fbpx

Mezoterapie Facială

Cauți procedura care să-ți redea fermitatea și elasticitatea pielii? Alege tratamentul cu mezoterapie facială.

Ce este și cum funcționează mezoterapia?

Mezoterapia este o procedură în care medicul folosește injecții cu ace foarte fine, pentru a livra enzime, hormoni și vitamine în piele, pentru a-i oferi substanțele necesare și a o întineri.

Mezoterapia cu microace (Dermapen) este o metodă modernă, non-chirurgicală și minim invazivă care beneficiază de un mecanism de acțiune dublu, atât chimic cât și mecanic.

Prin mezoterapie se administrează injecții în stratul mediu al pielii pentru a trata probleme de bază, cum ar fi inflamația și circulația slabă, care provoacă leziuni ale pielii și o îmbătrânesc.

Ce probleme tratează mezoterapia?

Mezoterapia este foarte des utilizată și poate fi soluția unei game largi de probleme ale pielii precum: pigmentare, celulită, strângerea pielii, riduri, îndepărtarea grăsimii, alopecie.

Care Sunt Beneficiile Mezoterapiei?

  1. Pielea ta va obține un nivel ridicat și concentrat de vitamine și alte substanțe necesare.Concentrația ridicată de vitamine, seruri și alte amestecuri nutritive va răcori și întineri pielea.
  2. Poate rezolva mai multe probleme ale pielii.Fie că ești în căutarea unei soluții anti-îmbătrânire sau pur și simplu dorești să recapeți strălucirea pielii, medicul nostru îți va oferi un tratament personalizat, în funcție de nevoile tale.
  3. Îți redă luminozitatea pielii.În funcție de ingredientele folosite, mezoterapia poate combate probleme ale pielii precum petele cauzate de vârstă,  pigmentarea și melasma. Mezoterapia facială îți poate înveseli fața și uniformiza tonul pielii.
  4. Îți menține pielea hidratată.Mezoterapia poate contribui la creșterea nivelului de umiditate în piele, facând-o să pară plină, fermă și sănătoasă.
  5. Poate fi o alternativă a operațiilor costisitoare.

Prețuri Mezoterapie Facială

Întinerire, Hidratare, Tonifiere

Tratament Preț (lei)
1 Ședință 580
3 Ședințe 1200
Antiaging & Cocktails – 1 ședință 750

De Ce Să Alegi Medlink?

  • Avem unii dintre cei mai buni medici specialiști, cu experiență internațională, dedicați profesiei lor.
  • Folosim cele mai moderne echipamente pentru a diagnostica și trata pacienții.
  • Iți oferim tratamente personalizate de dermatologie estetică, specifice nevoilor tale. Toți oamenii sunt speciali, cu nevoi și probleme diferite, de aceea abordarea trebuie sa fie una subiectivă, personalizată.
  • Tratăm cauza, nu doar simptomele, garantându-ți cele mai bune rezultate
  • Programări imediate, în aceeași zi sau în ziua imediat următoare.

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

3 + 4 =

Întrebări Frecvente – Mezoterapie Facială

Care sunt posibilele efecte adverse ale mezoterapiei?

Efectele secundare asociate mezoterapiei faciale sunt minime și limitate la disconfort, mici vânătăi sau inflamații la nivelul locului injectat. De obicei acestea trec în 24 – 48 ore.

Mezoterapia este dureroasă?

Mezoterapia nu este dureroasă însă senzația poate fi diferită pentru fiecare persoană în parte. Puteți simți o ușoară ciupire în momentul administrării injecțiilor.

Cât de des trebuie să primesc acest tip de tratament?

Fiecare zonă și condiție are o cronologie diferită, media fiind de un tratament la 7 – 10 zile, pe o perioadă de 3- 6 săptămâni.

Când se pot vedea rezultatele mezoterapiei?

Rezultatele depind de foarte mulți factori, în medie pacienții observând îmbunătățiri după al 3-lea tratament. Cu toate acestea, rezultatele bune apar în medie după 4 – 6 săptămâni de la începerea planului de tratament. În unele cazuri, rezultatele se pot vedea chiar după primul tratament.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu