Dermatologie Estetică

Aqualyx injecții pentru arderea grăsimilor

Scapă definitiv de depozitele de grăsime inestetică de sub bărbie, de pe șolduri, fese sau spate. Aqualyx pentru arderea grăsimilor este soluția alternativă intervenției chirurgicale pentru reducerea grăsimii localizate.

Injecții Aqualyx pentru arderea grăsimilor
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1

 • Durată
  Aproximativ 30-50 de minute

 • Procedură
  Injecții cu Aqualyx (acid deoxicolic)

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  Câțiva ani, aproape permanent

 • Preț
  550 lei/ședință

caracteristici injecții aqualyx
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

De ce să alegi tratamentul Aqualix pentru arderea grăsimilor?

Cu Aqualyx eviți liposucția clasică

În loc să mergi la operație, obții efecte similare doar cu câteva injecții în orice zonă corporală unde sunt acumulări de grăsime inestetică. Aqualyx este un tratament injectabil care dizolvă grăsimea sâcâitoare, greu de dat jos prin diete sau sport, literalmente dizolvând-o.

Arderea grăsimilor nedorite cu Aqualyx

Aici intervin AQUALYX injecții pentru arderea grăsimilor, deoarece descompun celulele grase, iar tu vei arăta suplă. Odată administrate, celulele adipoase sunt descompuse și expulzate de funcțiile normale ale corpului, lăsând o siluetă mai subțire.

injecții Aqualyx pentru grăsimea de pe burtă

Aqualix pentru arderea grăsimilor poate fi utilizat oriunde se acumulează celule adipoase: pe față, gât sau corp. Zonele populare de tratament sunt: bărbia dublă, abdomenul, brațele, coapsele și genunchii.

Uneori dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente pentru a arăta bine. Pur și simplu, unele zone precum bărbia, glandele mamare (la bărbați), abdomenul, șoldurile, fesele sau partea inferioară a spatelui sunt deosebit de încăpățânate și greu de modelat.

Cum funcționează Aqualyx pentru arderea grăsimilor?

Știința din spatele Aqualyx pentru arderea grăsimilor

Aqualyx este o soluție ce conține acid deoxicolic. Acesta este un acid biliar secundar care este deja produs în organism de către ficat și care ajută la descompunerea grăsimilor. În forma sa comercială Aqualyx, acidul deoxicolic este injectat sub piele ca să aibă efect. Formula sa este biocompatibilă și resorbibilă, adică își îndeplinește funcția, iar organismul o percepe ca pe o substanță firească din corp.

Inventatorul substanței AQUALYX, profesorul Pasquale Motolese, a valorificat efectele de dizolvare a grăsimilor acestui acid într-o variantă fabricată sintetic. Acidul din AQUALYX se fixează pe pereții celulelor grase și îi descompune, eliberând acidul gras din interior.

Procesele naturale ale organismului metabolizează și expulzează celulele adipoase, lăsând zona tratată mai suplă.

Aqualyx Preț

Aqualyx are preț foarte mic comparativ cu o liposucție, adică o operație chirurgicală de îndepărtarea stratului adipos. Operația presupune, desigur, o perioadă de recuperare de mai multe zile, ceea ce nu este cazul pentru Aqualix.

Aqualyx Preț
1 ședință 550 lei
3 ședințe + 1 gratuită 1650 lei

Numărul de ședințe depinde de cantitatea de grăsime ce trebuie topită. În general, 3-4 ședințe sunt îndeajuns pentru rezultate de care pacienții sunt foarte mulțumiți.

Avantaje injecții Aqualix pentru arderea grăsimii

 • Preț accesibil;
 • Menținerea pe termen lung a efectului;
 • Grăsimea localizată inestetică dispare exact în zonele corporale pe care le tratezi;
 • Ședințele de tratament durează aprox. 30-50 de minute;
 • Tratamentul nu presupune internare și recuperare medicală;
 • Rezultatele pot fi văzute chiar și după o primă ședință de tratament (după 3 săptămâni);
 • Reacţiile adverse ce pot apărea sunt foarte uşoare şi trecătoare;
 • Nu sunt riscuri să faci alergii;
 • Nu au contraindicații majore.

De ce este Aqualyx un medicament de încredere?

Deși Aqualyx este o substanță de sinteză, acesta nu are un efect negativ din următoarele motive:

 • Acționează local, adică într-un zonă delimitată;
 • Datorită structurii gelului, substanța nu acționează asupra țesuturilor sănătoase;
 • Medicamentul funcționează doar asupra grăsimii;
 • Celule adipoase sunt eliminate în mod natural cu ajutorul limfei.

Nu opta pentru tratamentul cu injecții Aqualyx dacă:

 • 🗸 ești însărcinată sau alăptezi;
 • 🗸 ai incapacitatea de a produce grăsime (lipodistrofie);
 • 🗸 ai boli de piele sau infecții;
 • 🗸 ai boli care afectează dizolvarea grăsimilor din corp.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial injecții aqualyx pentru arderea grăsimilor medlink

Mereu am fost complexată de bărbia mea dublă și sunt uimită că la doi ani de la injecțiile Aqualyx nu am nici urmă de gușă. Încă mi se pare incredibil că a durat 10 minute și au fost câteva injecții și mă pot bucura mulți ani de aici încolo de rezultate. L-am convins și pe iubitul meu să-și facă Aqualyx pentru a scăpa de grăsimea din jurul sânilor.

Florentina Lazăr

Pacientă Aqualyx

Cum este AQUALYX în comparație cu Kybella?

Kybella este un medicament aprobat de FDA, pe care medicii îl pot injecta pentru arderea grăsimii de sub bărbie (cunoscută ca gușă sau bărbie dublă). Injecțiile sunt o alternativă la operațiile chirurgicale invazive, precum liposucția, excizia de grăsime sau reconstrucția gâtului.

Kybella este fabricat din deoxicolat de sodiu, un compus care distruge celulele adipoase. Corpul îl transformă în acid deoxicolic. Acest compus este un acid biliar, pe care organismul îl folosește pentru a sparge membrana celulară din grăsimi și le determină să moară. Acest compus este ușor diferit de Aqualyx, care este un derivat al acidului deoxicolic.

La fel ca Aqualyx, medicii injectează Kybella pentru a trata bărbia dublă. Ei administrează Kybella în injecții subcutanate (chiar sub piele), administrate de obicei la fiecare 4 săptămâni, până când pacientul este complet mulțumit de rezultate.

Efectele secundare ale Kybella includ vânătăi, amorțeli și umflături. Pentru administrarea medicamentului Kybella, pacientul trebuie să aibă o elasticitate bună a pielii și o greutate corporală stabilă.

După un tratament cu AQUALYX:

 • Evită căldura directă (saună, soare etc.) sau frigul sever;
 • Evită vizitele la piscină și solar;
 • Evită administrarea de medicamente antiinflamatoare (Ibuprofen etc.);
 • Evită să te machiezi cel puțin 12 ore;
 • Nu aplica produse cosmetice și nu fă masaj local timp de 14 zile;
 • Evită exercițiile fizice timp de 4-5 zile;
 • Consumă hrană sănătoasă;
 • Hidratează-te corespunzător.

Dacă faci injecții Aqualyx pentru șolduri sau abdomen, îți recomandăm folosirea unui brâu de susținere a țesuturilor, deoarece ajută la remodelarea conturului în aproximativ o săptămână.

AQUALYX este o soluție hidratată, microgelatinoasă. Ingredientul activ este acidul deoxicolic, un acid biliar secundar, care apare în mod natural în corpul uman, unde funcția sa este de a ajuta dizolvarea grăsimilor. Medicamentul este considerat sigur și hipoalergenic și nu are efecte toxice asupra organismului uman.

AQUALYX este acoperit cu galactoză și livrat cu 2 compuși hidroxil adiționali pentru o eficacitate sporită.

AQUALYX nu este un tratament adecvat în timpul sarcinii sau alăptării. De asemenea, este contraindicat pentru pacienții cu diabet zaharat, alergii la oricare dintre componentele produsului, inclusiv reacții anafilactice și / sau alergii severe, boli autoimune, boli acute sau cronice ale pielii în zona afectată și alte boli organice severe.

Majoritatea pacienților se dovedesc buni candidați pentru tratament.

Doar în ultimii 2 ani peste 2.000.000 de flacoane de AQUALYX au fost vândute către practicieni care tratează pacienți din întreaga Europă. Această cifră a crescut continuu din 2009, de când a fost lansat produsul și pe măsură ce practicienii și pacienții au văzut cu ochii lor beneficiile tratamentului.

Nu. Acest tratament trebuie completat cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate.

Faptul că ai scăpat de grăsimea localizată, nu înseamnă că ai urmat un tratament de slăbire pentru tot corpul. De fapt, persoanele cu obezitate nici nu sunt pacienții ideali pentru tratamentul Aqualyx. Ele ar trebui mai întâi să slăbească, să-și schimbe stilul de viață și în cazurile în care există o patologie, să urmeze anumite diete sau alte tratamente pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Injecțiile cu Aqualyx ajută la definirea siluetei, pentru a scăpa de bărbia dublă, de grăsimea inestetică de pe șolduri, abdomen și orice alte zone corporale, dar nu este un substitut pentru a duce o viață sănătoasă și nu este un tratament pentru a pierde în greutate.

Aproape că nu este necesară nicio perioadă de recuperare. Majoritatea pacienților simt un disconfort în primele 48 de ore, însă își pot desfășura activitatea obișnuită. În termen de 2 zile simptomele dispar complet.

În primele 2 zile după tratament vei avea zona tratată inflamată, însă este absolut normal. Se pot forma hematome, o senzație de amorțeală în zona injectată, însă toate acestea dispar în câteva zile de la procedură.

Acest lucru se datorează reacției inflamatorii pe care AQUALYX o declanșează în celulele adipoase. Medicul estetician Medlink va explica acest lucru pe deplin și, de asemenea, va discuta orice alte preocupări pe baza istoricului tău medical în cadrul consultației înainte de tratament.

Aceste reacții adverse sunt, în general, destul de ușor de gestionat și de scurtă durată, dar pacienții sunt încurajați să ia legătura în caz de nelămuriri.

Aqualix nu are efect nociv asupra organismului din mai multe motive și anume:

 • acționează local, în zone delimitate;
 • datorită structurii sale, substanța nu afectează țesuturile sănătoase;
 • nu există niciun fel de efect advers sau vreo consecință asupra organelor interne.

Între 30 și 50 de minute. Substanța trebuie injectată foarte lent. Fiecare injecție cu Aqualix durează aproximativ 2-4 minute.

Rezultatele nu sunt instantanee, deoarece organismului îi ia timp pentru a expulza celulele adipoase.

Trebuie să aștepți minimum 3 săptămâni pentru a începe să vezi rezultate. Și asta pentru că după prima ședință există un proces firesc de inflamare. Injecțiile cu Aqualyx încep să acționeze în zona respectivă și este normal să percepi un fel de inflamație.

Nu este dureroasă, dar este un disconfort în primele zile. De fapt, în aceste prime zile efectul injecțiilor pare să fie invers, însă, încetul cu încetul, grăsimea se dizolvă și, în aproximativ 2-3 săptămâni vei vedea cu ochiul liber rezultatele reale ale reducerii grăsimilor. Și asta cu doar o ședință de tratament.

Acest lucru depinde de fiecare persoană, precum și de zona tratată. Doar după o ședință de tratament, rezultatele sunt vizibile în decurs de 3 săptămâni. Medicii recomandă în general 3-4 ședințe pentru un tratament complet, cu rezultate excelente.

E indicat ca acestea să aibă loc la un interval de timp de aprox. 4 săptămâni. Așadar, poți veni la clinică pentru injecții Aqualyx pentru bărbia dublă, abdomen, brațe, coapse sau genunchi. Apoi aștepți o lună și te poți întoarce pentru o a doua ședință. Însă, cu cât ai mai multă grăsime, cu atât va fi necesar să repeți procesul. Dacă, de exemplu, vrei să pierzi grăsimea în mai multe zone corporale, trebuie să te aștepți să faci mai multe ședințe.

Știința ne spune că odată distruse, acele celule adipoase nu vor mai reveni, iar rezultatele sunt de durată. Cu toate acestea, este important să respecți sfaturile doctorului legate de stilul de viață, în special să ai o dietă sănătoasă și să faci exerciții fizice regulate. Aceasta pentru ca celulele adipoase rămase să nu crească în dimensiune.

Corpul uman este conceput pentru a depozita în mod natural grăsimea subcutanată, pentru a avea depozite suplimentare de energie atunci când este nevoie. Fiecare corp distribuie grăsimea subcutanată printr-un model determinat genetic și, din păcate, acest lucru nu este întotdeauna conform cu ceea ce ne-am dori să vedem.

În aproape toate cazurile, această distribuție naturală a depozitelor de grăsime nu poate fi remediată prin dietă sau exerciții fizice.

Această procedură se poate realiza pentru bărbia dublă, abdomen, brațe, coapse și genunchi.

Acesta procedură nu este dureroasă, deoarece folosim o cremă anestezică cu o concentrație ridicată de lidocaină, astfel încât să resimți un disconfort cât mai mic.

Nu, o singură ședință nu este suficientă pentru a topi grăsimea care te deranjează. Pentru un rezultat optim este nevoie de aproximativ 3-4 ședințe, la un interval de aproximativ 3-4 săptămâni distanță.

Injecții AQUALYX pentru arderea grăsimilor

Fie că ai un exces de grăsime în jurul bărbiei sau pe corp, injecțiile cu dizolvare a grăsimilor AQUALYX vor reduce aspectul gras, fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală.

Te așteptăm în clinică pentru arderea grăsimilor

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Aqualyx pentru arderea grăsimilor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.