Dermatologie Estetică

Epilare Definitivă în Craiova fără durere cu Laser Dioda Elysion Pro U

Îți imaginezi cum e să nu mai ai grija epilării? Să poți purta nestingherită orice îți dorești, pe tot parcursul anului?

Laserul Dioda este tehnologia revoluționară cu care poți să-ți faci epilare definitivă, inclusiv vara sau oricând ai pielea bronzată.

Epilare Definitivă fără durere, cu laser Dioda
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  0-1
 • Durată
  Aproximativ o oră pentru tot corpul

 • Tehnologie folosită
  Laser Dioda

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Preț
  Începând de la 50 lei/ședință

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Cea mai revoluționară tehnologie de epilare definitivă din Craiova

Care sunt lucrurile de care te bucuri atunci când apelezi la Epilarea Definitivă cu Laser Dioda Elysion Pro U?

Recomandată

Este singura metodă recomandată de medicii dermatologi în vederea eliminării firelor de păr nedorite de pe suprafața corpului, aceasta fiind indicată chiar și pentru firele crescute sub piele.

Riscuri

Procedură neinvazivă și nedureroasă, chiar și în zonele foarte sensibile (mustață, axilă și inghinal). Efectele secundare sunt rare și minore, acestea fiind: roșeața zonei, posibilă pigmentare a pielii.

Rezultate

Epilarea cu laser a fost testată și validată pentru mai bine de 50 de ani. Studiile dovedesc că Laserul Dioda este singurul aparat care oferă rezultate garantate pe toate tipurile de piele.

Bani

Este cea mai bună investiție în frumusețe, tratamentul complet de epilare pe parcursul anilor fiind mai economic față de orice metodă clasică de epilare, oricât de mic ar fi costul lunar.

Epilare Definitivă fără durere

Sesiuni scurte, confortabile, cu rezultate pe termen lung

Bucură-te de sesiuni de epilare definitivă în Craiova, fără durere.

La Clinica Medlink vei descoperi o tehnologie de epilare definitivă folosită în saloanele de top din Londra și Dubai. Fiecare sesiune de epilare pe care o faci acasă, îți consumă cel puțin între 15 și 30 de minute sau mai mult dacă te epilezi cu ceară. În plus, de cele mai multe ori, la câteva zile distanță parcă nici nu te-ai fi epilat. Părul a crescut și, când ți-e lumea mai dragă, nu poți îmbrăca rapid o rochie pentru că nu ești proaspăt epilată.

Dacă vrei să fii impecabilă în orice zi din an, vino să încerci epilarea definitivă cu Laser Dioda la Clinica Medlink.

Ai ezitări legat de ce epilarea cu laser pentru anumite zone corporale? Vrei să afli părerea avizată a unui specialist? Te așteptăm la clinica Medlink pentru o consultație cadou.

Programează-te acum la o consultație: 0770 982 559 sau completează formularul online de la finalul paginii.

Consultație gratuită – Epilare Definitivă în Craiova cu Laser Dioda

Îți facem cadou o consultație gratuită. În plus, te răsfățăm cu o ședință de epilare cadou pentru orice zonă corporală, oricând ești pregătită să o faci. Pentru că ne dorim nu doar să ne crezi pe cuvânt, ci să încerci pe propria piele cum este epilarea profesională cu laserul cu diodă.

Programează-te acum la o consultație!

Epilare Definitivă Femei Preț 1 ședință Preț 6 ședințe
îți oferim gratuit prima ședință de epilare definitivă cu laser dioda pentru zona inghinală dacă ne vizitezi pentru prima dată
Mustață 50 lei 250 lei
Bărbie 70 lei 400 lei
Picioare lung 400 lei 2200 lei
Inghinal 180 lei 950 lei
Axilă 100 lei 500 lei
Antebrațe 150 lei 850 lei
Fese 150 lei 850 lei
Coapse 300 lei 1650 lei
Epilare Definitivă Bărbați Preț 1 ședință Preț 6 ședințe
Mustață 50 lei 250 lei
Bărbie 70 lei 400 lei
Ambii obraji 100 lei 550 lei
Perciuni 70 lei 400 lei
Întreaga față 200 lei 1150 lei
Ceafă 100 lei 550 lei
Gât 100 lei 550 lei
Umeri 250 lei 1450 lei
Spate integral 430 lei 2400 lei
Spate partea inferioară 250 lei 1450 lei
Piept 250 lei 1450 lei
Picioare scurt 300 lei 1700 lei
Abdomen 230 lei 1250 lei
Picioare lung 400 lei 2200 lei
Inghinal (total) 200 lei 1000 lei
Axilă 100 lei 500 lei
Antebrațe 150 lei 850 lei
Brațe integral 250 lei 1450 lei

Epilare definitivă cu cel mai premiat și recunoscut echipament din lume

Cu aparatul Elysion Pro U, părul nedorit poate fi tratat 365 din 365 de zile pe an. De la părul fin de pe față, până la cel mai puternic din zona inghinală, de la cel mai deschis tip de piele, la cel mai închis, Elysion Pro U epilează delicat și mai repede decât orice alt dispozitiv.

Elysion Pro U are o putere de 3500W și are 4 lungimi de undă (755 nm, 810 nm, 940 nm, 1060 nm) și încorporează tehnologii de ultimă generație precum UPS (Ultra Short Pulse) & TRT (Thermal Relaxation Time).

Care sunt principalele beneficii când faci Epilare Definitivă cu aparatul Elysion Pro U?

Laserul face diferența tuturor tipurilor de piele. Chiar dacă ai pielea bronzată sau este vară și vrei să mergi la plajă, tot te poți bucura de ședințele de epilare cu Laser Dioda.

 • Zero durere și în cel mai scurt timp posibil
  Dacă cu alte dispozitive epilarea definitivă este dureroasă, nu la fel este cazul epilării cu Elysion Pro U. Aparatul are prevăzut un sistem de răcire “crystal freeze”, fixat în vârful aplicatorului, care asigură un tratament cu zero durere. Ai parte de ședințe și mai scurte datorită tehnologiei UPS (Ultra Short Pulse), care permite epilarea axilei într-un minut.
 • Indiferent de culoarea pielii și tipul de păr
  Laserele clasice nu pot epila persoane roșcate, cu tenul închis la culoare sau pielea deschisă și păr blond. Nu însă și Elysion Pro U. Dispozitivul face distincția între toate tipurile de fire de păr și de culoare a pielii, fiind în egală măsură potrivit, atât pentru zonele delicate și cu pilozitate mare, cât și cele cu păr foarte fin, cum ar fi cel de pe față.

 • În orice perioadă a anului
  Chiar dacă fost la plajă și ai pielea bronzată, tot te poți bucura de ședințele de epilare cu acest aparat. Chiar și vara, cel mai delicat sezon pentru epilare este un sezon potrivit pentru ședințe complet nedureroase, rapide, în urmă cărora vei rămâne cu o piele fină și catifelată. Iar dacă suferi de iritații, foliculită sau fire de păr sub piele, le poți spune adio și acestora.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

M-am epilat cu IPL la un salon cosmetic, dar a fost dureros. Mă bucur tare mult că o prietenă mi-a spus că clinica Medlink se face epilare cu laser diodă. Nu mă așteptam să fie complet nedureroasă și să mai fiu și epilată cu pielea bronzată. Sunt atât de mulțumită de rezultate, nici nu pot să spun cât! Mi-a schimbat viața.

Mirabela Mătăsaru

Pacientă epilare definitivă

Cum decurge o ședință completă de epilare cu Elysion Pro U cu laser diodă?

Vei primi obligatoriu ochelari de protecție a ochilor, indiferent de ce zonă a corpului urmează să fie epilată. Echipamentul laser va fi ajustat în funcție de culoarea pielii tale și culoarea și grosimea părul nedorit. Apoi va fi aplicat un gel rece pentru a fi protejate straturile exterioare ale pielii. Acest lucru va ajuta în plus ca lumina laser să pătrundă în piele. Pentru persoanele foarte sensibile la durere, este aplicată o cremă anestezică, astfel încât experiența să fie una mult mai plăcută.

Specialista clinicii Medlink va face un test, dând un puls de lumină în zona de tratament câteva minute și imediat urmează și procedura de epilare propriu-zisă. La final, poți să sărbătorești prima dintre cele câteva ședințe care te vor elibera de anxietățile creșterii părului nedorit când lumea ți-e mai dragă.

Beneficii Epilare Definitivă

Epilarea cu laser este o investiție în frumusețe. Dacă faci calculul cu banii cheltuiți pe aparate de ras sau epilări cu ceară în decursul anilor, îți vei da seama rapid că merită fiecare bănuț. Nu doar că te va costa mai puțin, dar vei simți pentru prima oară cu adevărat eliberată de o grijă constantă. Vei scăpa de stres, drumuri, stânjeneală, programări și frustrări.

Încearcă GRATUIT
epilarea definitivă în Craiova

Îți oferim prima ședință gratuită
pentru axilă sau inghinal

Pachet Simplu

Zone incluse: inghinal, interfesier, linie bikini, axile

Preț promoțional: 190 lei

Pachet Silver

Promoție epilare definitivă Craiova

Zone incluse: picioare lung, inghinal, interfesier, linie bikini, axile

Preț promoțional: 390 lei

Pachet Gold

Promoție epilare definitivă Craiova

Zone incluse: picioare lung, inghinal, brațe integral, interfesier, linie bikini, axile, mustață

Preț promoțional: 500 lei

Full-Body la super preț : 700 lei

Te așteptăm în clinică pentru procedura de epilare definitivă

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de epilare definitivă cu laser dioda pentru eliminarea părului nedorit. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT prima ședință, în cazul în care nu ai mai fost la noi.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.