Dermatologie Estetică

Mezoterapie facială pentru un ten remarcabil

Cauți un tratament prin care tenul să arate incredibil? Lasă-ți pielea infuzată de mezoterapie facială, cu un cocktail de vitamine, minerale, aminoacizi și coenzime. Acest tratament injectabil va acționa în profunzime și îți va face tenul mai proaspăt și mai luminos.

Mezoterapie Facială pentru un ten remarcabil
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2 (se folosește cremă anestezică)

 • Durată
  Aproximativ 50 de minute

 • Substanțe folosite
  Cocktail de vitamine, minerale, acid hialuronic, aminoacizi și coenzime

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Număr ideal de ședințe
  4-6

 • Durata rezultatelor
  12-18 luni

 • Preț
  750 lei

caracteristici mezoterapie facială
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Mezoterapie facială
Tratament revoluționar pentru un ten remarcabil

Ce este și cum funcționează mezoterapia?

Poți uita de imperfecțiunile pielii cu această terapie, fie că este vorba de cicatrici, riduri, pete, ten neuniform, șters sau cu orice alte semne de îmbătrânire ale pielii. Mezoterapia este o procedură în care medicul folosește injecții cu ace foarte fine pentru a-ți hrăni pielea în profunzime cu un cocktail de vitamine, minerale, acid hialuronic, aminoacizi și coenzime.

Terapia Vampir

Mezoterapia facială este un tratament nechirurgical, minim invaziv și nedureros care acționează în straturile profunde ale tenului.

Mezoterapia se face cu dispozitiv numit Dermapen, un dispozitiv ce seamănă cu un stilou cu microace în vârf. Acestea provoacă leziuni minuscule la nivelul pielii, dându-i semnal să producă mai mult colagen pentru a o vindeca. Colagenul astfel produs va face pielea mai netedă și mai fină. Și odată cu asta, va elimina sau reduce cicatricile, ridurile, petele și vergeturile.

Această metodă are un mecanism de acțiune dublu, atât chimic cât și mecanic.

Prin mezoterapie se administrează injecții cu substanțe nutritive în stratul mediu al pielii pentru a trata probleme de bază, aducând aportul nutritiv atât de necesar tegumentului. Prin această terapie, este stimulată microcirculația și producerea de elastină și colagen, care vor readuce elasticitate și vitalitate epidermei.

Popularitate Mezoterapie Facială

Ce probleme tratează mezoterapia facială?

Mezoterapia este foarte des utilizată și poate fi soluția unei game largi de probleme ale pielii precum ridurile, lipsa de tonus și elasticitate, dar și un ten prea gras sau prea uscat, pigmentare sau cicatrici. Este folosită și ca tratament de prevenție împotriva formării ridurilor de pe față, gât, brațe și mâini.

Mezoterapia este atât de eficientă încât este utilizată și ca tratament anti-celulită sau pentru remodelare corporală. Astfel, mezoterapia este solicitată și pentru reducerea grăsimii și pentru îmbunătățirea circulației, dar și pentru alopecie (căderea părului).

Mezoterapie facială Preț
1 ședință 750 lei
3 ședințe 1900 lei
Anti-aging & Cocktails – 1 ședință 750 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Auzisem despre mezoterapie și am decis să încerc. Adevărul e că mi-a fost teamă la început, dar medicul a fost de nota 10+ în toate privințele. Pielea mea strălucește ca niciodată și prietenele mă întreabă toate ce mi-am făcut.

Laura Tunaru

Pacientă mezoterapie facială

Mezoterapie facială pentru un ten strălucitor

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool și consumă, pe cât posibil alimente bogate în proteine. Nu aplica machiaj cu cel puțin patru ore înainte de procedură.

După tratament

La finalul procedurii, tenul va avea aspect ușor iritat, însă eventuala roșeață va dispărea după 24 – 48 de ore. Evită să îți atingi faţa imediat după tratament, pentru că porii sunt încă deschiși. Nu aplica machiaj pe față timp de 24 ore. E indicat să eviți solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament.

Este indicat să te hidratezi cât mai bine în primele două săptămâni după procedură. Recomandarea medicilor este de minimum 2 litri de apă pe zi.

Timp de recuperare

Poți reveni imediat la activitățile tale obișnuite, fără restricții. Mezoterapia este o procedură neinvazivă, însă în cazuri izolate, este posibil ca să fii unul dintre pacienții care au nevoie de o zi liberă pentru ca inflamația și disconfortul să dispară.

Mezoterapia nu este indicată dacă ești însărcinată sau alăptezi. De asemenea, este contraindicată persoanelor care suferă de boli cronice, hepatice, renale sau afecțiuni grave ale pielii. De asemenea, doctorii nu recomandă nici persoanelor care suferă de cancer, de boli ale sângelui, ale tiroidei sau epilepsie.

Mezoterapia facială este o procedură sigură, iar efectele secundare sunt rare și de obicei asociate procedurilor efectuate de medici dermatologi ce nu au o pregătire temeinică.

Printre efectele secundare raportate în studiile clinice s-au numărat: greață, sensibilitate, inflamație, mâncărime, durere, echimoze și eczeme, pete pigmentare sau infecție.

Mezoterapia facială durează aproximativ 50 de minute. Numărul de ședințe necesare poate varia de la o persoană la alta, dar studiile clinice au dovedit că rezultate excepționale se obțin după 4-6 ședințe, efectuate la interval de 1–2 săptămâni distanță.

Pacientele noastre au observat că tenul a întinerit vizibil după prima ședință, însă, pentru ca rezultatele să se mențină este nevoie numărul de ședințe indicate de medicul specialist.

Nu întâmplător mezoterapia se mai numește și „biorevitalizare” sau „cockail de frumusețe”. Fiecare are un ten unic de care medicii specialiști țin cont în această terapie. Așa se face că, în funcție de nevoile specifice ale tenului tău, vei avea parte de un tratament personalizat, cu substanțe nutritive ce pot fi diferite de ale unei alte paciente.

Substanțele hrănitoare folosite pentru mezoterapie sunt un amestec ce variază de la substanțe precum acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale si antioxidanți. În diferite combinații, acestea aduc aportul nutritiv necesar diferitelor tipuri de piele, stimulând microcirculația și producând elastină și colagen. Injectate intradermic, acestea vor acționa în profunzime, nu precum cremele, doar la suprafață, iar tenul tău va avea un aspect vizibil mai proaspăt și mai luminos.

Administrarea de aspirină sau alte antiinflamatorii nesteroidiene cu șapte zile înainte de procedură sunt contraindicate. La fel și antibioticele, și consumul de extracte din plante, vitamine și minerale. Motivul este că acestea pot crește riscul de sângerare și vânătăi în timpul procedurii.

Mezoterapia este un tratament medical minim-invaziv cu rezultate clinice excelente. Terapia a fost creată încă din 1952, de către un medic francez, pe nume Michel Pistor. De atunci și până în prezent, terapia a fost perfecționată și are la activ sute de studii clinice care îi dovedesc eficacitatea.

În practică, este bine să te raportezi la această terapie ca la o procedură medicală, mai degrabă decât una cosmetică. Prin urmare, te sfătuim ca întotdeauna să te programezi la o consultație înainte de procedură. Medicul va lua cunoștință eventualele tale afecțiuni și va discuta deschis cu tine despre riscurile, așteptările și rezultatele pe care le poate această terapie pentru tine, în mod specific.

Care sunt beneficiile mezoterapiei?

Te așteptăm în clinică pentru procedura de mezoterapie facială

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu cocktail de vitamine, minerale, acid hialuronic, aminoacizi și coenzime pentru un ten strălucitor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.