Dermatologie Estetică

Gummy Smile

Ți se vede gingia mai mult decât îți dorești atunci când râzi? Atunci ai un zâmbet gingival care poate fi corectat foarte ușor printr-un tratament Gummy Smile cu Botox.

Programează-te și vino să faci tratamentul. Durează doar 10 minute și-ți poți relua ziua firesc mai departe.

Gummy Smile | tratament zâmbet gingival
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  2

 • Durată
  10 minute

 • Substanță folosită
  Botox

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  4-6 luni

 • Preț
  500 lei

caracteristici Gummy Smile
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Gummy Smile pentru zâmbet gingival

Când e recomandat să faci Gummy Smile cu Botox pentru zâmbet gingival?

Pentru a avea un zâmbet frumos, gingia ar trebui să fie vizibilă în proporție de 2-4 milimetri. Depășirea pragului de 4 mm este încadrată în ceea ce se numește zâmbet gingival. Vestea bună este că acesta poate fi tratat temporar (3-6 luni) cu Botox.

Gummy Smile

Prin acest tratament buza superioară nu se va mai ridica excesiv în timp ce zâmbești și vei avea un zâmbet mai atractiv.

Procedura constă în injectarea unei mici doze de toxină botulinică la nivelul buzei superioare pentru a relaxa mușchii responsabili de mimica zâmbetului. Procedura durează doar câteva minute și este nedureroasă, doar că pentru a menține rezultatele, este necesar să repeți procedura circa o dată la 6 luni.

Before/After – Gwen Stefani

Într-un interval de 2 până la 10 zile, mușchii responsabili de ridicarea buzei superioare când zâmbești se vor relaxa, iar gingia ta va fi mai puțin vizibilă când râzi. Acțiunea Botoxului asupra mușchilor buzei superioare nu-i va afecta grosimea când acesta va fi în repaos.

Popularitate Gummy Smile

De ce este Botoxul atât de bun pentru procedura Gummy Smile?

Botox® este cea mai cunoscută marcă de toxină botulinică. Adesea, denumirea de „Botox” este folosită în mod obișnuit pentru a descrie toate mărcile de toxine botulinice, precum Dysport®, Xeomin® sau Jeauveau®.

Botoxul este asociat de publicul larg mai mult cu tratamentele anti-îmbătrânire de reducere a ridurilor. Este însă pe nedrept prea puțin cunoscut pentru sutele de afecțiuni pe care le poate trata.

Actualmente, este mai simplu să fie enumerate afecțiunile care nu pot fi tratate cu Botox decât cele care sunt tratate (în număr de peste 800).

Botoxul este produs de compania Allergan, ale cărei venituri provin, într-o proporție de peste 50%, din utilizările toxinei botulinice cu scop terapeutic. Printre afecțiunile tratate se numără strabismul, migrenele cronice, transpirația excesivă, spasmele musculare, gura de lup la copii și multe altele.

Jeniffer Garner gummy smile

Before/After – Jeniffer Garner

O alternativă promițătoare

Uneori, o alternativă la tratamentul cu Botox pentru zâmbet gingival este chiar mărirea buzelor cu acid hialuronic. Gwen Stefani și Jeniffer Garner sunt doar două vedete care și-au transformat zâmbetul surprinzător de mult prin mărirea buzelor.

Explicația este că umplerea buzei superioare la anumite persoane conferă un tip de volum care acoperă gingiile aflate excesiv la vedere.

Tratament Preț
Botox pentru Gummy Smile 500 lei

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial Gummy Smile

Mereu am fost puțin nesigur pe zâmbetul meu pentru că mi se vedeau mai mult gingiile decât dinții. Am avut puține emoții legat de tratamentul cu Botox și m-am temut că nu va avea un rezultat frumos în cazul meu. Dar mă bucur foarte mult că a ieșit mult peste așteptările mele. Mi-e clar că mă voi întoarce mereu ca pacient al clinicii pentru că doctorul și personalul sunt profesioniști și foarte primitori.

Filip Iordache

Pacient Gummy Smile

Acest lucru depinde în mare măsură de fiecare pacient în parte. De obicei, 1-2 unități de Botox sunt injectate pe fiecare parte a buzei superioare.

Doar medicul poate aprecia dacă ai nevoie de injectarea mai multor unități. Ca regulă generală, e recomandat să vii la un control la o săptămână după procedură. Medicul va decide astfel dacă este nevoie sau nu de injectarea unor alte unități de Botox pentru un rezultat de care să fii foarte mulțumit(ă).

În mod normal, ar trebui ca aceste injecții să nu aibă niciun fel de efect secundar. Rar, pot apărea însă dureri de cap trecătoare și un mic disconfort legat de mișcarea buzei superioare după injectare. Însă acestea trec de la sine sau cu un medicament recomandat de doctor.

Zâmbetul va reveni la aspectul său inițial, fără nicio modificare față de perioada de dinainte de tratament.

În medie durează 10-15 min, cu posibilitatea de prelungire în cazul în care se aplică cremă anestezică.

Poți mânca sau bea cu atenție la scurt timp după tratamentul cu Botox pentru zâmbet gingival. Totuși, ai grijă să nu consumi alimente pentru care trebuie să deschizi gura excesiv sau care conțin sosuri pentru care te constrâng să te ștergi la gură mai mult ca de obicei. Este bine să eviți astfel de alimente timp de cel puțin trei zile.

Totodată renunță la fumat și la paiele de băut cel puțin trei zile. Mișcările repetitive ale buzelor când fumezi și bei cu paiul pot face ca toxina botulinică să migreze.

Un tratament cu Botox pentru zâmbet gingival are rareori efecte secundare. Botoxul este injectat anual în aprox. 4 milioane de doze, iar efectele adverse sunt aproape zero.

Procedura este neinvazivă și este făcută cu o canulă atraumatică. În practică, asta înseamnă durere redusă spre zero și risc minim de apariție a echimozelor sau altor efecte secundare.

Înainte și după Gummy Smile

Înainte de procedură

Înainte să te programezi, asigură-te că respecți câteva reguli care vor face intervenția cât mai reușită. Cu câteva zile înainte de procedură, nu lua medicamente anticoagulante precum aspirina, Motrin, vitamina E sau ulei de pește. Și cafeaua, și alcoolul au efect anticoagulant și îți recomandăm să nu le consumi cu 12 ore înainte. Astfel, vindecarea va fi mai rapidă și vei reduce considerabil riscul de a face vânătăi.

În timpul procedurii

Înainte de injecta Botox, medicul aplică un spray cu gheață care va reduce semnificativ durerea. Apoi, este injectată toxină botulinică în zona dintre buza superioară și nas. Acțiunea toxinei va începe să își facă parțial efectul, începând să reducă mișcările musculare care fac ca buza superioară să se ridice prea mult când zâmbești.

Pe durata și la finalul procedurii este firesc să simți o ușoară senzație de amorțeală. Roșeața și micile edeme (umflături) ce pot apărea vor fi abia vizibile, cu atât mai mult cu cât respecți sfaturile doctorului de dinainte de procedură.

După procedură

Poți să-ți reiei ziua firesc, făcând activitățile tale obișnuite.

Poți mânca sau bea cu atenție la scurt timp după tratamentul cu Botox pentru zâmbet gingival. Totuși, ai grijă să nu mănânci alimente cu sosuri, uleiuri etc care să te facă să te ștergi prea mult la gură. Este bine să eviți astfel de alimente timp de cel puțin trei zile.

Nu fuma și nu folosi nici paie de băut cel puțin trei zile. Țuguierea sau contractarea buzelor poate face ca toxina botulinică să migreze. De asemenea, nu consuma alcool timp de cel puțin 24 de ore. Alcoolul subțiază sângele, ceea ce poate duce la apariția sau agravarea vânătăilor .

Durata efectului

Te poți bucura de efectul Botoxului pentru zâmbet gingival începând cu a doua sau a treia zi de la procedură, efectul complet al tratamentului fiind vizibil după 14 zile. Din clipa în care ai început tratamentul, te poți bucura de un zâmbet frumos aproximativ 6 luni. Dacă se întâmplă să faci acest tratament de cel puțin 3 ori, rezultatele se vor păstra pe durate vizibil mai mari de timp.

Te așteptăm în clinică pentru procedura Gummy Smile

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Botox Gummy Smile pentru corectarea zâmbetului gingival. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.