Dermatologie Estetică

Tratament anti-îmbătrânire pentru ridurile gâtului

Pielea gâtului este delicată și predispusă la riduri și pierderea elasticității.

Acum nu mai este dificil să inversăm îmbătrânirea. Vino să faci tratamentul pentru ridurile gâtului ca să arăți cu 10 ani mai tânără. Procedura este rapidă, nedureroasă și nu te abate de la programul tău zilnic.

Tratament anti-îmbătrânire pentru ridurile gâtului
 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  3-4

 • Durată
  Aproximativ 30-40 de minute

 • Substanțe folosite
  Acid Hialuronic sau Toxina Botulinică

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  6 luni

 • Preț
  1000 – 1300 lei

caracteristici ridurile gâtului
consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratament revoluționar pentru riduri gât

De ce să alegi tratamentul pentru ridurile gâtului?

Știm că te-ai ocupat de îngrijirea feței, însă zona gâtului e adesea lesne de neglijat când ești foarte tânără. Doar că pielea gâtului este foarte delicată și, prin urmare, semnele îmbătrânirii sunt mai vizibile, cu atât mai mult cu cât aceasta nu a fost îngrijită corespunzător mai mulți ani la rând.

Tratament pentru riduri gât

Dacă ai riduri fine sau mai pronunțate, pielea gâtului îmbătrânită, iar gâtul îți trădează vârsta mai mult decât vrei, știi prea bine că nicio cremă nu mai poate fi de folos. Deși de nelipsit din rutina de îngrijire a pielii, produsele cosmetice nu pot acționa în profunzime, așa cum o face un tratament pentru riduri.

Popularitate tratament pentru ridurile gâtului

În ce constă tratamentul pentru riduri gât?

În funcție de natura și cauza liniilor gâtului, medicii noștri pot avea două abordări de tratament: fie injecții cu acid hialuronic, fie cu toxina botulinică. Rezultatele cu aceste substanțe sunt atât de vizibile, încât multe paciente aleg injectarea cu acestea în detrimentul intervențiilor chirugicale. Rezultatele persistă aproximativ jumătate de an, însă tratamentul de întinerire este fără riscuri, nedureros și nu presupune recuperare, cum e în cazul unei operații chirugicale.

Motivul pentru care sunt două abordări de tratament, cu două substanțe diferite este pentru că acestea acționează în mod diferit. Una este pentru netezirea liniilor, ridurilor și pielii lăsate, iar cealaltă acționează pentru a umple volumul pierdut, ridicând strategic pielea lăsată, pentru a reda un aspect mai tânăr.

Botox gât

Injectarea de botox în gât acționează prin netezirea liniilor și ridurilor moderate.

Riduri gât cu acid hialuronic

Injectarea de acid hialuronic pentru ridurile gâtului acționează pentru a umple volumul pierdut, ridicând strategic pielea lăsată, pentru a reda un aspect mai tânăr. Cu alte cuvinte este pentru pielea gâtului îmbătrânită și laxă.

Consultație gratuită

Înainte de a lua în considerare tratamentul pentru ridurile gâtului, îți facem cadou o consultație gratuită cu unul dintre esteticienii noștri experimentați. Aceasta va include o evaluare a ridurilor tale de pe gât. Pe baza istoricului tău medical, esteticianul Medlink Estetix va stabili dacă tratamentul este adecvat pentru tine sau un altul ar putea fi mai eficace.

Medicul îți va explica toate riscurile și beneficiile, precum și costul. Dacă medicul consideră că tratamentul pentru riduri gât nu este în interesul tău, îți va explica de ce și îți va oferi sfaturi cu privire la ce altceva ai putea lua în considerare.

Consultul este important și pentru că îi va permite medicului estetician să îți evalueze istoricul medical. În plus, acesta se va asigura că ai o stare de sănătate bună și că obiectivele tale sunt realiste în raport cu ceea ce poate face tratamentul de atenuare a ridurilor de pe gât. Asigură-te că adresezi medicului orice întrebări sau curiozități ai.

Procedura de rejuvenare a gâtului durează doar aprox. 30-40 de minute, cu tot cu aplicarea cremei anestezice și timpul de așteptare pentru ca aceasta să-și facă efectul.

Liniile gâtuluiPreț
Riduri gât – 1 ML Acid Hialuronic1300 lei
Botox gât1000 lei

Avantaje tratament pentru ridurile gâtului cu Acid Hialuronic sau Toxina Botulinică

Procedura este minim invazivă, fiind o abordare mult mai blândă față de o intervenție chirugicală, cu o recuperare semnificativ mai rapidă și la o fracțiune din costul unei operații.

Astfel, în decurs de câteva zile, vei uita cum e să ai pielea gâtului îmbătrânită și te vei putea bucura de:

 • piele întinsă, cu aspect rejuvenat;
 • pliuri și riduri mult atenuate;
 • piele revitalizată și fermă.

Tratamentul nu este recomandat pentru pacienții cu exces de grăsime sau piele lăsată la nivelul gâtului.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

testimonial liniile gâtului Medlink

20 de ani de neglijență a îngrijirii gâtului și-au spus cuvântul. Arătam tânără la față, dar cu pielea gâtului îmbătrânită. Tratamentul pentru ridurile gâtului a făcut magie și la un cost mai mic decât toate cremele scumpe și inutile pe care le-am folosit. Sunt pur și simplu încântată!

Florentina Ion

Pacientă ridurile gâtului

Înainte și după tratament riduri gât cu acid hialuronic

Înainte de tratament

Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică pentru a reduce șansele să simți durere. Asigură-te însă că pielea gâtului este curată, fără urme de machiaj, loțiuni sau alte creme. Cu 24 de ore înainte de a te prezenta în clinică, evită consumul de cafea sau alcool.

După tratament

Când medicul va începe procedura pentru riduri gât cu acid hialuronic sau toxină botulinică, este firesc să resimți o ușoară umflare sau să ai mici urme acolo unde a pătruns acul. Îngrijirea este însă ușoară, iar recuperarea se face în 24-48 de ore. Nu aplica machiaj, creme sau alte loțiuni pe gât timp de 24 ore. E indicat să eviți masajele faciale, solarul, sauna și băile fierbinţi timp de două săptămâni după tratament.

Timp de recuperare

Recuperarea se face în 24-48 de ore. În practică, poți reveni imediat la activitățile tale obișnuite, cu minime restricții: evită consumul de alcool, alimentele și băuturile fierbinți. Tratamentul pentru ridurile gâtului este o procedură neinvazivă, însă în cazuri izolate, este posibil să ai nevoie de o zi liberă pentru ca inflamația și disconfortul să dispară.

Înainte și după tratament riduri gât cu acid Botox

Înainte de tratament

Ca și în cazul unui tratament pentru riduri gât cu acid hialuronic, înainte de a începe procedura, medicul aplică spray cu gheață pentru reduce durerea la una similară cu cea ca atunci când îți faci analizele de sânge.

Cu 24 de ore înainte de tratament nu consuma alcool și nu lua medicamente precum aspirină sau ibuprofen. Toate acestea diluează sângele și pot crește riscul de vânătăi după procedură.

După tratament

Este foarte important este ca după tratament cu botox pentru gât să respecți câteva reguli foarte importante pentru ca substanța să nu migreze. Cea mai importantă este să nu stai în poziție culcată timp de 4-5 ore. Corpul trebuie să stea în poziție dreaptă (în picioare sau pe scaun), însă fără aplecări și înclinări.

Nu consuma alcool și nu lua aspirină sau ibuprofen timp de 24 de ore după procedură. Amână sportul, solarul, sauna și expunerea la temperaturi ridicate timp de două săptămâni, dacă vrei ca rezultatele să aibă efect cât mai mult timp.

Timp de recuperare

Recuperarea se face în 24-48 de ore. În practică, poți reveni inclusiv la birou, doar că este important să respecți regulile menționate mai sus. Unu din zece pacienți resimt dureri de cap timp de o zi, care pot fi atenuate cu paracetamol.

Da, cu siguranță. Aceasta face parte din fiecare procedură pe care o facem. Este important să te programezi pentru o consultație cu un medic estetician al clinicii Medlink, astfel încât să îți înțelegem preocupările, ceea ce cauți să obții și modul în care te putem ajuta cel mai bine.

De exemplu, de când a fost aprobat, în 1989, Botox a devenit substanța cea mai comună folosită în proceduri cosmetice efectuate la nivel mondial: sunt aproximativ 4 milioane de doze de Botox făcute anual.

Cât despre acidul hialuronic, acesta este o substanță care se regăsește în mod natural în corpul nostru, în piele. Este, așadar, o substanță compatibilă cu organismul uman, ce se resoarbe natural în țesuturi.

Doar 1 din 20.000 de tratamente duc la o reacție alergică.

Foarte rar au fost raportate reacții adverse temporare precum:

 • înroșirea sau învinețirea zonei injectate (la fel ca în cazul oricărei alte injecții);
 • dureri de cap trecătoare;
 • greață.

Zona gâtului este o zonă sensibilă, însă umpluturile dermice pe care le folosim au încorporat un anestezic pe bază de lidocaină. Asta face ca tu să percepi tratamentul ca o senzație scurtă de pișcătură de insectă.

Injectarea este scurtă, durează doar câteva minute și se face cu un ac foarte fin, ceea ce va face procedura cu atât mai puțin dureroasă. În plus, putem aplica suplimentar o cremă anestezică, pentru a te simți cât mai confortabil în timpul procedurii.

Nu. Pielea ta va reveni la starea de dinaintea tratamentului.

Tratamentele cu botox au efect aprox. 4-6 luni, iar cele cu acid hialuronic timp de aprox. 12 luni. Rezultatele sunt mai de lungă durată atunci când sunt respectate instrucțiunile de după procedură: evitarea băuturilor și mâncărurilor fierbinți, consumul de alcool și aplicarea fardului timp de 24 de ore. Timp de o săptămână sunt contraindicate masajul facial și efortul fizic, expunerea la soare, solar, saună sau băi lungi, fierbinți pentru că dilatarea vaselor de sânge va scădea efectul.

În cazul tratamentului cu botox, menținerea poziției verticale timp de 4-5 ore după procedură este esențială. Totodată, nu sunt recomandate călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare.

Îți recomandăm tratamente de întreținere periodică pentru a menține rezultatele dorite. După câteva tratamente, vei observa efectul cumulativ și vei observa că iar frecvența injecțiilor și, implicit costul, vor fi mult mai reduse.

Acest lucru depinde de ce tip de tratament sau combinație dorești, precum și de gradul de corectare necesar. Injecțiile în sine sunt destul de rapide, durează doar câteva minute. Dar esteticienii noștri petrec timp discutând în prealabil tratamentul în timpul consultului, pentru a se asigura că înțeleg pe deplin rezultatele pe care le dorești.

După consult, timpul de așteptare ca anestezicul să își facă efectul și timpul de injectare nu durează în general mai mult de 30 de minute. Este, așadar, o procedură ușoară, care nu necesită pregătiri speciale în prealabil.

Procesul de îmbătrânire vine la pachet cu pierderea elasticității pielii. Pielea începe își piardă din aspectul tânăr. Iar acest lucru se observă mai ales în cazul în care pielea este subțire și delicată, cum ar fi pe gât.

Atât trecerea timpului, cât și expunerea la soare face ca pielea să își piardă din elasticitate, din capacitatea sa naturală de a se întinde și de a rămâne fermă. Unele persoane slăbesc excesiv și odată cu reducerea grăsimii se trezesc cu o piele lăsată, fără tonus, cu pliuri transversale și riduri.

» Pierderea volumului
Pierderea volumului este tratată cu acid hialuronic. Produse precum Juvederm și Restylane redă volumul în zonele corporale unde acesta lipsește sau a fost pierdut progresiv.

» Ridurile gâtului
În completarea acidulului hialuronic, toxina botulinică reduce ridurile. Botox® este denumirea comercială a acestei substanțe, produsă în SUA. În clinica Medlink, noi folosim produse cu toxină botulinică tip A, produse în Europa. Acestea sunt Dysport și Xeomin, produsă în Germania.

Botox, Dysport și Xeomin „relaxează” mușchii de-a lungul liniei mandibulei, netezind pielea gâtului și reducând ridurile.

Substanțele injectate încep să-și facă efectul la câteva zile după injectare, rezultatul final fiind cel mai vizibil după 10–14 zile.

Pacienții cu piele foarte subțire și riduri verticale proeminente vor vedea cele mai surprinzătoare rezultate.

Te așteptăm în clinică pentru tratamentul împotriva liniilor gâtului

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente cu Acid Hialuronic sau Botox pentru eliminarea ridurilor fine sau pronunțate din zona gâtului. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.