Analize Medicale

Analize Pediatrie

Programează-ți copilul pentru analize medicale de pediatrie.

Fă programarea chiar acum și vino la clinică în următoarele 3 zile. Îți oferim pachetul promoțional de analize de pediatrie.

Analize Pediatrie în clinică privată din Craiova

Punct de recoltare
Analize Pediatrie

  • Clinica Medlink Craiova este situată pe str. Strada Adrian Păunescu, nr. 20
  • Program recoltare: luni – vineri: 09:00 – 12:00
  • Sună pentru o programare la tel. 0770 982 559

* Analizele se fac doar pe bază de programare, iar rezultatele le primești online sau le poți ridica din clinică.
** Clinica Medlink Craiova nu are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, prin urmare plata analizelor se face integral de către pacient.

caracteristici analize pediatrie
consultant beauty medlink

Medlink Specialist

Ești așteptat în clinică de unul din specialiștii Medlink.

Pregătirea copilului înaintea recoltării analizelor

Copilul nu trebuie să consume alimente cu 3 ore înainte. Substanțele nutritive din acestea ajung în circulația sanguină și pot modifica rezultatele analizelor. Poți avea o gustare și apă și le poți da copilului imediat după recoltare.

Sfaturi pentru părinți sau adulți care însoțesc copiii la analize

În momentul recoltării de analize, din cauza mediului străin și a persoanelor nefamiliare, copiii sunt mult mai neliniștiți și încep să plângă, de aceea adesea ei trebuie imobilizați. Prezenţa unui părinte lângă copil este binevenită deoarece asigură un sentiment de siguranță. În momentul recoltării, copilului i se distrage atenția prin simularea unui joc.

Exsudat faringian

Exsudatul faringian este prelevat dimineața, pe nemâncate și înainte de spălarea dinților. Alternativ, recoltarea se poate face după cel puțin 4 ore de la consumul de alimente și lichide.

Este important ca recoltarea să fie făcută înainte de începerea unui tratament cu antibiotic. Pentru a verifica eficacitatea unui tratament antibiotic, exsudatul faringian este recoltat după cel puțin 5 zile de la ultima doză de antibiotic administrată.

Analize urină

Trebuie recoltat jetul mijlociu de la prima urină de dimineaţă, după o toaletă riguroasă a zonei genitale. Proba va fi transportată la clinică în cel mult 2 ore de la recoltare sau va fi refrigerată timp de 4-5 ore și predată la recepție.

Pentru sugari

Trebuie spălată zona urogenitală cu apă și săpun și tamponată cu comprese sterile.

Fixează punguța sterilă pentru sugari cumpărată de la farmacie. Punguța este corect fixată dacă orificiul urinar se află în interiorul acesteia. Asigură-te că benzile adezive sunt bine fixate pe pielea copilului, pentru a evita scurgerea urinei pe lângă punguță și contaminarea acesteia.

După recoltare, dezlipește punguța și lipește cele două benzi adezive între ele pentru a sigila punga. Îți recomandăm să transporți punguța către clinică în interiorul unui urocultor steril pentru adulți.

Coprocultură

Prelevarea materiilor fecale se face din trei zone diferite ale bolului fecal, până când fibrele acestuia sunt complet acoperite de produs.
Transportul către clinică se poate face în aceeași zi cu recoltarea sau a doua zi de dimineață, fără a depăși însă 24 de ore de la recoltare.

Proba nu se păstrează la frigider.

Recoltarea nu se face înaintea administrării de tratamente antibiotice sau antiparazitare.

Pachet Analize Pediatrie Preț promoțional: 191 lei
Preț întreg: 253 lei
Hemoleucograma completă 29 lei
VSH 10 lei
Proteină C Reactivă cantitativ 25 lei
ASLO Cantitativ 25 lei
TGO 14 lei
TGP 14 lei
Examen faringian 45 lei
Examen sumar urină + sediment 29 lei

270+

Satisfacție

Peste 270 de pacienți satisfăcuți în fiecare lună

#1

Modern

Cea mai modernă clinică medicală din Craiova

5

All-in-one

5 pachete diferite de analize pentru observații medicale complete

Pentru ce sunt utile analizele de pediatrie?

Analizele medicale sunt esențiale pentru părinții preocupați de starea de sănătate a copiilor. Este recomandat ca acestea să fie efectuate periodic, aprox. o dată pe an, pentru copiii mai mici de 5 ani. Aceștia, precum și cei care depășesc această vârstă pot avea o serie de afecțiuni fără să aibă simptome.

Analizele uzuale sunt indicate în mod special la copiii care prezintă simptome precum inapetenţă (lipsă de poftă de mâncare), întârziere în creşterii în înălțime sau greutate, infecții respiratorii frecvente, somnolență excesivă sau iritabilitate, diaree, cearcăne, apatie etc.

testimonial analize pediatrie medlink

Am avut mari emoții să-mi duc fetița la analize, având experiențe neplăcute anterior. Însă asistenta a fost extrem de drăguță și, prin felul său jucăuș a reușit să îi recolteze sângele foarte ușor. Am fost foarte mulțumită și sigur vom reveni și următoarele dăți.

Ana Mircioiu

Pacient analize pediatrie

Te așteptăm în clinică la Analize Pediatrie

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate analize medicale.

Beneficiază de analize pediatrie și o recoltare de sânge realizată cu grijă. Programează-te acum și pune sănătatea copilului tău pe primul loc.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.