Dacă ai părul foarte rar, ți-a căzut smocuri smocuri și ai încercat aproape toate șampoanele și medicamentele posibile, e firesc să te gândești că, până la ideea de transplant de păr merită descoperite alte tratamente care nu costă cât o vacanță în Hawai. Însă, ca întotdeauna, o decizie e mai bună când te documentezi suficient. De aceea am adunat mai multe păreri despre terapia vampir pentru păr.

Probabil știi deja că puține terapii pot fi utilizate pentru afecțiuni atât de diferite, așa cum este terapia vampir. Este folosită pentru a vindeca peste 200 de afecțiuni medicale, însă ce păreri au despre terapia vampir pentru păr chiar cei care au fost pacienți?

Despre Terapia Vampir pentru păr sunt puține păreri exprimate online în România. Însă, peste hotare, sunt suficiente păreri, iar conform unui site dedicat pacienților și recenziilor lor necenzurate, peste 90% și în alte locuri 98% dintre păreri despre terapia vampir pentru păr sunt pozitive. Iar recenziile sunt atât ale pacienților bărbați care suferă de alopecie (chelie), cât și a femeilor.

Iată o selecție făcută de pe un site dedicat pacienților, numit RealSelf, unde vei găsi pentru 1600 de fotografii înainte și după terapia vampir pentru păr:

Păreri despre terapia vampir pentru păr pacientă nr.1

Păreri despre terapia vampir pentru păr: pacientă nr.1

„De ani de zile părul mi s-a rărit și începeam să devin foarte complexată de asta. De fiecare dată trebuia să-mi mut cărarea pentru a ascunde zona de scalp unde căzuse părul și făceam orice, doar ca să nu se vadă în poze. Am căutat diverse păreri despre terapia vampir pentru păr, în special negative, însă am găsit atât de puține, încât am decis să urmez terapia.

Acum părul meu este mai bogat și sunt uimită de cât de frumos arată. Acum mi-l pot prinde părul în coadă și acum mi-am recăpătat stima de sine și nu mă mai simt complexată să ies în oraș sau să apar în fotografii cu prietenii. Terapia PRP chiar a funcționat la mine. A meritat din plin.”

Pacientul 2: o tânără de 19 ani

„Sunt o tânără cu sindromul ovarului polichistic care se confruntă cu căderea părului de la vârsta de 19 ani.

Am folosit și tratamentul cu spironolactonă pentru căderea părului, dar am vrut să scap de acest medicament, deoarece îl luasem deja de ani de zile. Medicul la care am fost m-a susținut pe deplin cu această decizie.

După consult, mi-am dat seama că își tratează cu adevărat pacienții la nivel holistic, asigurându-se că tratamentul pe care îl alege nu este doar durabil, ci și nedăunător pe termen lung.

Am decis să caut mai multe păreri despre terapia vampir pentru păr și, în final să încerc acest tratament. Am apreciat că doctorul m-a avertizat de la bun început să am așteptări realiste și niciodată peste rezultatele promise.

După 5 tratamente, părul meu arată fenomenal. Este voluminos, lung și sănătos. Știu că părul meu nu va fi niciodată foarte gros în partea de sus, dar tratamentele au ajutat ca părul să nu arate așa de rar și mi-au dat un mare salt de încredere în mine însămi.”

Păreri despre terapia vampir pentru păr pacient nr. 3

Păreri despre terapia vampir pentru păr: pacient nr. 3

„Rezultate uimitoare! Nu am decât lucruri bune de spus. Am fost la medic în noiembrie pentru o consultație și, deși inițial aveam în minte o soluție chirurgicală, medicul mi-a recomandat să încerc mai întâi terapia vampir pentru păr. Au trecut vreo cinci luni de la procedură și sunt absolut uluit. Nu numai că mi-a crescut din nou părul în locurile în care căzuse, dar tot părul meu de pe scalp este mult mai puternic și mai gros. Rezultatele mele de până acum au fost șocant de vizibile și încă văd fire de păr noi crescând pe linia părului.

Medicul și-a luat timp din programul său încărcat pentru a vorbi pe larg cu mine despre starea părului meu în timpul fiecărei vizite, iar asistenta sa este foarte receptivă cu orice întrebări sau îngrijorări pe care le-am avut. Medicul nu a încercat deloc să mă grăbească sau să mă convingă că terapia vampir pentru păr este singura opțiune.

M-am documentat mult despre căderea părului și credeți-mă că sunt încântat că am ales această terapie în locul transplantului de păr.”

Păreri pacient nr. 4

„După ce am încercat aproape orice, de la vitamine, medicamente văzute în reclame la tv, terapie cu lumină, aparate de volumizare a părului și altele, am dat peste PRP pentru căderea părului (terapia vampir).

Am cercetat destul de mult și am ales într-un final să contactez un medic datorită recenziilor bune și a prețului. Unii medici percep 2400 – 3000 $ pentru un singur tratament. Însă medicul la care am fost tratamentul integral e alcătuit din 4 ședințe în decursul a 4 luni, fiecare costând 600 $ pe ședință. Apoi am pus în calcul și un plan de întreținere de 4 luni. (Am fost de acord, nu știam dacă va fi suficient un tratament complet de 4 ședințe.)

Trebuie să spun că sunt mulțumit de rezultate. Părul meu este cu siguranță mai plin și mai sănătos, iar căderea a încetat. Medicul a fost comunicativ, la fel ca și personalul său. Sunt mulțumit de alegerea mea și cu siguranță aș recomanda altora, mai ales dacă nu au avut rezultate cu alte alternative.”

Păreri despre terapia vampir pentru păr: pacient nr. 5

„Mi-am pierdut aproximativ 50% din păr în 8 săptămâni din motive necunoscute.

Am mai multe afecțiuni autoimune, așa că medicii au presupus că una sau mai multe din aceste probleme de imunitate au jucat un rol în căderea părului meu.

Medicamentu Finasterida nu a avut un efect vizibil asupra creșterii părului la mine, așa că am cercetat diverse terapii și am găsit destule păreri despre terapia vampir pentru păr care mi s-au părut promițătoare.

De fapt, doctorul meu este chiar inventatorul acestei proceduri și a fost extraordinar în timpul consultației, nepunând nicio presiune în a alege această terapie.

M-a avertizat că va fi nevoie de mai multe tratamente (la fiecare 6 luni) și cel puțin un an pentru a vedea rezultate. La un an și după două tratamente complete, părul meu a început să se îndesească uimitor de mult.

Eu sunt roșcat și noul păr care mi-a crescut este brunet, însă doctorul m-a avertizat că s-ar putea să se întâmple acest lucru. Pentru mine este important este că am rezolvat problema.

Sunt 100% mulțumit de rezultate și vreau să îi încurajez pe alții să aibă răbdare. Noul meu păr are aproximativ 7.5 cm lungime și continuă să crească rapid. Este sănătos, nu firav și fragil. Recomand atât procedura, cât și medicul, știu doar că este o investiție financiară bună și că da, trebuie să ai răbdare.”

păreri despre terapia vampir pentru păr din siteul RealSelf

Păreri terapia vampir pentru păr: Pacient nr. 6

„Medicul la care am fost și personalul acestuia sunt uimitori. Medicul este foarte amabil și informat. Îl recomand cu mare drag. Sunt foarte mulțumit de tratamente și rezultate. Căutam o terapie de înlocuire a părului și acesta m-a ajutat să aleg care tratamente funcționează cel mai bine pentru mine și pentru programul meu încărcat. Asistenta mea este extrem de prietenoasă și a oferit tratamente de înaltă calitate. L-am recomandat atât prietenilor, cât și familiei.”

Concluzie

Când vine vorba despre păreri despre terapia vampir pentru păr, locurile potrivite de căutare sunt site-uri cu mii de păreri ale pacienților. De aceea am selectat și adunat câteva dintre părerile exprimate în astfel de site-uri.

Miile de pacienți au spus că terapia merită. Pe site-ul RealSelf, 90% dintre cei care au votat au fost mulțumiți de rezultate.

Însă, este important să nu ai așteptări prea mari după ce vezi zeci sau sute de păreri despre terapia vampir pentru păr. Toate s-au petrecut după mai multe ședințe și în decursul a mai multe luni de zile.

Pentru a lua o decizie, este obligatoriu să te sfătuiești cu un medic bun, care să recomande această terapie doar dacă alte tratamente bazate pe medicamente nu sunt potrivite pentru tine.

Published On: februarie 9th, 2023 / Categories: Căderea părului / Tags: , /