fbpx

Umpluturi dermice pentru față

Cele mai versatile dintre tratamente sunt utilizate în fiecare parte a feței. Un tratament de lungă durată, cu aspect natural, care poate fi utilizat pentru ridicarea și remodelarea caracteristicilor și completarea și netezirea ridurilor. La Medlink Estetix, folosim gama de umpluturi dermice Juvederm Ultra de renume mondial.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

De ce să alegi umpluturile dermice?

Recâștigă volumul pierdut al pielii – instantaneu – cu gama de umpluturi dermice Juvéderm Medlink Estetix.

Experții noștri din domeniul medical estetic, care înțeleg proporțiile complexe, raporturile, unghiurile și anatomia  feței, folosesc umplutura dermică ca instrument principal pentru a obține aspectul frumos pe care îl dorești. Acest nivel de înțelegere înseamnă că esteticienii noștri pot revoluționa, sculpta și uneori chiar reforma zonele feței folosind umplutură.

De asemenea, oferim gama de umpluturi dermice premium Juvéderm, care este mai fină și mai durabilă. Așadar, cum pot fi utilizate umpluturile dermice în astfel de moduri incredibile?

Să aruncăm o privire la 3 dintre cele mai eficiente tratamente care utilizează materiale de umplutură:

Analiza facială avansată

1. Tratament non-chirurgical pentru nas: Profesioniștii Medlink Estetix pot folosi materiale de umplutură dermice pentru a îți sculpta și remodela nasul, oferind o alternativă mult mai puțin invazivă la rinoplastia chirurgicală.

2. Volumizarea buzelor: Experiența și abilitatea necesare pentru a crea buzele perfecte cu umplutură este incredibil de greu de găsit. Din fericire, clinicienii noștri îl au din abundență, ceea ce înseamnă că vă putem volumiza cu atenție buzele. Profesioniștii din medicina estetică Medlink Estetix folosesc principiile cheie ale raportului auriu al lui Da Vinci pentru a obține un aspect general fabulos.

3. Profilarea feței: Utilizarea principiilor științifice cheie ale frumuseții pentru a reechilibra trăsăturile feței, cum ar fi nasul, bărbia și buzele. Tratamentul de profilare a feței cu umplutură dermică combină îmbunătățirea buzelor, mărirea bărbiei și tratamentul non-chirurgical al nasului.

Cum funcționează?

Cel mai sigur și de încredere agent de umplere dermic din lume este injectat direct sub piele cu ajutorul unui ac fin. Tratamentul este relativ rapid și încorporează anestezic local pentru un plus de confort. Profesioniștii Medlink Estetix în medicină estetică te vor ajuta să decizi care umplutură este cea mai bună pentru rezultatele dorite și, în funcție de umplutură, efectul poate dura de la 6 până la 18 luni.

Utilizat în principal în jumătatea inferioară a feței în zone precum liniile dintre nas și gură, umplutura dermică este un gel natural care se injectează sub suprafața ridului pentru a-l îndepărta, restabilind o suprafață mai netedă și mai tânără. Este foarte eficient pentru a liniștii ușor liniile și cutele care pot apărea odată cu înaintarea în vârstă.

Umpluturile cutanate sunt, de asemenea, excelente pentru îmbunătățirea subtilă a buzelor. Aceasta poate fi o alegere populară atunci când apar semne ale îmbătrânirii pe buze sau când îți dorești ca înfățișarea ta să aibă un aspect proaspăt.

Tratamentul este relativ rapid și nedureros, deoarece multe substanțe de umplere dermice moderne încorporează un anestezic local pentru a face experiența cât mai confortabilă posibil.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

Ce zone se pot trata cu umpluturile dermice?

În esență, jumătatea inferioară a feței. Pe lângă volumizarea buzelor buzele, umpluturile dermice corectează liniile mereu prezente și volumul pierdut în jurul frunții, obraji și buza superioară. De asemenea, adaugă volum pielii subțiri sau creponate pe mâini și partea superioară a corpului.

Ce este umplutura dermică și cum funcționează?

Pielea este alcătuită din trei straturi vitale: hipodermul, dermul și epiderma. Hipodermul, cel mai profund nivel al pielii, constă din țesut gras, care amortizează straturile de deasupra acestuia. Imediat deasupra este dermul, care conține colagen și elastină – două atribute cheie pentru un aspect tânăr. Reînnoită constant în tineri, producția acestora încetinește dramatic cu vârsta. Epiderma sau stratul superior este casa reînnoirii celulare cruciale. La pielea tânără, celulele sunt înlocuite la fiecare 15-30 de zile, dar acest lucru încetinește la fiecare 60 de zile la vârsta adultă ulterioară. Umplutura cutanată înlocuiește volumul pierdut și tratează liniile faciale statice, completând conținutul natural de acid hialuronic al pielii.

Ce umplutură cutanată ar trebui să aleg?

Există pe piață mai multe variante de umplutură dermică, care diferă în funcție de substanța din care sunt fabricate, zonele pe care le tratează și cât durează. Esteticianul Medlink Estetix complet calificat te va sfătui care este cel mai bun pentru tine. Cel mai popular brand al nostru este Juvederm ULTRA, care conține un anestezic care oferă confort, dar folosim și Juvederm VOLUMA, Radiesse, Restylane, Belotero și Teosyal, în funcție de nevoile tale.

Cât va dura până voi vedea efectele tratamentului?

Efectele sunt vizibile imediat.

Cât durează umplutura dermică?

Juvederm ULTRA durează 6-9 luni. La Medlink Estetix, folosim și Juvederm VOLUMA și Radiesse, care își mențin efectele până la 18 luni.

Am nevoie de o consultație inițială înainte de un tratament de umplere dermică?

Esteticienii noștri îți vor oferi întotdeauna o consultație înainte de tratament, dar de obicei poți avea tratamentul în aceeași întâlnire cu consultația.

Umplutura dermică se va întări sau va deveni vizibilă la atingere?

Nu. Materialele de umplere dermice pe care le folosim preiau caracteristicile țesutului propriu al corpului, astfel încât produsul în sine nu va fi vizibil.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.

2 + 11 =