Dermatologie Estetică

Remodelare Facială

Conturul feței tale, așa cum ți-l dorești, însă fără durerea și disconfortul unei intervenții chirurgicale, printr-o remodelare facială.

Fără anestezie și fără săptămâni sau luni de recuperare. Ne treci pragul, urmezi tratamentul de remodelare facială cu acid hialuronic și îți reiei viața socială și profesională de a doua zi. Arătând și simțindu-te mult mai încrezătoare.

Remodelare facială pentru un ten sănătos
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3

 • Durată
  Aproximativ 50 de minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  6-24 luni

 • Preț
  Variabil

caracteristici remodelare facială
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Remodelare facială: Tratament revoluționar pentru tenul tău

Remodelare facială cu acid hialuronic

Remodelarea facială cu acid hialuronic, numită și profiloplastie, este un tip de intervenție nechirurgicală ce îmbină mai multe proceduri pentru a-ți corecta micile imperfecțiuni care te împiedică să ai o proporțiile ideale, fără să fie nevoie să faci operație estetică.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță pe care o ai deja în corp, cu precădere în piele. Astfel, când faci remodelare facială cu această substanță, corpul tău o va integra firesc, fiind biocompatibilă. Fiind biodegradabil, acidul hialuronic injectat se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural.

Tot ce ai nevoie să știi despre remodelare facială cu acid hialuronic

În general, doctorii corectează două sau mai multe elemente faciale, precum nasul, fruntea, pomeții, mandibula, bărbia și buzele. Intervenind în aceste puncte cheie, doctorul va obține proporțiile corecte între frunte și ochi, nas și pomeți, respectiv buze și bărbie.

Popularitate Remodelare Facială

Cele mai uzuale corecții pentru tratamentul de remodelare facială

Corectarea nasului (rinoplastia nechirurgicală) cu acid hialuronic oferă multe dintre beneficiile rinoplastiei chirurgicale, cu substanțial mai puține dezavantaje. Procedura durează aprox. 15 de minute și constă în injectarea cu acid hialuronic în puncte strategice ale nasului pentru a-i da o formă frumoasă. Este o intervenție prin care se fac corecturi subtile ale nasului și ale cărei rezultate sunt vizibile aprox. un an. Intervenția este ideală pentru pacienții cu nas coroiat, cei cu o punte nazală îngustă sau cei cu vârful nasului insuficient definit.

Corectarea bărbiei cu acid hialuronic a devenit abordarea cea mai comună pentru a avea o bărbie frumoasă cu un risc minim și rezultate instantanee, care durează până la 2 ani. Intervenția este ideală pentru pacientele cu bărbie îngustă, prea mică sau cu gropițe inestetice. Intervenția presupune volumizarea cu acid hialuronic și durează aprox 15 minute.

Conturarea mandibulară constă în injectarea de acid hialuronic în mandibulă, pentru le da un aspect mai bine definit, cu un contur care creează un profil mai senzual. Procedura mai este cunoscută sub denumirea Jawline și presupune volumizarea cu acid hialuronic care va crea volum în punctele strategice ale mandibulei cu rezultate ce durează 1-2 ani.

Volumizarea pomeților constă în injectarea de acid hialuronic în obraji pentru pacientele care au o osatură a obrazului mai plată sau care au pierdut din volumul acestora odată cu vârsta. Prin injectarea cu acid hialuronic, obrajii vor transmite vigoare și tinerețe. Efectele intervenției durează aprox un an.

Mărirea buzelor constă în injectarea de acid hialuronic în buze astfel încât forma și volumul lor să se potrivească perfect proporțiilor feței tale. Volumizarea buzelor cu acid hialuronic are efect aprox 6 luni și este una dintre intervențiile cele mai uzuale din clinica Medlink.

Remodelare facială Preț Plata în rate
Corecție nas (rinoplastie) 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Corecție pomeți 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Remodelare bărbie 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Volumizare tâmple 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Remodelare mandibulă (jawline) 1400 lei 2 luni (800 lei în prima lună)
Corecție șanțuri nazogeniene 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Combaterea ridurilor faciale 1200 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Corecție cearcăne 1300 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Corecție riduri gât 1200 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Riduri glabela (între sprâncene) 1200 lei 2 luni (700 lei în prima lună)
Topire acid hialuronic (hialuronidază) 550 lei
Full lifting facial nechirurgical la cerere

Pacienta ideală

Te poți considera o pacientă ideală dacă ai o stare de sănătate generală bună și nu ai un istoric medical suspicios. Dacă ești însărcinată sau alăptezi, îți recomandăm să amâni această intervenție după încheierea acestor etape.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial remodelare facială medlink

Personalul clinicii este cald și plăcut și m-a ajutat mult să trec peste acele emoții pe care cred că le are oricine la o primă intervenție. Recomand această clinică!

Andreea Ghimeș

Pacientă remodelare facială

Înainte și după remodelare facială

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru un confort crescut. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool, iar în ziua intervenției evită băuturile și mâncărurile fierbinți. Nu aplica machiaj pe față și nu lua aspirină sau alte medicamente antiinflamatoare pentru a evita apariția vânătăilor sau unei mici sângerări suplimentare în punctele faciale injectate.

După tratament

După injectarea cu acid hialuronic este posibil să resimți o ușoară umflare sau mici urme acolo unde a acul a străpuns pielea. Îngrijirea de după remodelare facială este însă ușoară, iar recuperarea se face în aprox. 48 de ore. Nu trebuie aplicat machiaj pe față timp de 24 ore și sunt contraindicate masajele faciale, solarul, sauna, băile fierbinţi și efortul fizic intens timp de două săptămâni după tratament.

Timp de recuperare

Poți reveni de a doua zi la activitățile tale obișnuite, fără restricții, dacă acestea nu presupun un efort fizic intens. Este firesc să existe o ușoară inflamație și edeme, însă acestea dispar de la sine.

Intervenția de remodelare facială este o procedură neinvazivă și după 24 de ore te poți machia și poți să-ți reiei viața socială și profesională. Pentru o recuperare cât mai ușoară, respectă indicațiile doctorului și renunță la tutun și alcool cel puțin 3 zile. Efectuarea altor intervenții estetice sau dentare timp de 2 săptămâni după procedură nu sunt indicate. La fel și călătoriile cu avionul în primele 2 zile de la injectare.

Tratamentul de remodelare facială cu acid hialuronic nu are rezultate permanente, cum e în cazul operației chirurgicale. Dacă vrei să vezi cum ar arăta transformarea ta în cazul unei operații, iar imaginea de după procedură te nemulțumește, acidul hialuronic injectat poate fi topit cu hialuronidază, iar zona revine la forma inițială.

Nu. Fața ta va reveni la felul cum arăta înainte de procedură.

Acidul hialuronic este descompus în mod natural de corp și este resorbit. Corpul are în mod natural 15 g de acid hialuronic, așa că substanța injectată cu ocazia procedurii va intra firesc în corpul tău și se va fi resorbită de acesta.

Acidul hialuronic este o substanță de umplere dermică extrem de eficientă și sigură. Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică.

Medicii noștri esteticieni îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament. De obicei, când doctorii noștri validează procedura după discuția despre istoricul medical, unii pacienți aleg să facă intervenția imediat după consult.

Injecțiile din timpul procedurii se fac cu un ac foarte fin, ceea ce va face procedura cu atât mai puțin dureroasă. În plus, injecțiile durează doar câteva minute, iar acidul hialuronic injectat are încorporat un anestezic pe bază de lidocaină, pentru a te simți cât mai confortabil în timpul procedurii. În general, injecțiile sunt percepute ca senzații scurte de pișcătură de insectă.

Rezultatele tratamentelor cu acid hialuronic au durate variabile, în funcție de zonele tratate. Pentru corecția nazală, volumizarea pomeților, corecția bărbiei și a frunții, efectele durează în medie un an, în timp de volumizarea buzelor durează aprox. 6 luni. Reține totuși că stilul tău de viață și tipul de piele vor avea un efect asupra duratei rezultatelor. Pentru rezultate mai de lungă durată, evită fumatul și alcoolul și hidratează-te corespunzător.

48 de ore după procedură este firesc ca zonele faciale să fie inflamate, cu puțină roșeață, edeme și posibile vânătăi. Deși vei vedea rezultate vizibile chiar după proceduri, acidului hialuronic îi ia aprox. 2 săptămâni pentru a se fixa în țesuturi. Așadar, efectele complete ale tratamentelor le vei vedea după aproximativ 14 zile.

Te așteptăm în clinică pentru procedura de remodelare facială

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru o remodelare facială. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.