fbpx
Tratamentul anti-rid Baby Botox2023-10-30T14:39:18+02:00
Dermatologie Estetică

Baby Botox

Baby Botox este procedura de reducere a ridurilor care face furori. Este tot Botox, doar că într-o concentrație mai mică, ideală dacă ai până în 30 de ani. Sau dacă vrei rezultate cât mai naturale peste 40 de ani.

Tratamentul anti-rid Baby Botox
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 15 minute

 • Substanță folosită
  Botox

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  4-6 luni

 • Preț
  300 lei / 1 zonă
  500 lei / 2 zone
  700 lei / 3 zone

caracteristici Baby Botox
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Baby Botox, tratamentul rapid din pauza de masă

Aspect întinerit și natural

Ridurile laba gâștei, ridurile de pe frunte și dintre sprâncene dispar ca prin magie cu Baby Botox. Și pentru asta nu e nevoie de mai mult de 15 minute în cabinetul medical.

Baby Botox

Orice riduri faciale care te deranjează pot fi estompate discret cu această procedură. Este practic o variantă în concentrație mai mică a celebrului Botox care este injectat anual în peste 4 milioane de doze.

Baby Botox relaxează mușchii răspunzători de formarea ridurilor, iar tu vei fi la fel de expresivă și naturală, doar că fără riduri. Dacă nu ai urmat un tratament cu Botox până acum, baby Botox ar putea fi un început ideal.

botox pentru fata

Procedura este extrem de simplă și scurtă (durează aprox. 10-15 minute), iar tu te poți întoarce la activitățile tale obișnuite, respectând câteva reguli simple.

Popularitate Baby Botox

De ce este Botoxul atât de bun pentru procedurile anti-rid?

Botox este denumirea comercială a celebrei toxine botulinice. Acesta este folosită cu rezultate uimitoare încă din 1989, când utilizarea sa pentru public a fost aprobată de către FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA). Tratamentele anti-îmbătrânire cu Botox sunt cele mai comune proceduri cosmetice din întreaga lume. Circa 4 milioane de injecții sunt făcute în fiecare an doar în SUA.

Deși au existat mediatizări ale unor cazuri de injectare a Botoxului în cantități excesive, toxina botulinică are rezultate naturale. Iar Baby Botox promite rezultate cu atât mai naturale, cu cât este în concentrație mult mai mică decât binecunoscutul Botox.

Poți recurge cu încredere la Baby Botox când ai riduri în zona ochilor, pe frunte și între sprâncene. La fel de bine funcționează și pentru ridurile din zona gurii, nasului și gâtului.

Poate surprinzător pentru tine, Botoxul este folosit pentru sute de afecțiuni medicale, dintre cele mai neobișnuite. Strabism, spasme musculare, transpirație excesivă sunt doar câteva din nenumăratele afecțiuni ce pot fi tratate temporar cu Botox.

În clinica Medlink, medicii noștri folosesc botox în mod uzual pentru ridicarea sprâncenelor, corectarea zâmbetului gingival sau ridicarea colțurilor căzute ale gurii.

TratamentePreț
1 zonă – Baby Botox300 lei
2 zone – Baby Botox500 lei
3 zone – Baby Botox700 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial Baby Botox

Ca și pacient pot spune că experiențele la Medlink au decurs cu mult peste așteptările mele. Vă recomand cu mare drag și încredere, atât ca servicii cât și ca un personal primitor și atent la dorințele mele.

Adriana Luca

Pacientă Baby Botox

Nu, nici Baby Botox, nici Botox nu dau dependență. Dacă știi persoane care repetă acest tratament este pentru că le plac atât de mult rezultatele, încât nu-și pot imagina să arate altfel decât întinerite. Iar injectarea cu Botox întinerește pe oricine cu 10 ani.
Baby Botox a fost aprobat spre folosire pentru ridurile frunții, cele dintre sprâncene și ridurile din zona ochilor.
În niciun caz. Mulți bărbați aleg să li se injecteze Botox. De fapt, numărul a crescut mult în ultimii trei ani. Din cele 4 milioane de pacienți care își injectează Botox, un milion sunt bărbați. Atunci când sunt intervievați, majoritatea dintre ei spun că nu le plac ridurile pe care le văd în oglindă. Într-un studiu, 80% dintre bărbații intervievați au zis că sunt interesați să-și trateze ridurile laba gâștei, în timp ce 74% ar acorda prioritate ridurilor frunții, iar 60% ar dori să reducă ridurile dintre sprâncene.
Efectul tratamentului cu Baby Botox începe sa fie este vizibil după 5 zile, iar efectul complet îl poți admira după 14 zile.
Din punct de vedere estetic sau medical nu are loc nicio modificare. Fața ta va reveni la aspectul său inițial și ridurile pe care le aveai anterior își fac din nou apariția. În cazul în care te decizi să faci regulat injecții cu baby Botox sau Botox, vei remarca că remanența va crește simțitor. Iar tu ridurile tale vor dispărea pentru o perioadă din ce în ce mai mare.
În medie, o ședință durează 10-15 min pentru a trata ridurile laba gâștei și ridurile dintre sprâncene în aceeași ședință de tratament.
Ca și în cazul injecțiilor clasice cu Botox, procedura de injectare cu Baby Botox este mai puțin dureroasă decât atunci când ți se recoltează sânge pentru analize medicale.

Procedura este neinvazivă și este făcută cu o canulă atraumatică. În practică, asta înseamnă un minim de durere pentru tine, ca pacientă și un risc minim de apariție a echimozelor sau altor efecte secundare.

În plus, dacă ai o sensibilitate mare la durere, poți spune asta medicului și acesta îți poate aplica o cremă anestezică în completare.

Tratamentul cu Baby Botox este personalizat în funcție de zona în care injectat. În general, pentru ridurile laba gâștei, medicul injectează în 3 puncte în zona exterioră a fiecărui ochi. Pentru zona frunții, injectează în mod uzual în 5 puncte.

Înainte și după Baby Botox

Înainte de procedură

Înainte să te programezi, asigură-te că respecți câteva reguli care vor face intervenția cât mai reușită. Cu 24 de ore înainte de procedură, nu lua medicamente anticoagulante precum aspirina. Pentru ca anestezia să aibă efect maxim, nu consuma cafea înainte să vii pentru procedură.

În timpul procedurii

Înainte de injecta Baby Botox, medicul aplică un spray cu gheață a cărei acțiune va reduce semnificativ durerea. Iar înainte de aplicarea anestezicului local doctorul îți va cere să te încrunți. Astfel, îți va putea vedea ridurile evidente și va putea marca, cu un creion special, în funcție de acestea, locurile de injectare.

Pe durata și la finalul procedurii este firesc să simți o ușoară senzație de amorțeală. Ușoara roșeață și micile edeme (umflături) care vor apărea temporar vor fi abia vizibile și vor trece de la sine. Apariția lor nu e cauzată de toxina botulinică, ci de străpungerea acului, așa cum este și la recoltarea sângelui.

După procedură

Pentru rezultate maxime, este foarte important să respecți următoarele recomandări medicale. Trebuie să stai în poziție verticală minimum 2 ore după procedură. Explicația este că substanța acționează în aceste 2 ore, iar aplecările și poziția orizontală afectează stabilizarea ei.

În plus, nu consuma alcool cel puțin 24 de ore înainte și după procedură și renunță la machiajul zonei injectate 12 ore după procedură.

Timp de 4 zile renunță să mergi la sala de sport sau la alergat. Efortul fizic intens este complet interzis. De asemenea, timp de două săptămâni nu este recomandată expunerea excesivă la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul toxinei botulinice.

Timp de recuperare

Un tratament cu baby Botox are rareori efecte secundare. Botoxul a fost retehnologizat, astfel încât efectele adverse sunt aproape zero. Cu toate acestea, durerile de cap a doua zi de la injectarea apar la 1 din 10 paciente, dar, din fericire sunt trecătoare.

Perioada de vindecare este foarte scurtă și îți poți relua activitățile obișnuite, atâta vreme cât păstrezi poziția verticală a capului în primele 2 ore și respecți și celelalte recomandări medicale menționate mai sus, la secțiunea După procedură.

Durata efectului

Te poți bucura de efectul injecțiilor cu baby Botox începând cu a cincea zi de la procedură. Efectul complet al tratamentului îl vei vedea în circa 14 zile. Din clipa în care ai început tratamentul, te poți bucura de fața ta întinerită timp de aproximativ 6 luni. Dacă se întâmplă să alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele se vor păstra pe durate și mai mari de timp.

Te așteptăm în clinică pentru Baby Botox

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente Baby Botox pentru combaterea ridurilor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.