Vrei să-ți faci mărire de buze și nu-ți știi dacă 1 ml acid hialuronic e prea mult? Te gândești că poate 0.5 ml nu obțin efectul de buze pline pe care ți-l dorești? Vor ajunge să arate exagerat și nenaturale dacă alegi 1 ml acid hialuronic pentru buze?

Este mai bine să faci două injectări de 0.5 ml la două vizite separate sau 1 ml de la bun început? Sau poate chiar acid hialuronic de buze de 2 ml?

Toate aceste întrebări și preocupări le auzim aproape zilnic la pacientele noastre în clinica Medlink. Fără îndoială, sunt unele dintre cele mai frecvente întrebări pe care doctorii noștri le primesc.

Acid hialuronic buze 0.5 ml

Ţinând cont de faptul că fiecare are forma feţei şi a buzelor diferite, efectul dorit se obţine la fiecare în mod deosebit. Dacă vrei să ai buze bine conturate, cu un volum discret, poţi opta pentru acid hialuronic buze 0.5 ml.

Majoritatea doctorilor recomandă această soluţie chiar şi pentru bărbaţii care vor să scape de buzele prea subţiri. Injecţiile cu acid hialuronic de buze de 0.5 ml vor face ca buzele să arate naturale.

Pentru unii această cantitate de acid hialuronic poate fi nesemnificativă, însă pentru cei care nu doresc schimbări dramatice, 0.5 ml este un bun început.

Acid hialuronic buze 1 ml

Pentru o volumizare mai sexy, însă neexagerată, injecţiile cu acid hialuronic buze 1 ml sunt soluţia perfectă.

Desigur, în funcție de metabolismul tău şi de produsul injectat, frecvenţa injecţiilor cu acid hialuronic buze 1 ml va varia poate fi diferită la tine față de o altă pacientă.

Un tratament cu acid hialuronic buze de 1 ml la prima ședință este alegerea celor mai multe paciente, pentru că își doresc o schimbare suficient de vizibilă și de naturală, în același timp.

Când e nevoie de 1 ml acid hialuronic și când 0.5 ml?

Răspunsul la această întrebare și la toate cele de mai sus diferă în funcție de fiecare pacientă. În general însă 0.5 ml este o cantitate ce aduce un rezultat subtil. 1 ml acid hialuronic este o cantitate dublă, care face buzele mai voluminoase și care va avea efect pe o durată mai mare. Când volumizarea buzelor presupune în realitate doar mărirea buzei de sus, de cele mai multe ori, doctorii consideră că 0.5 ml este suficient pentru un rezultat frumos și natural.

În realitate, însă, fiecare clientă își dorește un aspect anume, care nu poate fi întotdeauna obținut cu 0.5 ml. În plus, forma buzelor și volumizarea lor cu acid hialuronic în prealabil au și ele un rol în această ecuație. Clientele care merg la a doua, a treia sau a patra injectare au nevoie de mai puțin acid hialuronic, iar retenția acestuia este mult mai mare.

În timpul consultației cu un doctor cu experiență, întotdeauna te poți relaxa, pentru că, din discuția cu tine va alege cea mai bună variantă pentru a-ți pune buzele în valoare buzele cum îți dorești, cu unica condiție să nu existe un risc medical și estetic. Un doctor profesionist și etic nu va alege niciodată 1 ml acid hialuronic dacă această cantitate te va face să ai buze nenaturale sau mult mai pline decât îți dorești.

Pentru a avea niște repere legat de întrebarea dacă 1 ml acid hialuronic este suficient sau prea mult, iată 3 aspecte pe care doctorii le iau în calcul când decid ce cantitate de acid hialuronic să injecteze în buze.

tratament acid hialuronic pentru mărire buze

1. Pacientele care nu au făcut niciodată injecții cu acid hialuronic

În primul rând, dacă te încadrezi aici, e bine să te întrebi ce vrei să schimbi la buzele tale și cum ar arăta buzele ideale. Poți dori mai mult volum doar pentru una dintre buze sau pentru amândouă. Sau poate vrei să corectezi o asimetrie. Sau poate o combinație între toate acestea. În orice caz, e bine să cauți online poze cu forme de buze pe care ți-ar plăcea să le ai și să-i arăți doctorului. Ca regulă generală, cu cât vrei o transformare mai puțin discretă, cu atât probabilitatea este mai mare să fie nevoie de 1 ml acid hialuronic în loc de 0,5 ml. Încă ceva, doar pentru că alegi 1 ml acid hialuronic, nu înseamnă că va fi folosită întreaga doză. Unii doctori injectează frecvent între 0,65 – 0,8 ml de acid hialuronic.

Dacă te temi că rezultatul final nu este pe placul tău, poți alege să nu ți se injecteze 1 ml acid hialuronic, ci 0.5 ml. În felul acesta, ai șansa să te obișnuiești cu noul tău aspect și să ai încredere că vei obține exact ce îți dorești într-o viitoare ședință de tratament, câteva luni mai târziu.

Dacă ai buzele pline de la mama natură și dorești corecții minore 0.5 ml de acid hialuronic ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine.

2. Pacientele care și-au făcut mărire de buze și schimbă doctorul și marca de acid hialuronic

Pentru pacientele care doresc să-și schimbe doctorul, marca de acid hialuronic folosită anterior trebuie menționată numaidecât noului doctor. Dacă aceasta diferă de cea anterioară, injectarea cu un alt produs poate duce la rezultate neuniforme în timp și la o resorbție diferită. Sfatul doctorilor este să aștepți întotdeauna cel puțin 6 luni între injectarea unor mărci de acid hialuronic diferite.

Luând aceste aspecte în considerare, rațiunea de a folosi 0.5 sau 1 ml acid hialuronic se aplică la fel ca la pacientele care vin pentru prima dată pentru procedura de mărire de buze.

3. Pacientele care își injectează 0.5 sau 1 ml acid hialuronic constant

Acidul hialuronic injectat în buze are de obicei efect aprox. 6-12 luni. Pacientele care vor să-și păstreze ani la rândul aspectul buzelor merg să facă injectări la fiecare 6-12 luni. Odată ce forma și volumul ideale au fost atinse, întreținerea lor se face de obicei cu 0.5 ml de acid hialuronic.

buze sexy acid hialuronic

Acid hialuronic buze 2 ml

Un efect dramatic şi o schimbare radicală sunt obţinute cu injecţiile cu acid hialuronic buze 2 ml. Doctorii nu recomandă această cantitate dacă ești la prima injectare.

De obicei, experţii recomandă această cantitate după cel puțin 1-2 injectări prealabile, pentru a nu forța țesuturile pielii.

Un tratament cu acid hialuronic buze 2 ml (2 injecţii) îţi va face ca buzele să arate voluminoase şi senzuale.

Dacă îţi doreşti un asemenea look, nu ezita să îţi consulţi medicul estetician. Din cauza riscului de inflamare, acesta va ezita, în mod normal și va decide în funcție de evaluarea sa, ca medic.

Cum se face augmentarea buzelor cu acid hialuronic?

Augmentarea buzelor se face într-o clinică medicală de către un doctor estetician, prin injectarea de acid hialuronic în buze, cu ajutorul unei seringi cu un ac foarte subțire.

Procedura este relativ simplă și nedureroasă. Se aplică o cremă anestezică și se face o dezinfectare riguroasă la nivelul buzelor. Când crema își face efectul, medicul începe procedura de injectare cu acid hialuronic, care durează de obicei 15 minute. Însă această durată poate fi puțin mai mare dacă medicul estetician vrea să se asigure că-ți acordă toată atenția necesară.

1 ml acid hialuronic are retenție mai mare la anumite cliente?

De obicei, într-un tratament cu acid hialuronic pentru riduri, medicul folosește 1 ml acid hialuronic, urmând ca, în funcție de specificul situației fiecărui pacient, să adauge ulterior o cantitate suplimentară. Motivul principal de injectare pe durata a două ședințe în loc de una este alegerea sa, ca profesionist, de a-și lua măsuri de precauție ca să nu pună o cantitate prea mare care ar putea forța țesuturile.

Retenția acidului hialuronic în buze variază de la pacientă la pacientă, în funcție de cum respectă regulile de îngrijire de după procedură, dar variază și în funcție de metabolismul, pielea fiecăreia, la care se adaugă și calitatea substanței injectate.

Ce marcă de acid hialuronic este mai bună?

Juvederm și Restylane sunt mărcile de acid hialuronic cel mai des folosite în clinicile estetice.

Ambele sunt produse de top și sunt aprobate de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA). Durata efectelor lor este comparabilă, ambele având efecte ce durează între 6 și 9 luni, în unele cazuri, chiar până la 12 luni.

Published On: aprilie 10th, 2022 / Categories: Mărire Buze / Tags: , /