fbpx

Transpirația Excesivă

Hiperhidroza sau transpirația excesivă este o tulburare frecventă care produce multă nefericire. Transpirația este jenantă, pătează hainele, strică romantismul și complică interacțiunile de business și sociale. Cazurile severe pot avea, de asemenea, consecințe practice grave, ceea ce face dificil pentru persoanele care suferă de acesta să țină un pix, să prindă volanul unei mașini sau să dea mâna.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

Botoxul și Transpirația Excesivă

Toxina botulinică (Botox), o toxină nervoasă care poate paraliza temporar mușchii, este adesea în știri ca tratament cosmetic pentru riduri. Dar, de fapt, a fost utilizat în multe domenii ale medicinei de ceva timp, cum ar fi în tratamentul spasmelor musculare și a anumitor tipuri de dureri de cap. Ultima sa nișă medicală este tratamentul transpirației excesive la subraț.

O cantitate mică de Botox este injectată cu un ac foarte fin în aproximativ 25 de zone în fiecare axilă. Acest lucru poate produce până la 9 luni de ușurare a transpirației. Injecțiile sunt incomode, dar utilizarea unui ac de injecție foarte mic le face tolerabile.

Acum că acest tratament a primit aprobarea FDA pentru hiperhidroză, mulți asigurători de sănătate oferă acoperire pentru injecții și pentru Botox în sine, după ce alte tratamente au eșuat.

Analiza facială avansată

Ce cauzează hiperhidroza?

TRATAMENTE INJECTABILE PENTRU TRANSPIRAȚIA EXCESIVĂ

Nu există o cauză cunoscută primară a hiperhidrozei, care afectează cel mai frecvent anumite părți ale corpului, cum ar fi subrațul, mâinile, picioarele sau fața. De obicei începe în copilărie sau adolescență, dar nu se știe de ce.

Hiperhidroza generalizată secundară este transpirația excesivă legată de o afecțiune medicală, cum ar fi hipertiroidismul sau menopauza – sau ca efect secundar al medicației. Acest tip de hiperhidroză afectează de obicei întregul corp.

Toxina botulinică este un tratament medical recunoscut pentru hiperhidroză. Se injectează în glandele sudoripare pentru a atenua excesul de transpirație. Tratamentul funcționează prin blocarea impulsurilor nervoase care joacă un rol major în producerea transpirației.

Tratamentul poate fi administrat axilelor, mâinilor, picioarelor și frunții.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Hiperhidroză 1200-1600 2 luni (800 lei prima rată)
Tratamentul pentru transpirație excesivă se poate realiza pentru zone precum axilă, palme și picioare, iar prețul depinde în funcție de zonă. 

Rezultatele tratamentului privind transpirația excesivă

După tratamentul cu toxină botulinică, va dura între două zile și două săptămâni până când axilele tale nu vor mai transpira. Dacă încă transpiri după două săptămâni, contactează-ne. Dacă este necesar, vă putem injecta una sau două doze suplimentare la programul de control, pentru o taxă suplimentară rezonabilă.

Înainte și după tratament

TRATAMENTE INJECTABILE PENTRU RIDURILE DIN JURUL OCHILOR

Înainte de tratament
Pentru a măsura în mod corespunzător și a marca zonele care trebuie tratate, te rugăm să îți razi subsuori cu trei până la patru zile înainte de procedură.

După tratament
Cu excepția exercițiilor intensive, ești liberă să îți continuați ziua după tratament.

Timp de recuperare
În aproape toate cazurile, nu ar trebui să fie vizibile semne de tratament. În cazuri foarte rare, pot apărea umflături, vânătăi sau roșeață a pielii.

Durata efectului
În primul rând, te vei putea bucura de tratamentul cu toxină botulinică în medie timp de patru până la șase luni. Dacă ne vizitezi mai des, această perioadă va crește treptat la o medie de șase până la nouă luni.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Transpirația mea va merge în alte locuri când axilele mele nu mai transpira?

Nu. Transpirația este rezultatul faptului că organismul încearcă să mențină nivelul corpului de temperatură. Relația dintre axile și alte glande este atât de mică, încât dezactivarea glandelor din axile nu are ca rezultat o transpirație mai mare în alte locuri. Teoretic trebuie să scapi de aceeași cantitate de căldură, da. Însă axilele tale reprezintă doar 1% din suprafața corpului. Nu vei observa dacă restul corpului transpira cu 1% mai mult. În plus, în aceste locuri căldura poate părăsi corpul mai ușor. Deci, pe scurt, nu vei observa creșterea transpirației în alte locații.

Sunt riscurile lor specifice implicate în tratarea axilelor cu toxină botulinică?

Nu există riscuri cunoscute implicate.

Voi opri transpirația complet după un tratament anti-transpirație pentru axila?

Oriunde între două zile și două săptămâni după tratament, axilele tale vor deveni complet uscate. Dacă acest lucru nu se întâmplă, te rugăm să ne vizitezi. Vă vom ajuta cu o injecție suplimentară la un preț foarte modest. În medie, vor trece între 4 și 9 luni înainte de a avea nevoie de un nou tratament. Și chiar și atunci, transpirația nu va fi la fel de rea ca înainte de tratament.

Mirosul va dispărea odată cu tratamentul antiperspirant?

Atâta timp cât nu transpiri, nici nu vei mirosi. Cu toate acestea, te sfătuim să utilizezi o igienă adecvată sub braț. Cel mai bine este să razi axila și să o păstrezi foarte curată.

Trebuie să repet acest tratament?

Da, trebuie. Este posibil ca perioada dintre două tratamente să crească. În unele cazuri, dacă transpirația este legată de stres, cercul vicios este rupt și tratamente repetate nu vor mai fi necesare.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.