Clinica Medlink

Medlink este clinica în care ești întâmpinat de esteticieni specialiști și tratamente medicale de ultimă oră.

Când treci pragul clinicii Medlink Estetix te poți bucura de cele mai inovatoare tratamente de înfrumusețare nechirurgicale.

Filozofia noastră este o abordare naturală de înfrumusețare, prin corectarea elegantă a trăsăturilor sau vindecarea naturală a unor afecțiuni care țin de estetică.

Mărirea buzelor, atenuarea ridurilor, cearcănelor, eliminarea bărbiei duble și corecția nasului sunt doar câteva dintre cele peste 30 de tratamente estetice pe care le facem.

Toate tratamentele noastre sunt o alternativă blândă la durerea și disconfortul intervențiilor estetice chirurgicale. Pentru acestea nu este nevoie niciodată de anestezie generală și săptămâni de recuperare. Pur și simplu, îți poți relua viața socială și profesională, respectând câteva reguli simple. Pentru ca apoi să te bucuri de rezultate care te vor face remarcată și admirată.

Majoritatea tratamentelor sunt dedicate feței și presupun injectarea de substanțe precum acid hialuronic și Botox, ambele cu milioane de pacienți anuali mulțumiți în întreaga lume.

Folosim în egală măsură și tratamente inovatoare folosite în toate ramurile medicinei, precum terapia PRP și PRF. Acestora li se adaugă materiale precum firele PDO, substanțe precum Aqualyx care au rezultate previzibile de peste 10 ani și cu 0.0% complicații.

Tehnologia, materialele și substanțele pe care le folosim sunt exclusiv mărci de renume. E ca și cum ți-ai face un tratament estetic într-o clinică la New York sau Paris, doar că ai parte de aceleași rezultate lângă casă.

Vizitează-ne pe paginile noastre din rețelele sociale, pentru a descoperi ce tratamente surprinzătoare facem.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi