Dermatologie Estetică

Întinerire mâini cu Juvederm

Se spune că, atunci când vrei să știi vârsta unei femei, să te uiți la mâinile ei. Cu injecțiile pe bază de Acid Hialuronic Juvederm, semnele de îmbătrânire ale mâinilor nu mai trădează vârsta. Iar acestea capătă un aspect mai tânăr, mai neted și mai ferm.

Întinerire mâini cu fillere Juvederm
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3

 • Durată
  Aproximativ 30 de minute

 • Substanță folosită
  Acid Hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12-24 luni

 • Preț
  1200 lei

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

De ce să alegi tratamentul de întinerire mâini?

Fața, gâtul și mâinile sunt zonele aproape permanent la vedere. Cu toate acestea, în ciuda progreselor mari în domeniul estetic, întinerirea mâinilor a fost în mare măsură neglijată, comparativ cu procedurile cosmetice pentru față și gât.

Întinerirea rapidă a mâinilor

Pacienții observă că aspectul îmbătrânit al mâinilor lor contrastează cu fața lor întinerită și solicită tratamente de întinerire a mâinilor.

Întinerire mâini cu fillere Juvederm
Întinerire mâini cu fillere Juvederm

Când îmbătrânirea mâinilor are loc predominant din cauza unor astfel de factori interni, acestea au riduri, piele translucidă, laxă și mai subțire, vene, articulații și tendoane mai proeminente.

Majoritatea oamenilor presupun că nu se poate face nimic pentru îmbătrânirea mâinilor, însă soluția este la îndemână. Din fericire, acidul hialuronic dă de foarte mulți ani rezultate excelente pentru întinerire prin intervenții scurte, minim invazive, fără a mai fi nevoie de intervenții chirurgicale.

Mâinile sunt mereu în văzul celorlați și trădează foarte ușor vârsta. Sunt foarte expuse soarelui, detergenților de vase, micilor accidente, spălării cu săpun din fiecare zi și altor factori externi. Stilul de viață excesiv îmbătrânește prematur pielea.

Popularitate tratament pentru întinerire mâini

Ce tipuri de semne ale îmbătrânirii sunt ideale de tratat cu injecții Juvederm?

Când ai vene proeminente, riduri și un aspect lipsit de tonus, atunci știi că poți apela cu încredere la tratamentul de întinerire mâini Juvederm.

De fapt, toate aceste semne de îmbătrânire a mâinilor sunt cauzate de aceeași problemă: producția scăzută de colagen din corp. Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru începe să producă mai puțin colagen, proteina din corpul nostru care menține pielea fermă, netedă și tânără. Ca urmare a procesului natural de îmbătrânire, pierdem colagenul din pielea de pe întreg corpul. Dar, pentru că pielea mâinilor este destul de subțire, pierderea colagenului este mult mai vizibilă. Atunci când acesta nu mai este produs în cantitățile obișnuite din tinerețe, venele proeminente și riduri încep să apară.

Ceea ce fac, de fapt, injecțiile Juvederm este să adauge acid hialuronic sub piele pentru a da volum, pentru a netezi pielea și a-i oferi nutrienți. Substanța de bază a injecțiilor Juvederm este acidul hialuronic, o substanță naturală ce se găsește deja în corpul nostru. În medicina estetică, acesta este sintetizat și se aseamănă ca și consistență cu un gel la care milioane de femei apelează anual pentru tratamente estetice.

Pentru persoanele care au pete maro sau decolorări ale pielii pe mâini, tratamentul mai potrivit pentru estomparea acestora este cel cu laser.

Cum funcționează?

TRATAMENT DE REJUVENARE A MÂINILOR CU UMPLUTURI DERMICE

Tratamentul cu cele mai vizibile efecte anti-îmbătrânire pentru mâini are la bază umplutura dermică Juvederm Volift. Umplutura este injectată sub suprafața pielii cu un ac foarte fin. Pielea este imediat refăcută și își recapătă volumul, astfel încât venele, tendoanele, articulațiile nu mai sunt la fel de proeminente. Rezultatele durează 12 până la 24 de luni.

Întinerire mâiniPreț
1 ML Acid Hialuronic1200 lei

Ce se întâmplă în timpul ședinței de tratament?

Medicul specialist va injecta Juvederm în pielea mâinilor și va masa ușor zona, pentru a asigura o distribuție uniformă și pentru a reduce șansele de umflare. Întreaga procedură durează de obicei în medie 30 de minute. Injecțiile Juvederm conțin o cantitate mică de lidocaină care reduce durerea și disconfortul.

Avantaje pentru tratamentul de întinerire mâini

 • 01. Este o intervenție minim invazivă, accesibilă ca preț și cu rezultate imediate.
 • 02. Te poți întoarce la activitățile tale obișnuite în decurs de 1-2 zile, iar recuperarea e ușoară.
 • 03. Te poți bucura de mâini întinerite pentru 12 până la 24 de luni, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Medicii esteticieni Medlink Estetix folosesc cele mai fine ace disponibile și o cremă anestezică este utilizată pentru a face tratamentul cât mai confortabil posibil. Tratamentul este rapid și extrem de eficient, iar rezultatele încep să fie vizibile aproape imediat (de obicei cel mai vizibile după 2 săptămâni, când acidul hialuronic s-a stabilizat). Mai mult, nu există perioade de vindecare, astfel încât să poți reveni direct la muncă după procedura de întinerire mâini.

Pacienții ideali și contraindicații

Oricare dintre persoanele nefumătoare și sănătoase care ar dori ca mâinile lor să pară mai tinere sunt candidați buni pentru tratamentul de întinerire a mâinilor. Oricare dintre aceste aspecte pot fi tratate:

 • Piele subțire pe mâini;
 • Mici pete de pigmentare;
 • Mâini încrețite;
 • Mâini venoase.

Cu toate acestea, întinerirea mâinilor nu îți este recomandată pentru următoarele categorii de persoane:

 • Fumătorii care nu sunt dispuși să renunțe la fumat;
 • Persoane cu obiective nerealiste în privința rezultatului;
 • Cei cu alergii severe la umpluturile dermice (transferurile de grăsime pot fi o opțiune alternativă);
 • Oricine are antecedente de anafilaxie sau reacții alergice severe;
 • Femeile însărcinate și care alăptează;
 • Persoanele care suferă de boli ale sângelui.

Tratament

Micro-injecții pentru hidratarea mâinilor și îmbunătățirea pielii din interior. Tratament efectuat de Clinica Medlink Estetix.

Important

Experiența și rezultatele pacientului pot varia. Acestea depind de o serie de factori precum stilul de viață, vârsta și istoricul medical.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Ajunsesem să-mi ascund mâinile cât puteam, mai ales când aveam întâlniri cu noi clienți potențiali. Arătau mult mai bătrâne și obosite decât fața mea. Mulțumesc din suflet doctorului și personalului clinicii. Mi-ați redat încrederea în a fi eu însămi.

Tania Todică

Pacientă întinerire mâini

Înainte și după tratament

Înainte de tratament

Înainte de un tratament Juvederm, programează-te la o consultație pentru a discuta cu medicul despre obiectivele și așteptările tale. Procedura Juvederm este minim invazivă, așa încât, uneori, dacă timpul și istoricul tău medical permit, poate fi efectuată chiar și în aceeași zi cu consultația. Procedura este minim invazivă și nu necesită prea multă pregătire.

Sfaturile uzuale de urmat înainte de consultație și tratament implică, în general, evitarea medicamentelor precum aspirina, ibuprofenul și cele pe bază de sunătoare. De asemenea, e indicată și evitarea consumului de alcoolul în săptămânile premergătoare tratamentului. În egală măsură și fumatul este descurajat înainte de tratament. Respectarea acestor sfaturi va ajuta la prevenirea vânătăilor ce pot apărea după tratament.

Nu în cele din urmă, nu uita să spui medicului despre orice alergie sau sensibilitate pe care ați avut-o în trecut.

După tratament

Îți poți continua firesc ziua după tratament. Ești sfătuită totuși să eviți activitățile fizice intense, expunerea la soare, consumul de alcool timp de cel puțin 24 de ore după tratament.

Timp de recuperare

Timpul de recuperare este minim. Majoritatea pacientelor observă efectele Juvederm la scurt timp după ce umflarea specifică injecțiilor se reduce.

Durata efectului

Rezultatele durează de obicei între 12 și 24 de luni. Rezultatele variază de la persoană la persoană și în funcție genetica și de stilul său de viață.

Esteticienii Medlink Estetix au experiență excelentă cu umpluturile dermice Juvederm. Comparativ cu alte produse, acestea s-au dovedit a fi mai eficace, au o remanență mai bună, iar pacienții au o compatibilitate mai mare.

Produsele de umplere dermice sunt utilizate în diferite locuri ale feței, dar predominant în jumătatea inferioară a feței. Pe lângă augmentare de buze, umpluturile dermice corectează ridurile și volumul pierdut în jurul frunții, obrajilor și buzei superioare. Sunt folosite și pentru a corecta ridurile de la nas la gură (nazogeniene), ridurile de la gură la bărbie (ridurile marionetă) și ridurile buzelor. De asemenea, adaugă volum pielii subțiri sau ridate pe mâini și partea superioară a corpului.

Da, este important pentru medicii noștri să îți înțeleagă istoricul medical și, de asemenea, ceea ce dorești să obții de la acest tratament.

Gelul este descompus în mod natural și resorbit de piele.

Aceasta depinde de amploarea tratamentului necesar. Stilul tău de viață, tipul de piele și vârsta afectează starea pielii. Prin urmare, medicul va fi în măsură să hotărască cel mai bine numărul de injecții de care ai nevoie. De obicei, o procedură de întinerire a mâinilor necesită 5-7 injecții făcute la fiecare mână.

Cele mai multe reacții adverse posibile sunt legate de acțiunea de a străpunge pielea cu acul, nu de produsul injectat. Acestea includ roşeaţă, sensibilitate, umflare, mici dureri și mâncărime. Toate aceste reacții adverse dispar, de obicei, în 24-48 de ore.

Ratele de reacție alergică sunt foarte scăzute, statistic indicând doar 1 din 20.000 de pacienți.

Când rezultatele încep să dispară luni mai târziu, mâinile mele vor arăta mai îmbătrânite decât erau înainte?

Cel puțin 24 de ore după procedură mâinile vor arăta inflamate. Vor avea, cel mai probabil roșeață, umflături și posibil și vânătăi.

Efectele tratamentului sunt cele mai vizibile, de obicei, după 2 săptămâni, când acidul hialuronic s-a stabilizat.

Umpluturile dermice Juvederm au la bază un zahăr natural din organism, numit acid hialuronic (HA). Acesta este descompus în mod natural de către corp pe parcursul a luni sau, în unele cazuri, ani și este resorbit. În plus, procentul de reacții alergice este foarte scăzut. Statistic, doar 1 din 20.000 de persoane are o reacție alergică.

În plus, Juvederm a fost aprobat în anul 2006 de Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) din Statele Unite ale Americii. În 2016, de exemplu, au fost efectuate peste 2,4 milioane de proceduri doar în SUA cu umpluturi dermice Juvederm.

În cadrul tratamentului se aplică un gel anestezic pe bază de lidocaină, pentru a resimți un disconfort cât mai mic când sunt făcute injecțiile. Unii pacienți, care au un prag mai înalt la durere nu doresc anestezic. Oricum ar fi, majoritatea pacienților că consideră procedura implică o durere tolerabilă.

Procedura de injectare a produsului durează aproximativ 30 de minute.

Juvederm este o umplutură dermică (filler) pe bază de acid hialuronic, substanță ce apare în mod natural în piele. Pentru a atenua ridurile, acesta este injectat sub piele.

Există mai multe produse în familia Juvederm. Majoritatea sunt folosite pentru tratamente cosmetice de întinerire facială. Fiecare produs din gama Juvederm are diferite concentrații de acid hialuronic. Fiecare produs este adaptat pentru a rezolva probleme specifice, pentru zone corporale diferite. Umpluturile dermice Juvederm au o consistență asemănătoare gelului.

De exemplu, există:

 • Juvederm Voluma XC, care adaugă volum obrajilor;
 • Juvederm XC și Juvederm Vollure XC sunt folosite pentru pacientele care își pierd elasticitatea pielii sau au riduri din jurul gurii și nasului care se formează de la râs;
 • Juvederm Ultra XC și Juvederm Volbella XC funcționează ca tratamente nechirurgicale de mărire a buzelor.

Te așteptăm în clinică pentru întinerirea și hidratarea mâinilor

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic pentru întinerirea mâinilor. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii specialiști ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.