Mamele noastre mergeau la cosmeticiene ca să arate mai bine. Și tot de ce aveau parte era de curățarea tenului de coșuri și puncte negre și de un masaj facial. Astăzi însă, astfel de proceduri sunt precum era internetul la începuturile lui. Și asta pentru că sunt la fel de multe tratamente de rejuvenare facială în Craiova precum sunt în București sau în alte orașe mai mari.

Când există atâtea proceduri de rejuvenare facială în Craiova, partea mai dificilă este să alegi din nenumăratele tratamente faciale profesionale. Dermapen 4, terapia Vampir, Profhilo, liftingul facial cu fire PDO sunt doar câteva dintre tratamentele profesionale din care poți alege. Înainte de a parcurge lista, descoperă ce înseamnă mai exact rejuvenarea facială.

„Rejuvenare” înseamnă întinerire și, deși nu există încă în dicționarul limbii române, sunt șanse mari să ajungă acolo în decursul anilor. Termenul de „rejuvenare facială” înseamnă folosirea unor tehnici de întinerire a pielii dovedite științific că au efect.

După zeci de ani de studii și cercetări în domeniul dermatologiei, unele proceduri medicale estetice nechirurgicale au dovedit cu prisosință că pot întineri pacienții cu 10 ani sau chiar mai mult.

Proceduri de rejuvenare facială în Craiova

Proceduri de rejuvenare facială în Craiova

Craiova este un oraș foarte bine reprezentat în ceea ce privește tehnologia medicală estetică. Poți alege din nenumărate tipuri de tratamente profesionale de rejuvenare facială din Craiova. Iată 5 terapii minim invazive, cele mai solicitate de craiovence.

1. Rejuvenare facială în Craiova cu Dermapen 4

Dermapen 4 este cel mai inovator dispozitiv al deceniului. Seamănă cu un stilou cu 12 microace fine în vârf și reprezintă cea mai avansată tehnologie de tratament de microneedling (cu microace). Cu ajutorul acestui dispozitiv ai parte de rejuvenare facială în Craiova așa cum poți avea la Paris sau Londra.

Când străpunge pielea, cele 12 microace din Dermapen 4 creează milioane de microcanale în piele. Mai exact sunt create 1300 de microcanale pe secunda într-un mod controlat si uniform. Odată apărute, corpul reacționează prin producerea de colagen nou și astfel regenerează pielea. Adâncimea de penetrare a microacelor este reglabilă între 0,5 și 2,5 mm, iar Dermapen 4 poate fi folosit atât pe față, cât și pe aproape orice zonă corporală.

2. Terapia Vampir în Craiova

Terapia Vampir nu mai are nevoie de recomandări. Este unul dintre tratamentele de rejuvenare facială din Craiova la care multe femei apelează. Terapia constă în injectarea la nivelul feței a unei cantități mici din plasma îmbogățită cu trombocite a pacientei.

Primul pas efectuat este cel de recoltare a sângelui, ca atunci când se face recoltare pentru analize. Apoi, eprubeta este centrifugată într-un dispozitiv special în urma căreia se separă plasma bogată în trombocite, acestea din urmă fiind și ingredientele minune care regenerează și vindecă în mod natural pielea.

În clinica Medlink, terapia Vampir este făcută cu Dermapen 4, astfel încât plasma să ajungă mai profund, uniform și eficace în derm, pentru o vindecare și mai notabilă și semnificativ mai puțin dureroasă decât prin ace clasice.

Terapia Vampir are o aplicabilitate foarte mare, fiind folosită în peste 200 de afecțiuni medicale. Tratamentul este eficace pentru foarte multe provocări cu care se confruntă femeile mai tinere sau mai mature: pete pigmentare, riduri, cearcăne, vergeturi, pori dilatați etc.

3. Tratamente faciale profesionale cu acid hialuronic și Botox

Pentru întinerire, acidul hialuronic și Botoxul au deja un istoric de zeci de ani de rezultate spectaculoase când sunt pe mâna unor doctori cu grad înalt de profesionalism și etică.

Botoxul și acidul hialuronic se completează excelent și pot fi folosite în timpul aceleiași ședințe de tratament.

Tratamente cu Botox

Nicio substanță sau aparatură nu are efect asupra ridurilor de expresie precum Botoxul. Injecțiile cu Botox sunt adesea folosite pentru rejuvenare facială în Craiova pentru ridurile laba gâștei, ridurile frunții și cele dintre sprâncene.

Tratamente cu acid hialuronic

Ridurile de sub ochi și cearcănele sunt tratate cu succes, ceea ce adesea duce la o întinerire vizibilă a feței doar printr-o intervenție scurtă și punctuală.

Acidul hialuronic este de fapt o substanță naturală a corpului care impresionează prin nenumăratele sale aplicări. Are o acțiune uimitoare asupra ridurilor statice, întipărite deja pe față și care nu pot fi tratate cu Botox.

Mai mult, în afară de rejuvenare facială cu acțiune directă asupra ridurilor profunde, acidul hialuronic este folosit și pentru mărirea buzelor, corectarea nasurilor coroiate, ridicarea pomeților, conturarea mandibulei și multe altele.

Lifting facial și corporal cu fire PDO

4. Lifting facial și corporal cu fire PDO

Unul dintre tratamentele foarte apreciate, atât pentru față, cât și pentru corp este cel cu fire PDO. Acestea se fixează la nivelul pielii lăsate cu ajutorul unor canule atraumatice ce conțin fire dintr-un poliester incolor și biocompatibil.

Așadar, când faci lifting facial cu fire PDO arăți de parcă ai fi la acupunctură, doar că în interiorul micilor ace ale canulelor sunt fire PDO ce întră în piele și fixează în derm. Astfel, ele ridică pielea lăsată, acționând din interior, iar efectul este foarte natural și frumos.

Tratamentul de rejuvenare fire PDO este unul de întinerire vizibilă la femeile mature și are rezultate minunate pentru fețele căzute, bărbia dublă, riduri, pielea lăsată de pe brațe, fese, sâni și abdomen.

5. Profhilo (pentru piele lăsată)

Profhilo este unul dintre cele mai apreciate tratamente faciale profesionale pentru tenurile mature, care și-au pierdut elasticitatea. Singura clinică de rejuvenare facială din Craiova care îl face este clinica Medlink.

Tratamentul presupune injectarea de acid hialuronic (AH) într-o concentrație purificată, de trei ori mai mare decât orice alt tip de acid hialuronic injectabil. Ajuns în stratul profund al dermului, tratamentul Profhilo stimulează intens producția de colagen și elastină, făcând tenurile mature să întinerească cu 10 ani.

Alte tratamente profesionale de rejuvenare facială din Craiova

Pe lângă cele 5 tratamente faciale profesionale de rejuvenare facială din Craiova ce au fost prezentate mai sus, poți descoperi o serie de altele precum:

  • Intraceuticals;
  • HIFU (high intensity focused ultrasound);
  • Laser fracțional;
  • Sublime;
  • Hydrafacial;
  • Sublative.

Acestea au la bază diverse alte tehnologii, precum cele cu laser fracționat, radiofrecvență, peeling chimic și hidrodermabraziune. Și toate sunt alternative de rejuvenare facială în Craiova.

Cum să alegi un tratament de rejuvenare facială în Craiova

Cum să alegi un tratament de rejuvenare facială în Craiova?

Știm că este dificil să faci o alegere când ai atâtea opțiuni, de la Dermapen 4 la Profhilo și alte 10 până fire PDO.

Alegerea este cu atât mai dificilă cu cât nu ai o recomandare de încredere din partea unei prietene sau cunoscute. Însă alegerea unei terapii sau alteia de rejuvenare facială din Craiova sau de oriunde este recomandarea unui medic specialist care te-a consultat.

Una dintre regulile de aur, în lipsa unei recomandări de încredere este să alegi o clinică în care sunt realizate cât mai multe proceduri. Astfel, medicul care te consultă, va alege un tratament de rejuvenare care să fie eficace pentru provocările specifice ale pielii tale.

A doua regulă de aur este să alegi o clinică medicală, și nu un salon cu tehnicieni care nu au cunoștințe medicale și etică profesională înaltă.

A treia regulă de aur este să verifici recenziile clinicii pe Google și/sau Facebook și vezi ce păreri au clienții lor anteriori.

Pentru a alege cât mai bine un tratament de rejuvenare facială în Craiova, îți recomandăm să citești articolul nostru anterior despre cum să alegi cât mai bine o clinică care face tratamente faciale profesionale.

Published On: iunie 17th, 2022 / Categories: Dermatologie estetică /