Ești nemulțumită de forma sau mărimea nasului tău? Procedura de rinoplastie nechirurgicală este un tip de tratament estetic menit să te ajute să ai forma nasului dorită. Este o procedură rapidă, fără durere și care are mai puține riscuri.

Rinoplastia nechirurgicală este o tehnică ce a început să se bucure de multă popularitate în ultimii ani. În comparație cu procedurile de rinoplastie chirurgicală, soluțiile nechirurgicale:

  • Sunt mai accesibile din punct de vedere financiar.
  • Implică o recuperare mai rapidă.
  • Nu sunt dureroase.
  • Te pot ajuta să ai forma nasului pe care ți-ai dorit-o mereu în doar câteva minute.

Citește mai jos pentru a afla mai multe despre procedura de rinoplastie nechirurgicală și beneficiile acesteia.

Cuprins: Ce este intervenția de rinoplastie nechirurgicală? | Ce poate corecta această intervenție? | Este procedura de rinoplastie nechirurgicală pentru tine?

Ce este intervenția de rinoplastie nechirurgicală?

Rinoplastia este procedura estetică de corectare a formei și a dimensiunii nasului. Aceeasta este de două tipuri: chirurgicală sau nechirurgicală.

Rinoplastia nechirurgicală este un tip de tratament estetic tot mai popular în întreaga lume. Cu ajutorul acidului hialuronic, medicii esteticieni Medlink pot modela forma nasului, corectând astfel “cocoașele” proeminente și inestetice sau ridicând vârful nasului pentru un aspect îmbunătățit.

Poate că îți dorești un nas de o dimensiune mai mică, ai o nesiguranță legată de un anumit defect precum cocoașa nazală, sau îți dorești ca vârful nasului tău să fie mai ridicat. Toate aceste lucruri sunt posibile fără o operație estetică complexă și dureroasă.

Rinoplastia nechirurgicală, cunoscută și ca „rinoplastie fără bisturiu” se bazează exclusiv pe folosirea acidului hialuronic pentru a obține rezultatele dorite. Astfel, poți să obții aspectul dorit fără să apelezi la o operație chirurgicală.

Rinoplastie fără bisturiu- o inovație în estetică

Această procedură este considerată de medicii esteticieni specialiști o inovație în estetică deoarece aduce un plus de beneficii pacienților nemulțumiți cu forma sau mărimea nasului lor.

Mai exact, dacă în cazul procedurii de rinoplastie chirurgicală, rezultatele obținute sunt definitive și recuperarea este de lungă durată și complexă, soluțiile de rinoplastie nechirurgicală combat aceste probleme. Rinoplastia nechirurgicală are o perioadă de recuperare de scurtă durată și rezultatele obținute nu sunt permanente în cazul în care nu ești complet mulțumită de ele.

Singurul inconvenient al rinoplastiei nechirurgicale este acela că este o procedură ce trebuie repetată la un interval mediu de 1 an pentru a păstra forma nasului dorită. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat întotdeauna un dezavantaj. Pentru persoanele care își doresc să testeze rezultatele rinoplastiei înainte de a face pasul spre o invervenție chirurgicală cu rezultate definitive, rezultatele temporare ale rinoplastiei nechirurgicale pot să fie un beneficiu.

Beneficiază de rezultatele rapide ale rinoplastiei nechirurgicale

Ce poate corecta această intervenție?

Dacă te gândești de mult timp să apelezi la rinoplastie pentru a scăpa de complexele pe care le ai legate de aspectul nasului tău, rinoplastia nechirurgicală poate fi soluția ideală pentru tine. Intervenția de rinoplastie nechirurgicală poate modela nasul tău exact în forma pe care tu ți-o dorești.

Rinoplastia nechirurgicală poate corecta diverse defecte sau anomalii în forma nasului. În timpul intervenției de rinoplastie nechirurgicală, cu ajutorul acidului hialuronic, medicii esteticieni Medlink pot:

  • Să corecteze puntea nazală.
  • Să schimbe unghiul vărfului nasului tău pentru a modifica aspectul de nas căzut.
  • Să corecteze cocoașa nazală inestetică.
  • Să modifice mărimea și proporția nasului tău în raport cu proporțiile stucturii tale faciale.

Ce presupune această procedura?

Două din cele mai importante lucruri de știut despre procedura de rinoplastie nechirurgicală sunt acelea că este rapidă și nu implică o anestezie totală așa cum este în cazul intervențiilor de tip chirurgical. Mai exact:

  1. Durata procedurii de rinoplastie nechirurgicală durează în medie 20-60 de minute.
  2. In pregătirea postintervenție, medicul estetician aplică o cremă anestezică pe zona care urmează să fie injectată. Astfel, nu vei simții durere în timpul procedurii tale.

În general, procedura este una simplă și implică o singură ședință. Ea se bazează exclusiv pe injectarea unor substanțe de umplere resorbabile, precum acidul hialuronic, în zonele nasului care necesită corectare.

De exemplu, în cazul în care îți dorești ridicarea sau schimbarea unghiului vârfului nasului tău, medicul estetician va adăuga acid hialuronic în unchiul nazolabial. În cazul în care îți dorești ascunderea unui defect precum cocoașa nazală, medicul estetician va injecta acid hialuronic de-a lungul părții centrale a nasului.

Este procedura de rinoplastie nechirurgicală pentru tine?

Intervenția de rinoplastie nechirurgicală se adresează tuturor persoanelor nemulțumite cu forma, mărimea sau aspectul nasului lor. Dacă îți dorești rezultate rapide și naturale obținute fără durere, atunci procedura de rinoplastie nechirurgicală este potrivită pentru tine.