Dermatologie Estetică

Lifting sprâncene cu Botox, fire PDO sau acid hialuronic

Cea mai simplă și eficientă metodă de a avea sprâncenele arcuite frumos și o privire mai seducătoare. Tratamentul de lifting sprâncene cu Botox este alternativa blândă la durerea și disconfortul unei intervenții chirurgicale.

Fără anestezie și fără zile în izolare pentru a te recupera. Pur și simplu, petreci 15 minute în cabinet și apoi poți pleca să-ți reiei firesc viața socială și profesională.

Procedură nechirurgicală de lifting sprâncene
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 10-15 minute

 • Substanțe folosite
  Botox / fire PDO / Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  4-6 luni

 • Preț
  750 – 1300 lei

caracteristici lifting sprancene
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Lifting sprâncene, tratamentul din pauza de masă

Indiferent că optezi pentru lifting sprâncene cu Botox, cu fire PDO sau acid hialuronic, procedura este extrem de simplă și scurtă (durează între 15-30 minute), iar tu te poți întoarce la activitățile tale obișnuite, respectând câteva reguli simple.

Botox pentru ridicarea sprâncenelor

De ce să alegi un lifting de sprâncene?

Nu te vei bucura doar de sprâncene mai frumos arcuite. Cu tratamentul de lifting sprâncene, vei vedea și o atenuare a ridurilor din zona ochilor, iar pleoapele vor avea un efect natural de lifting.

În plus, se va crea un efect de mărire a ochilor, iar pleoapele vor fi mai vizibile, ceea ce-ți va permite să machiezi ochii mai versatil.

Popularitate Lifting Sprâncene

Un rezultat natural – asta este ceea ce îți promitem.

Medicii esteticieni de la Clinica Medlink Estetix acordă o atenție deosebită arcuirii naturale a sprâncenelor, astfel încât tu să arăți mai atrăgătoare.

Îți garantăm că nu ai de ce să te temi de un rezultat exagerat. Preferăm să folosim Botox într-o cantitate moderată, pentru a-ți oferi șansa să te bucuri de rezultate naturale.

„Mai puțin este mai mult” – aceasta este filozofia noastră.

Lifting sprâncene Preț
Lifting sprâncene cu Botox 750 lei
Lifting sprâncene cu fire PDO 800 lei
Lifting sprâncene cu Acid Hialuronic 1300 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Experiența a decurs mult peste așteptările mele. Am simțit că am doctorul a fost foarte răbdător cu mine și mi-a explicat pe înțelesul meu tot ce aveam nevoie să aflu. Emoțiile s-au dus imediat, iar rezultatul de lifting sprâncene a fost exact ce mi-am dorit.

Loredana Bucșa

Pacientă lifting sprâncene

Sprâncenele tale vor reveni la aspectul lor de dinaintea tratamentului, fără nicio altă modificare.

În medie, ședințele variază în funcție de tehnica folosită. Pentru Botox și acid hialuronic durează aprox. 10-15 min, iar pentru fire PDO aprox 30 de minute.

Procedurile sunt neinvazive și sunt făcute toate cu canule atraumatice. În practică, asta înseamnă durere redusă și risc minim de apariție a echimozelor sau altor efecte secundare.

În plus, pentru pacientele cu o sensibilitate mare la durere aplicăm o cremă anestezică. De cele mai multe ori, injecția cu Botox este mai puțin dureroasă decât atunci când ți se recoltează sânge pentru analize medicale.

Te așteptăm în clinică pentru procedura de mărire buze

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente Acid Hialuronic de pentru mărirea, volumizarea și conturarea buzelor tale. Alege dintre forme precum DaVinci, Russian. Keyhole sau Butterfly și redefinește forma buzelor tale.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.