Dermatologie Estetică

Mărire Buze

Acum poți avea buze perfecte cu procedura de mărire buze. Oferă buzelor tale un contur simetric și volum natural, printr-o simplă intervenție nechirurgicală cu acid hialuronic.

mărire buze

Mărire buze
Conturare buze

De la dimensiune și formă, până la volum și contur, buzele tale dezvăluie câteva aspecte vitale ale personalității tale. Buzele subțiri trădează trăsături precum precauție și rezervare. Iar buzele voluminoase transmit dorința de a avea relații apropiate cu ceilalți. Așadar, când îți faci mărire de buze, nu doar vei arăta mult mai atrăgătoare, însă vei transmite subliminal celorlalți vitalitate și dorința de a trăi viața din plin.

Nu toate avem volumul și conturul buzelor pe care ni le dorim. Dar faptul că te-ai născut cu buze subțiri sau asimetrice nu mai este un motiv de grijă. Cu procedura de mărire a buzelor, care durează doar 15 minute, ceilalți te vor percepe mai seducătoare. Sigur că nu există o formă unică de buze senzuale. Există mult mai multe forme, însă fiecare poate pune în valoare femei cu trăsături faciale diferite.

Medicii clinicii Medlink se vor asigura că îți vor „sculpta” atent buzele pe care ți le dorești, oferindu-le volum, fermitate și contur, folosind cele mai eficiente și inovative soluții de la ora actuală. Rezultatul va fi cel care-ți va crește încrederea în tine, prin obținerea unor buze bine definite, proporționate, așa cum ți le dorești.

Mărire buze cu acid hialuronic
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Mărire buze: Tipuri de buze

Ce tipuri de buze preferă pacientele clinicii Medlink?

DaVinci Lips

Tehnica DaVinci are la bază cunoscutul „raport de aur” (Golden Ratio) de 1: 1.681, despre care se spune că este raportul ideal al frumuseții.

Davinci lips - Mărire buze

Russian Lips

Tehnica de volumizare buze Russian Lips modelează buzele într-o formă subtilă de inimă, mai degrabă decât să adauge un volum excesiv.

Russian lips - Mărire buze

Keyhole Lips

Tehnica Keyhole poziționează strategic umpluturile dermice pentru a se crea un mic spațiu între buza superioară și cea inferioară.

Keyhole lips - Mărire buze

Popularitate Mărire Buze

De ce este acidul hialuronic atât de bun pentru procedura de mărire buze?

Atunci când îți mărești la clinica Medlink Craiova, doctorii noștri caută să adauge formă, structură și volum buzelor. Spre deosebire de alte materiale, acidul hialuronic are câteva avantaje incontestabile:

  • Creștere treptată a volumului

Pentru ca rezultatele să nu copleșească, ideal este să alegi o creștere în volum treptată, mai degrabă decât o creștere prea mare la prima ta vizită.

  • Control asupra volumului

Cantitatea de acid hialuronic injectat poate fi controlat cu precizie.

  • Umflarea dispare

Deoarece acidul hialuronic se aplică printr-o injecție cu o enzimă, umflăturile și micile excrescențe pot fi disipate cu ușurință.

  • Rezultate pentru jumătate de an

Cele mai multe rezultate de mărire a buzelor cu acid hialuronic durează aproximativ șase luni.

  • Mai puține umflături și vânătăi

Acid hialuronic este biocompatibil cu organismul uman, prin urmare va fi o procedură mai blândă cu tine, ca pacientă.

  • Reacții alergice considerabil mai mici

Deoarece acidul hialuronic este o substanță ce se regăsește în mod natural în corpul uman, extrem de rar apar reacții alergice.

Mărire buzePreț
Natural Lips – 1 ml1200 lei
Natural Lips – 0.5 ml700 lei
Tehnica “DaVinci” – 1 ml1200 lei
Tehnica “DaVinci” – 0.5 ml700 lei
Tehnica “Double DeLuxe” – 2 ml2300 lei
Tehnica “Russian” – 1 ml1200 lei
Tehnica “Butterfly” – 1 ml1200 lei

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Umpluturile dermice (fillerele) cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare, fiind cea mai la îndemână intervenție care să îți aducă un aspect mai sexy, fără să fie nevoie să treci printr-o operație estetică.

Îmbunătățirea procedeelor

Medicii esteticieni au fost preocupați de îmbunătățirea procedeelor de mărire buze de mai mulți ani. Au folosit injecții cu colagen și grăsimi, însă acestea nu au avut rezultate doar parțial. Implanturile de silicon sunt încă aplicate de către unii doctori, însă, de departe, cu acid hialuronic se obțin cele mai bune rezultate.

Este substanța cea mai bine compatibilă cu organismul uman și are rezultate pentru o perioadă mai mare, comparativ cu celelalte.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial home page

Vă mulțumesc foarte mult!
Nu s-au învinețit și s-au așezat foarte frumos!
Mă simt foarte bine!
Sunteți minunați!
O să revin cu siguranță! 🥰🥰🥰❤️❤️❤️💝💝

Roxana Bărbulică

Pacientă volumizare buze

Injectarea cu acid hialuronic este aproape lipsită de durere. De asemenea, se poate folosi și o cremă anestezică pentru a minimiza orice fel de durere.

Medicul nostru specialist va decide daca este necesară folosirea anesteziei, în funcție de tipul intervenției. De asemenea, pacientul poate decide dacă dorește să-i fie aplicată anestezia.

Există anumite contraindicații precum infecții acute, alergii, boli autoimune sau alte afecțiuni. Din acest motiv, înainte de orice intervenție, medicul nostru specialist îți va face un control detaliat pentru a se asigura ca tratamentul este potrivit pentru tine.

Nu vor exista cicatrici în urma tratamentelor.

Te așteptăm în clinică pentru procedura de mărire buze

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru mărirea, volumizarea și conturarea buzelor tale. Alege dintre forme precum DaVinci, Russian. Keyhole sau Butterfly și redefinește forma buzelor tale.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.