Dermatologie Estetică

Tratament riduri nas-gură

Dă timpul înapoi cu tratamentul de corecție a ridurilor dintre nas și gură printr-o procedură simplă, nechirurgicală, minim invazivă, ce le „șterge” ca prin minune.

Bucură-te de un ten ferm, fără riduri și umbre. Râzi nestingerită, fără riduri nazogeniene! Rezultate naturale și frumoase – asta este ceea ce îți promitem.

Tratament anti-îmbătrânire pentru ridurile dintre nas și gură
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  5

 • Durată
  Aproximativ 15 minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12 luni

 • Preț
  1300 lei

caracteristici riduri nas gura
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru ridurile dintre nas și gură

Ce sunt liniile nas-gură?

Șanțurile sau pliurile nazogeniene, cunoscute și ca linii nas-gură sunt ridurile de expresie care seamănă cu două paranteze și se întind de la baza nasului până la colțurile gurii. Ele dau celorlalți impresia de tristețe, deși devin și mai pronunțate la persoanele care zâmbesc sau râd frecvent.

De ce se formează ridurile nas-gură?

Tratament linii dintre nas-gură

Șanțurile nazogeniene pot părea discrete la început, dar devin mai pronunțate cu cât zâmbești sau râzi mai mult. O varietate de factori contribuie la apariția lor:

 • expunerea la soare;
 • fumatul;
 • pierderea colagenului, odată cu înaintarea în vârstă;
 • poluarea;
 • pierderea rapidă în greutate sau fluctuații frecvente ale greutății.

Ridurile care se formează de la nas la gură pot fi o problemă aparte pentru unii oameni. Uneori, ele sunt o moștenire genetică și se transmit în familie, din generație în generație. Însă fumatul poate exacerba aspectul acestor riduri, în urma acțiunii repetate a mușchilor din dreptul gurii.

Popularitate tratament împotriva ridurilor dintre nas și gură

Cu ce tratamente sunt atenuate vizibil ridurile nas-gură?

Există mai multe opțiuni de tratament care restabilesc volumul și elasticitatea pielii și atenuează liniile nas-gură (ridurile nazogeniene). Medicul estetic va ști cel mai bine ce tip de tratament ți se potrivește. Primul pas ar fi o consultație prin care identifică dacă aceste riduri nas-gură sunt fine sau pronunțate. Deși aspectul lor poate fi similar, tratamentele pot fi diferite.

Injecții cu acid hialuronic pentru riduri nas-gură

Ridurile mai adânci pot fi umplute prin injecții cu acid hialuronic. De obicei, tratamentul se face cu 1 ml, urmând ca, în funcție de specificul situației tale, să fie adăugat ulterior o cantitate suplimentară. Motivul principal de separare a celor două ședințe este de a nu pune presiune pe țesuturi.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt o soluție temporară, însă efectul lor este vizibil aprox. 12 luni. Durata variază în funcție de tipul de piele, vârstă, dar și de substanța injectată.

Acest tratament funcționează mai bine în unele cazuri cu un tratament de volumizare pentru obraji. Rezultatul va arata mai frumos decât tratând în mod izolat ridurile nas-gură. Iar acest lucru se explică prin faptul că pierderea colagenului din pomeți duce la apariția ridurilor nas-gură. În acest fel, prin combinarea tratamentului de refacere a volumului obrajilor și cel de reducere a ridurilor nas-gură este tratată și cauza, nu doar simptomele.

Alte tipuri de tratamente minim invazive pentru riduri nas-gură

Ridurile nas-gură pot fi tratate și cu alte tratamente, precum terapia PRP (Vampir), folosită în combinație cu mezoterapia cu Dermapen.

Prin aceasta însă atenția nu cade exclusiv pe atenuarea ridurilor nas-gură, ci pe pe rejuvenarea întregii fețe. Astfel, tenul este tonifiat și vindecat de diferite afecțiuni, atenuarea ridurilor nas-gură fiind una dintre ele.

Ridurile nazogeniene fine pot fi estompate inclusiv cu ajutorul toxinei botulinice printr-o procedură rapidă ce nu durează mai mult de un sfert de oră. Botoxul blochează semnalele nervilor musculari care determină apariția ridurilor. Substanța previne apariția ridurilor noi și dă un aspect de întinerire a feței timp de 4 până la 6 luni.

Riduri nas gurăPreț
Riduri nazogeniene (nas-gură) – 1 ML Acid Hialuronic1300 lei
Riduri gură (smoker lines) – 1 ML Acid Hialuronic1300 lei

Consultație gratuită

Înainte de a lua în considerare tratamentul pentru riduri nas-gură, îți facem cadou o consultație gratuită cu unul dintre medicii noștri esteticieni experimentați. Aceasta va include o evaluare a feței și a ridurilor nazogeniene. Pe baza istoricului tău medical, esteticianul Medlink Estetix va stabili ce tratament este cel mai potrivit pentru situația ta concretă și în ce constau pașii următori.

Avantaje

 • 1. Tratamentul este minim invaziv și îți poți relua viața socială și profesională imediat.
 • 2. Injectarea se face cu o substanță naturală, biocompatibilă, ce are efecte vizibile pentu aproximativ un an.
 • 3. Tehnica estetică este consacrată, fiind folosită cu succes de zeci de ani.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial riduri nas gură Medlink

Am numai cuvinte de laudă. Pentru tratament, pentru medic și personal. Mă bucur mult că existați și v-am găsit. Pur și simplu mi-ați redat încrederea să râd din nou.

Adelina Sava

Pacientă tratament riduri nas gură

Înainte și după tratamentul împotriva ridurilor dintre nas și gură

Înainte de tratament

În cele două săptămâni anterioare procedurii, va trebui să eviți să iei medicamente precum aspirina sau ibuprofenul. Dacă iei medicamente anticoagulante pe bază de prescripție medicală, informeză-l pe medicul estetician în timpul consultației medicale. Acesta îți poate oferi îndrumări suplimentare pentru a te pregăti pentru tratament.

În clinică, înainte de procedura în sine, primul pas va consta în curățarea temeinică a feței pentru a îndepărta orice urme de machiaj și impurități. Pentru a ne asigura că te simți confortabil, o cremă anestezică poate fi aplicată în prealabil. Tratamentul durează doar aproximativ 15 de minute, timp în care medicul estetician va injecta acid hialuronic în puncte cheie ale zonei cu riduri nazogeniene.

După tratament

Foarte important: evită băuturile și mâncărurile fierbinți, consumul de alcool și aplicarea fardului timp de 24 de ore. Este recomandat să eviți călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare. Timp de o săptămână nu face masaj facial și evită efortul fizic intens, expunerea la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul tratamentului.

Este indicat să te hidratezi cât mai bine în primele două săptămâni după procedură (și nu numai). Recomandarea medicilor este de minimum 2 litri de apă pe zi.

Timp de recuperare

La finalul procedurii, pielea va avea aspect inflamat, însă eventualele edeme sau mici vânătăi vor dispărea după 24 – 48 de ore. Evită să îți atingi fața imediat după tratament, pentru că porii sunt încă deschiși. Vei putea să acoperi cu machiaj orice semne în curs de vindecare după 24 de ore după procedură.

Pentru o recuperare mai rapidă, poți aplica gheață. Folosește o pungă mică de mazăre congelată sau gheață zdrobită pentru a o aplica pe zona tratată. Nu folosi pungi de gheață grele pe zona delicată a feței.

Nu evalua rezultatul procedurii în primele două săptămâni. Îți recomandăm să aștepți două săptămâni pentru ca umflăturile și vânătăile să dispară complet înainte de a putea admira rezultatele finale.

Medicii noștri esteticieni îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte și, de obicei poți avea tratamentul chiar în timpul aceleiași vizite. Consultațiile medicale sunt absolut esențiale pentru ca medicii noștri să îți cunoască istoricul medical și să înțeleagă, în plus, așteptările pe care le ai de la orice tratament.

Nu. Aspectul tău va reveni treptat la modul în care era înainte de a fi supus tratamentului.

Nu, niciunul dintre tratamentele cu acid hialuronic nu sunt permanente. Tratamentul are în medie efect pentru 12 luni, iar la unele persoane chiar până la 24 de luni.

Este important să ai în vedere faptul că hidratarea, hrana și în general stilul tău de viață vor avea un impact asupra duratei efectelor injecțiilor cu acid hialuronic.

După injectare, nu poți vedea imediat rezultate. Va dura aprox două săptămâni pentru ca acidul hialuronic să se stabilizeze și să vezi efectul complet. Perioada de vindecare este foarte scurtă și, de obicei, îți poți petrece ziua normal, făcând aproape orice activități uzuale.

Te poți aștepta ca procedura să dureze în jur de 10-15 minute, în funcție de cantitatea de corecție necesară. Ședința de tratament include o consultație care durează alte 15-20 de minute, pentru a ne asigura că acordăm toată atenția necesară pentru a te bucura de rezultate cât mai îndelungate.

În cazul aplicării cremei anestezice, e recomandată sosirea în clinică cu 30 de minute înainte de procedură, astfel încât să aibă timp să acționeze.

Tratamentul pentru ridurile mai profunde se face cu acid hialuronic, o substanță biocompatibilă, adică foarte bine acceptată de organismul uman. De fapt, este o substanță care se regăsește în mod natural în corp. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Majoritatea clienților resimt un disconfort mic. În clinica Medlink Estetix folosim însă acid hialuronic care conține anestezic încorporat și aplicăm, de asemenea, la nevoie o cremă anestezică pentru ca tu să ai o experiență cât mai plăcută posibil.

Te așteptăm în clinică pentru procedura împotriva ridurilor dintre nas și gură

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru ridurile nazogeniene sau smoker lines. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.