fbpx
Tratamente Anti-Îmbătrânire cu Botox2023-01-05T13:34:04+02:00
Dermatologie Estetică

Tratamente Anti-Îmbătrânire cu Botox

Nu mai e nevoie să aplici filtre de înfrumusețare pe Instagram ca tenul tău să arate mai bine decât în realitate. Tratamentele anti-îmbătrânire cu toxina botulinică șterg 10 ani de pe chipul tău în 10 minute. Este o substanță miracol de mai bine de 30 de ani în redarea tinereții pe chip.

Orice tipuri de riduri de pe față sau gât dispar printr-o procedură simplă, nechirurgicală, minim invazivă, ce blochează impulsul nervos al mușchilor răspunzători de formarea acestora.

Tratamente Anti-Îmbătrânire cu Botox
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2 (se folosește cremă anestezică)
 • Durată
  15 minute

 • Substanță folosită
  Toxină Botulinică

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  4-6 luni

 • Preț
  Începând cu 500 de lei

caracteristici botox anti-îmbătrânire
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar anti-îmbătrânire

Rezultate naturale cu Botox

Niciodată nu vei putea să obții rezultate wow doar cu produse cosmetice, oricât de scumpe ar fi. Ridurile nu dispar ca prin farmec cu seruri, creme care acționează doar la suprafață. Acesta este teritoriul specialiștilor și produselor medicale ale căror rezultate te fac să arăți mai tânără.

Botox anti-îmbătrânire

„Mai puțin este mai mult” – aceasta este filozofia noastră.

Aspectul nenatural al fețelor tratate cu Botox este dat de injectarea incorectă. Când vedeți persoane care au urmat tratamente anti-îmbătrânire cu Botox și au chipul inexpresiv, ori li s-a injectat substanța excesiv, ori injectarea a fost făcută neprofesionist, în puncte necorespunzătoare.

Popularitate Botox pentru soluții anti-îmbătrânire

Tratamente injectabile cu Botox

Tratamentele anti-îmbătrânire cu Botox sunt vedeta tratamentelor cosmetice pentru atenuarea sau „ștergerea” oricăror tipuri de riduri faciale, fiind cea mai comună procedură cosmetică efectuată la nivel mondial, cu aproape 4 milioane de injecții făcute anual doar în SUA.

Botox este denumirea comercială din SUA pentru o substanță derivată din toxina botulinică. Folosită în cantități extrem de mici, nu a încetat să uimească comunitatea medicală internațională prin numeroasele sale aplicații pentru afecțiuni medicale. Poate surprinzător, însă Botox este un medicament aprobat pentru nouă afecțiuni medicale și alte câteva întrebuințări cosmetice. Allergan, compania care a creat Botox-ul, deține aproape 800 de brevete pentru potențiale utilizări ale substanței în tratamente revoluționare cu botox.

Botoxul este o substanță folosită în special pentru tratarea ridurilor și cutelor faciale, dar aceasta poate avea și alte întrebuințări precum:

 • transpirație excesivă la nivelul subrațului (hiperhidroză);
 • distonie cervicală (o tulburare neurologică ce provoacă spasme musculare severe la nivelul gâtului și umărului);
 • clipire incontrolabilă (blefarospasm);
 • ochi care privesc direcții diferite (strabism);
 • vezică hiperactivă;

Botoxul blochează semnalele de la nervi la mușchi, mușchiul injectat neputându-se contracta. Acest lucru face ca ridurile să dispară sau să fie mult atenuate.

Botoxul este cel mai adesea folosit la nivelul superior al feței: pentru ridurile frunții, celor din jurul ochilor și zona dintre sprâncene (glabela). Însă este folosit la fel de bine și pentru ridurile din zona gurii, nasului și gâtului. Inclusiv pentru ridicarea sprâncenelor, corectarea zâmbetului gingival sau corectarea colțurilor căzute ale gurii.

Anti-îmbătrânire Preț Plata în rate
Riduri față – 1 zonă femei 500 lei
Riduri față – 1 zonă bărbați 600 lei
Riduri față – 2 zone femei 900 lei
Riduri față – 2 zone bărbați 1000 lei
Riduri față – 3 zone femei 1200 lei 2 luni (700 lei prima rată)
Riduri față – 3 zone bărbați 1400 lei 2 luni (800 lei prima rată)
Lifting sprâncene (ridicarea sprâncenelor sau cat eye) 750 lei
Lifting mandibular (Jawline) 1300 lei 2 luni (600 lei prima rată)
Corectarea zâmbetului gingival 600 lei
Corectarea colțurilor căzute ale gurii 500 lei
Relaxarea mușchiului masticator (maseter) 1000 lei 2 luni (600 lei prima rată)
Corectarea ridurilor de pe gât 1000 lei 2 luni (600 lei prima rată)
Decolteu (3 zone) 1000 lei 2 luni (600 lei prima rată)
Hiperhidroză (axilă) 1200-1600 lei 2 luni (900 lei prima rată)

Zona ochilor este considerată o zonă. La fel și zona dintre sprâncene sau fruntea.

* Pentru 3 zone, beneficiezi și de control medical gratuit la 14 zile de la injectare.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Eu merg numai la Medlink Center și sunt foarte, foarte mulțumită. Am făcut aproape toate procedurile existente. Domnul doctor este un profesionist desăvârșit. Recomand cu toată încrederea.

Ana-Jeni Buca

Pacientă tratament anti-îmbătrânire

Înainte și după tratamentul anti-îmbătrânire

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică sau un spray cu gheață, pentru a reduce șansele să simți durere. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool. Înainte ca medicul să injecteze toxina botulinică, ți se va cere să te încrunți, pentru a-ți vedea ridurile evidente. După aceasta, locurile de injectare vor fi marcate cu un creion special.

După tratament

Te sfătuim să stai în poziție verticală minimum 2 ore după tratament. Evită consumul de alcool și aplicarea fardului timp de 12 ore. Timp de 4 zile renunță să mergi la sala de sport sau la alergat. Efortul fizic intens este complet interzis. Timp de două săptămâni nu este recomandată expunerea excesivă la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul.

Timp de recuperare

Un tratament cu toxină botulinică are rareori efecte secundare. Botox-ul a fost retehnologizat, astfel încât efectele adverse să fie aproape zero. Cel mult, pot apărea dureri de cap a doua zi de la injectare, însă această reacție apare la 1 din 10 paciente. Deci, această procedură merită pe bună dreptate reputația sa de tratament de succes, cu timp minim spre zero de recuperare.

Durata efectului

Te poți bucura de efectul injecțiilor cu botox începând cu a cincea zi de la procedură, efectul complet al tratamentului fiind vizibil după 14 zile. Din clipa în care ai început tratamentul, te poți bucura de fața ta întinerită timp de aproximativ 6 luni. Dacă se întâmplă să alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele se vor păstra pe durate și mai mari de timp.

Aproximativ o treime din pacienții noștri încep tratamentul cu toxina botulinică după apariția primelor riduri de expresie, în jur de 25 – 28 de ani. Iar majoritatea celor care solicită acest tratament sunt femei de 35 – 40 de ani, cu riduri laba gâștei mai pronunțate.

Vârsta ideală de începere a tratamentului, din perspectiva medicilor noștri, este după vârsta de 30 de ani, când fața nu are încă riduri profunde.

Începerea injecțiilor cu toxina botulinică înainte ca ridurile să se adâncească va avea un rol de prevenire a formării de riduri proeminente. În fapt, activitatea musculară în zona unde se formează ridurile este mult redusă.

Când procedura este efectuată la paciente cu ridurile profunde, rezultatele sunt mai modeste, iar cantitatea de substanță este mai mare. Persoanele trecute de 65 de ani nu vor avea niciodată rezultate precum cele de 35 – 40 de ani.

Dozele utilizate la persoanele mai tinere este minimă, iar după injectări repetate, acestea pot fi reduse chiar și la jumătate. Cu timpul, perioada de la un tratament la altul va scădea, o ședință sau două pe an fiind suficiente.

După cum probabil știi deja, tenul este supus zilnic la multiple agresiuni externe precum poluarea și radiațiile ultraviolete.

La acestea se pot adăuga factori genetici, dar și fumatul, consumul de alcool, stresul excesiv, alimentația nesănătoasă și îngrijirea necorespunzătoare a tenului. Toți acești factori duc la pierderea elasticității pielii și apariția prematură a ridurilor.

În plus, indiferent de factorii externi, cu vârsta, ridurile încep oricum să apară, chiar și atunci când fața este relaxată și odihnită. Este un proces firesc de scădere a cantității de colagen, elastină și acid hialuronic din piele, specifice înaintării în vârstă.

Cele mai solicitate proceduri cu botox sunt la nivelul superior al feței. Cele mai frecvente zone tratate pentru riduri sunt fruntea, zona dintre sprâncene și ridurile de la colțurile ochilor. Botox se folosește și pentru corectarea zâmbetului gingival, pentru ridicarea sprâncenelor, pentru liftingul mandibular, pentru slimming face, pentru ridurile din jurul gurii și multe altele.

Pretutindeni și inclusiv în clinica Medlink tratăm inclusiv transpirația excesivă (hiperhidroza) cu Botox.

Când se injectează în axilă sau în zonele corporale care transpiră mult, toxina botulinică blochează fibrele nervoase ce stimulează glandele sudoripare, ceea ce reduce semnificativ producerea transpirației în exces. Deoarece nu este injectată profund, nu sunt niciun fel de riscuri de leziuni musculare.

În mod normal, ar trebui ca aceste injecții să nu aibă niciun fel de efect secundar. Pot aparea însă dureri de cap a doua zi de la injectare, această reacție fiind întâlnită la 1 din 10 paciente.
Fața ta va reveni la aspectul său inițial, fără nicio modificare, iar ridurile încep să reapară.
În medie durează 10-15 min pentru a trata ridurile laba gâștei și ridurile dintre sprâncene în aceeași ședință de tratament.
Injectarea nu este dureroasă, însă unii pacienți sunt mai sensibili la durere și atunci aplicăm o cremă cu efect de anestezic sau un spray cu gheață înainte de face injecțiile.
Efectul tratamentului cu Botox începe sa fie este vizibil după 5 zile, iar efectul complet îl poți admira după 14 zile.

Te așteptăm în clinică pentru tratamente anti-îmbătrânire

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Botox care îți redau aspectul tânăr mult dorit. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.