fbpx

Facelift nechirurgical EstetixLift

Folosind cele mai recente materiale de umplutură dermică, EstetixLift este un facelift nechirurgical conceput pentru întinerirea și redefinirea formei feței, obținând rezultate care altfel ar necesita o intervenție chirurgicală. EstetixLift este la o fracțiune din cost intervenției chirurgicale și îți oferă rezultate imediate, cu îngrijire ulterioară minimă.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi un facelift nechirurgical?

EstetixLift™ utilizează o nouă abordare pentru plasarea și injectarea următoarei generații de umpluturi și volumizatoare dermice injectabile pentru a ridica și întineri, păstrând în același timp un aspect natural care poate dura până la 2 ani.

Este vorba despre restaurarea formei tinerești de „V” într-un mod natural pentru a te întineri holistic, nu pentru a alege una sau două linii. Imaginea de ansamblu este importantă pentru a arăta natural și proaspăt.

Forma de „V” definește o față mai tânără cu o zonă definită a bărbiei. Pe măsură ce îmbătrânim, gravitația și expunerea la soare se combină pentru a face pielea mai relaxată, astfel încât un „V” tânăr ascuțit poate deveni o formă mai „relaxată”. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii consideră intervenția chirurgicală, dar nu este necesar să suportăm cheltuieli, riscuri și recuperare extinsă. EstetixLift este o alternativă nechirurgicală pentru doritul facelift.

Analiza facială avansată

Beneficii facelift nechirurgical

O ALTERNATIVĂ MAI SIGURĂ ȘI MAI FLEXIBILĂ LA INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ

✓ Complet nechirurgical (risc minim de infecție comparativ cu intervenția chirurgicală)
✓ Confortabil și relativ fără durere
✓ Proceduri personalizate, astfel încât să fie complet personalizabile pentru nevoile tale
✓ Adaptat la bugetele și cerințele individuale, astfel încât să fie accesibil tuturor
✓ Umpluturile dermice moderne sunt total reversibile (spre deosebire de natura permanentă a intervenției chirurgicale atunci când lucrurile merg prost)
✓ Vei arăta ca tine, dar mai tânără și mai fresh
✓ Procedura rapidă, de 45-60 de minute
✓ Fără perioade de pauză – dacă dorești, poți reveni direct la muncă după finalizarea tratamentului
✓ Efect instantaneu
✓ Păstrează un aspect natural, fără a schimba caracteristicile feței (fără risc de a nu arăta natural sau de a fi în continuare „tu”)
✓ Ace ultra-fine, deci fără cicatrici (spre deosebire de intervenția chirurgicală)

Tratamente Preț (euro) Plata în rate
Facelift nechirurgical 400-600

PRO facelift nechirurgical

✓ Procedură rapidă

✓ Disconfort mic

✓ Fără anestezie generală

✓ Costuri mici

✓ Experimentarea unui aspect nou temporar

CONTRA facelift nechirurgical

Rezultate moderate

Tratamentele trebuie repetate

Costuri mari pe perioade mari de timp, în funcție de cât de des se repetă tratamentul

Componentele unui facelift nechirurgical EstetixLift

Fiecare facelift nechirurgical este personalizat pentru a satisface nevoile unice ale pacientului. Sunt disponibile o varietate de tehnici neinvazive, care abordează orice, de la linii fine, cute adânci, piele lăsată, buze subțiri, obraji scufundați, pori mari, cicatrici ale acneei și pierderea volumului facial. Componentele comune ale unui facelift nechirurgical includ:

» Umpluturi dermice

Umpluturile dermice sunt piatra de temelie pentru orice facelift nechirurgical. Aceste produse injectabile cu gel neted redau imediat volumul de-a lungul obrajilor, tâmplelor, buzelor și sub ochi. Se elimină zonele scufundate, umbrele întunecate, creând o vibrație tinerească. Amplasate de-a lungul șanțurilor nazogeniene sau ale liniilor de marionetă, materialele de umplutură pot crea definiție și țesuturi netede pentru un aspect fără riduri. Umpluturile cutanate pot fi fabricate din mai multe produse, inclusiv acid hialuronic. Proprietățile lor de netezire pot dura de la șase luni la peste un an întreg.

» Botox

O piesă importantă a puzzle-ului nechirurgical de lifting facial, Botox oferă o reducere a ridurilor de neegalat. Adesea folosit pentru netezirea cutelor frunții, a liniilor încruntate și a picioarelor de coadă, Botox funcționează pe orice rid dinamic. Relaxând temporar mușchiul vizat, Botox netezeste liniile asociate cu expresii repetitive. Deși Botox nu oferă ameliorarea imediată a ridurilor, pacienții vor vedea rezultate în una sau două săptămâni.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Pentru cine este EstetixLift ™?

Tehnicile EstetixLift pot fi utilizate la oricare dintre persoanele cu semne generale de îmbătrânire la nivelul feței inferioare.

Ce este diferit la EstetixLift ™?

Nu este vorba despre umplerea liniilor cu cantități mari de umplutură într-un singur loc. Diferența cheie cu EstetixLift ™ este abordarea holistică care utilizează cele mai bune produse disponibile împreună cu tehnici de injecție mai inteligente. Tehnica de injectare se numește EsxVectoring™ în loc de umplere simplă. La fel ca coloanele de susținere de pe un pod, umplutura se sprijină în punctele cheie, asigurând un aspect natural.

Am nevoie de consult medical înainte de tratament?

Pentru a ne asigura că îți înțelegem istoricul medical și orice preocupări, oferim întotdeauna o consultație gratuită înainte de realizarea tratamentului.

Acest lucru asigură faptul că esteticienii noștri pot recomanda cel mai adecvat tratament și îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Aceasta include potențiale riscuri și complicații, precum și la ce să ne așteptăm în ceea ce privește rezultatele și costurile tratamentului. Ocazional, aceștia vă pot sfătui că injecțiile cosmetice nu sunt cel mai bun mod de urmat pentru tine, dar vă vor explica pe deplin de ce. Vrem să obții cele mai bune rezultate din consultul de care vei avea parte.

Care este secretul EstetixLift ™?

EstetixLift ™ este o abordare total diferită a întineririi feței. Fețele nu sunt văzute ca „componente” – sunt văzute ca una. De aceea abordarea holistică a EstetixLift este atât de puternică, dar și naturală.

EstetixLift ™ poate fi realizat numai cu tehnicile noastre special dezvoltate Multi-micropoint ™ și EsxVectoring ™ și numai de la medicii Medlink Estetix care l-au dezvoltat.

Care sunt următoarea generație de materiale de umplutură?

Juvederm Volbella, Voluma și Volift sunt noile materiale de umplutură cu acid hialuronic de cea mai lungă durată, realizate folosind o nouă tehnologie. Tehnologia Vicross permite produsului să-și păstreze forma și poziția mult mai mult timp, dar este, de asemenea, ușor reversibilă cu o altă injecție pentru a-l dizolva – oferind eficiență, longevitate și siguranță fără egal.

Când voi vedea efectele tratamentului EstetixLift?

Efectele umpluturii dermice pot fi văzute imediat, dar reține că inițial s-ar putea să te confrunți cu o mică umflare, roșeață sau vânătăi. Uneori, ca parte a EstetixLift, medicii noștri vor folosi BOTOX® (toxina botulinică) în anumite părți ale feței pentru a relaxa anumite linii și riduri pentru a le face mai puțin vizibile. Efectele nu sunt văzute imediat, deoarece este nevoie de timp pentru a lucra – după câteva zile vei începe să vezi efectele și vei simți o oarecare strângere a pielii. Efectele vizuale ale vor fi complet vizibile la 14 zile.

Cât durează rezultatele?

Cea mai recentă generație de materiale de umplutură de lungă durată poate dura până la 18 luni, în funcție de pacient. Efectele BOTOX® durează de obicei până la 4 luni. În aceste momente, tratamentele pot fi repetate cu ușurință, ținând cont pe deplin de orice îmbătrânire suplimentară pentru un aspect natural. Acesta este un avantaj semnificativ față de intervenția chirurgicală tradițională, care, prin definiție, nu este reglabilă.

Este o procedură dureroasă?

Majoritatea oamenilor sunt plăcut surprinși de cât de puțin disconfort există. Medicii noștri sunt instruiți în tehnici de injectare cu durere redusă și se aplică în prealabil o cremă anestezică. Gama de produse Juvederm conține, de asemenea, un anestezic în umplutură. O persoană obișnuită consideră că tratamentul este foarte confortabil.

Cine poate avea un EstetixLift ™?

Tehnicile EstetixLift ™ sunt eficiente imediat ce încep semnele îmbătrânirii să apară, de obicei la 30 de ani. Procedura nu este adecvată dacă iei produse pentru diluarea sângelui, cum ar fi warfarina sau dacă ești gravidă sau alăptezi. Medicul estetician te va sfătui în cadrul consultului medical.

Exemple de facelift nechirurgical

Before & After

Această femeie în vârstă de patruzeci de ani a început să experimenteze laxitatea de-a lungul liniei maxilarului și gâtului, care a fost îmbunătățită cu un tratament complet de EstetixLift.

Efectul complet al EstetixLift va crește treptat în decurs de două până la trei luni. După prima lună, este posibil să existe o ușoară ridicare și tonifiere, o senzație mai strânsă, mai fermă și o textură mai fină. În următoarele două-trei luni, este posibil să ai o piele mai strânsă, cu o cădere redusă, o linie a maxilarului mai elegantă și un contur îmbunătățit sub bărbie.

Before & After

Această femeie în vârstă de șaizeci de ani nu dorea o intervenție chirurgicală de lifting facial, dar își ura „gâtul de curcan”. Ea arată o îmbunătățire frumoasă după un tratament de facelift nechirurgical. EstetixLift funcționează cel mai bine la pacienții cu pielea subțire .

EstetixLift funcționează cel mai bine pentru cei care încep să dea semne de laxitate a pielii și falci. Mai ales în jurul liniei maxilarului. Cât de bine funcționează depinde de diferiți factori.

Acești factori includ:

  • Cât de lăsată este pielea ta deja.
  • Volumul pielii sau distribuția grăsimilor.
  • Textura pielii tale (întinderea liniilor, ridurilor și / sau daune provocate de soare).
  • Varsta ta.
  • Stilul tău de viață și sănătatea (de exemplu, obiceiurile și natura problemelor de sănătate).

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

2 + 10 =