Chiar și după o noapte bună de somn, consideri că arăți obosită tot timpul? Adevărul este că cercurile de sub ochi apar nu numai la persoanele care nu dorm suficient sau duc un stil de viață nesănătos.

Chiar și la persoanele sănătoase care se odihnesc adecvat, pot apărea cercuri întunecate sau pungi sub ochi. Îți vom oferi cele mai bune remedii pentru pungi sub ochi, folosite chiar și de vedete.

De ce unii oameni au pungi sub ochi?

Cercurile întunecate și „pungile” de sub ochi ne pot face să arătăm obosiți sau mai bătrâni decât vârsta pe care o avem de fapt.

Procesul de îmbătrânire scade elasticitatea pielii noastre, ceea ce duce la apăsare. Dar, de asemenea, pierdem volum, deoarece țesuturile grase încep să se descompună în timp.

Zona delicată dintre pleoapa inferioară și obrazul superior este cunoscută sub numele de jgheab lacrimogen. Pe măsură ce îmbătrânim, această zonă devine mai subțire, mai profundă, mai întunecată și mai vizibilă cu cercuri sau umbre întunecate.

Dacă ne luptăm cu umbre întunecate, goluri sau „pungi” sub ochii noștri, tratarea acestei zone poate duce la un aspect mai odihnit și revitalizat. Așa că trebuie să știm care sunt cele mai bune remedii pentru pungi sub ochi și cum putem beneficia de ele.

Care sunt cele mai bune remedii pentru pungi sub ochi?

Produsele care conțin acid hialuronic, care este foarte benefic în special la această zonă dificilă și fragilă, pot ajuta la combaterea petelor și cercurilor întunecate de sub ochii noștri.

Tratarea zonei de sub ochii noștri cu acid hialuronic poate stimula, de asemenea, producerea de colagen, ceea ce duce la o calitate superioară a pielii în ceea ce privește hidratarea, elasticitatea și radianța.

Care tratamente cu acid hialuronic sunt potrivite pentru cercurile de sub ochi?

Injecțiile de acid hialuronic specifice împrospătează și întineresc ochii obosiți cu aspect îmbătrânit, acidul hialuronic fiind unul din cele mai bune remedii pentru pungi sub ochi.

Anumite seruri care conțin acid hialuronic de înaltă calitate pot ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului ochilor obosiți prin hidratarea și strângerea pielii pentru a crea o suprafață mai netedă.

Câte tratamente sunt necesare pentru a vedea rezultate satisfăcătoare?

Rezultatul unui tratament cu acid hialuronic este imediat vizibil. Cercurile de sub ochi sunt lent eliminate în interval de 9 până la 12 luni, în funcție de persoană. Pe măsură ce rezultatele se estompează cu timpul, tratamentul poate fi repetat și ajustat după caz.