fbpx

Clinica Medicală Medlink

ENDOSCOPIE ȘI
COLONOSCOPIE

Programează-te acum pentru endoscopie, vino la clinică în următoarele 3 zile, și îți oferim Consultație GRAUITĂ pentru a descoperi beneficiile unui diagnostic și tratament corect!

Programează-te completând formularul de mai jos sau sau apelează-ne acum la 0770 982 559.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

Sfatul Medicului Gastroenterolog

Având în vedere situația epidemiei de coronavirus și luând în considerare importanța sănătății tale, clinica Medlink îți oferă acces GRATUIT la sfatul medicului gastroenterolog prin intermediul mailului sau prin telefon.

În cadrul discuției telefonice vei fi ghidat cu privire la natura problemei tale și vei primi sfaturi medicale valoroase. Trebuie să ai în vedere că aceste sfaturi NU înlocuiesc consultul medical iar medicul NU poate pune un disgnostic doar în urma unei conversații telefonice.

Pentru a lua legătura cu un medic, te rugăm să ne apelezi la 0770982559 sau să completezi formularul găsit în partea de jos a acestei pagini.

O simplă conversație cu medicul îți poate clarifica dacă este important sau nu să te deplasezi până la clinică și dacă este neapărat important să primești o evaluare medicală completă.

Vezi alăturat ce include consultul medical pentru a înțelege importanța acestuia. Doar primele două elemente din listă pot avea loc în cadrul unui sfat medical.

CONSULTUL MEDICAL INCLUDE

 • Ananmenză: împărtășești medicului problemele de sănătate
 • Consiliere pentru importanța prezenței la medic
 • Examen clinic
 • Stabilirea diagnosticului
 • Stabilirea și explicarea intervențiilor necesare
 • Stabilirea și explicarea tratamentului
 • Raport medical inclus cu rețetă și tratament

În cazul în care prezinți unul din următoarele simptome, ar trebui să ai în vedere efectuarea unei endoscopii digestive.

 • Durere în partea superioară a abdomenului: aceasta poate fi însoțită de lipsa de poftă de mâncare și scăderea în greutate.
 • Dificultate sau durere la înghițire.
 • Ciroză hepatică: existența varicelor esofagiene sau modificări stomacale.
 • Anemie prin deficit de fier.
 • Vărsături constante.
 • Simpome de reflux gastro-esofagian: care persistă chiar după un tratament recomandat de medic.
 • Modificări descoperite în urma radiologiei.
 • Hemoragie digestivă superioară: vărsături cu sânge.
 • Rude în familie care au sau au avut cancer sau polipi gastrici.
 • Boli rare: polipoza adenomatoasă familială sau sindromul Peutz Jaghers.

INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE ENDOSCOPIE

Care este primul pas?

Imediat după ce pacientul ajunge în cabinetul medical, scopul docotorului este să afle problema pentru care se realizează investigația. Imediat după, i se va explica pacientului procedura, urmând să se semneze formularul de consimțământ pentru efectuarea investigației.

În ce constă investigația?

Primul pas înaintea investigației este anestezia locală, astfel încât pacientul să nu aibă parte de neplăceri. Apoi se introduce endoscopul și se avansează până la duoden. Pacientul poate simți mișcarea endoscopului în abdomen, însă fără a simți durere.

Când se efectuează prelevarea de biopsie?

Această procedură este nedureroasă. De cele mai multe ori, biopsia este prelevată pentru testul de Helicobacter Pylori, în cazul în care ulcerul gastric, gastrita sau duodenul pot apărea. Prelevarea de biopsie se realizează doar dacă este neapărată nevoie de ea, pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului.

Cât durează investigația și care sunt riscurile?

Toată procedura durează 3-5 minute și poate ajunge la 10 minute în cazul în care este necesară prelevarea biopsiei. Riscurile prezente în cadrul acestei proceduri sunt minime și complicațiile sunt foarte rare.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu