Servicii Medicale

Cardiologie

Inima ta câte vieți are? Hai la Cardiologie să te asiguri că inima ta e sănătoasă.

Ocupă-te astăzi de inima ta și a celor dragi.

Programează-te pentru Cardiologie folosind formularul din partea de jos a paginii și revenim către tine în cel mai scurt timp. Ești consultat de un medic specialist cu experiență. În urma consultației, îți oferim un tratament care să te facă bine.

Cardiologie în clinică privată din Craiova

Servicii medicale complete de prevenție, investigație, diagnostic și tratament al bolilor cardiovasculare

Recomandăm consultul cardiologic anual începând cu vârsta de 20 de ani. Dacă ai doi sau mai mulți factori de risc cardiac, programează-te la un consult cât mai curând.
Aceasta este mai folosită metodă imagistică de evaluare a cordului. Datorită acesteia, medicul vede în timp real imagini ale cordului. Această investigație nu iradiază și furnizează cu acuratețe informații atât despre structura, cât și despre funcția inimii. Este neinvazivă și poate fi folosită în siguranță și la femei însărcinate și copii.
Electrocardiograma (EKG) este o înregistrare a activității electrice a fibrelor musculare ale inimii și descoperă neregularități ale acesteia, ajutând la depistarea unei serii de proprietăți și boli ale inimii.

Un monitor Holter este un dispozitiv care înregistreaza în mod continuu ritmul inimii în timpul activităților de zi cu zi, de obicei pe o perioadă de 24 ore sau 48 ore.

Ecografia vasculară Doppler este o metodă imagistică prin care se măsoară viteza sângelui prin vase și se poate vizualiza structura acestora.

Medic Cardiolog cu experiență

Apelează acum la unul din specialiștii Medlink

Cardiologie în Clinică Privată din Craiova

Cum decurge un consult cardiologic?

În prima parte a consultului, medicul se interesează de istoricul tău medical, inclusiv antecedentele familiale.

Este ideal să ai asupra ta toate documentele medicale relevante din trecut, atât cele care au legătură cu problemele tale cardiace, cât și alte tipuri de afecțiuni.

Medicul are nevoie să te vadă ca un întreg și să afle despre bolile pe care le-ai avut în trecut sau ai în prezent. De asemenea, este esențial să fii pregătit să răspunzi la întrebări despre denumirea și dozele medicamentelor pe care le iei în prezent.

Consultul include măsurarea tensiunii arteriale la ambele brațe în poziție culcată și uneori și în șezut.

De ce este utilă ecografia cardiacă?

Ecografia cardiovasculară identifică dimensiunea cordului, dimensiunea pereților cordului și posibile defecte ale cordului, precum defectul de sept interatrial, defectul de sept interventricular sau stenoza.

Cu ajutorul ecografiei cardiace se pot identifica insuficiența de valvă mitrală, stenoza, insuficiența de valvă aortică, stenoza sau insuficiența de valvă tricuspidiană.

Când să faci o ecocardiografie?

Ecocardiografia trebuie să fie efectuată de toate persoanele care prezintă au sau suspectează că pot avea probleme cardiovasculare.
Pacienții care prezintă oboseală sau respirație îngreunată la efort, senzație de sufocare resimțită ca o presiune intensă, jenă dureroasă la nivelul toracelui resimțită ca senzația de „gheară în piept”.

Ecocardiografie este extrem de utilă pentru monitorizarea bolilor de valvă mitrală sau pentru evaluarea tratamentelor medicamentoase sau operațiilor pe cord.

De ce este utilă electrocardiograma (EKG)?

O electrocardiogramă este un test simplu și nedureros care măsoară activitatea electrică a inimii tale. Este un examen clinic de rutină sau de evaluare a stării de sănătate a cordului. Aceasta se poate efectua inclusiv ca parte dintr-un test de efort cardiac sau ca pregătire preoperatorie.

Electrocardiograma oferă informații despre ritmul inimii, poziția ei, despre originea impulsului electric și propagarea acestuia prin cord. Astfel, se poate localiza un infarct miocardic acut, efectele unor medicamente sau funcționalitatea unui pacemaker artificial ce a fost implantat pacientului.

Cu un examen EKG Holter, specialistul nostru verifică activitatea electrică a inimii timp de 24 sau 28 de ore (24/24 de ore pe zi). Cu acest examen clinic se investighează posibile ritmuri anormale ale inimii, palpitații sau disfuncții cardiacă.

Ce poate influența rezultatele unui EKG?

Ca pregătire pentru un examen EKG, trebuie să eviți înainte de investigație să mânânci consistent sau să consumi băuturi cu cofeină.

Obezitatea și sarcina pot influența rezultatele unui EKG. La fel și în cazul unor boli ale valvelor sau a ventriculului stâng mărit.

Serviciu Preț
Consultație 120 lei
Ecografie Cord 150 lei
Holter EKG sau TA / 24 ore 140 lei
Holter EKG sau TA / 48 ore 210 lei
EKG 40 lei
Ecografie Doppler 250 lei
Referat 100 lei
Consult + EKG 150 lei
Consult + EKG + Eco Cord 280 lei

270+

Satisfacție

Peste 270 de pacienți satisfăcuți în fiecare lună

#1

Modern

Cea mai modernă clinică medicală din Craiova

6

All-in-one

6 departamente medicale pentru tratamente complete

Care sunt factorii de risc pentru bolile de inimă?

Unii factori de risc pentru bolile de inimă nu pot fi modificați. Bărbații cu vârsta peste 45 de ani și femeile cu vârsta peste 55 de ani care au antecedente familiale de accident vascular cerebral sau boli cardiace, au un risc crescut de boli de inimă și ar trebui să facă în mod regulat vizite la cardiolog.

Din fericire, există și factori de risc ale bolilor cardiace care pot fi eliminați, tratați sau ținuți sub control. Aceștia sunt:

 • Hipertensiunea arterială;
 • Colesterol ridicat;
 • Fumatul;
 • Diabetul;
 • Stilul de viață sedentar;
 • Stresul;
 • Consumul de alcool;
 • Alimentația.

Alimentația nesănătoasă și fumatul joacă un rol foarte mare în dezvoltarea de boli vasculare aterosclerotice. Acești factori de risc suplimentari ar trebui să mobilizeze pe oricine să facă investigații cardiologice de rutină.

Motive pentru care să alegi cardiologia la Medlink

 • Folosim cele mai recente echipamente de diagnostic și tratament.
 • Consultații au loc la scurt timp după ce faci programarea.
 • Oferim îngrijiri cardiace eficiente și de înaltă calitate.
 • Oferim un serviciu integrat pentru a te scuti de timpul și efortul depus pentru examenele medicale de care ai nevoie.
 • Ai parte de îngrijire excelentă și tratamente medicale inovatoare.

Ce simptome au bolile cardiovasculare?

Simptomele pot varia de la durere anginoasă, dispnee (întreruperi ale respirației), tulburări circulatorii (tegumente reci, mai slab irigate cu sânge), oboseală, variații ale pulsului sau puseuri de tensiune.

Sfatul nostru

Pentru sănătatea inimii tale, îți recomandăm să mergi la o consultație cardiologică pe an. Stilul de viață și procesul firesc de avansare în vârstă duc la apariția bolilor de inimă. Un consult cardiologic, însoțit de o ecocardiografie și electrocardiogramă efectuate anual te ajută să previi apariția sau evoluția bolilor cardiace. O vizită la medicul cardiolog te poate ajuta să fii sănătos și să monitorizezi tensiunea arterială, nivelul colesterolului și a glicemiei.

testimonial cardiologie medlink

Eram foarte îngrijorată de ritmul anormal al inimii și m-am programat de pe o zi pe alta la clinica Medlink. Mi s-a luat o piatră de pe inimă, pur și simplu. Doctorul mi-a răspuns foarte răbdător la toate întrebările și mi-a făcut ecografie în timpul căreia mi-a indicat pe monitor starea inimii și de ce nu trebuie să mă îngrijorez că voi avea boala ereditară a tatălui meu.

Irina Baciu

Pacientă cardiologie

Te așteptăm în clinică la Cardiologie

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate servicii medicale.

Beneficiază de consultul unui medic cardiolog specialist. Programează-te acum și pune-ți sănătatea pe primul loc.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.