Dermatologie Estetică

Facelift Nechirurgical EstetixLift

Bine ai venit în noua eră de lifting facial nechirugical.

EstetixLift este un altfel de lifting facial conceput pentru întinerirea și redefinirea formei feței și în urma căruia vei obține aceleași rezultate ca și cum ai făcut o intervenție chirurgicală. Doar că rezultatele sunt imediate, te recuperezi mult mai rapid și vei plăti doar o fracțiune din costul intervenției chirurgicale de lifting facial.

Facelift nechirurgical Estetix cu super rezultate
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  Aproximativ 30-45 de minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12-24 luni

 • Preț
  3000-5000 lei

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

De ce să alegi un facelift nechirurgical?

EstetixLift™ face parte din ultima generație de facelift pentru care trebuie să îți aloci mai puțin de o oră și un buget mult mai mic.

Tratamentul este o intervenție minim invazivă ce constă în injectarea strategică în câteva puncte cheie ale feței cu acid hialuronic, după care poți ieși pe ușa cabinetului cu fața sus. Și la propriu, și la figurat.

EstetixLift™

Tratamentul îți ridică pielea și mușchii lăsați ai feței, îți reduce gușa, iar fața ta își va recăpăta forma și volumul. Rezultatul este că vei avea o față întinerită, ca și cum te-ai trezit dintr-un somn de frumusețe magic.

Popularitate Facelift Nechirurgical

În urma acestei intervenții minim invazive, îți vei recăpăta forma feței din tinerețe, fără riscul unui aspect nenatural.

Nu va mai fi nevoie să faci intervenții mai mici și mai punctuale pentru față. Iar când prietenii te vor vedea, vor avea impresia că pur și simplu ți-a mers atât de bine în ultima perioadă, încât ți se vede clar pe față. Rezultatele clinice, medicii și satisfacția a mii de paciente recomandă EstetixLift ca noul standard pentru liftingul facial nechirurgical.

Majoritatea pacientelor care și-au făcut liftingul facial la clinica Medlink din Craiova sunt femei peste 40 de ani, cu profesii în care aspectul facial contează și transmite subliminal o stare de sănătate și încredere. Așadar, EstetixLift s-a dovedit cu atât mai irezistibil, cu cât riscurile și recuperarea extinsă, specifice operației chirurgicale de lifting facial s-au diminuat considerabil. La fel și bugetul pentru înfrumusețare.

Beneficii facelift nechirurgical

O alternativă mai sigură și mai flexibilă decât intervenția chirurgicală

✓ Complet nechirurgical (risc minim de infecție, comparativ cu intervenția chirurgicală)
✓ Disconfort și durere minime
✓ Procedură complet personalizată, astfel încât să te pună cel mai bine în valoare pe tine
✓ Un cost mult mai mic față de o operație chirurgicală de lifting facial
✓ Umpluturile dermice moderne sunt total reversibile (spre deosebire de natura permanentă a intervenției chirurgicale atunci când lucrurile merg prost)
✓ Vei arăta ca tine, dar mai tânără și mai fresh
✓ Procedura rapidă, de 30-45 de minute
✓ Fără perioade de recuperare prelungite. Dacă dorești, poți reveni direct la muncă după finalizarea tratamentului
✓ Efect aproape instantaneu
✓ Păstrează un aspect natural, fără a schimba caracteristicile feței (fără risc de a arăta nenatural)
✓ Ace foarte fine, deci fără riscul de a rămâne cu urme sau cicatrici (spre deosebire de intervenția chirurgicală)

TratamentPreț
Facelift nechirurgical3000-5000 lei

Ai ezitări legat de ceea ce ar presupune tratamentul de facelift pentru tine? Vrei să afli părerea avizată a unui specialist? Te așteptăm la clinica Medlink pentru o consultație cadou cu un medic specialist cu experiență.

Programează-te acum la o consultație: 📞0770 982 559 sau completează formularul online de la finalul paginii.

PRO facelift nechirurgical

 • Procedură rapidă
 • Disconfort mic
 • Fără anestezie generală
 • Rezultate naturale
 • Costuri mici

Dezavantaje când faci facelift nechirurgical

 • Rezultate moderate, nespectaculoase
 • Tratamentul nu este permanent și își pierde din efect în decurs de 2 ani
 • Necesitatea reluării tratamentului după ce efectul său scade

Tehnicile EstetixLift™ sunt eficiente imediat ce încep să apară semnele îmbătrânirii, de obicei după 35-40 de ani. Procedura nu este adecvată dacă iei medicamente anticoagulante (pentru diluarea sângelui), dacă ești gravidă sau alăptezi. Medicul estetician te va sfătui în cadrul consultului medical.

Majoritatea oamenilor sunt plăcut surprinși de cât de puțin disconfort există. Medicii noștri sunt instruiți în tehnici de injectare cu durere redusă. În plus, pentru orice tratament de lifting facial se aplică în prealabil o cremă anestezică. Gama de produse Juvederm conține, de asemenea, un anestezic în conținutul umpluturii dermice care este injectată. O persoană obișnuită consideră că tratamentul presupune doar un minim disconfort.

Cea mai recentă generație de materiale dermice are efect pe o durată de până la 24 luni, în funcție de pacient. Efectele Botox® durează de obicei 4-6 luni. Apoi, tratamentele pot fi repetate cu ușurință, ținând cont că, indiferent cât de mult avansezi în vârstă, tot un aspect natural vei avea. Acesta este un avantaj semnificativ față de intervenția chirurgicală tradițională, care este definitivă și asupra căreia nu se mai poate interveni sau, dacă se intervine, poate avea repercusiuni neplăcute.

Efectele umpluturii dermice sunt vizibile în câteva zile, dar e bine să știi că în primele 24-48 de ore s-ar putea să te confrunți cu mici edeme, roșeață sau vânătăi. Uneori, ca parte a EstetixLift™, medicii noștri vor folosi Botox® (toxina botulinică) în anumite părți ale feței pentru a atenua sau elimina ridurile. Efectele nu sunt vizibile imediat însă. Abia după câteva zile vei începe să vezi o parte din ele, iar în aproximativ 14 zile vei începe să vezi efectul maxim al tratamentului

Juvederm Volbella, Voluma și Volift sunt noile materiale dermice cu acid hialuronic și care rezistă în timp mai bine decât alte mărci, fiind realizate după o nouă tehnologie numită Vicross. Aceasta permite produsului să-și păstreze forma și poziția mult mai mult timp, oferind eficiență, longevitate și siguranță fără egal.

EstetixLift™ este o abordare total diferită a întineririi feței. Fata va fi tratată ca un întreg. De aceea, abordarea holistică a EstetixLift este atât de valoroasă și apreciată.

EstetixLift™ poate fi realizat numai cu tehnicile noastre special dezvoltate: Multi-micropoint™ și EsxVectoring™.

Pentru a ne asigura că îți cunoaștem istoricul medical și îți ascultăm preocupările, oferim întotdeauna o consultație gratuită înainte de realizarea tratamentului.

Acest lucru asigură faptul că esteticienii noștri pot recomanda cel mai adecvat plan de tratament și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. În decursul consultului, vei afla ce așteptări realiste să ai în ceea ce privește rezultatele, precum și costurile tratamentului.

Unor pacienți nu recomandăm injecțiile cosmetice dacă istoricul lor medical ne indică posibilitatea unor riscuri suplimentare. Vrem să obții cele mai utile informații din consultul de care vei avea parte, astfel încât să faci acest tratament fiind încrezători că sănătatea ta este pe primul plan.

Diferența cheie la EstetixLift™ este abordarea holistică și utilizarea celor mai bune produse disponibile, împreună cu tehnici de injecție mult mai puțin dureroase. Tehnica inovatoare de injectare se numește EsxVectoring™.

Tehnicile EstetixLift™ pot fi utilizate la oricare dintre persoanele cu semne generale de îmbătrânire a feței.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Mi-am tot dorit un lifting chirurgical, dar pur și simplu ezitam să-mi iau o săptămână liber de la muncă și să stau închisă în casă să mă recuperez. Așa am decis să fac lifting cu acid hialuronic și sunt foarte încântată. Toate prietenele m-au remarcat și admirat, iar eu am mult mai multă încredere în mine când fac vânzări.

Lucia Ilieș

Pacientă facelift nechirurgical

Componentele unui facelift nechirurgical EstetixLift

Fiecare facelift nechirurgical este personalizat pentru a satisface nevoile tale unice. Sunt disponibile o varietate de tehnici neinvazive, care abordează orice, de la linii fine, cute adânci, piele lăsată, buze subțiri, obraji scofâlciți, pori mari, cicatrici de după acnee severă și pierderea volumului facial. Componentele comune ale unui facelift nechirurgical includ:

» Umpluturi dermice cu acid hialuronic

Umpluturile dermice sunt piatra de temelie pentru orice facelift nechirurgical. Aceste produse injectabile cu acid hialuronic redau rapid volumul pomeților, tâmplelor, buzelor și sub ochi. Pielea lăsată devine astfel mai fermă, iar umbrele de pe față dispar, iar tu vei arăta cu 10 ani mai tânără. Injectate de-a lungul șanțurilor nazogeniene (ridurile dintre nas și gură), materialele de umplutură dau volum și definiție feței astfel încât aspectul final este de piele întinsă, fără riduri. Umpluturile dermice pot fi fabricate din mai multe substanțe, dar cel mai adesea din acid hialuronic. Proprietățile lor de netezire pot dura de la șase luni la aproape doi ani.

» Botox

O substanță care face istorie încă din 1989, botox-ul este o substanță nelipsită în tratamentul de lifting facial, oferind o atenuare a ridurilor de neegalat. Botox-ul are ca substanță activă toxina botulinică, ce este un ingredient cosmetic ce este injectat în mușchii responsabili de apariția ridurilor, blocându-le acțiunea de contracție. Adesea folosit pentru netezirea ridurilor de pe frunte, a celor dintre sprâncene și a celor de la ochi, cunoscute ca „laba gâștei”, Botox funcționează de fapt pe orice tip de rid dinamic.

Te poți bucura de efectul injecțiilor cu botox începând cu a cincea zi de la procedură, efectul complet al tratamentului fiind vizibil după 14 zile. Din clipa în care ai început tratamentul, te poți bucura de fața ta întinerită timp de aproximativ 6 luni. Dacă se întâmplă să alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele se vor păstra pe durate și mai mari de timp.

Exemple de facelift nechirurgical

Înainte & după

Această femeie în vârstă de 40 de ani și-a pierdut fermitatea pielii în zona maxilarului și gâtului și ne-a solicitat un facelift.

La această pacientă, precum și la majoritatea, efectul complet al EstetixLift a fost treptat. După prima lună, volumul obrajilor a fost evident, iar pielea a devenit mai fermă. În următoarele 2-3 luni, pacienta s-a bucurat de o linie a maxilarului mai elegantă și un contur îmbunătățit sub bărbie.

Înainte & după

Această femeie în vârstă de 60 de ani nu dorea o intervenție chirurgicală de lifting facial, dar își ura „gâtul de curcan”. A fost încântată că, în ciuda rezervelor, a ales în final un tratament de facelift nechirurgical.

EstetixLift funcționează cel mai bine la pacienții cu pielea subțire și la cei care remarcă faptul că pielea își pierde elasticitatea, mai ales în zona inferioară a feței, adică în zona mandibulei și sub bărbie.

Cât de bine funcționează EstetixLift depinde de diferiți factori, precum:

 • Gradul de pierdere a elasticității pielii;
 • Volumul pielii sau distribuția grăsimilor;
 • Textura pielii (cât de adânci sunt ridurile și dacă pielea a fost expusă unor factori nocivi);
 • Vârsta;
 • Stilul de viață și starea de sănătate.

Te așteptăm în clinică pentru procedura de facelift nechirurgical

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru un facelift nechirurgical. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.