Dermatologie Estetică

Epilare Definitivă în Craiova fără durere cu Laser Dioda

Îți imaginezi cum e să nu mai ai grija epilării? Să poți purta nestingherită orice îți dorești, pe tot parcursul anului?

Laserul Dioda este tehnologia revoluționară cu care poți să-ți faci epilare definitivă, inclusiv vara sau oricând ai pielea bronzată.

Epilare Definitivă fără durere, cu laser Dioda
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  0-1
 • Durată
  Aproximativ o oră pentru tot corpul

 • Tehnologie folosită
  Laser Dioda

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Preț
  Începând de la 50 lei/ședință

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Cea mai revoluționară tehnologie de epilare definitivă din Craiova

Care sunt lucrurile de care te bucuri atunci când apelezi la Epilarea Definitivă cu Laser Dioda?

Recomandată

Este singura metodă recomandată de medicii dermatologi în vederea eliminării firelor de păr nedorite de pe suprafața corpului, aceasta fiind indicată chiar și pentru firele crescute sub piele.

Riscuri

Procedură neinvazivă și nedureroasă, chiar și în zonele foarte sensibile (mustață, axilă și inghinal). Efectele secundare sunt rare și minore, acestea fiind: roșeața zonei, posibilă pigmentare a pielii.

Rezultate

Epilarea cu laser a fost testată și validată pentru mai bine de 50 de ani. Studiile dovedesc că Laserul Dioda este singurul aparat care oferă rezultate garantate pe toate tipurile de piele.

Bani

Este cea mai bună investiție în frumusețe, tratamentul complet de epilare pe parcursul anilor fiind mai economic față de orice metodă clasică de epilare, oricât de mic ar fi costul lunar.

Epilare Definitivă fără durere

Sesiuni scurte, confortabile, cu rezultate pe termen lung

Bucură-te de sesiuni de epilare definitivă în Craiova, fără durere.

La Clinica Medlink vei descoperi o tehnologie de epilare definitivă folosită în saloanele de top din Londra și Dubai. Fiecare sesiune de epilare pe care o faci acasă, îți consumă cel puțin între 15 și 30 de minute sau mai mult dacă te epilezi cu ceară. În plus, de cele mai multe ori, la câteva zile distanță parcă nici nu te-ai fi epilat. Părul a crescut și, când ți-e lumea mai dragă, nu poți îmbrăca rapid o rochie pentru că nu ești proaspăt epilată.

Dacă vrei să fii impecabilă în orice zi din an, vino să încerci epilarea definitivă cu Laser Dioda la Clinica Medlink.

Ai ezitări legat de ce epilarea cu laser pentru anumite zone corporale? Vrei să afli părerea avizată a unui specialist? Te așteptăm la clinica Medlink pentru o consultație cadou.

Programează-te acum la o consultație: 0770 982 559 sau completează formularul online de la finalul paginii.

Consultație gratuită – Epilare Definitivă în Craiova cu Laser Dioda

Îți facem cadou o consultație gratuită. În plus, te răsfățăm cu o ședință de epilare cadou pentru orice zonă corporală, oricând ești pregătită să o faci. Pentru că ne dorim nu doar să ne crezi pe cuvânt, ci să încerci pe propria piele cum este epilarea profesională cu laserul cu diodă.

Programează-te acum la o consultație!

Epilare Definitivă Femei Preț 1 ședință Preț 6 ședințe
îți oferim gratuit prima ședință de epilare definitivă cu laser dioda pentru zona inghinală dacă ne vizitezi pentru prima dată
Mustață 50 lei 250 lei
Bărbie 70 lei 400 lei
Picioare lung 400 lei 2200 lei
Inghinal 180 lei 950 lei
Axilă 100 lei 500 lei
Antebrațe 150 lei 850 lei
Fese 150 lei 850 lei
Coapse 300 lei 1650 lei
Epilare Definitivă Bărbați Preț 1 ședință Preț 6 ședințe
Mustață 50 lei 250 lei
Bărbie 70 lei 400 lei
Ambii obraji 100 lei 550 lei
Perciuni 70 lei 400 lei
Întreaga față 200 lei 1150 lei
Ceafă 100 lei 550 lei
Gât 100 lei 550 lei
Umeri 250 lei 1450 lei
Spate integral 430 lei 2400 lei
Spate partea inferioară 250 lei 1450 lei
Piept 250 lei 1450 lei
Picioare scurt 300 lei 1700 lei
Abdomen 230 lei 1250 lei
Picioare lung 400 lei 2200 lei
Inghinal (total) 200 lei 1000 lei
Axilă 100 lei 500 lei
Antebrațe 150 lei 850 lei
Brațe integral 250 lei 1450 lei

Detalii despre epilare cu laser cu aparatul Infinity Wave Laser

Aparatul Infinity Wave Laser este folosit de la New York, Tokyo și până la Craiova, în Clinica Medlink. Acest laser încorporează o tehnologie inovatoare pe trei lungimi de undă, și anume: 808 nm (laser Dioda), 755 nm (laser Alexandrit) și 1064 nm (laser Nd:YAG). În practică, acest tip de laser permite epilarea la cel mai înalt standard nu doar pentru persoanele cu pielea deschisă, ci și pentru persoanele roșcate și cele cu tenul închis la culoare.

laser dioda Infinity Wave Laser - Clinica Medlink

Care sunt principalele beneficii când faci Epilare Definitivă cu aparatul Infinity Wave Laser?

Laserul face diferența tuturor tipurilor de piele. Chiar dacă ai pielea bronzată sau este vară și vrei să mergi la plajă, tot te poți bucura de ședințele de epilare cu Laser Dioda.

 • Precizie
  Acest aparat de epilare cu laser poate epila pielea bronzată inclusiv vara. Laserul face diferența între toate tipurile de fire de păr, inclusiv cele foarte deschise, închise la culoare sau chiar roșcate, lăsând pielea din jur nedeteriorată.

 • Viteză
  Fiecare puls al laserului durează o fracțiune de secundă și poate trata mai multe fire de păr în același timp. Laserul poate trata o zonă de aproximativ dimensiunea unei monede de 10 bani pe secundă. Zonele mici, cum ar fi buza superioară, pot fi tratate în mai puțin de un minut, iar zonele mari, cum ar fi spatele sau picioarele, pot dura până la o oră.

 • Previzibilitate
  Majoritatea pacienților scapă definitiv de părul nedorit în aproximativ 4 – 10 ședințe, în funcție de tipul de piele și culoarea părului. În plus, rezultatele epilării sunt garantate pe orice tip de piele, inlcusiv pielea bronzată, spre deosebire de alte tipuri de lasere de generație mai veche.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

M-am epilat cu IPL la un salon cosmetic, dar a fost dureros. Mă bucur tare mult că o prietenă mi-a spus că clinica Medlink se face epilare cu laser diodă. Nu mă așteptam să fie complet nedureroasă și să mai fiu și epilată cu pielea bronzată. Sunt atât de mulțumită de rezultate, nici nu pot să spun cât! Mi-a schimbat viața.

Mirabela Mătăsaru

Pacientă epilare definitivă

Cum decurge o ședință completă de epilare cu laser diodă?

Vei primi obligatoriu ochelari de protecție a ochilor, indiferent de ce zonă a corpului urmează să fie epilată. Echipamentul laser va fi ajustat în funcție de culoarea pielii tale și culoarea și grosimea părul nedorit. Apoi va fi aplicat un gel rece pentru a fi protejate straturile exterioare ale pielii. Acest lucru va ajuta în plus ca lumina laser să pătrundă în piele. Pentru persoanele foarte sensibile la durere, este aplicată o cremă anestezică, astfel încât experiența să fie una mult mai plăcută.

Specialista clinicii Medlink va face un test, dând un puls de lumină în zona de tratament câteva minute și imediat urmează și procedura de epilare propriu-zisă. La final, poți să sărbătorești prima dintre cele câteva ședințe care te vor elibera de anxietățile creșterii părului nedorit când lumea ți-e mai dragă.

Beneficii Epilare Definitivă

Epilarea cu laser este o investiție în frumusețe. Dacă faci calculul cu banii cheltuiți pe aparate de ras sau epilări cu ceară în decursul anilor, îți vei da seama rapid că merită fiecare bănuț. Nu doar că te va costa mai puțin, dar vei simți pentru prima oară cu adevărat eliberată de o grijă constantă. Vei scăpa de stres, drumuri, stânjeneală, programări și frustrări.

Încearcă GRATUIT
epilarea definitivă în Craiova

Avem cele mai bune promoții

50% DISCOUNT

Promoție epilare definitivă Craiova

Epilează-ți tot corpul și primești 50% discount.

50% DISCOUNT

Promoție epilare definitivă Craiova

Vino cu prietenă și primiți fiecare 50% reducere pentru 3 zone la alegere.

3+1 GRATIS

Promoție epilare definitivă Craiova

Pentru fiecare 3 zone epilate, a 4-a este gratuită.

Te așteptăm în clinică pentru procedura de epilare definitivă

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de epilare definitivă cu laser dioda pentru eliminarea părului nedorit. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT prima ședință, în cazul în care nu ai mai fost la noi.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.