fbpx
Volumizare pomeți | Fillere pentru obraji2023-10-30T14:58:07+02:00
Dermatologie Estetică

Volumizare Pomeți

Poți avea pomeți frumoși, care să-ți pună în valoare fața, fără a trece prin durerea și disconfortul unei intervenții chirurgicale. Tratamentul de volumizare pomeți se face cu injecții cu Acid Hialuronic în doar 15 minute. Iar tu îți poți relua viața socială și profesională aproape ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Volumizare pomeți | Fillere pentru obraji
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3

 • Durată
  15 minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12 luni

 • Preț
  1300 lei

caracteristici volumizare pomeți
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru volumizare pomeți

Rezultate naturale cu Acid Hialuronic

Se pot folosi mai multe tipuri de substanțe, însă studiile clinice au arătat că injectarea pomeților cu acid hialuronic este cea mai sigură și eficientă procedură nechirurgicală.

Volumizare Pomeți cu rezultate-wow!

Un rezultat natural – acesta este ceea ce îți promitem. Medicii esteticieni de la Clinica Medlink Estetix acordă o atenție deosebită frumuseții naturale.

before after volumizare pometi clinica medlink

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă, adică foarte bine acceptată de organismul uman. De fapt, este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Când faci tratamentul de volumizare pomeți, în afară de efectul de definire, vei simți în plus o senzație placută, de netezire, hidratare și estompare a ridurilor de la nivelul obrajilor.

Popularitate Acid Hialuronic pentru Volumizare Pomeți

De ce să alegi umpluturi dermice cu acid hialuronic pentru volumizare obraji?

De la dimensiune și formă, până la volum și contur, pomeții tăi transmit ceva despre tine. Obrajii aplatizați dau un aspect de lipsă de vitalitate, tristețe sau îmbătrânire. Obrajii frumos definiți transmit subtil vigoare, tinerețe și atractivitate.

Așadar, pierderea volumului obrajilor poate fi destul de demoralizatoare. În special pentru cele care reușesc să piardă mult în greutate. Însă, poate fi descurajator și pentru persoanele care nu s-au născut cu o formă frumos definită a pomeților sau și-au pierdut volumul obrajilor odată cu vârsta.

Obrajii frumoși transmit vitalitate și tinerețe, iar proporțiile lor armonioase te fac să arăți mai bine. Indiferent dacă ai o osatură a obrazului mai plată sau ai pierdut volumul și definiția odată cu vârsta, profesioniștii din domeniul estetic al clinicii Medlink Estetix îți pot restabili sau înfrumuseța obrazul cu acest scurt tratament cu rezultate aproape instantanee.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul tău, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, având rolul de a reține apa din piele și a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă pe care corpul o integrează în țesuturi și o metabolizează în mod natural, în decurs de un an și jumătate până la doi ani.

Volumizare pomețiPreț
1 ML Acid Hialuronic1300 lei

Pentru ca procedura de volumizare pomeți să aibă rezultatele dorite, recomandăm 2 ML de Acid Hialuronic, însă cantitatea necesară poate varia în funcție de pacient.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Calitatea produselor folosite, informațiile primite, rezultatele și atenția oferită au fost toate la superlativ!!! Vă mulțumesc!

Carmen Alupei

Pacientă volumizare pomeți

Înainte și după volumizare pomeți

Înainte de tratament

Cu cinci zile înainte de procedură, e recomandat să renunți la orice supliment alimentar, vitamine sau ulei de pește. În acest interval de timp, nu trebuie să iei medicamente anticoagulante, cum ar fi aspirina sau ibuprofenul. Te rugăm să eviți consumul de alcool timp de 48 de ore înainte de tratament și să nu consumi mâncăruri și băuturi fierbinți în ziua procedurii.

Dacă iei medicamente anticoagulante pe bază de prescripție medicală, informeză-l pe medicul estetician în timpul consultației medicale. Acesta îți poate oferi îndrumări suplimentare pentru a te pregăti pentru tratament.

După tratament

E firesc ca pomeții să aibă un aspect inflamat și să apară echimoze sau chiar mici vânătăi. Acestea dispar de la sine, în general, în decurs de 48 de ore.

În prima săptămână după intervenție, la unele persoane, acidul hialuronic poate migra și poate avea un aspect oarecum neregulat. În timpul controlului – la 2 săptămâni după intervenție – acest lucru se corectează fără probleme.

Evită băuturile și mâncărurile fierbinți, consumul de alcool și aplicarea de fond de ten timp de 24 de ore. Este recomandat să eviți călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare. Timp de o săptămână nu face masaj facial și evită efortul fizic, expunerea la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul. Nu în ultimul rând, nu masa, nu freca sau nu ciupi zona tratată.

Durata efectului

Rezultatele intervenției sunt parțial vizibile imediat după injectare.

Din clipa în care ai făcut procedura, te poți bucura de pomeți volumizați timp de aprox 12 luni. Dacă se întâmplă să alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele se vor păstra pe durate și mai mari de timp.

Stilul tău de viață are, de asemenea, un impact asupra menținerii rezultatelor pe o perioadă de timp mai lungă. Este bine să știi că hidratarea corespunzătoare și renunțarea la fumat ajută la prelungirea rezulatatelor tratamentului.

Oricine cu vârsta peste 18 ani, cu o stare de sănătate bună poate apela la acest tratament. Pacienții se încadrează de obicei în aceste 3 categorii:
 1. Pacienți tineri care nu au o formă bine definită a pomeților din naștere.
 2. Persoane de peste 35 de ani care au avut pomeți cu volum armonios, dar l-au pierdut odată cu vârsta.
 3. Pacientele care au urmat diete în urma cărora au slăbit foarte multe kilograme și care au pierdut și volum la nivel facial.
Fața ta va reveni la aspectul său inițial, fără nicio altă modificare.
Acidul hialuronic este biocompatibil cu organismul și biodegradabil, se va integra în țesuturi și se va metaboliza în mod natural, fiind o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, ajutând celulele să rețină cât mai mult din ea, astfel încât pielea să fie hidratată și sănătoasă.

Umpluturile dermice (fillerele) cu acid hialuronic sunt eficiente și sigure, fără efecte secundare, fiind cea mai la îndemână intervenție prin care vei arăta mai atrăgătoare, fără să fie nevoie să treci printr-o operație estetică.

Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică. Volumizarea pomeților poate fi inversată folosind o altă injecție, însă această cerință este rară și vine din partea unor paciente care au făcut tratamentul la medici fără experiență.

Pe o scară de la 1 la 10 a durerii, tratamentul se situează la nivelul 3. Umplutura noastră dermică recomandată, Juvederm Voluma, are un anestezic încorporat numit lidocaină care crește confortul. În plus, aplicăm o cremă anestezică a face procedura cât mai confortabilă posibil. La fel ca în cazul oricărei proceduri medicale, poți resimți puțin disconfort, dar profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix stăpânesc tehnici de injectare mai fine, iar acele sunt extrem de subțiri.
Câteodată sunt necesare 45-60 de minute pentru a finaliza tratamentul, deși procedura de injectare durează doar 10-15 minute. Fiecare tratament include o consultație completă pentru a ne asigura că înțelegem aspectul pe care încerci să îl obții și că ai un istoric medical care îți permite efectuarea tratamentului.
Tratamentul pentru volumizarea obrajilor cu Juvederm Voluma are rezultate aproape instantanee care durează aprox. 12 luni. Aspectul final al tratamentului îl vei vedea însă după câteva zile, când edemul (tumefierea) dispare total, iar acidul hialuronic se stabilizează în obraji.

Este important să reții că stilul tău de viață, cantitatea de corecție necesară și tipul tău special de piele vor avea un impact asupra menținerii rezultatelor pe o perioadă de timp mai lungă. Este bine să știi că hidratarea corespunzătoare și renunțarea la fumat ajută la prelungirea rezulatatelor tratamentului.

Profesioniștii din domeniul estetic al Medlink Estetix folosesc doar cele mai bune produse disponibile pe piață. Folosim acid hialuronic marca Juvederm Voluma pentru ridicarea și volumizarea obrajilor, un produs de top, cu rezultate excelente și de care pacientele noastre au fost foarte mulțumite.
La finalul procedurii, pomeții vor avea un aspect ușor iritat, însă roșeața va dispărea după 24–48 de ore. Recuperarea completă va fi în 3–4 zile. Rar se poate întâmpla să se producă o ușoară asimetrie între pomeți, însă, dacă se întâmplă, va dispărea în maximum 7 zile.

Cum decurge procedura

Te așteptăm în clinică pentru procedura de volumizare pomeți

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu acid hialuronic pentru pomeți frumoși. Programează-te acum și îți poți relua rutina zilnică fără timp de refacere, imediat după tratament.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.