fbpx

programează-te

SAU APELEAZĂ-NE ACUM
0770 982 559

Programează-te acum pentru un consult de Medicină Internă în Craiova, vino la clinică în următoarele 3 zile, și îți oferim Consultație GRAUITĂ pentru a îți recomanda cel mai eficient tratament pentru problemele tale!

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00

Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559

Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

Boli tratate de secția de Medicină Internă în Craiova

În urma consultației de medicină internă se pot descoperi, în cazul în care acestea există, afecțiuni ale organelor interne. Medicină internă se referă la întregul organism și are legătură cu diagnosticarea și tratarea celor mai comune boli de care suferă persoanele adulte. Un medic bun de medicină internă știe că atunci când situația ajunge în cazuri extreme, pacientul trebuie să ajungă la un specialist (cardiolog, hematolog, pneumolog, etc).

Secția de medicină internă tratează următoarele boli:

  • Inimă: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.
  • Plămâni: bronșită cronică , astmul bronșic, BPOC, pneumonie, traheobronșită acută, sarcoidoză, depistare cancer.
  • Stomac: gastrită, ulcer, boală de reflux, depistare cancer.
  • Ficat: hepatită cronică, ciroză, steatoză (ficat gras), dischinezie și calculi biliari (pietre), depistare cancer.
  • Colon: colon iritabil, depistare cancer.

 

  • Rinichi: litiază renală (nisip și pietre), infecții urinare, pielonefrită, insuficiență renală cronică (primul stadiu).
  • Sânge: anemii, depistarea altor boli mai grave (limfoame, leucemii).
  • Schelet osos și articulații: reumatisme degenerative și inflamatorii, poliartrită reumatoidă, osteoporoză.
  • Metabolism: dislipidemie (colesterol crescut), gută, diabet și boli ale tiroidei.
  • Boli de sistem: lupus, sclerodermie, vasculite (boala Wegener).
Serviciu Preț (lei)
Ecografie Mamară 120
Ecografie Tiroidă 150
Consultație + Ecografie generală 140
Consultație + Ecografie abdomen
ABDOMEN INFERIOR + SUPERIOR
210

Beneficiile consultării unui doctor de Medicină Internă

Pregătirea medicală a unui internist le permite să diagnostice și să trateze pacienții cu anumite boli. Un internist general poate trata o serie de boli diferite, dar internistii cu o subspecialitate sunt foarte instruiți să-și concentreze eforturile pe complicații care decurg dintr-o afecțiune. Internistii sunt, de asemenea, instruiți pentru a oferi îngrijiri preventive, de la screening-uri de cancer la mamografii. Un doctor internist este calificat pentru a ajuta pacienții să-și planifice programele și să stabilească o rutină regulată.

Un doctor de medicină internă poate fi cu adevărat salvator de viață, deoarece toți internistii sunt instruiți în mod special pentru a rezolva puzzle-uri diagnostice care îi lasă pe alții împotmoliți. Bolile cronice și problemele severe de sănătate nu sunt adesea ceea ce par, iar dr medicină internă își folosesc cunoștințele și experiența vastă pentru a determina exact problema și cea mai bună soluție.

CEA MAI EFICIENTĂ CLINICĂ PRIVATĂ DIN CRAIOVA

Clinica Medlink este una din cele mai curate clinici din Craiova, cu echipament medical modern și medici specialiști profesioniști și pasionați de meseria lor.

Tratăm cu atenție problemele pacienților și le oferim tratamente personalizate care să soluționeze rapid problemele acestora. Apelează cu încredere la noi și îți promitem că ne vei primi din partea noastră timpul și respectul dedicat pentru soluționarea problemelor tale de sănătate.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!

Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.

Andreea Ciontu