Dermatologie Estetică

Umpluturi dermice pentru față

Cele mai versatile substanțe injectabile (umpluturi dermice) folosite în tratamentele estetice nechirurgicale de înfrumusețare. Umpluturile dermice sunt ingredientele „secrete” pentru buze și pomeți mai sexy, conturare mandibulară, corectarea nasului și multe altele. Pentu ca tu să ieși în lume încrezătoare în aspectul tău, adesea chiar a doua zi după intervenție.

Umpluturi dermice pentru față | Juvederm
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Popularitate umpluturi dermice

Ce sunt umpluturile dermice?

Umpluturile dermice, cunoscute și sub denumirea de „injectabile” sau „umpluturi pentru țesuturi moi” fac ceea ce sugerează numele lor: completează prin umplere țesuturi, în special pentru a corecta imperfecțiuni faciale. Majoritatea umpluturilor dermice de astăzi sunt din acid hialuronic și pe acestea le și folosim preponderent în clinica Medlink Estetix.

Cum funcționează?

Umpluturile dermice sunt injectate direct sub piele, cu ajutorul unui ac fin. Tratamentul este relativ rapid și încorporează lidocaină, un anestezic pentru un plus de confort în timpul injecțiilor.

Tratamentul este relativ rapid și nedureros, deoarece multe substanțe de umplere dermice moderne încorporează un anestezic, pentru a face experiența cât mai confortabilă posibil.

Cele 2 principale utilizări ale umpluturi dermice

ÎNTINERIRE (netezesc ridurile)

Pielea își pierde elasticitatea și ridurile devin trăsături permanente pe fața ta, tratamentul cel mai indicat este cel cu umpluturi dermice. Șanțurile, cutele și ridurile mai adânci pot fi atenuate în mare proporție cu acid hialuronic, efectul său fiind de umplere și netezire.

CORECȚII FACIALE (dau volum acolo unde lipsește)

Fie că este vorba de buze mai pline, pomeți sau bărbie mai frumos definite, umpluturile dermice corectează anumite trăsături prin adăugarea de volum. Aceste corecții pot fi făcute atât pentru cei tineri care vor corecții faciale, cât și pentru persoanele peste 35 de ani, care au pierdut din volumul facial.

Unele umpluturi dermice sunt naturale, iar altele sintetizate, însă ambele își ating scopul de înfrumusețare a aspectului. Până în prezent, au fost realizate zeci de milioane de tratamente la nivel mondial pe bază de acid hialuronic, iar siguranța sa a fost garantată pe termen lung.

Care este diferența între umpluturile dermice și Botox?

Marea diferență dintre Botox și umpluturile dermice este că Botoxul blochează impulsurile nervoase ale mușchilor care cauzează riduri.

Umpluturile dermice, în schimb, ajută la crearea unui volum ideal al pielii pentru un aspect mai tânăr și mai atrăgător, pe baza unei substanțe naturale din corp. Ambele au proprietăți de rejuvenare, însă funcționează diferit. Adesea sunt folosite complementar în tratamente anti-îmbătrânire, efectul lor fiind mai de lungă durată.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul tău, în piele. Acesta funcționează ca un magnet pentru umiditate, având rolul de a reține apa din piele și de a o menține hidratată. O persoană care are o greutate de 70 de kg are în corp 15 mg de acid hialuronic. Datorită lui, pielea arătă netedă și hidratată.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă pe care corpul o integrează în țesuturi și o metabolizează în mod natural.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial umpluturi dermice medlink

M-am simțit minunat. 🥰🥰🥰 Clinica Medlink are o echipă super! 🔥❤️ Sunt mulțumită de toate rezultatele și informațiile primite. Sunt de top și o să revin cu mare drag. Mulțumesc foarte, foarte mult!

Alexandra Batog

Pacientă umpluturi dermice

Înainte și după tratament

Înainte de procedură

Înainte de intervenție, programează-te întotdeauna la o consultație. Aceasta este consultație este gratuită și fără obligații. Specialiștii noștri te vor întreba despre istoricul tău medical, despre tratamentele anterioare și medicamente pe care le iei în mod curent și care pot afecta intervenția.

Cu cinci zile înainte de procedură, e recomandat să renunți la orice supliment alimentar, vitamine sau ulei de pește. În acest interval de timp, nu trebuie să iei medicamente anticoagulante, cum ar fi aspirina sau ibuprofenul. Te rugăm să eviți consumul de alcool timp de 48 de ore înainte de tratament și să nu consumi mâncăruri și băuturi fierbinți în ziua procedurii.

După procedură

Imediat după efectuarea tratamentului, vei simți o senzație de amorțeală. Câteodată, mai rar, pot apărea și unele umflături. Dar și acestea sunt firești și dispar în decurs de 48 de ore. În cazuri și mai excepționale, pot exista unele vânătăi după tratament. Și acestea dispar în decurs de câteva zile. Dacă se întâmplă să fii printre aceste persoane, evită expunerea la soare pentru a preveni acest efect secundar.

Evită băuturile și mâncărurile fierbinți, consumul de alcool și aplicarea de fond de ten timp de 24 de ore. Este recomandat să eviți călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare. Timp de o săptămână nu face masaj facial și evită efortul fizic, expunerea la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul. Nu în ultimul rând, nu masa, nu freca sau nu ciupi zona tratată.

Stilul tău de viață are, de asemenea, un impact asupra menținerii rezultatelor pe o perioadă de timp mai lungă. Este bine să știi că hidratarea corespunzătoare și renunțarea la fumat ajută la prelungirea rezulatatelor tratamentului.

Cum să păstrezi efectul injecțiilor cu umpluturi dermice mai mult timp?

Te așteptăm în clinică pentru tratamente cu umpluturi dermice.

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu umpluturi dermice pentru o remodelare facială completă. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.