Dermatologie Estetică

Mărirea și Remodelarea Bărbiei

Ți s-a întâmplat să te uiți în oglindă și să-ți fi dorit o bărbie mai frumos definită? O bărbie care să te facă mai feminină, respectiv mai masculin? Acum este foarte ușor să o obții.

Dacă ai o bărbie îngustă sau insuficient definită, o poți corecta cu o intervenție simplă de volumizare cu acid hialuronic, ce durează aprox 30 de minute.

Acest tratament este o alternativă blândă și eficientă la durerea și disconfortul intervenției chirurgicale, folosind umpluturi dermice astfel încât să ai o bărbie care te pune în valoare.

Mărirea și remodelarea bărbiei nechirurgical
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3

 • Durată
  Aproximativ 20-30 de minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12 luni

 • Preț
  1300 lei

caracteristici mărirea și remodelarea bărbiei
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru mărirea și remodelarea bărbiei

De ce să alegi remodelarea bărbiei?

Bărbații și femeile nemulțumite de forma bărbiei sunt surprinși să afle că există o soluție accesibilă din toate punctele de vedere. O bărbie bine proporționată a fost întotdeauna considerată un element estetic facial. Proporțiile exacte ale frumuseții feței au fost studiate și definite de artiști și utilizate de profesioniștii din medicină ca repere pentru procedurile estetice.

Ai bărbia prea scurtă sau prea mică?

Ai o gropiță proeminentă care nu-ți place? O putem modifica fără bisturiu, astfel încât să arate proporționată excelent în raport cu restul feței.

Clinicienii estetici ai Medlink Estetix sunt instruiți în remodelarea bărbiei folosind cele mai noi injecții cosmetice.

Datorită progresului din medicina estetică, conturarea bărbiei cu umpluturi dermice a devenit abordarea cea mai comună pentru a avea o bărbie frumoasă cu un risc minim și rezultate instantanee, care durează până la 2 ani. O bărbie îngustă, despicată sau prea mică poate fi remodelată ușor, cu un rezultat complet natural, în timp ce gropițele nedorite pot fi netezite.

Cum se obține remodelarea bărbiei?

Mărirea și remodelarea bărbiei folosind umplutură dermică.

Esteticianul Medlink Estetetix va adăuga definiție, echilibru și simetrie bărbiei folosind materiale de umplutură dermice cu rezultate de lungă durată pentru o mărire nechirurgicală a bărbiei. Umplutura dermică cu acid hialuronic este injectată sub pielea bărbiei pentru a adăuga volum și formă.

Remodelarea bărbiei poate juca, în mod interesant, un rol și în întinerirea și prevenirea îmbătrânirii premature a zonei inferioare a feței, deoarece suportul suplimentar creat în timpul unei măriri a bărbiei previne umbrele care s-ar forma în jurul părților laterale ale gurii, uneori cunoscute sub numele de riduri marionetă. Cu alte cuvinte, greutatea obrazului este mai bine susținută de o bărbie mai bine definită.

Acidul hialuronic a fost conceput special pentru volumizare și a demonstrat eficacitate în restabilirea volumului pierdut odată cu vârsta.

Forma și proiecția bărbiei contribuie la o față bine echilibrată și armonioasă. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, o proiecție bună a bărbiei și a maxilarului sunt considerate standardele de frumusețe și pot influența felul cum te percepi și cum te percep și ceilalți. Deși elementele genetice sunt factorul predominant în estetica bărbiei, îmbătrânirea poate duce la resorbția osoasă și poate produce laxitate în zona bărbiei.

Remodelarea bărbiei cu acid hialuronic a fost dezvoltată pentru a oferi o metodă sigură, minim invazivă, de restabilire a volumului facial, care este, de asemenea, reversibilă la nevoie.

Remodelare bărbie Preț Plata în rate
1 ML Acid Hialuronic 1300 lei 2 luni (700 lei prima rată)

Înainte de remodelarea bărbiei

Înainte de intervenție, programează-te întotdeauna la o consultație. Aceasta este consultație este gratuită și fără obligații. Specialiștii noștri te vor întreba despre istoricul tău medical, despre tratamentele anterioare și medicamente pe care le iei în mod curent și care pot afecta intervenția.

În ziua procedurii, dacă sosești cu 30 de minute înainte de programare, îți va putea fi aplicată crema anestezică.

Cu cinci zile înainte de procedură, e recomandat să renunți la orice supliment alimentar, vitamine sau ulei de pește. În acest interval de timp, nu trebuie să iei medicamente anticoagulante, cum ar fi aspirina sau ibuprofenul. Te rugăm să eviți consumul de alcool timp de 48 de ore înainte de tratament și să nu consumi mâncăruri și băuturi fierbinți în ziua procedurii.

După remodelarea bărbiei

mediat după efectuarea tratamentului, vei simți o senzație de amorțeală. Câteodată, mai rar, pot apărea și unele umflături. Dar și acestea sunt firești și dispar în decurs de 48 de ore. În cazuri și mai excepționale, pot exista unele vânătăi după tratament. Și acestea dispar în decurs de câteva zile. Dacă se întâmplă să fii printre aceste persoane, evită expunerea la soare pentru a preveni acest efect secundar.

Acidului hialuronic îi ia aprox. 2 săptămâni pentru a se fixa în țesutul bărbiei. În prima săptămână după intervenție, la unele persoane, acidul hialuronic poate migra și poate avea un aspect oarecum neregulat. În timpul controlului – la 2 săptămâni după intervenție – acest lucru se corectează fără probleme.

Acidul hialuronic se descompune lent după un an și jumătate până la doi ani. Cu toate acestea, pot exista diferențe mari de la persoană la persoană. Pentru majoritatea pacienților, efectul durează mult timp. Dacă rezultatele dispar treptat, este indicat să vizitezi din nou doctorul și să nu aștepți până când rezultatele dispar complet.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Tratamentul a fost nedureros, iar rezultatele sunt peste așteptări. Medicul și personalul sunt profesioniști și foarte prietenoși. Îi recomand cu toată căldura oricui vrea să scape de un complex și crede că este greu sau imposibil.

Delia Mitrică

Pacientă terapia vampir

Pacientul ideal pentru remodelarea bărbiei

Pacienții ideali pentru remodelarea nechirurgicală a bărbiei sunt adulți cu o stare de sănătate generală bună care doresc volumizarea bărbiei, nu micșorarea ei. Persoanele care se tem sau nu sunt interesate de o intervenție chirurgicală sau au contraindicații din motive medicale pot fi pacienți ideali pentru un astfel de tratament.

Tratamentul de remodelare a bărbiei cu acid hialuronic nu are rezultate permanente, cum e în cazul operației chirurgicale.

Dacă vrei să vezi cum ar arăta bărbia ta în cazul unei operații, iar imaginea de după procedură te nemulțumește, acidul hialuronic injectat poate fi topit cu hialuronidază, iar zona revine la forma inițială.

Nu. Bărbia ta va reveni la cum arăta înainte de procedură.

Acidul hialuronic este descompus în mod natural de corp și este resorbit. Corpul are în mod natural 15 g de acid hialuronic, așa că substanța injectată cu ocazia procedurii va intra firesc în corpul tău și se va fi resorbită de corp.

Acidul hialuronic este o substanță de umplere dermică extrem de eficientă și sigură. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică.

Procedura în sine poate fi finalizată în 20-30 de minute, dar noii pacienți vor necesita o programare de 45 de minute.

Acest lucru va depinde de cât de mult trebuie să definim zona mandibulară și dacă pacientul este o femeie sau un bărbat. Ca un reper orientativ, folosim de obicei 4-6 injecții, însă numărul acestora diferă de la persoană la persoană.

Esteticienii noștri îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament. De obicei, când doctorii noștri validează procedura după discuția despre istoricul medical, unii pacienți aleg să facă intervenția imediat după consult.

Injecțiile din timpul procedurii se fac cu un ac foarte fin, ceea ce va face procedura cu atât mai puțin dureroasă. În plus, injecțiile durează doar câteva minute, iar acidul hialuronic injectat are încorporat un anestezic pe bază de lidocaină, pentru a te simți cât mai confortabil în timpul procedurii. În general, injecțiile sunt percepute ca senzații scurte de pișcătură de insectă.

Rezultatele tratamentului cu acid hialuronic durează un an și jumătate până la doi ani. Reține totuși că stilul tău de viață și tipul de piele vor avea un efect asupra duratei rezultatului. Pentru rezultate mai de lungă durată, evită fumatul și alcoolul și hidratează-te corespunzător.

48 de ore după procedură este firesc ca zona să fie inflamată, cu puțină roșeață, edeme și posibile vânătăi. Acidului hialuronic îi ia aprox. 2 săptămâni pentru a se fixa în țesutul bărbiei. Așadar, trebuie să aștepți să treacă 14 zile pentru a vedea efectele complete ale tratamentului.

Pielea ta conține în mod natural acid hialuronic. Acest compus are rolul de a reține apa din piele și a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată.

Acidul hialuronic folosit este biocompatibil cu organismul și biodegradabil, se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural, în decurs de un an și jumătate până la doi ani. Pentru a remodela bărbia, acidul hialuronic este injectat sub suprafață pielii pentru a crea volum.

Recuperare după remodelarea bărbiei

Timpul de recuperare cu umpluturile dermice este foarte mic, așa că poți relua imediat activitățile zilnice normale. O ușoară roșeață, umflături și vânătăi sunt firești și trec de la sine. Pentru rezultate mai de lungă durată, evită fumatul și alcoolul și exercițiile fizice în primele 72 de ore. Nu în ultimul rând, timp de două săptămâni nu fă niciun fel de proceduri cosmetice.

Hidratează-te cu cel puțin 2 litri de apă zilnic pentru ca rezultatele procedurii să fie pe o perioadă cât mai lungă.

Urmează instrucțiunile următoare pentru a reduce eventualele umflături sau vânătăi și pentru a minimiza timpul de recuperare.

Te așteptăm în clinică pentru mărirea și remodelarea bărbiei

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru mărirea și remodelarea bărbiei. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.