Începi să observi semne ale îmbatrânirii pe fața ta? Procedurile de lifting nechirurgical te ajută să „dai timpul înapoi” pentru aspectul feței tale.

Cu timpul, vârsta începe să își spună cuvântul și să arate semne de îmbătrânire pe fața ta. Începi să observi ridurile din ce în ce mai pronunțate care își fac apariția în jurul ochilor, a buzelor și pe frunte. Obrajii capătă un aspect căzut, lipsit de vlagă. Pleoapele căzute pot fura atenția de la privirea ta încă tânără și sclipitoare.

Soluția pentru a îți recăpăta aspectul plin și fresh? Procedurile de lifting facial nechirurgicale.

Citește mai jos pentru a afla ce este liftingul nechirurgical, tipurile comune de lifting nechirurgical și beneficiile acestei proceduri.

Cuprins: Ce este liftingul nechirurgical? | 3 tipuri de lifting nechirurgical | Beneficiile procedurii de lifting nechirurgical | Pentru cine este liftingul nechirurgical facial?

Ce este liftingul nechirurgical?

Liftingul nechirurgical este soluția rapidă și relativ nedureroasă de a reduce apariția ridurilor, a liniilor feței și a aspectului căzut al pielii. Soluțiile de lifting nechirurgicale ajută inclusiv la îmbunătățirea aspectului și a texturii pielii.

Liftingul nechirurgical este unul minim invaziv în comparație cu liftingul chirurgical care presupune netezirea tenului prin incizii facute la nivelul scalpului și separarea pielii de țesutul muscular. Astfel, în comparație cu liftingul chirurgical, tratamentele de lifting nechirurgicale presupun o perioadă de recuperare considerabil mai mică și mai puțin complexă.

Mai mult decât atât, în comparație cu liftingul chirurgical, soluțiile nechirurgicale:

 • Nu necesită realizarea unor incizii.
 • Nu necesită anestezie generală.
 • Nu este nevoie de spitalizare.
 • Au rezultate temporare.
 • Sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar.

3 tipuri de lifting nechirurgical

Există diferite soluții de lifting nechirurgical care te pot ajuta să dai timpul înapoi pentru aspectul feței tale într-un mod rapid și relativ nedureros.

Specialiștii esteticieni Medlink îți pot recomanda soluția optimă pentru tine în funcție de rezultatele pe care ți le dorești și de nevoile tale estetice.

Întreabă medicul estetician ce tip de lifting nechirurgical ți se potrivește

Iată cele mai comune și populare tipuri de lifting nechirurgical:

Umpluturi dermice

Umpluturile dermice constau în injecții făcute de către medicii esteticieni Medlink pentru a minimaliza semnele îmbătrânirii. Ele pot reduce liniile și ridurile proeminente și inestetice, dar și zonele goale de sub ochi.

Există mai multe tipuri de umpluturi dermice care pot fi folosite pentru a ajuta pacientul să își recapete înfățișarea tânără și fresh. Mai exact, umpluturile dermice pot consta în acid hialuronic, hidroxilapatit de calciu, metacrilat de polimetil, acid poli-L-lactic și grasimea umană.

Specialistul estetician cu care vei colabora îți va recomanda cel mai bun tip de umplutură dermică pentru dorințele și nevoile tale estetice.

Efectele umpluturilor dermice rămân vizibile până la 6 luni de la intervenția de lifting nechirurgical.

Botox- cel mai popular tip de lifting nechirurgical

Botoxul este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de tratament de lifting nechirurgical menit să ajute la rejuvenarea facială. În general, botoxul este o componentă importantă a tehnicilor de lifting nechirurgical folosite. Injecțiile cu botox sunt adesea folosite în combinație cu alte intervenții de lifting fără bisturiu.

Prin injectarea de botox, medicii esteticieni Medlink pot corecta:

 • Aspectul de față căzută și ten îmbătrânit.
 • Ridurile și liniile apărute pe fața ta.
 • Zonele feței care sunt esențiale pentru expresiile faciale ce proiectează starea ta psihologică.
 • Aspectul zonei bărbiei și a gâtului, ducând la netezirea acestora și făcându-le să capete un aspect tânăr.

Rezultatele finale ale procedurii de lifting nechirurgical cu botox vor fi vizibile după 24-48 de ore de la injectare. După o perioadă, efectele botoxului vor dispărea, iar ridurile și liniile feței tale vor fi iar vizibile. Astfel, pentru un efect constant și un aspect tânăr și fresh zi de zi, este recomandat să apelezi la 2-3 injectări în decursul unui an.

Mezoterapia fără ace

Un alt tip de tratament anti-îmbătrânire nechirurgical este mezoterapia și constă în introducere în zonele faciale al caror aspect trebuie îmbunătățit a unor anumite tratamente specifice. Mizoterapia implică folosirea unui cocktail terapeutic format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Scopul mizoterapiei este acela de a ajuta pielea facială să își recapete strălucirea și aspectul fresh. Astfel, mizoterapia ajută la exfolierea pielii, tratarea zonelor afectate și corectarea ridurilor și a liniilor fine de pe față.

Mezoterapia fără ac se realizează cu ajutorul unui dispozitiv care folosește radiofrecvența pentru a ajuta substanțele să pătrundă în straturile profunde ale pielii.

În funcție de rezultatele pe care îți dorești să le vezi în oglindă zi de zi, medicul estetician poate să îți recomande folosirea unuia sau mai multor tipuri de lifting nechirurgical.

Beneficiile procedurii de lifting nechirurgical

În comparație cu intervențiile de lifting chirurgicale, procedurile de lifting nechirurgical au o multitudine de beneficii. Aceste beneficii sunt motivele care au contribuit la creșterea în popularitate a liftingului nechirurgical în rândul persoanelor trecute de prima tinerețe.

Iată ce beneficii are liftingul nechirurgical:

 • Mai accesibil din punct de vedere financiar.
 • Perioadă de recuperare semnificativ mai scurtă.
 • Timpul de realizare a procedurilor nu depășeste 60 de minute.
 • Procedurile sunt relativ nedureroase, creând doar un mic discomfort.
 • Intervențiile nechirurgicale au un risc minim de infecție.
 • Rezultatele nu vor arăta deloc fals.

Pentru cine este liftingul nechirurgical facial?

Soluțiile de lifting nechirurgical sunt potrivite pentru oricine dorește un ten mai neted și un aspect al feței mai tânăr.

În general, vârsta pacientului ideal care apelează la tratamentele de lifting nechirurgical este cuprinsă între 40 și 75 de ani. Cu toate acestea, în cazurile în care semnele trecerii timpului apar mai devereme de atât, medicul estetician Medlink îți poate recomanda o intervenție de lifting facial nechirurgical potrivită pentru nevoile tale estetice. Procedura este minim invazivă și va ajuta la prevenirea apariției ridurilor sau altor semne de îmbătrânire pentru o perioadă de câțiva ani.