Dermatologie Estetică

Mezoterapie pentru celulită și vergeturi

Nu te simți în largul tău când mergi la piscină sau la mare? Ai încercat creme împotriva celulitei și vergeturilor și nu au funcționat? Lasă-te pe mâna specialiștilor și fii uimită de rezultatele unui tratament revoluționar: mezoterapie pentru celulită.

Mezoterapie pentru celulită și vergeturi
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1 (se folosește cremă anestezică)

 • Durată
  Aproximativ 60 de minute

 • Substanțe folosite
  Cocktail de vitamine, minerale, acid hialuronic, aminoacizi și coenzime

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Număr ideal de ședințe
  4-6 ședințe pentru celulită (din 2 în 2 săptămâni)
  4 ședințe pentru vergeturi (din 3 în 3 săptămâni)

 • Durata rezultatelor
  12-18 luni
 • Preț
  750 lei

caracteristici mezoterapie celulita
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Mezoterapie pentru celulită și vergeturi

Ce este și cum funcționează mezoterapia?

Netratate, celulita și vergeturile se agravează în timp. Cu cât începi din timp tratamentul acestora, cu atât te va costa mai puțin, iar rezultatele vor fi mai rapide și mai de durată.

Mezoterapie celulită și vergeturi

Cu tratamentul de mezoterapie pentru celulită, substanțele active au o absorbție de până la 95%, acționând în straturile profunde ale pielii.

mezoterapie celulita

Dacă ai încercat cremele anti-celulită, probabil ți-ai dat deja seama că acționează superficial. Realitatea este că substanțele regenerative din acestea sunt absorbite doar în procent de 5%.

Popularitate Mezoterapie Celulită și Vergeturi

Ce sunt vergeturile și celulita?

Deși nu sunt propriu-zis afecțiuni medicale, vergeturile și celulita pot fi considerate mai mult afecțiuni ale încrederii în sine.

Vergeturile sunt acele imperfecțiuni ale pielii care au aspect de dungi. Au o culoare și textură diferite de restul pielii și pot avea nuanțe de roz pal, violaceu sau gri deschis. Vergeturile apar cel mai frecvent în timpul slăbirii bruște sau în timpul sarcinii. Dar apariția lor poate ține și de o predispoziție genetică sau de un nivel ridicat de cortizol care poate degrada fibrele elastice ale pielii.

Celulita este localizată sub piele și este o acumulare de țesut adipos cu aspect denivelat, ca de „coajă de portocală”. Deși poate să apară la pubertate, celulita este mai frecventă pe măsură ce înaintezi în vârstă și pielea devine mai subțire şi mai puțin elastică.

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia este un cuvânt derivat din latină care înseamnă, literalmente „tratament mediu”. Este de fapt o procedură efectuată pe stratul mijlociu al pielii (derm) cu ajutorul unor ace foarte fine și în cadrul căreia sunt injectate substanțe regenerative. Printre acestea se pot număra aminoacizi, minerale, enzime, colagen, acid hialuronic etc.

Mezoterapia este un tratament eficace pentru o sumedenie de probleme ale pielii. Pacientele noastre apelează la mezoterapia facială pentru a scăpa de riduri, lipsa de tonus și elasticitate a tenului, pete pigmentare, cicatrici, dar și când au tenurile excesiv de uscate sau grase.

În prezent, mezoterapia cu ace a fost înlocuită cu cea cu dispozitive de microneedling (microace), precum Dermapen.

Mezoterapie pentru celulită și vergeturi cu Dermapen

Comparativ cu cremele care acționează limitativ, mezoterapia pentru celulită și vergeturi este o soluție medicală, sub supravegherea unui doctor.

La clinica Medlink, atât tratamentul de mezoterapie pentru celulită, cât și de mezoterapie pentru vergeturi se face cu un Dermapen. Acesta este un dispozitiv ce seamănă cu un stilou cu microace în vârf și un rezervor pentru substanțele regenerative. Rolul acelor și a substanțelor este complementar și extrem de eficace în dizolvarea grăsimilor și facilitarea drenajului limfatic.

Substanțele injectate prin Dermapen sunt un amestec de aminoacizi, minerale, enzime, vitamine și antioxidanți. Acestea pătrund la o adâncime mai mare față de terapia PRP pentru față și acționează în stratul mediu al pielii.

Odată cu substanțele injectate, pielea începe procesul de vindecare și regenerare. Tratamentul acționeză prin stimularea microcirculației sângelui și producerii de elastină și colagen. Așa se face că pielea afectată de celulită sau vergeturi își recapătă aspectul uniform, elasticitatea și vitalitatea.

Mezoterapie celulită și vergeturi Preț
1 ședință 750 lei
3 ședințe 1900 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial mezoterapie celulită

După doi ani de încercat creme anti-celulită fără niciun rezultat, am decis să fac mezoterapie celulită. Iar diferența este de la cer la pământ. Sunt pur și simplu încântată de rezultate. Mulțumesc mult doctorului care a fost foarte răbdător și empatic.

Diana Alina Predescu

Pacientă mezoterapie celulită

Ce este un Dermapen?

Un Dermapen™ este un dispozitiv ce seamănă cu un stilou prevăzut cu microace fine în vârf. La nivel mondial, acesta a devenit standardul de aur pentru întinerirea pielii. Este folosit pentru tratarea ridurilor, cicatricilor, petelor pigmentare, vergeturilor sau celulitei.

Dermapen este considerat a fi cel mai performant aparat de stimulare celulară. Acționează ca un ac, doar că incomparabil mai bine și mai puțin dureros.

În clinica Medlink, pentru mezoterapia pentru vergeturi și celulită folosim Dermapen™ 4, cel mai nou și eficient dispozitiv de mezoterapie.

Mezoterapia cu Dermapen acționează asupra:

 • celulitei de orice tip;
 • vergeturilor și pielii laxe;
 • capilarelor sparte.

Cu acest tratament, aspectul celulitei și al vergeturilor este mult atenuat. În cazul în care acestea sunt tratate la timp, celulita și vergeturile sunt eliminate complet.

Zone corporale care pot fi tratate prin mezoterapie pentru celulită și vergeturi:

 • abdomen;
 • fese;
 • șolduri;
 • brațe;
 • gambe;
 • coapse (partea internă și externă).

Avantaje mezoterapie celulită

Te așteptăm în clinică pentru procedura de mezoterapie pentru celulită sau vergeturi

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu cocktail de vitamine, minerale, acid hialuronic, aminoacizi și coenzime pentru înlăturarea celulitei și vergeturilor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.