fbpx

SCAPĂ DE RIDURI ȘI CEARCĂNE

100% REZULTATE FANTASTICE

Tratament cu Acid Hialuronic și Tratamente Pentru Riduri

 #1

Fără cercuri negre

Zona delicată dintre pleoapa inferioară și obrazul superior este cunoscută sub numele de jgheab lacrimogen. Pe măsură ce îmbătrânim, această zonă devine mai subțire, mai profundă, mai întunecată și mai vizibilă cu cercuri sau umbre întunecate.

 #2

Aspect natural

Zona delicată dintre pleoapa inferioară și obrazul superior este cunoscută sub numele de jgheab lacrimogen. Pe măsură ce îmbătrânim, această zonă devine mai subțire, mai profundă, mai întunecată și mai vizibilă cu cercuri sau umbre întunecate.

 #3

Rezultate imediate

Rezultatul unui tratament cu acid hialuronic este imediat vizibil. Cercurile de sub ochi sunt lent eliminate în interval de 9 până la 12 luni, în funcție de persoană. Pe măsură ce rezultatele se estompează cu timpul, tratamentul poate fi repetat și ajustat după caz.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Cearcăne – 1 ML Acid Hialuronic 1300 2 luni (700 lei prima rată)
Cearcăne – Mezoterapie + PRF + Dermapen – 1 ședință 750
Cearcăne – Mezoterapie + PRF + Dermapen – 3 ședințe 1900
Riduri – BOTOX – 1 zonă 500
Riduri – BOTOX – 2 zone 900 2 luni (600 lei prima rată)
Riduri – BOTOX – 3 zone 1200 2 luni (700 lei prima rată)

Programează-te acum

locurile sunt limitate

La Clinica Medlink vei întâlni unul din cei mai pregătiți esteticieni. Cu o experiență de peste 13 ani în industria dermatologiei estetice, Maged Awn are grijă ca tratamentul pe care îl alegi să fie realizat cu precizie.

  • medic începând cu anul 2007
  • specializat în dermatologie estetică în Franța Și Dubai

„Nu exista un ideal de frumusețe. Fiecare dintre noi este unic. A redesena frumusețea înseamnă mai mult decât experiență și știință. Înseamnă creație, înseamnă artă. Însemna că poți aduce în sufletele oamenilor mai multă bucurie, mai multă dragoste, mai multe idealuri împlinite.

Lucrez cu dăruire de peste 6 ani în domeniul dermatologiei estetice și am învatat să empatizez cu fiecare pacient, astfel încat să îl pot privi prin ochii lui, iar calitatile sale unice să fie accentuate și păstrate.

Cred într-o imagine naturală, în readucerea prospețimii din inimile noastre în infățișarea noastră. Și pentru asta folosesc produse sigure și de vârf din dermatologia estetică, sunt la curent cu cele mai noi tehnici pentru dermatologia estetică non-invaziva. Nu există bucurie mai mare decât aceea de a vedea cum oameni îngândurați ies fericiți și încrezători din cabinetul medical și se reîntorc cu plăcere, iar și iar.”

Tratamente cu Acid Hialuronic

Scapă de cearcăne și oferă feței tale un aspect fresh și reîntinerit.

Injectările cu acid hialuronic oferă rezultate fantastice pentru înlăturarea cearcănelor cât și pentru corectarea buzelor, ajustarea pomeților.

Acidul hialuronic apare în mod natural în piele și este un ingredient de top în hidratarea produselor de îngrijire a pielii, întrucât îmbogățește pielea prin captarea de apă. Acidul hialuronic nu este doar cea mai bună opțiune, ci singura opțiune deoarece se va dizolva de la sine și este bine tolerat de organism, fiind deja prezent în corpul tau.

Programează-te pentru un consult cu medicul specialist Medlink și descoperă metode inedite de îmbunătățire a aspectului facial.

Programează-te acum

SAU APELEAZĂ-NE
0770 982 559