Buzele mari și bine conturate captează atenția celor din jur și îți oferă, la fiecare privire în oglindă, un plus de încredere. Din fericire, dacă vrei să ai buze mai frumoase, acum este foarte simplu. Cu injectarea de acid hialuronic poți să-ți transformi buzele și într-o pauză de masă. Însă cum să alegi dintre diferitele forme de buze cu acid hialuronic?

Fiecare formă transmite altceva. Însă probabil de asta ai și deschis acest articol. Pentru că vrei să te documentezi și să vezi diversele forme de buze și să alegi una-două forme preferate pe care să le arăți medicului dermato-estetician. Iar acesta să te sfătuiască care dintre ele ar arăta cel mai natural și frumos la tine.

Îți amintești fotografia virală în care două femei se afișau cu buze parcă realizate după un exagerat „bot de rață”? Photoshop sau nu, acea fotografie a circulat pe Internet câțiva ani și mulți criticau, fără să fie corect informați, procedura non-invazivă de mărire buze cu acid hialuronic, crezând că există doar forme de buze arată astfel.

În prezent, procedura de mărire buze este cea mai cerută procedură în clinicile din domeniu. Iar tu poți alege fără probleme forme de buze cu acid hialuronic potrivite ție și care să arate cât se poate de natural.

Dacă ai nevoie de dovezi, trebuie doar să deschizi TikTok, Instagram sau Facebook. Rezultatele reușite ale celebrităților și prețurile tot mai accesibile au contribuit, cu siguranță, la succesul procedurii de mărire buze cu acid hialuronic în rândul femeilor din întreaga lume.

Ce transmit cele 6 forme de buze cu acid hialuronic

Nu trebuie să deschizi gura pentru ca oamenii să-și dea seama de câteva lucruri despre tine. Buzele pot trăda nu doar stările pe care le ai, ci și particularități psihologice sau trăsături de personalitate.

Pentru a identifica aceste aspecte, trebuie să te uiți la formă, dimensiune, volum și la arcul lui Cupidon. Așadar, alege în cunoștință de cauză una dintre cele șase forme de buze cu acid hialuronic.

1. Buze DaVinci

buze davinci

Tehnica DaVinci are în centru „raportul de aur” de 1: 1.681. Spre deosebire de alte forme de buze cu acid hialuronic, aceasta exprimă mai multă atractivitate și senzualitate. Cauți perfecțiunea în orice? Cel mai probabil vei vrea să alegi buzele „DaVinci”.

2. Buze în formă de inimă

Buze in forma de inima

Femeile cu buze în formă de inimă sunt independente și pasionale. Despre posesoarele acestei forme de buze se spune că au o personalitate creativă și energică.

3. Buze russian lips

Buze russian lips

Buzele russian lips indică o personalitate aventuroasă, dar și un spirit orientat spre ajutorarea celor din jur. Femeile cu astfel de buze sunt încrezătoare și pregătite în orice moment să-și asume riscuri.

4. Buze „arcul lui Cupidon”

Buze arcul lui cupidon

Comparând cu celelalte forme de buze cu acid hialuronic, experții spun că buzele cu „arcul lui Cupidon” ascuțit sunt rare. Femeile cu această formă de buze sunt hotărâte, iubesc spontaneitatea, iar comunicarea este punctul lor forte, deși uneori îi pot îndepărta pe cei din jur din cauza impulsivității.

5. Buzele largi

Buze largi

Buzele largi indică o persoană prietenoasă și perfectă pentru leadership. Femeile cu buzele largi își fac ușor prieteni și știu cum să mențină o relație. Te identifici? Dacă fizionomia îți permite, poate n-ar fi rău să alegi această variantă dintre cele șase forme de buze cu acid hialuronic.

6. Buze voluminoase în centru

Buze voluminoase in centru

Îți place să fii răsfățată și mereu în centrul atenției? Asta se spune despre femeile cu buze groase, voluminoase în centru. În ceea ce privește viața amoroasă, se crede că ele tind să prefere aventurile în locul relațiilor serioase și că pot fi destul de dramatice.

Ce presupune procedura de mărire buze cu acid hialuronic

În afară de formă, cu siguranță te interesează să știi și este acidul hialuronic, mai ales că este o substanță ce rămâne în corp 6 până la 12 luni.

Chiar dacă sună a cheva chimic, realizat în laboratorul chimic, acidul hialuronic nu este un acid, ci o substanță indispensabilă prezentă în corpul nostru încă de la naștere. Rolul său constă în hidratarea pielii, în creșterea rezistenței și elasticității sale. Practic, lubrifiază cartilajele și articulațiile și dă un aspect neted pielii.

Nu trebuie să te temi de procedura de mărire buze cu acid hialuronic în sine pentru că este sigură și este aproape nedureroasă. Asemenea oricărei alte injecții însă, poate produce un ușor disconfort. Acidul hialuronic folosit pentru buze conține un anestezic cu efect local – lidocaina și, suplimentar, se mai poate utiliza o cremă. În plus, această procedură nu-ți ocupă toată ziua, ci între 20 și 60 de minute.

Înainte de intervenție, ai nevoie de o consultație dermato-estetică. Vei discuta cu medicul tău despre contraindicații, posibile reacții adverse sau alte nelămuriri și vei alege dintre câteva forme de buze cu acid hialuronic.

După anestezie, buzele vor fi dezinfectate, iar medicul va atașa fiolei cu filler un ac și va injecta gelul cu acid hialuronic. Deși efectele sunt vizibile imediat, vei putea vedea rezultatul final după aproximativ două săptămâni. Dacă îți injectezi buzele cu acid hialuronic în mod repetat, la un moment dat este posibil să nu mai fie nevoie de alte vizite la clinică. La primul tratament însă, efectul se menține aproximativ 6 luni.

Ce mărci de top aleg vedetele pentru diferitele forme de buze cu acid hialuronic

Ce mărci de top aleg vedetele pentru diferitele forme de buze cu acid hialuronic

După ce ți-ai făcut o idee despre cele șase forme de buze cu acid hialuronic, e timpul să afli câte ceva și despre fillere. În prezent, cele mai bune fillere de buze pe bază de acid hialuronic sunt Juvederm, Restylane, Teosyl Kiss și Volbella. Acestea au fost aprobate de FDA și au rezultate de lungă durată, dovedite prin studii clinice.

Juvederm

Cele mai cunoscute fillere de buze sunt cele din gama Juvederm, dezvoltate prin tehnologia Hylacross, au o consistență netedă. În funcție de ce ți se potrivește dintre cele șase forme de buze, poți alege Juvederm Volbella® XC sau Juvederm® Ultra XC. În vreme ce Juvederm Volbella® XC se utilizează pentru un volum subtil și pentru netezirea liniilor verticale de deasupra buzei superioare, Juvederm® Ultra XC are o influență mai mare asupra plenitudinii buzelor.

Kylie Jenner este una dintre celebritățile care preferă Juvederm.

Restylane

Marca de fillere de buze Restylane propune pentru buze Restylane-L, Restylane Silk și Restylane Refyne. Dacă îți dorești plenitudine și volum, un contur mai definit sau pur și simplu să ridici colțurile gurii, Restylane-L este alegerea potrivită. Restylane Silk e mai util pentru tratarea liniilor verticale de deasupra buzei superioare, iar Refyne oferă un aspect mai neted, natural.

Teosyal Kiss

Marca de fillere de buze Teosyal Kiss îți poate veni în ajutor dacă vrei să crești volumul buzelor sau să remodelezi conturul. În comparație cu cele menționate anterior, Teosyal Kiss aduce în final un aspect mai neted datorită structurii vâscoase.

Volbella

Marca de fillere de buze Volbella, parte a liniei Juvederm, este un tratament cu acid hialuronic folosit la diminuarea aspectului ridurilor nazogeniene și liniilor verticale de deasupra buzei superioare. Totuși, poate fi utilizat si la creșterea volumului buzelor.

Multe cântărețe, actrițe, influencerițe sau prezentatoare TV au apelat încrezătoare la această procedură non-invazivă, atrăgând atenția tuturor asupra unor forme de buze cu acid hialuronic pe care le visau dintotdeauna.

Printre acestea se află și vedete de la noi, precum Gina Pistol, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Gabriela Cristea, Cristina Spătar și Daniela Crudu. În afară s-au remarcat, printre altele, Kylie Jenner, Anna Faris, Kim Zolciak-Biermann, Britney Spears, Michelle Keegan și Marnie Simpson.

Published On: august 15th, 2022 / Categories: Mărire Buze / Tags: , , /