fbpx

Programează-te pentru analize medicale

Programează-te acum pentru analize medicale, vino la clinică în următoarele 3 zile, și ÎȚI OFERIM PREȚURI PROMOȚIONALE pentru fiecare pachet de analize!

Analize Medicale

Asigură-te că totul este în regulă cu corpul tău și programează-te pentru analizele medicale.

Pachete Analize Uzuale I

Acest pachet de analize reprezintă analizele medicale pe care oricine ar trebui să și le facă, indiferent de sex sau vârstă. Oferă informații vitale despre sănătatea corpului tău și te face să fii conștient despre eventualele probleme care pot apărea.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

Preț promoțional = 130 LEI | Preț întreg = 145 LEI

Pachet Analize Uzuale II

Acest pachet de analize (24 la număr), spre deosebire de cel anterior (11 la număr), oferă un set de informații complexe dar foarte relevante despre sănătatea corpului tău și se adresează acelor persoane care își doresc să se cunoască cu adevărat.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

Preț promoțional = 343 LEI | Preț întreg = 401 LEI

Pachet Analize Ginecologie

Frecvența cu care o femeie trebuie să meargă la medicul ginecolog pentru a avea grijă de sănătatea ei reproductivă depind de o varietate de factori: vârsta femeii, profilul de sănătate, istoricul familial etc. Se pot efectua teste pentru diagnosticul precoce al unor boli grave.

O parte dintre femei au probleme de fertilitate – multe dintre aceste afecţiuni încep să fie tratate tot în cabinetele de ginecologie.

Preț promoțional = 319 LEI | Preț întreg = 339 LEI

Pachet Analize Gravide Trim. I

Odată ramasă însarcinată, grija față de propria persoană atinge cele mai înalte cote. Vizita medicală la 12 săptămâni de sarcină este reprezentată de o ecografie simplă, ce utilizează ultrasunetele pentru explorarea corpului uman. Ea nu este dureroasă şi nu are efecte nocive asupra copilului.

Pentru a te asigura că vei avea un bebeluș sănătos, trebuie să vizitezi cabinetul medical și să efectuezi analizele și testele indicate de ginecolog.

Preț promoțional = 373 LEI | Preț întreg = 418 LEI

Pachet Analize HPV-ADN și BPN

Anual, pe plan mondial, apar peste 500.000 de noi cazuri de cancer de col uterin, iar jumătate dintre pacientele diagnosticate pierd lupta cu boala. Atunci când este depistat într-un stadiu precoce, este unul dintre tipurile de cancer care pot fi prevenite şi tratate.

Dacă boala se află într-un stadiu avansat în momentul diagnosticării, rata medie de supravieţuire a pacientei pentru cinci ani este de aproximativ 20%.

Preț promoțional = 380 LEI | Preț întreg = 440 LEI

Pachet Analize Pediatrie

Fără simptome, în general, copiii nu au nevoie de multe analize medicale. Ajutând copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase, cum ar fi mâncatul sănătos și mișcarea cu expunerea la aer curat, putem preveni probleme de sănătate grave și costisitoare ce pot apărea de-a lungul vieții lor.

Cu toate acestea, analizele medicale oferă informații despre starea de sănătate a copilului si se recomandă să se efectueze periodic (cel putin o data pe an).

Preț promoțional = 136 LEI | Preț întreg = 153 LEI

Pachet Analize Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu suferințe non-chirurgicale ale aparatului locomotor. Reumatologia este o subspecialitate derivata din medicina internă.

Medicul reumatolog este format sa creeze un plan de tratament și diagnostic personalizat. Prima vizita va cuprinde o examinare.

Preț promoțional = 190 LEI | Preț întreg = 215 LEI

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.