Terapia vampir previne căderea părului, reface foliculii și îți păstrează părul sănătos în mod natural, folosind propriul tău sânge.

Ce este terapia vampir?

Cunoscută și sub denumirea de terapia prin plasma bogată ân trombocite sau PRP, terapia vampir folosește trombocitele din propriul sânge pentru a reface țesuturile.

Trombocitele din propriul nostru sânge conțin factori de creștere, citokine și proteine care declanșează repararea și regenerarea celulelor, întineresc țesuturile pielii și stimulează foliculii de păr pentru care are ca rezultat o creștere sporită a părului.

Acești factori de creștere oferă instrucțiuni țesutului pentru a se regenera și a se înmulți. Terapia vampir este folosită în toate domeniile medicinii pentru vindecarea și accelerarea timpului de recuperare deoarece are efectul de a regenera țesuturile și a le face mai sănătoase și mai puternice.

În cazul căderii părului, PRP funcționează deoarece oferă o reînnoire a aportului de sânge la nivelul foliculilor de păr inactivi, făcând posibilă absorbția adecvată a nutrienților în foliculii private de aceștie. Această stimulare sprijină o creștere mai puternică și mai sănătoasă a părului.

Cum este folosită terapia vampir pentru a trata caderea părului?

Datorită progreselor în medicină și cercetărilor extinse, sunt disponibile acum noi tehnici care combat ușor căderea părului. Terapia vampir folosește tratamente subdermice și intra-dermale cu plasmă bogată în trombocite, pentru a preveni și inversa căderea părului.

Prin tehnica vampir, sângele este preluat de la pacient și procesat într-un aparat care îndepărtează plasma bogată în trombocite (PRP). PRP este apoi injectată subdermic înapoi în epiderma afectată de chelie.

Soluția PRP stimulează noi celule stem de sub piele, care ajută la regenerarea părului.

Mai exact, terapia vampir constă în colectarea, concentrarea și aplicarea propriilor trombocite folosind un proces foarte ușor în 5 pași.

 • Pasul 1

O cantitate mică de sânge este colectată și plasată într-o centrifugă.

 • Pasul 2

După 10 minute de centrifugare, trombocitele sunt concentrate și extrase într-o seringă.

 • Pasul 3

Scalpul este amorțit și curățat ușor.

 • Pasul 4

Folosind un ac mic, PRP este injectată strategic în scalp în zonele care necesită îmbunătățiri.

 • Pasul 5

Scalpul este micro-acut și serul PRP este acum aplicat în micro canale.

Întreaga sesiune durează aproximativ 1 oră. Nu este deloc dureroasă deoarece se folosește un anestezic local. Tratamentul este confortabil și bine tolerat de majoritatea pacienților.

Terapia vampir înpotriva căderii părului

De ce să folosești tehnica vampir pentru a preveni și inversa căderea părului?

Căderea părului este o preocupare principală pentru mulți bărbați și femei în aceste zile – indiferent dacă este genetică, datorită stresului, îngrijirii slabe a părului sau a oricărei afecțiuni.

Medicina a avansat foate mult în toate domeniile, iar opțiunile precum medicamentele pentru regenerarea părului eliberate pe bază de rețetă sau restaurarea chirurgicală a părului sunt adesea doar parțial eficiente și prezintă potențialul de efecte secundare nadorite, sunt costisitoare și nu tratează problemele medicale de bază.

Acum există o modalitate accesibilă și sigură de a îți îmbunătăți densitatea părului fără intervenții chirurgicale sau efecte secundare dăunătoare. Tehnica vampir stimulează foliculii inactivi sau noi, devenind un tratament foarte folosit pentru prevenirea declinului folicular, restabilirea sănătății foliculare, reducerea la minimum a căderii părului și reducerea subțierii părului.

Deoarece utilizarea PRP în medicină a evoluat prin cercetări și studii continue, PRP este acum recunoscută la nivel mondial ca metodă naturală pentru stimularea pielii, a scalpului și a părului.

Care sunt beneficiile terapiei vampir?

 • Rezultate dovedite în timp și testate prin teste clinic;
 • Este o terapie naturala, sigură și eficientă;
 • Timp scurt de tratament;
 • Crește aportul de sânge în foliculul de păr;
 • Mărește dimensiunea foliculului de păr;
 • Declanșează și menține faza de creștere;
 • Controlează ciclul de creștere a părului;

Cine poate beneficia de Terapia vampir?

Oricine se confruntă cu căderea părului poate beneficia de tratamentul efectuat prin tehnica vampir.

Acest tip de terapie se adresează în special celor care se confruntă cu pierderi premature de păr sau cei cu subțierea părului.

Alopecia androgenetică, un tip de afecțiune a părului ce poate fi diagnosticată genetic poate fi tratată cu success  cu PRP.

Motivele căderii sau subțierii părului pot fi multiple și pornesc de la cause genetice până la cause medicale sau la lipsa anumitor vitamin din organism.

Dacă observe că părul tău începe să se rărească, programează-ți o consultație cu unul dintre medicii noștri pentru o evaluare amănunțită. După o discuție despre istoricul medical și profilul tău, medicul va stabili dacă este posibil ca terapia vampir să fie eficientă în cazul tău.