Medlink fotografii – Înainte și După

Proceduri și tratamente realizate la Clinica Medlink Craiova

Un rezultat natural – acesta este ceea ce îți promitem la Medlink. 

Această pagină cu fotografii cu paciente ale clinicii Medlink este doar o mostră a rezultatelor procedurilor pe care le facem în mod curent. Toate procedurile din această secțiune sunt proceduri nechirurgicale, care nu presupun întreruperea vieții sociale sau profesionale.

Buze

Fotografii Medlink – înainte și după

Buzele cele mai frumoase sunt cele cu aspect natural. Iar la Medlink facem augmentare de buze cu acid hialuronic cu rezultate de o frumusețe naturală, senzuală și fără excese.

Procedura de mărire a buzelor are efect vizibil imediat. Durata efectului este între 6 și 9 luni. Însă, pacientele fidele, care au făcut procedura la intervale regulate, se bucură de efecte pentru perioade care depășesc 12 luni.

Riduri frunte și între sprâncene

Fotografii Medlink – înainte și după

În funcție de tipurile de riduri, tratamentul pentru atenuarea lor este cu Botox și/sau cu acid hialuronic. Pentru ridurile de expresie se folosește Botox, iar pentru cele profunde se folosește acid hialuronic, uneori în combinație cu Botox.

Pentru prevenirea ridurilor, unii pacienți au ales, baby Botox, adică tot Botox, doar că într-o concentrație mai mică, ideală pentru pacienții care doresc rezultate mai discrete.

poze medlink înainte și după