fbpx

Terapia vampir pentru Căderea Părului

Terapia vampir numită și terapia cu PRP (platelet-rich plasma — plasmă bogată în trombocite) pentru căderea părului sau regenerarea pielii este un tratament medical în trei etape în care sângele unei persoane este extras, procesat și apoi injectat în scalp.

Disponibilitate

Luni – Vineri: 8:00 – 20:00
Weekend: 10:00 – 18:00

Contactează-ne

0770 982 559
Apelează-ne cu încredere. Suntem mereu alături de tine.

Vizitează-ne

Ne găseșți în Craiova

Str. Adrian Păunescu, nr 20

Ce este Terapia Vampir pentru căderea părului?

Plasma bogată în trombocite sau PRP este o substanță care promovează vindecarea și creșterea atunci când este injectată.

Plasma este o componentă a sângelui care conține factori speciali sau proteine, care ajută sângele să se coaguleze. De asemenea, conține proteine ​​care susțin creșterea celulară prin îmbunătățirea comunicării celulare, astfel încât să se producă mai mulți factori de creștere. Acest lucru îmbunătățește inflamația, formarea de noi vase de sânge, migrarea celulelor stem și formarea de celule noi.

 

Analiza facială avansată

Injectarea PRP în zonele care te preocupă îți va stimula corpul să crească celule noi, sănătoase și să promoveze vindecarea. Deoarece factorii de creștere a țesuturilor sunt mai concentrați în injecțiile cu PRP, cercetătorii consideră că țesuturile corpului pot răspunde mai rapid.

Această procedură este utilizată încă din anii 1970 și este folosită în mod obișnuit pentru leziuni sportive ortopedice (repararea tendoanelor, ligamentelor, mușchilor și articulațiilor), stomatologie, dermatologie și chirurgie (chirurgie plastică, ginecologie, urologie, pediatrie, cardiacă și oftalmologie). Utilizarea PRP a câștigat popularitate în mass-media și a fost acceptată pe scară largă după ce a fost folosită masiv la sportivii profesioniști.

PRP pentru căderea părului și pentru piele

Lucruri importante pe care ar trebui să le cunoști

Pentru căderea părului

Tratamentul pentru căderea părului PRP este locul în care plasma este injectată în scalp, unde are nevoie de o creștere crescută a părului. PRP declanșează ciclul natural de creștere a părului și, prin creșterea aportului de sânge la foliculul de păr, acesta poate crește grosimea arborelui și poate prelungi ciclul de creștere al foliculului de păr. Rezultatele PRP pot fi observate de obicei la 2-3 luni după tratament. În funcție de tipul și gradul de cădere a părului, recomandăm tratamentul inițial constând din 3 întâlniri la 4-6 săptămâni distanță, cu un ciclu de întreținere de 4-6 luni după aceea.

Pentru piele

Cunoscut sub numele de Terapia Vampir sau Dracula Facial, acesta este un tratament versatil potrivit pentru oricine dorește să întinerească sau să îmbunătățească aspectul general al pielii. Sângele nostru este plin de celule bogate de trombocite, hormoni de creștere și o serie de proteine, cum ar fi citokinele, împreună cu alți factori bioactivi care au componente de vindecare pentru a repara daunele din organism. Scopul principal al acestei proceduri este de a ajuta la schimbarea celulelor. Atunci când este utilizată pe pielea problematică sau pe scalp pentru căderea părului, trombocitele stimulează și se regenerează pentru a trata o serie de probleme cosmetice.

Tratamente Preț (lei) Plata în rate
Terapia vampir cu Dermapen 4 – 1 sedință 750
Terapia vampir cu Dermapen 4 – 3 sedințe 1900
Mezoterapie Anti-îmbătrânire cu cocktail de vitamine – 1 ședință 750
Mezoterapie Anti-îmbătrânire cu cocktail de vitamine – 3 ședințe 1900

Creșterea părului FĂRĂ intervenție chirurgicală

Căderea părului poate fi o experiență traumatică atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și în orice etapă a vieții. Deși sunt disponibile multe tratamente pentru refacerea părului, nu toate tratamentele sunt eficiente pentru toată lumea. Majoritatea bărbaților și femeilor doresc să evite operația de transplant de păr din cauza cheltuielilor și disconfortului. Unii oameni nu au suficient păr pentru a fi un loc de recoltare pentru transplanturi și aici intervine restaurarea părului cu terapia PRP pentru căderea părului.

Numeroase studii au arătat că utilizarea plasmei bogate în trombocite (PRP) poate fi o opțiune terapeutică eficientă pentru oricine se confruntă cu căderea părului și chiar este capabilă să trateze afecțiunile căderii părului care în trecut au fost foarte dificil de tratat. Tratamentul nostru de restaurare a părului cu Terapia Vampir folosește substanțe din porțiunea de trombocite din propriul sânge al pacientului pentru a stimula creșterea părului și pentru a reactiva celulele stem ale părului latent.

În timpul procedurii, îți este colectat sângele și preparat prin separarea și concentrarea porțiunii de trombocite a probei de sânge. Scalpul tău este anesteziat cu o cremă anestezică locală, iar plasma bogată în trombocite este injectată în scalpul amorțit.

Plasma bogată în trombocite (PRP) pe care o recoltăm din sângele tău este activată și, după injectare, stimulează foliculii de păr să facă ceea ce sunt programați să facă: să crească.

Pentru regenerarea părului, PRP este injectat direct în scalp într-un model de grilă pe întreaga zonă. După injecții, plasma bogată în trombocite se aplică pentru a doua oară local. În urma acestei aplicații, folosim un dispozitiv cu micro-ace pentru a activa în continuare foliculii latenți. Deci, foliculii sunt stimulați de la suprafață și de dedesubt, o dublă lovitură.

Micro-acele creează mii de canale microscopice în piele, permițând PRP să pătrundă prin absorbție în stratul dermic. Combinația acestora cu PRP intensifică procesul natural de vindecare a pielii și părului, reactivând celulele stem dormitoare ale părului, ceea ce duce la o concentrație și mai mare de stimulare a creșterii.

În urma procedurii, pacienții pot prezenta roșeață și umflături peste zona de tratament, care poate dura până la câteva zile. În mod normal, umflarea va dura 3 zile, iar creșterea rezultată din fiecare procedură va începe de obicei după aproximativ 3 săptămâni. Cu toate acestea, unii pacienți susțin că au observat schimbări în prima săptămână.

PRP pentru căderea părului în 3 pași

Terapia PRP este un proces în trei etape. Majoritatea terapiei PRP necesită trei tratamente la distanță de 4-6 săptămâni. Tratamentele de întreținere sunt necesare la fiecare 4-6 luni.

01

Sângele tău este extras – de obicei din braț – și introdus într-o centrifugă (o mașină care se rotește rapid pentru a separa fluidele de diferite densități).

02

După aproximativ 10 minute în centrifugă, sângele tău se va separa în trei straturi: plasmă săracă în trombocite, plasmă bogată în trombocite, globule rosii.

03

Plasma bogată în trombocite este extrasă într-o seringă și apoi injectată în zone ale scalpului care necesită o creștere rapidă a părului.

Experiență plăcută alături de voi, multe cuvinte de laudă! Personal atent la nevoile pacienților, răsfăț de nota 10, aparatură de ultimă generație și cunoștințe variate, profesionalism și multă implicare. Felicitări! Recomand cu încredere Medlink Center!
Mihaela Ostroveanu

Atmosferă destinsă și relaxată, personal foarte amabil și atent, iar aparatura în cadrul serviciilor de estetică de ultimă generație, am avut parte de îmbunătățiri vizibile încă de la prima ședință. Recomand cu drag.
Andreea Ciontu

Programează-te

Completează formularul de mai jos pentru a face o programare la Clinica Medlink.