate folosi și o cremă cu efect anestezic.

Cât va ține efectul acidului hialuronic prin tehnica DaVinci?

Efectul unei singure proceduri poate ține până la o periodă de 15 luni.

Cât durează procedura de mărire a buzelor prin tehnica DaVinci?

Procedura în sine durează aproximativ 30-45 minute însă în funcție de nevoile tale și atenția la detalii necesară, medicul estetician se va asigura să-ți acorde timpul necesar.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu