Dermatologie Estetică

Terapia Vampir pentru Căderea Părului

Ai părul rar sau foarte subțire? Te uiți în oglindă și te întrebi unde e părul tău din vremurile bune?

Dacă ai încercat vitamine, șampoane sau uleiuri și nimic nu a funcționat, probabil că ți-ai pierdut speranța. Poți avea părul mai des și mai frumos cu terapia vampir, alternativa nechirurgicală care stă la baza capacității organismului tău de a se vindeca singur.

Căderea părului terapia vampir
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3-4

 • Durată
  Aproximativ 30 de minute

 • Tehnologie folosită
  Injecții cu plasmă bogată în trombocite

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  18-24 luni

 • Preț
  750 lei/ședință

caderea parului - caracteristici
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru căderea părului

Ce este Terapia Vampir pentru căderea părului?

Terapia vampir este numită la bază terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) și este un tratament medical în trei etape, prin care sângele tău este recoltat, centrifugat, iar apoi, plasma îmbogățită cu trombocite din el va fi injectată în scalp.

Terapia Vampir

Este o terapie prin care părul tău va crește din nou în zonele în care îți pierdusei speranța că va mai crește.

Se face exploatând puterea extraordinară a plasmei tale care va fi obținută prin centrifugare, în decurs de zece minute. Durata acestei proceduri este de doar 30 de minute, nefiind nevoie de spitalizare sau îngrijiri deosebite.

Popularitate Terapia Vampir

De ce Terapia Vampir are rezultate atât de bune pentru căderea părului?

Plasma bogată în trombocite sau PRP (Platelet-Rich Plasma) este o substanță care stimulează vindecarea și creșterea părului atunci când este injectată în scalp. Plasma este o componentă a sângelui care conține substanțe speciale care ajută sângele să se coaguleze. De asemenea, conține proteine ​​care susțin creșterea celulară prin îmbunătățirea comunicării dintre celule, astfel încât să fie produși mai mulți factori de creștere. Astfel, inflamația este redusă, se formează noi vase de sânge, celulele stem migrează și sunt formate noi celule.

Injectarea cu plasmă bogată în trombocite (PRP) în zonele afectate stimulează corpul să producă celule noi și sănătoase și să declanșeze procesul de vindecare.

În terapia vampir pentru păr, plasmă bogată în trombocite declanșează ciclul natural de creștere a părului, iar prin creșterea aportului de sânge la foliculul de păr, acesta ajută la creșterea a noi fire depăr, dar și grosimea firelor de păr existente. Rezultatele PRP pot fi observate câteodată din prima săptămână, însă rezultatele incontestabile sunt, de obicei, la 2-3 luni după tratament.

Terapia Vampir Preț
1 ședință 750 lei
3 ședințe 1900 lei

De ce aș avea încredere în Terapia Vampir?

Dacă ai aflat recent de această terapie, trebuie să știi că este o terapie care se bazează pe rezultatele uimitoare, obținute încă din anii ‘70. Prima oară a fost folosită la sportivii de performanță, când aceștia aveau leziuni grave de tendoane, ligamente, mușchi sau articulații. După rezultatele remarcabile obținute, ulterior terapia a fost folosită și în chirurgia cardiacă, ginecologie, pediatrie și zeci de alte specialități.

Prin acest lung șir de rezultate dovedite în atât de multe domenii medicale, terapia vampir a ajuns să fie aplicată și pentru afecțiunile legate de căderea părului. Așa s-a descoperit că terapia are rezultate pentru pacienții care suferă de alopecia sau au alte afecțiuni care provoacă rărirea alarmantă a părului, subțierea sau căderea excesivă a acestuia, atât din cauze ereditare, cât și contextuale.

PRP pentru căderea părului în 3 pași

O ședință cu terapia PRP are o durată medie de 30 de minute și cuprinde 3 etape.

 • 01. Sângele este recoltat din braț și, aprox. 10 ml sunt puși într-o eprubetă introdusă într-o centrifugă, un aparat care se rotește rapid pentru a separa fluidele de diferite densități.

 • 02. După aproximativ 10 minute în centrifugă, sângele tău se va separa în trei straturi: plasmă săracă în trombocite, plasmă bogată în trombocite și globule roșii.

 • 03. Plasma bogată în trombocite este extrasă într-o seringă și apoi injectată în zone ale scalpului unde părul s-a rărit sau a căzut.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial caderea parului medlink

Am încercat totul pentru a-mi recupera părul. Am folosit șampoane și balsamuri scumpe, am luat vitamine și părul a rămas tot subțire și rar. Nimic nu a funcționat până când am urmat terapia Vampir pentru păr.

Andra Florescu

Pacientă terapia vampir

PRP pentru căderea părului și pentru piele

În dermatologia estetică, terapia vampir este folosită în România cu precădere pentru probleme precum:

Căderea părului

Persoanele pentru care căderea părului este serioasă, suferă, în general, de afecțiunea care se numește alopecia androgenică. În limbajul comun, este numită chelie. Alopecia afectează atât bărbații, cât și femeile, chiar dacă la acestea din urmă are un aspect diferit. Cert este că și femeile, și bărbații sunt afectați emoțional și social de alopecia. Cauzele ei variază foarte mult, de la genetică, la schimbările hormonale din corp, la stresul excesiv sau ca urmare a efectelor secundare ale unor medicamente.

De această terapie se bucură însă și femeile care au părul subțiat sau rărit după folosirea de extensii de păr sau alte procedee chimice sau mecanice care împiedică regenerarea naturală a părului.

Piele cu imperfecțiuni, pete sau urme de cicatrici

Terapia Vampir pentru față este deja în topul preferințelor tratamentelor estetice din România. Este un tratament de rejuvenare și este ideal dacă vrei să estompezi ridurile fine, urmele de cicatrici lăsate de acnee sau vrei să scapi de o piele lipsită de tonus, prea uscată sau prea grasă. Plasma bogată în trombocite va regenera pielea, stimulând producția de colagen. Pacientele care au cicatrici lăsate de acnee găsesc terapia vampir miraculoasă după ce au încercat zeci sau sute de tratamente care nu și-au dovedit eficacitatea. Femeile trecute de 35 de ani folosesc PRP pentru estomparea semnelor îmbătrânirii premature, iar după doar 3 ședințe sunt surprinse plăcut să se uite în oglindă și să-și vadă pielea netedă și cu o luminozitate aparte.

Cum decurge o ședință de tratament?

Te așteptăm în clinică pentru procedura de căderea părului

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu plasmă bogată în trombocite pentru un păr rezistent și strălucitor. Programează-te acum la 3 ședințe cu Terapia Vampir și primești 15% discount.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.