Dermatologie Estetică

Scapă de Riduri și Cearcăne

Scapă de riduri și cearcăne și obține un look fresh și atrăgător.

Injectările cu acid hialuronic oferă rezultate fantastice pentru înlăturarea cearcănelor, iar botox-ul face minuni pentru riduri.

Tratament Riduri și Cearcăne

Tratament cearcăne

 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1-2

 • Durată
  Aproximativ 30 de minute

 • Substanță folosită
  Acid hialuronic

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  12-18 luni

 • Preț
  Începând cu 750 lei

Tratament riduri

 • Pregătire
  Consult inițial

 • Durere (0-10)
  1

 • Durată
  10-15 minute

 • Substanță folosită
  Toxină botulinică

 • Riscuri
  Intervenție fără riscuri

 • Durata rezultatelor
  6 luni

 • Preț
  Începând cu 500 lei

consultant beauty medlink

Beauty Specialist Medlink

Consultă-te cu unul din specialiștii beauty Medlink.

Tratamente revoluționare pentru riduri și cearcăne

Probabil ai încercat nenumărate corectoare anti-cearcăn, creme pentru ochi și cearcănele tale sunt încă acolo – indiferent cât de mult dormi sau câtă apă bei. Adevărul, cel mai probabil, ai cearcăne ca parte a moștenirii tale genetice și toate metodele încercate nu sunt rezolvarea pentru tine. Oricât de odihnită ai fi, cearcănele tale nu au dispărut pentru că au mai mult de-a face cu textura pielii și cu modul în care lumina se reflectă în osul orbital decât cu cantitatea de cafea pe care o consumi.

În acest caz, injecțiile cu acid hialuronic sunt cea mai eficientă tehnică de corectare a cearcănelor pentru tine. Cu o astfel de intervenție simplă, vei arăta mai odihnită, mai tânără și mai sănătoasă. Rezultatele sunt vizibile încă din cabinet și vei fi încântată de aspectul natural pe care ai încercat în zadar să îl obții cu ajutorul cremelor.

Before after cearcane clinica medlink

Oricât de riguroasă ai fost în a aplica creme, ridurile tot nu au dispărut. Și e normal să nu dispară, având în vedere că zâmbești, te miri sau te superi. În plus, bronzarea, fumatul și trecerea anilor au un cuvânt de spus. Pielea își pierde elasticitatea și ridurile devin trăsături permanente pe fața ta.

Before after riduri clinica medlink

Injecțiile cu botox pentru riduri pot părea incredibile. Și sunt. Botoxul este folosit ca medicament pentru unele afecțiuni, iar folosirea sa în scop estetic pe zeci de milioane de pacienți anual, din întreaga lume, spune multe despre satisfacția clienților. Folosit cu măsură, rezultatele sunt extrem de naturale, iar perioada scurtă de recuperare și fără reacții alergice sunt două alte avantaje incontestabile.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

La Clinica Medlink vei întâlni unul din cei mai pregătiți esteticieni. Cu o experiență de peste 15 ani în industria dermatologiei estetice, Maged Awn are grijă ca tratamentul pe care îl alegi să fie realizat cu precizie.

„Nu exista un ideal de frumusețe. Fiecare dintre noi este unic. A redesena frumusețea înseamnă mai mult decât experiență și știință. Înseamnă creație, înseamnă artă. Înseamnă că poți aduce în sufletele oamenilor mai multă bucurie, mai multă dragoste, mai multe idealuri împlinite.

Lucrez cu dăruire de peste 15 ani în domeniul dermatologiei estetice și am învățat să empatizez cu fiecare pacient, astfel încât să îl pot privi prin ochii lui, iar calitățile sale unice să fie accentuate și păstrate.

Cred într-o imagine naturală, în readucerea prospețimii din inimile noastre în înfățișarea noastră. Și pentru asta folosesc produse sigure și de top din dermatologia estetică, sunt la curent cu cele mai noi tehnici pentru dermatologia estetică non-invazivă. Nu există bucurie mai mare decât aceea de a vedea cum oameni îngândurați ies fericiți și încrezători din cabinetul medical și se reîntorc cu plăcere, iar și iar.”

Cearcăne Preț Plata în rate
1 ML Acid Hialuronic 1300 lei 2 luni (700 lei prima rată)
Mezoterapie + PRF + Dermapen – 1 ședință 750 lei
Mezoterapie + PRF + Dermapen – 3 ședințe 1900 lei
Riduri Preț Plata în rate
Botox – 1 zonă 500 lei
Botox – 2 zone 900 lei 2 luni (600 lei prima rată)
Botox – 3 zone 1200 lei 2 luni (700 lei prima rată)

Zona ochilor este considerată o zonă. La fel și zona dintre sprâncene sau fruntea.

*Pentru 3 zone, beneficiezi și de control medical gratuit la 14 zile de la injectare.

Ai ezitări legat de ce tip de tratament ai nevoie? Vrei să afli părerea avizată a unui specialist? Te așteptăm la clinica Medlink pentru o consultație cadou cu un medic specialist cu experiență.

Programează-te acum la o consultație: 0770 982 559 sau completează formularul online de la finalul paginii.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic reprezintă 95% din lichidul din interiorul ochiului. El acționează ca un amortizor de șoc, precum și ca un dispozitiv de transport de nutrienți și ajută să joace un rol major în menținerea sănătății țesuturilor oculare precum corneea, retina și lichidul vitros care umple interiorul ochiului.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt mult mai eficiente decât operațiile chirurgicale, având la bază o substanță prezentă în mod natural în organism. Prin urmare, tratamentul este neinvaziv, durează puțin, dă rezultate imediate și, în plus, nu e nevoie de recuperare.

Ce este botoxul?

Botox-ul este considerat de doctorii esteticieni cel mai mare avans în dermatologia estetică, fiind cel mai folosit produs în tratamentele anti-îmbătrânire. Dintr-un medicament descoperit accidental în domeniul oftalmologic, botox-ul a devenit povestea de succes în domeniul esteticii.

În SUA, botox-ul a fost clasat ca substanța cea mai des folosită în domeniul estetic, cu peste 4 milioane de doze folosite anual doar în SUA. Iar ceea ce este uimitor la această substanță este folosirea ei cu succes, încă din anii ‘80 pentru strabism, blefarospasm, distonie cervicală și nenumărate alte afecțiuni.

De ce este acidul hialuronic atât de bun pentru eliminarea cearcănelor?

Acidul hialuronic reprezintă 95% din lichidul din interiorul ochiului. El acționează ca un amortizor de șoc, precum și ca un dispozitiv de transport de nutrienți și ajută să joace un rol major în menținerea sănătății țesuturilor oculare precum corneea, retina și lichidul vitros care umple interiorul ochiului.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt mult mai eficiente decât operațiile chirurgicale, având la bază o substanță prezentă în mod natural în organism. Prin urmare, tratamentul este neinvaziv, durează puțin, dă rezultate imediate și, în plus, nu e nevoie de recuperare.

Cum decurge o ședință de eliminare a cearcănelor cu acid hialuronic?

Injecțiile cu acid hialuronic în zona de sub ochi sunt nedureroase, iar ședința durează doar 30 de minute. Mai întâi, facem o fotografie a feței tale pentru a compara modificările ulterioare. Pentru început, ochii sunt demachiați, iar pleoapele dezinfectate. Apoi se aplică un gel anestezic pe bază de lidocaină pentru a resimți un disconfort cât mai mic când sunt făcute injecțiile.

Rezultatele sunt vizibile imediat! Majoritatea pacienților revin aproape imediat la activitățile lor obișnuite. În următoarele zile, poate apărea roșeață, o ușoară umflare sau mici vânătăi, însă vor dispărea de la sine.

Cum decurge o ședință de eliminare a ridurilor cu botox?

Injecțiile cu botox sunt nedureroase sau foarte puțin dureroase, iar ședința durează în medie 10-15 minute sau mai mult, în cazul în care sunt mai mult de trei zone de tratament. Zona cu riduri asupra căreia se intervine este dezinfectată. Înainte de a începe procedura, medicul aplică o cremă anestezică sau un spray cu gheață, pentru a reduce șansele să simți durere. Înainte ca medicul să injecteze toxina botulinică, ți se va cere să te încrunți, pentru a-ți vedea ridurile evidente. După aceasta, locurile de injectare vor fi marcate cu un creion special.

Te poți bucura de efectul injecțiilor cu botox începând cu a cincea zi de la procedură, efectul complet al tratamentului fiind vizibil după 14 zile. Din clipa în care ai început tratamentul, te poți bucura de fața ta întinerită timp de aproximativ 6 luni. Dacă se întâmplă să alegi să faci acest tratament mai frecvent, rezultatele se vor păstra pe durate și mai mari de timp.

Un tratament cu toxină botulinică are rareori efecte secundare. Botox-ul a fost retehnologizat, astfel încât efectele adverse să fie aproape zero. Cel mult, pot apărea dureri de cap a doua zi de la injectare, însă această reacție apare la 1 din 10 paciente. Deci, această procedură merită pe bună dreptate reputația sa de tratament de succes, cu timp minim spre zero de recuperare.

430+

Satisfacție

Peste 430 de paciente satisfăcute în fiecare lună

#1

Popular

Cea mai populară clinică estetică din Craiova

30

Diversitate

Peste 30 de tratamente estetice din care să alegi

Întotdeauna am avut cearcăne în jurul ochilor, chiar și când eram foarte odihnită. Chiar și cu anticearcăn și fond de ten mă deranjau. Am încercat multe creme și seruri, dar nimic nu a ajutat până mi-am făcut curaj și am făcut tratamentul cu acid hialuronic la clinica Medlink. Sunt pur și simplu încântatăăă. 👌😍🤩

Clara Bârsan

Pacientă tratament cearcăne

De ce este botox-ul atât de bun pentru eliminarea ridurilor?

Injectarea în cantități mici de toxină botulină în mușchii hiperactivi specifici determină „relaxarea” musculară localizată, netezind pielea și atenuând vizibil ridurile.

Injectarea cu toxină botulină pentru tratamentul ridurilor faciale este procedura cosmetică efectuată cel mai frecvent în SUA. Botoxul a fost aprobat de FDA, Food and Drug Administration din SUA din anul 2002. Nu întâmplător este folosit pe scară largă în întraga lume. Pe lângă rezultatele sale previzibile, are puține efecte adverse, iar pacienții sunt foarte mulțumiți de cum acționează.

Rezultate naturale

Un rezultat natural – acesta este ceea ce îți promitem.

Te așteptăm în clinică pentru a scăpa de riduri și cearcăne

Programează-te acum și ai acces la cele mai noi și avansate tratamente estetice.

Beneficiază de tratamente anti-îmbătrânire cu Acid Hialuronic și Botox. Programează-te acum și îți oferim GRATUIT consultația cu unul din esteticienii experimentați ai clinicii.

Programează-te acum!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

consultant beauty medlink
Raluca
Beauty Specialist Medlink

"*" indicates required fields

Prin completarea formularului sunt de acord cu Termenii și Condițiile și că urmează un reprezentant al Clinicii Medlink să mă apeleze.