fbpx

Află cu ce te ajută o analiză facială avansată

Apr 4, 2021 | Dermatologie estetică

Te întrebi deseori dacă anumite tratamente estetice te-ar ajuta să capeți mai multă încredere în felul în care arăți? Află că acest lucru este posibil cu o analiză facială avansată!

Fie că ești nemulțumită de cum arată tenul tău, de proporțiile trăsăturilor tale faciale, sau consideri că fața ta arată semne de îmbătrânire, procedurile de estetică facială sunt soluția pentru problema ta.

Cu toate acestea, frumusețea a fost și este un concept relativ. Acesta este motivul pentru care tratamentele de estetică facială, deși disponibile tuturor, nu trebuie să fie la fel pentru toți.  Acesta este un lucru bine știut de către medicii esteticieni profesioniști Medlink.

Mai exact, pentru că orice intervenție să îți aducă rezultate naturale, să te protejeze de aspectul „fals” și să te ajute să ajungi la aspectul dorit, este nevoie de o analiză facială avansată în pregătirea anterioara tratamentelor.

Citește mai jos pentru a află ce este aceea o analiză facială avansată, necesitatea ei pentru intervenții reușite și care sunt beneficiile sale.

Cuprins: Ce este o analiză facială avansată? | Este necesară o analiză facială avansată? | Beneficiile unei analize faciale avansate

Ce este o analiză facială avansată?

Așa cum numele sugerează, o analiză facială avansată presupune o examinare amănunțită a feței tale cu ajutorul căreia, medicul estetician poate elabora un plan terapeutic personalizat și adecvat. Aceasta urmărește identificarea a mai mulți factori care pot avea un impact asupra rezultatelor finale.

Factori dezvăluiți de analiza faciala avansată

Unul dintre principalii factori urmăriți este structura facială specifică fiecărui pacient. Află că există 9 tipuri de structuri faciale diferite, precum: ovală, rotundă, pară, pătrat, dreptunghi, triunghi și inima. Această formă a feței este dată de structura osoasă a feței tale, bărbia și pielea.

Pe lângă forma feței, există și alte elemente care au o pondere imensă în determinarea tratamentelor adecvate pentru îmbunătățirea aspectului unui pacient. Aceste elemente sunt buzele și nasul.

Obiectivul principal al analizei faciale în pregătirea anterioară tratamentului este acela de a identifica tratamentele potrivite care să fie în balanță cu structura facială a pacientului. Tratamentele alese o să aducă astfel rezultate care arată natural, deloc fals și care ajută pacientul să își recapete încrederea în felul în care arată.

Este necesară o analiză facială avansată?

Fără a realiza o astfel de analiză, medicul estetician nu poate face o alegere informată în ceea ce privește tratamentele optime pentru nevoile și dorințele tale estetice.

În timpul consultațiilor inițiale, unul dintre scopurile principale ale medicilor esteticieni Medlink este acela de a afla care sunt așteptările pacientului și a identifica tratamentele potrivite pentru atingerea lor. O analiză facială avansată permite medicului estetician să facă acest lucru.

Evită aspectul fals cu o analiză facială

În urma acestei analize detaliate, medicul estetician poate decide care sunt elementele feței care necesită o intervenție, precum și tipul intervenției, pentru a ajunge la rezultatele pe care pacientul le dorește. Aceste elemente pot fi pielea, mușchii faciali, structura osoasă a feței, grăsimea din zona feței, precum și dantura.

De asemenea, medicul estetician va afla în timpul analizei faciale care sunt principiile de baza ale esteticii faciale necesare în intervenție. Acesta poate decide că este nevoie de o intervenție care să regleze poziția și proporția unor elemente faciale în raport cu întreaga structură facială.

Mai mult decât atât, medicul estetician poate propune o procedura estetică precum conturul mandibular, o procedura cunoscută pentru abilitatea de a pune în evidență trăsăturile feței, precum și înfrumusețarea profilului.

O altă decizie pe care medicul o poate lua cu scopul de a ajută pacientul să ajungă la rezultatele dorite este aceea de a aplica un tratament de umplere pentru a reduce sau netezi liniile, ridurile și cutele feței.

Astfel, analiza facială este necesară pentru a găsi soluțiile optime fiecărui pacient în parte în intervențiile de chirurgie estetică.

Beneficiile unei analize faciale avansate

Atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, o analiză facială avansată, urmată de procedurile potrivite care să te ajute să obții rezultatele dorite, poate avea multe beneficii. Precum:

  • Analiza facială avansată ajută medicul estetician să aleagă tratamentele care te vor face să ajungi la rezultatele dorite.
  • Analiza facială asigura faptul că rezultatele înfățișării tale nu vor arată fals, nenatural, sau disproporționat în raport cu structura ta facială.
  • Analiza facială te va ajută să obții înfățișarea dorită de prima dată, fără să fie nevoie de intervenții adiționale pentru corectarea unor rezultate de care nu ești mulțumită.
  • Schimbarea aspectului fizic poate conta enorm pentru starea ta de bine.
  • Vei căpăta mai multă încredere în tine, lucru care te va scuti de gânduri negative sau îndoieli despre înfățișarea ta.