Analize Medicale

Toate analizele

Programează-te acum pentru analize medicale, vino la clinică în următoarele 3 zile, și ÎȚI OFERIM PREȚURI PROMOȚIONALE pentru fiecare pachet de analize!

Analize Uzuale I în clinică privată din Craiova

Analize Medicale

Asigură-te că totul este în regulă cu corpul tău și programează-te pentru analizele medicale.

Pachete Analize Uzuale I

Acest pachet de analize reprezintă analizele medicale pe care oricine ar trebui să și le facă, indiferent de sex sau vârstă. Oferă informații vitale despre sănătatea corpului tău și te face să fii conștient despre eventualele probleme care pot apărea.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

Pachet Analize Uzuale II

Acest pachet de analize (24 la număr), spre deosebire de cel anterior (11 la număr), oferă un set de informații complexe dar foarte relevante despre sănătatea corpului tău și se adresează acelor persoane care își doresc să se cunoască cu adevărat.

Previno acum orice posibilă problemă de sănătate și programează-te la Clinica Medlink pentru un set de analize uzuale.

Pachet Analize Gravide Trim. I

Odată ramasă însarcinată, grija față de propria persoană atinge cele mai înalte cote. Vizita medicală la 12 săptămâni de sarcină este reprezentată de o ecografie simplă, ce utilizează ultrasunetele pentru explorarea corpului uman. Ea nu este dureroasă şi nu are efecte nocive asupra copilului.

Pentru a te asigura că vei avea un bebeluș sănătos, trebuie să vizitezi cabinetul medical și să efectuezi analizele și testele indicate de ginecolog.

Pachet Analize Pediatrie

Fără simptome, în general, copiii nu au nevoie de multe analize medicale. Ajutând copiii să dezvolte obiceiuri sănătoase, cum ar fi mâncatul sănătos și mișcarea cu expunerea la aer curat, putem preveni probleme de sănătate grave și costisitoare ce pot apărea de-a lungul vieții lor.

Cu toate acestea, analizele medicale oferă informații despre starea de sănătate a copilului si se recomandă să se efectueze periodic (cel putin o data pe an).

Pachet Analize Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu suferințe non-chirurgicale ale aparatului locomotor. Reumatologia este o subspecialitate derivata din medicina internă.

Medicul reumatolog este format sa creeze un plan de tratament și diagnostic personalizat. Prima vizita va cuprinde o examinare.

270+

Satisfacție

Peste 270 de pacienți satisfăcuți în fiecare lună

#1

Modern

Cea mai modernă clinică medicală din Craiova

5

All-in-one

5 pachete diferite de analize pentru observații medicale complete

testimonial analize uzuale I medlink

De 2 ani de zile vin la clinică pentru analize medicale și de fiecare dată personalul clinicii a fost de nota 10. Recomand!

Dragoș Avădanei

Pacient analize uzuale I