Dermatologie Estetică

Sculptra

Sculptra restabilește volumul facial și oferă suport pielii pentru a îmbunătăți aspectul ridurilor de zâmbet, ridurilor marionetă, ridurilor preauriculare, cutelor radiale de pe obraz și ridurilor de pe bărbie.

Sculptra - Tratament pentru reconstruirea colagenului
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  15-30 minute/ședință

 • Substanță folosită
  Acid polilactic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  24 luni

 • Preț
  2500 lei

sculptra caracteristici
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Ce este colagenul?

Auzim foarte multe despre colagen, însă ce este mai exact?

Colagenul este un tip puternic și flexibil de proteină fibroasă găsit în întregul corp, inclusiv în oasele noastre, mușchii, tendoanele și în stratul de derm al pielii. Sub microscop, colagenul arată ca benzi de sfoară legate împreună sau bușteni stiviți.

De ce este colagenul important pentru o piele tânără?

Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen a corpului nostru scade. Celulele din corpul nostru care produc colagen, numite fibroblaste, nu mai pot să-l producă la fel de eficient ca în trecut, iar colagenul existent devine fragmentat, îndoit și desfundat.

Pierderea colagenului legată de vârstă slăbește structura internă a pielii, reducându-i capacitatea de a-și menține elasticitatea și hidratarea. În mod gradual, pielea își pierde aspectul tânăr, apărând liniile fine, ridurile și cutele, precum și pierderea volumului și susținere a pielii.

Gândește-te la colagen ca la arcuri într-o saltea. În timp, arcurile se slăbesc și salteaua de deasupra începe să se lase și să se formeze cute. Schimbări similare ale pielii noastre se întâmplă ca rezultat al procesului natural de îmbătrânire și a expunerii la soare.

Sculptra lucrează alături de corpul tău pentru a reconstrui colagenul pierdut

Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem colagenul, care acționează ca structura de susținere a pielii și ajută la menținerea formei acesteia.

De fapt, 70% din pielea noastră este compusă din colagen, iar pierderea de colagen duce la pierderea elasticității și hidratării pielii. Sculptra Aesthetic ajută la tratarea cauzei subiacente a îmbătrânirii faciale – pierderea de colagen.

Astfel, adaugă subtil și treptat volum care ridică țesuturile moi și umple pielea din interior.

La ce să te aștepți?

 • Restabilește volumul facial și oferă suport pielii pentru a îmbunătăți aspectul ridurilor de zâmbet (cunoscute sub numele de pliurile nazolabiale), ridurilor marionetă, ridurilor preauriculare (cutele verticale din fața urechilor), cutele radiale de pe obraz (ridurile verticale de sub obraji) și ridurile de pe bărbie.
 • Oferă rezultate treptate și naturale, vizibile în câteva luni
 • De lungă durată – persistă mai mult de doi ani
ProcedurăPreț
Sculptra2500 lei
inainte sculptra

Pacientă în vârstă de 53 de ani

inainte sculptra

Pacientă în vârstă de 43 de ani

Cum funcționează?

După ce este injectat, Sculptra Aesthetic începe să lucreze în profunzime cu organismul tău, în straturile dermei pielii, pentru a ajuta la stimularea producției naturale de colagen a pielii tale în timp, contribuind la consolidarea structurii interioare a pielii și la creșterea volumului facial pierdut din cauza îmbătrânirii.

Câte tratamente sunt necesare?

În medie, poate fi necesar un șir de trei sesiuni de tratament pe parcursul a câteva luni. Numărul de injecții la fiecare sesiune va varia în funcție de gradul corecției necesare și de planul de tratament stabilit de tine și specialistul tău.

Din ce este făcut Sculptra?

Sculptra Aesthetic este fabricat din acid poli-L-lactic (PLLA), o substanță biodegradabilă dovedită a fi sigură și utilizată în produse medicale, inclusiv fire de sutură dizolvabile, timp de mai mult de 30 de ani.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

După ce am aflat de Sculptra, nu mi-am imaginat niciodată că pot obține un astfel de rezultat uimitor! Cu trecerea timpului, pielea mea își pierduse strălucirea și fermitatea, iar liniile fine începuseră să devină mai evidente. Sculptra a fost soluția. După câteva sesiuni de tratament, am observat o diferență semnificativă. Fața mea arată mai fermă, mai tânără și mai strălucitoare. Sunt încântată de rezultate și nu aș putea fi mai fericită!

Ana Mărăcinescu

Pacientă sculptra

Te așteptăm în clinică pentru Sculptra

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente pentru reconstruirea colagenului. Programează-te acum și îți punem la dispoziție unul din cei mai buni esteticieni specialiști din Craiova.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.