fbpx

Tratament linii nas-gură

Unul dintre cele mai solicitate tratamente, umbra care se formează între nas gură este tratată cu o cantitate mică de umplutură dermică. Rezultatele durează de la 6 până la 18 luni și se reîmprospătează prin slăbirea umbrei sau a cutelor care dau impresia de ridicare.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să tratezi liniile nas-gură?

Liniile care se formează de la nas la gură pot fi o problemă specială pentru unii oameni. Uneori, acest lucru se transmite în familie, din generație în generație.

Fumatul poate exacerba și aspectul acestor linii datorită acțiunii repetate în zona gurii.

Rezultatul liniilor severe de la nas la gură este de a crea cute destul de adânci, care sunt foarte vizibile. Umbra care se formează aici poate da impresia unei căderi sau pur și simplu o distragere a atenției de la ochi și gură.

Slăbirea sau îndepărtarea umbrei poate să întinerească fața, permițând celor mai frumoase caracteristici să strălucească.

Analiza facială avansată

Cum funcționează?

UMPLUTURA DERMICĂ PENTRU LINIILE NAS-GURĂ

Injecțiile de umplutură dermică plasate cu atenție în umbră pot ridica linia instantaneu și pot dura de la 6 până la 18 luni per tratament, în funcție de umplutura utilizată.

Acest tratament funcționează adesea chiar mai bine cu un tratament pentru obraz. O mică apăsare de jos și o ridicare de sus, cu cantități mici de umplutură, de multe ori arată mai frumos decât doar tratarea liniei în mod izolat. Acest lucru se datorează faptului că pierderea sau alunecarea de grăsime în obraz este cauza, exact ceea ce umplutura este excelent la înlocuire. În acest fel, prin combinarea tratamentului în linia obrazului și a nasului la gură, tratăm cauza și nu doar simptomul.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Riduri Smoker Lines – 1 ML Acid Hialuronic 1200 2 luni (600 lei prima rată)
Riduri Smoker Lines – Botox – 1 zonă 750 2 luni (500 lei prima rată)

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Din ce sunt făcute umpluturile dermice și cum funcționează?

Umplutura cutanată este un gel fabricat din acid hialuronic – o substanță naturală pe care o avem cu toții în corp. Pentru a rezolva ridurile supărătoare, este injectat sub suprafață pentru a înfunda țesutul din jur.

Cât timp mă voi aștepta să văd rezultatele pe linia mea de la nas la gură?

Medicii esteticieni Medlink Estetix oferă două opțiuni de tratament pentru tratarea liniilor nas-gură. Pacienții pot opta pentru Juevderm Ultra, bine stabilit și cunoscut. Sigur și cu rezultate consistente, rezultatele durează în mod fiabil până la 6-7 luni. O altă opțiune este Juvederm Volift care poate dura până la 15 luni. Indiferent de produsul ales, este important să ai în vedere faptul că stilul tău de viață, cantitatea de corecție necesară și diferitele tipuri de piele vor avea un impact asupra duratei de timp pentru care vor dura rezultatele.

Cât va dura tratamentul liniilor mele nas-gură?

Te poți aștepta ca procedura să dureze în jur de 35-40 de minute, în funcție de cantitatea de corecție necesară. Sesiunea de tratament include o consultație pentru a te asigura că medicii Medlink Estetix înțeleg pe deplin ce dorești să realizezi.

Voi avea nevoie de o consultație înainte de a continua tratamentul?

Medicii noștri esteticieni îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte de a te trata, dar de obicei poți avea tratamentul în timpul aceleiași întâlniri. Consultările sunt absolut importante pentru ca medicii noștri să înțeleagă exact ce dorești să obții cu liniile și ridurile din zona nas-gură.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.