Dermatologie Estetică

Terapia Vampir pentru față

Terapia Vampir este probabil cel mai solicitat tratament de înfrumusețare a tenului din România. Însă noi îl ducem la nivelul următor. Te răsfățăm oferindu-l în combinație cu mezoterapia cu Dermapen 4, amândouă la prețul unuia singur.

Terapia Vampir pentru față
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 30 de minute

 • Tehnologie folosită
  Terapia PRP, în combinație cu Dermapen 4 și „cocktail” de antioxidanți, vitamine și colagen

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Tratament complet
  1 ședință pe lună timp de 3 luni

 • Durata rezultatelor
  18-24 luni

 • Preț
  750 lei/ședință

caracteristici terapia vampir pentru față
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru rejuvenarea pielii

Cum se face Terapia Vampir pentru față în Clinica Medlink?

Terapia vampir este numită, la bază, terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) și este un tratament medical în trei etape, prin care sângele tău este recoltat, centrifugat, iar apoi, plasma îmbogățită cu trombocite din el va fi injectată cu ajutorul Dermapen-ului.

Terapia Vampir pentru față

Ți se injectează plasma proprie și un cocktail cu vitamine personalizat pentru afecțiunile aparte ale tenului tău.

Este o terapie prin care tenul tău se vindecă în mod natural. Și o va face exploatând puterea extraordinară a plasmei tale care va fi obținută prin centrifugare, în decurs de zece minute. În total, durata acestei proceduri este de 30 de minute.

Popularitate Terapia Vampir

De ce să alegi Terapia Vampir pentru față?

Puține terapii pot fi folosite în diferite domenii medicale. Iar terapia Vampir, folosită încă din anii ‘70, este una dintre ele. Aceasta este una dintre soluțiile inovatoare rare în medicina modernă, fiind folosită pentru a vindeca peste 200 de afecțiuni medicale printr-o simplă intervenție non-invazivă și nechirurgicală.

Terapia Vampir pentru față se face de cele mai multe ori doar pentru față, însă sunt cliente care optează să facă și pentru zona gâtului și decolteu. În plus, terapia dă rezultate excelente atât pentru bărbați, cât și pentru femei în stoparea căderii părului, însănătoșirea și îngroșarea firelor deja existente și regenerarea părului din zonele unde a căzut.

Ce este Dermapen-ul?

Dermapen™ este un dispozitiv ce seamănă cu un stilou cu mai multe microace fine în vârf. Acestea provoacă niște microleziuni la nivelul pielii, dându-i semnal să producă mai mult colagen pentru a o vindeca. Colagenul astfel produs va face pielea mai netedă și mai fină. Și odată cu asta, va elimina sau reduce cicatricile, ridurile, petele pigmentare și porii dilatați.

În clinica MedLink Center folosim Dermapen™ 4, cel mai nou și eficient dispozitiv de mezoterapie. La nivel mondial, acesta este considerat a fi cel mai performant aparat de stimulare celulară.

Ca parte din Terapia Vampir pentru față, în afară de utilizarea dermapen-ului, adaugăm un „cocktail” special de frumusețe, format din antioxidanți, vitamine, colagen și alte substanțe esențiale. În felul acesta, tenul tău este regenerat și reparat și mai în profunzime.

Terapia VampirPreț
1 ședință750 lei
3 ședințe1900 lei

Ai încercat zeci sau poate sute de creme care nu au fost eficace?

Îngrijirea tenului acasă este esențială, însă niciodată nu vei putea să obții rezultate wow folosind creme care acționează doar la suprafață. Acesta este teritoriul specialiștilor și echipamentelor profesionale.

Dacă te confrunți cu probleme ale tenului precum semne post acneice, melasă, cicatrici, riduri fine sau pori dilatați, toate vor fi de domeniul trecutului cu Terapia Vampir.

În clinica Medlink am combinat două tratamente faciale pentru ca tu să te bucuri de rezultate maxime. Terapia Vampir și mezoterapia cu Dermapen 4 sunt acum un tratament 2 în 1 pentru ca tu să te bucuri de o piele mai netedă și mai fresh printr-un proces natural de vindecare a tenului.

Terapia Vampir pentru față stimulează capacitatea naturală a organismului de vindecare și regenerare. Realizată la nivelul feței, aceasta produce un efect intens regenerant pentru ten, stimulând rata de replicare a celulelor epidermei. Acest tenul fără vitalitate sau cu afecțiuni inestetice se vindecă cu ajutorul trombocitelor din propriul tău corp.

La ce să te aștepți când faci Terapia Vampir pentru față în cabinetul medical?

Prima etapă seamănă cu experiența de a-ți face analize medicale. O asistentă îți recoltează sânge într-o eprubetă, care apoi este pusă într-un aparat de centrifugare timp de 10 minute. Acolo, sângele este separat în trei straturi: celule roșii, plasma săracă în trombocite și plasma bogată în trombocite (PRP). Acesta din urmă este ingredientul „secret” care va fi extras într-o seringă și injectat în diferite zone ale feței.

Terapia PRP se realizează în clinica Medlink complementar cu Dermapen 4 și un „cocktail de frumusețe” cu vitamine și multe alte substanțe hrănitoare.

Desigur, înainte de injectare, tenul va fi curățat complet de machiaj sau alte impurități, iar doctorul va aplica o cremă anestezică. Astfel, vei resimți durere minimă, și un disconfort temporar. Întreaga ședință de terapie durează aprox. 30 de minute.

Când urmezi un tratament cu plasmă și Dermapen, te poți aștepta ca după 3 ședințe tenul tău să arate vizibil curat și întinerit. Așadar, nu te aștepta ca minunile să se întâmple după prima ședință. Cicatricile de după acnee, ridurile fine sau pierderea elasticității pielii durează ani de zile. Așa se face că și vindecarea sau atenuarea lor necesită pur și simplu timp pentru a face vindecarea în profunzime.
În medie, pacientele noastre văd primele rezultate după 2 săptămâni de la procedură. Cu toate astea, vindecarea în profunzime este după 3 ședințe de tratament, făcute la distanță de o lună. De aceea, este important să le urmezi pe toate 3 și să nu întrerupi după prima sau a doua ședință.

Beneficiile extra ale tratamentului pentru cicatrici

Iată beneficiile cumulate pentru Terapia Vampir, în combinație cu mezoterapia cu Dermapen:

 • Înlătură cicatricile lăsate de acneea severă sau varicelă;
 • Reduce petele de pigmentare și pistruii;
 • Reduce sau elimină cearcănele;
 • Înlătură ridurile fine din colțurile gurii;
 • Atenuează ridurile de expresie din jurul ochilor, gurii și nasului;
 • Redă volumul ideal al feței;
 • Conferă fermitate pielii;
 • Crește luminozitatea feței;
 • Îmbunătățește tonusul și textura pielii;
 • Produce noi fibre de colagen;
 • Reduce ridurile mai ample;
 • Întinerește pielea uscată și matură;
 • Ameliorează vergeturile;
 • Îmbunătățește calitatea pielii și poate fi aplicată și la nivelul gâtului, decolteului și mâinilor sau în alte zone corporale.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Am fost complexată mult timp de acneea și cicatricile de pe față. 😔🥶 Am încercat nenumărate tratamente, însă nimic nu a funcționat până la terapia Vampir. Sunt foarte recunoscătoare medicului și personalului clinicii Medlink. Au fost foarte răbdători cu mine, iar rezultatul a fost minunat. Am primit numai complimente.❤️🤗❤️

Silvia Angelescu

Pacientă terapia vampir

Tratamentul se bazează pe rezultatele uimitoare, obținute încă din anii ‘70. Prima oară a fost folosit pe sportivii de performanță, când aceștia aveau leziuni grave de tendoane, ligamente, mușchi sau articulații. După rezultatele remarcabile obținute, terapia a fost folosită ulterior și în chirurgia cardiacă, ginecologie, pediatrie și zeci de alte specialități.

Astăzi, când ai șansa să folosești terapia PRP, de fapt beneficiezi de foarte mulți ani de practică în dermatologia estetică.

Nu. Nu există această posibilitate, deoarece această terapie se efectuează cu plasma proprie.

Da, este nevoie de 3 ședințe, câte una pe lună, timp de trei luni consecutive. Fiecare ședință din cele 3 de tratament ajută pielea să obțină rezultate optime în moduri diferite.

În prima ședință, pielea este curățată de impuritățile care se acumulează în timp. Acest tratament inițial pornește, de asemenea, dezvoltarea naturală a colagenului, care creează un aspect mai neted și mai luminos.

La cea de-a doua ședință, care se efectuează la distanță de o lună față de prima, acțiunea va fi mai în profunzime. Acest lucru se întâmplă pentru că pielea a fost deja pregătită de la prima ședință.

La cea de-a treia ședință, pielea deja a urmat un proces de vindecare timp de două luni. Această ultimă ședință încheie procesul de refacere optim, observat de doctori și menționat în studii clinice.

În primele 3-4 zile după procedură trebuie să folosești cremă reparatoare și protecție solară SPF 50, pentru a grăbi procesul de vindecare a pielii. De fapt, protecția solară cu produse SPF 50 nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică a oricărei femei.

Nu este indicată folosirea unui gel de curățare a feței. Pe parcursul acestor zile, fața trebuie spălată doar cu apă.

După tratament nu te expune la soare, evită sauna, solarul și exercițiile fizice intense, precum și transpirația sau orice factori externi care ar putea provoca o posibilă inflamare a tenului. Aceste indicații trebuie respectate până când pielea este vindecată în totalitate.

Rezultatele terapiei nu se văd pe loc, ci abia în decurs de 2 săptămâni după prima ședință de tratament. În plus, pentru o vindecare la potențialul maxim este nevoie de 3 ședințe, câte una pe lună timp de 3 luni.

Da, este firesc ca fața să fie inflamată timp de 2-3 zile, în funcție de tipul de piele al fiecărei paciente în parte.

Durează aproximativ 30 de minute, inclusiv partea de recoltare, aplicarea cremei anestezice și timpul său de acționare.

Înainte de procedură este aplicată o cremă anestezică pentru a reduce semnificativ durerea pe parcursul procedurii. Deși poate părea dureroasă, injectarea este la nivelul feței se face cu Dermapen 4, un dispozitiv ce seamănă cu un stilou cu mai multe microace fine în vârf. Unele dintre pacientele noastre cântă sau folosesc telefonul în timpul procedurii, ceea ce spune ceva despre nivelul de durere resimțit.

Terapia Vampir pentru față în 3 pași

Te așteptăm în clinică pentru Terapia Vampir pentru față

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Dermapen 4 și „cocktail” de antioxidanți, vitamine și colagen. Programează-te acum la 3 ședințe cu Terapia Vampir și primești 15% discount.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.